Jee! Nesara tulee

3mrd:nen kerran

Nyt 2,54345798094t89 kertaa, NYT SE TULEE, SE ON TODELLAKIN TÄÄLLÄ, NESARAAAAA (the Ikuisuusprojekti)..... ja sit kaikki on rikkaita, ja sit ufot laskeutuu jättialuksillaan kaikkialle, jee!! Ja sit tulee rauha kaikkialle ja pohjois-amerikan paha kabaali menettää valtansa. Mutta sit jossain välissä aina tulee viime hetken viivytys ja kaikki siirtyy taas lähitulevaisuuteen, ens viikolle tai kuukauden päähän. TÄMÄ TODELLAKIN ON TARINA JOKA EI PÄÄTY KOSKAAN!!

http://www.fourwinds10.com/

6

771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jee jee mies

      Valitan mutta minun täytyy tuottaa sinulle pettymys... Vaurauden uusijakosopimus tullaan tekemään. Sinä voit kyllä kerätä pulloja leipäsi eteen jos et etuuksia halua. Se kyllä varmasti kaikille sopii ?

      Mitä eroa on nesaralla ja salaliitolla ?

      Salaliitto päättyy.

      • koskaan poistu

        Kyllä se nyt täytyy vaan uskoa, että köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu ja sille ei voi kukaan/mikään mitään. Nuo varauden uusjako jutut on vain laihaa lohdutus satua köyhille ja kärsiville. Ihmisrotu on ahne ja ahneutta tulee olemaan nii kauan kuin ihmisiäkin.


      • Jee jee mies
        koskaan poistu kirjoitti:

        Kyllä se nyt täytyy vaan uskoa, että köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu ja sille ei voi kukaan/mikään mitään. Nuo varauden uusjako jutut on vain laihaa lohdutus satua köyhille ja kärsiville. Ihmisrotu on ahne ja ahneutta tulee olemaan nii kauan kuin ihmisiäkin.

        Ahneutta tulee olemaan niin kauan kuin salaliittojakin.


    • tykkäät kumminkin

      Kiva kun oot käyny taas lukemassa nesara-päivityksiä. Siellä taas uusia juttuja, joten jatka tietojesi päivittämistä. Kiva, kun olet noin aktiivinen!

    • joutsen

      Onko tää nesara ja "galaktinen liitto" suoraan ehkä Starwarsista keksitty, vai? Liittyykö Ashtar Command ja muut Commandit juuri tähän liittoon? Mistäs ne on kehitetty?

      Kuuntelin yhden Ashtar Commandin "humanoidin" lähettämän viestin, jonka väitettiin katkaisseen tv-lähetykset kautta Englannin 70-luvulla ja sen sijaan telkkarista tuli ihmisille tämä viesti. Siinä puhui majesteettinen, kohtalokas miesääni pikkasen huonoa englantia ja viesti koski maailmamme tilaa. Kuuntelin sen monta kertaa ja mielestäni siinä oli itämainen vivahde ääntämisessä.

      Onko nämä tyypit ihan tosissaan? Mä en ole vieläkään vakuuttunut ufoista, koska tällaisia wannabe-humanoideja löytyy joka nurkasta.

      • joutsen

        ..se olisi totta. Luin talvella muutaman kehitysmaan tutkimusta käsittelevän kirjan ja kansainvälistä sekä suomalaista sosiaalipolitiikkaa, jotka kyllä paljastivat minulle yksiselitteisesti, että nykyiset menetelmät eivät tule koskaan toimimaan. Maailmassa näitä ahneita ihmisiä riittää. Köyhät köyhtyvät kun avustuksia annetaan ja suuret yhtiöt syövät pienemmät ja estävät pienyrittäjien toimeentulomahdollisuudet, eli ne joilla kehitysmaissakin on jo, saavat loputkin.

        Ihmisiltä kaikkialla maailmassa riistetään itsenäisen toimeentuloon mahdollisuus ja heidät ajetaan kotipaikkakunniltaan. Kukaan ei halua muuttaa slummeihin tai ajautua rikollisuuteen tai prostituiduksi, mutta kun muita vaihtoehtoja ei anneta tai ne pikemminkin estetään. Maa-alat käytetään entistä yksipuolisemmin, tuotoista hyötyvät suuret omistajat, jotka tarvitsevat yhä vähemmän työvoimaa ja se parhaiten palkattukin tulee ulkomailta. Maaperä köyhtyy, niin myös ihmisten kätten taidot. Mitään ei jää jäljelle.

        Aikamoista fuulausta pitävät nuo ylikansalliset/kansainväliset järjestötkin ja/tai sitten niiden menetelmät ovat aikansa eläneet. Luovuus, nk. lateraalinen ajattelu sekä moniarvoisuus, etiikka, oikeudenmukaisuus; ne puuttuvat. Kun ei homma toimi niin ei sitten toimi. Uusien ajattelutapojen vastustajat ovat enemmän kuin hyvin esillä.

        Jo Suomeenkin on tarttunut tämä yksipuolinen talous-näkökulma, jota fanaattisesti ajetaan läpi ja pimitetään vaihtoehdot. Siitä on tullut fraasi, uskontunnustus. Toivon, että sellainen ajattelu romahtaa pian.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4116
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1674
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1370
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe