Perussuomalaisten arvot

Anonyymi-ap

Täysin porvaripuolue. Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy.
Eivät välitä eläinten oloista ja haluavat Suomen käpertymään sisäänpäin. Matapalkka-alalla työskentelevät joutuivat heidän hallituksen aikana maksamaan koko Kikyn.
Olisivat olleet valmiita silloin myös ulkoistamaan sosiaali ja terveydenhuollon palvelut käytännössä kokonaan yksityisten tahojen varaan.
Pelottaa kun nyt siirryttiin äärioikeiston puolelle.

23

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun seuraan perussuomalaisten kannattajia omassa kaupungissa, niin omasta ikäluokasta (35) kannattajia on ei-korkeakoulutetut. Muutamia, jotka nippanappa selvytyivät lukiosta.

      Sellaisia, joilla on käsitys, että kyse on yksinkertaisista asioista, kun puhutaan kansantaloudesta ja sosiaalipolitiikasta. Mutta samat ihmiset eivät saaneet läpi yhteiskuntatieteiden kursseja eikä matematiikkaa. Lyhyttä sellaista.

      Olen iloinen, että isommista kaupungeista on myös aivoja mukana. Valitettavasti pienemmistä: suurisuisia öyhöttäjiä

    • Anonyymi

      Porvarihallitus oli ennustettavissa. Valitettavasti. Yhteiskunnalliset ongelmat tulevat kasvamaan.

    • Anonyymi

      No katsotaan nyt kun oikeisto laskee ruuan ja polttoaineen hinnan alas.


      Marin ja SDP tekivät sairaan upeaa työtä vaikka oli ja on sota, energiakriisi ja korona yms.
      He ajavat asiaa kaikkein puolesta, eivät harvojen. He panostavat terveydenhuoltoon jotta köyhätkin saisivat jatkossa hoitoa julkisesta.
      Kokoomus ja persut oli taas ajamassa terveydenhuoltoa yksityisille tahoille kokonaan. Sitä en koskaan unohda

    • Anonyymi

      "Kilpailukykysopimus (kiky-sopimus) on kesällä 2016 solmittu työehtosopimus. Sopimus sisälsi palkkatason jäädyttämistä, työajan pidentämistä, lomarahojen leikkauksia ja työnantajamaksujen vähentämistä."

      TÄSTÄ PÄÄTTIVÄT SILLOIN KOKOOMUS KESKUSTA JA PERSUT.
      ELI PERUSDUUNARIT MAKSOIVAT KOKO KIKY PASKAN. SEN TAKIA KOSKA PERSUT JA KOKOOMUS OVAT PORVARI ÄÄRIOIKEISTOPUOLUE

    • Anonyymi

      Eihän tässä kenenkään elintasoa ole tarkoitus laskea, eikä hyvinvointivaltiota purkaa. Kun nyt vaan kaikki tajuais sen, että työikäisten kuuluu tehdä työtä. Ihan totta, ei tää yhtälö muuten toimi, työikäisille työnteko kannattavaksi ja yrittäjille työpaikkojen tarjoaminen kannattavaksi. Sillä tavalla saadaan rahat riittämään vanhuksista, vammaisista ja sairaista huolehtimiseen.

    • Anonyymi

      Mutta siis kyllä mulla edelleen perusduunarina vaikka on auto, asuntolaina ja asun yksin niin jää käteen ruokarahat ja vähän päälle kun käyn töissä.
      Jos haluan parempaa palkkaa opiskelen ammattiin josta siitä maksetaan parempaa palkkaa.

      Miksi joku perustelee työttömyyttään sillä että ei kannata koska lähes saman saa kotona makaamalla. Tuo vasta on törkeää laiskuutta Suomen muille työssäkäyville. Jotkut ei pysty käymään töissä ja he tarvitsevat tuen eivätkä leikkauksia toimeentulosta!

    • Anonyymi

      Suomessa ei valitettavasti ole suomalaisen tavallisen rahvaan asiaa ajavaa puoluetta. Sellaista joka ajaisi turvallista ja toimivaa kansallisvaltiota pohjoismaisen hyvinvointivaltion idealla. Joku marginaalipuolue tietysti saattaa olla, mutta näistä jotka oikeasti pääsevät eduskuntaan.

    • Anonyymi

      Laiskuutta se on jos jää kotiin työttömänä vain sen takia et saa kotona olemisesta lähes saman kuin töissä käymisestä.
      Itse teen töitä silti vaikka ei palkasta käteen jäävä osuus juuri eroa siitä vaikka olisin työtön. Onneksi suurin osa silti pyörittää tätä Suomea töissä käyden. Vastuullisia kansalaisia.
      Ja ne jotka ei pysty töissä käymään niin ansaitsevat siitä toimeentulotukea.

    • Anonyymi

      Osa sateenkaariväestä näyttää suunnittelevan muuttoa pois Suomesta äänestystuloksen takia. Näin sinkkuna tulee sekin mieleen, että todennäköisesti lähtijöissä on juuri niitä potentiaalisia.

    • Anonyymi

      Vaikuttaako puoluekanta teidän parinvalintaan? Voisitteko olla porvarin kanssa? Sinänsä aika hypoteettinen kysymys, kun meikäläisissä niitä on minimaalisesti. Joitakin kuitenkin.

      • Anonyymi

        Mä olen itse oikeistoliberaali ja vaimoke demari. Loppujen lopuksi arvot ei hirveän paljon meillä eroa, mutta keinot, miten maailmasta saataisiin parempi, niistä riittää keskusteltavaa. Pääasia, että kumppani ei ole kovin jyrkkä tai ehdoton mihinkään suuntaan, se kai se onnellisen parisuhteen salaisuus on.


      • Anonyymi

        Vaikea kuvitella et voisin seurustella kokoomus tai perussuomalaisten arvot jakavan kanssa


      • Anonyymi

        Äärioikeistolaista en voisi harkitakaan. Syitä tuskin tarvitsee mainita palstan aiheenkaan vuoksi. Kokoomuslaista voisin harkita, jos tietyt arvot ja elämäntapa sopisivat yhteen, mikä ei tosin ole kovin todennäköistä.


      • Anonyymi

        Luulenpa että vaikeaa olisi seurustella ihmisen kanssa jonka arvot ovat päinvastaiset kuin omat. Intersektionaalinen feminismi niistä tärkeimpänä.


    • Anonyymi

      Riikka Purra äänesti myös kuten suurin osa muutkin persuista uutta aborttilakia vastaan

      Persuja äänestäneet naiset ja miehet ovat sitä mieltä, että se että Suomessa olisi tulevaisuudessa jonkin verran vähemmän (tai ideaalitilanteessa ei lainkaan) vääränvärisiä ja -rotuisia ihmisiä on huomattavasti tärkeämpää kuin esim. suomalaisnaisten itsemääräämisoikeus omaan vartaloonsa. Ei se sen kummempaa ole. Elämä on valintoja.

    • Anonyymi

      "Raiskauksista Halla-aho on kirjoittanut useamminkin. 20.12.2006 julkaisemassaan kirjoituksessa hän sanoi, että hänen on vaikea tuntea sympatiaa raiskausrikosten uhreja kohtaan, koska tuntee "houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät". Halla-aho jopa nimesi tunnettuja naisia, joiden ilmaisee ansaitsevansa tulla raiskatuksi.

      "Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan," Halla-aho kirjoitti."

    • Anonyymi

      Nyt loppuu demarien velaksi eläminen ja se Suomen kansalaisten tahto. Suomen kansalaisista peräti 73% on oikeistoa ja 27% on vasemmistolaisia joten vasureita ei kuunnella enään piste.

      • Anonyymi

        Niin leikkuri tulee nyt käymään kun kokoomus ja persut vallassa. Niinkuin kävi viimeksikin kun olivat hallituksessa.
        Ja kaiken maksajaksi heidän toimestaan joutuvat perusduunarit. Ovat oikein porvaripuolue.


    • Anonyymi

      Luulenpa että seuraavat 4 vuotta tulee menemään näin:
      Tuista leikataan
      Julkinen terveydenhuolto romutetaan ja terveyspalvelut jää niitä eniten kaipaavien (esim eläkeläiset) ulottumattomiin
      Aborttilakia tiukennetaan
      Translaki ja avioliittolaki kumotaan
      Luontokato ja ilmastonmuutos kiihtyy
      Joillekin taloudelle ja yhteiskunnalle mitättömille aloille kuten turkistarhaukselle annetaan käsittämättömiä tukia vaikka heidän toiminta on tappiollista koko ajan, eikä esim tueta siirtymistä toisenlaiseen maatalouteen.
      Kulttuuri tulee vähäosaisten ulottumattomiin
      Vähävaraisilla lapsilla ja nuorilla ei ole enää mahdollisuutta harrastaa.
      Pienyrittäjät joutuvat väistymään isojen yritysten tieltä, isot yritykset saavat ns monopoliaseman
      Mielenterveyspalvelut ostetaan muualta ja ne ovat vain hyvätuloisten käytettävissä
      Hoitajat muuttavat ruotsiin paremmille palkoille ja työajoille
      Ei tule ulkomaista työvoimaa koska rajat kiinni
      Olemme sisäänpäinsulkeutuva kansa, ei enää turismiakaan, turismista riippuvaiset palvelut menevät konkkaan

      Lista on loputon. Yhteenvetona niinkuin aloittaja sanoi: köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu. Kolonialismi, rasismi, trans-ja homofobia lisääntyy. Ja ymmärrystä luonnon ja eläinten hyvinvoinnin vaikutuksesta jokaisen elämään ei ole. Empatian puutoksen aikakausi. Minäminäminä aikakausi tulossa.

      • Anonyymi

        Niin tämä!🥺

        Tämänkin kylän neiti oikein arvosteli Marinia ja hallitusta. Nyt sai mitä halusi, oikein persut äärioikeistopuolueen.🥴


    • Anonyymi

      Miten ihmiset ootte noin kallellaan mihinkään ajatukseen mistään. Vapautukaamme rajoittuneista puolue käsityksistä. Aina yksinäiset ihmiset pauhaa omiansa. Sielä on 200 pellehermannia aina vailla suhteellisuuden tajua pientä ihmistä kohtaa joka pienellä palkalla tekee töitä. Milloin mitäkin mitä ei mukamas ymmärretä. Sillä toisten ihmisten näköalaton ymmärtämättömyys toisten ihmisten asioihin isossa kuviossa on niin hirveä suurta että. Me kaikki olemme vain epäonnistuneita, epäonnellisia, eripuraisia ja varsin erilaisia yksilöitä. Kunnes taas jollekin tulee hinku päästä leipätöihin ja toista korkeammalle tasolle ymmärtämättömyydessä ja toisen ihmisen kohtaamisessa. En vaan näe mitään tavoiteltavaa ihmisissä jotka hakevat maailmassa rahaa, valtaa, mainetta, asemia, pinnallista kiiltoa alleen ja päälleen vailla mitään ymmärrystä maailman tilasta ja muista ihmisistä. En hyväksy sotia. Enkä sotaliittoja. Voisiko koko maailma liittyä rauhanliittoon. Sitä vois liputtaa. En hyväksy myöskään vesikonferenssia missä Naapurigalen ja Sale käyskentelivät ottavansa kontrolliin seuraavaksi veden.. Wake up gay folks..

    • Anonyymi

      "Kulttuuri tulee vähäosaisten ulottumattomiin
      Vähävaraisilla lapsilla ja nuorilla ei ole enää mahdollisuutta harrastaa.
      Pienyrittäjät joutuvat väistymään isojen yritysten tieltä, isot yritykset saavat ns monopoliaseman"

      Eihän vähävaraiselle ole nytkään varaa käydä museoissa montaa kertaa vuodesa jollei osta 70€ museokorttia. Museoiden pääsyliput ovat 19-15€ välillä. Oopperaam huonoimmatkin paikat ovat 60€, Kymmenisen vuotta sitten toiseksi parhaan paikan sai 70€ -65€ eurolla.

      Vähävaraisilla ei ole nytkään varaa harrastaa jääkiekkoa, jalkapalloa yms maksujen karattua. Ainoat mihin on varaa ovat sähly, koripallo, kamppailulajit, voimistelu joita seuroja pyöritetään vapaa ehtoisvoimin ja salimaksut kunnalle ovat enemmän nimellisiä.

      Pien yrittäjien tappamiseksi punavihreät ovat tehneet enemmän kuin kukaan muu. Toimintaa on jatkuvasti vaikeutettu tolkuttomia täysin järjettömiä kustannuksia aiheuttavalla säätelyllä ja jatkuvasti yhä uusilla kiristyvillä rakennus yms määräyksillä.

    • Anonyymi

      Huomaa kuinka joku rekkakuski tai raksalesbo jolla on auto on jo porvari jonkun laitoskeittiön keittjät tai laitoshuoltajalesbon rinnalla joka kulkee töissä polkupyörällä;D D D

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe