Banaanilastuja, ei kalaa, ei kanaa.
Uppopaistaminen liittyy taas lähinnä kevätkääryleisiin ja johonkin banaanilastuihin, mutta muutoin harvinaista.
Tietolähde: 2010.
Uppopaitamisrajoitukset.
39
137
Vastaukset
- Anonyymi
Viestiä pukkaa Bangkokista, vaimon veljien luota.
- Anonyymi
Peukaloisen peli on täällä pelattu, ihminen joka ei tiedä että täällä myydään tuhansia kiloja friteerattua ja uppopaistettu kanaa päivittäin ei ole koskaan täälle edes käynyt, bye bye peukaloinen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Peukaloisen peli on täällä pelattu, ihminen joka ei tiedä että täällä myydään tuhansia kiloja friteerattua ja uppopaistettu kanaa päivittäin ei ole koskaan täälle edes käynyt, bye bye peukaloinen.
Missä hän on niin sanonut googlemies? Sanoi vaan että ei ole kovin yleistä thaikeittiössä. KFC ei ole thaikeittiö eikä ne sun ranskalaiset ketsupilla.
Friteerauksesta ei kukaan ole puhunut mitään. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Missä hän on niin sanonut googlemies? Sanoi vaan että ei ole kovin yleistä thaikeittiössä. KFC ei ole thaikeittiö eikä ne sun ranskalaiset ketsupilla.
Friteerauksesta ei kukaan ole puhunut mitään.Kyllä thaimaassa uppopaistetaan kanaa aivan helvetisti, en ole puhut kfc yhtään mitään...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä thaimaassa uppopaistetaan kanaa aivan helvetisti, en ole puhut kfc yhtään mitään...
lisäksi täällä uppopaistetaan makkaraa, possua, tofua... yleensä ruokakärryistä, mistä valtaosa ihmistä ostaa ruokansa, riisi muovipussissa, jessus mitä juttuja....
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
lisäksi täällä uppopaistetaan makkaraa, possua, tofua... yleensä ruokakärryistä, mistä valtaosa ihmistä ostaa ruokansa, riisi muovipussissa, jessus mitä juttuja....
No nyt Pertti Pasanen heittää taas legendaarista settiä.
"yleensä ruokakärryistä, mistä valtaosa ihmistä ostaa ruokansa"
-No ei todellakaan osta. Toreilta ja kaduilta ostetaan pikaruokaa kauppa- ja torimatkoilla.
Turistikohteissa yöbasaareilla myös napsitaan parit makkarat.
Mutta niissäkin ne pääasiassa grillataan. Ruokakärryn kupeess on yleensä kaasupullo kuin myös kebab ja hampurilasmestoissa.
Thaimaassa on 70 miljoonaa ihmistä ja sinä väität että valtaosa ostaa uppopaistettuna ruokansa ruokakärryistä... Voiko enää idioottimaisempaa väitettä heittää ilmoille?
Toisaalta väitithän sinä myös että 80% thaimaalaisista elättää itsensä myymällä pimeänä donitseja iltaisin laatikosta.
Olet myös itse sanonut ettet koskaan tee ruokaa kotona etkä koskaan ole opetellut ruoanlaittoa, etkä osaa tehdä mitään, niin miten kummassa sinusta on yhtäkkiä tullut
suuri ruoanlaiton asiantuntija?
Me ei edes omisteta rasvakeitintä. Sille on kaksi syytä. Uppopaistettu on rasvaista ja keitin on vaarallinen lapsiperheessä. Ravintolassa sinä et keitintä näe koska se on keittiössä ja sitä käytetään pääasiassa vaan pikaruokaan ja roskaruokaan.
Suurin osa thaimaalaisista, sanoisinko 95% ostaa ruoan ruokakaupasta tai tuottaa osan siitä itse ja valmistaa kotona terveellistä thaimaalaista kotiruokaa. Virhe johon he usein sortuvat on ylikypsentää lihat ja polttaa niiden pintaan kerros karsinogeenejä.
Thaimaalaisiin yhteisöihin, perheyhteisöihin jne kuuluu aina henkilöitä jotka vastaa yhteisten ruokailujen kokkauksista ja siihen kylkeen joku tai jotkut tuo oman bravuurinsa, joista yhdessä saadaan koko porukalle monipuolinen ateria.
Sinä et tiedä näistä thaimaalaisista yhteisöistä mitään koska ainoa yhteisösi on sinä, möhömahasi ja mielikuvituskaveri senssu sekä alistettu ja piesty vaimon reppana, jonka senkin olet jo haukkunut.
Olen vuoden sisällä syönyt vaimon suvun kanssa yhteisiä aterioita noin 150 kertaa. Montakos sinä? Nolla kertaa. Eikä farmillakaan ole uppopaistinta.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No nyt Pertti Pasanen heittää taas legendaarista settiä.
"yleensä ruokakärryistä, mistä valtaosa ihmistä ostaa ruokansa"
-No ei todellakaan osta. Toreilta ja kaduilta ostetaan pikaruokaa kauppa- ja torimatkoilla.
Turistikohteissa yöbasaareilla myös napsitaan parit makkarat.
Mutta niissäkin ne pääasiassa grillataan. Ruokakärryn kupeess on yleensä kaasupullo kuin myös kebab ja hampurilasmestoissa.
Thaimaassa on 70 miljoonaa ihmistä ja sinä väität että valtaosa ostaa uppopaistettuna ruokansa ruokakärryistä... Voiko enää idioottimaisempaa väitettä heittää ilmoille?
Toisaalta väitithän sinä myös että 80% thaimaalaisista elättää itsensä myymällä pimeänä donitseja iltaisin laatikosta.
Olet myös itse sanonut ettet koskaan tee ruokaa kotona etkä koskaan ole opetellut ruoanlaittoa, etkä osaa tehdä mitään, niin miten kummassa sinusta on yhtäkkiä tullut
suuri ruoanlaiton asiantuntija?
Me ei edes omisteta rasvakeitintä. Sille on kaksi syytä. Uppopaistettu on rasvaista ja keitin on vaarallinen lapsiperheessä. Ravintolassa sinä et keitintä näe koska se on keittiössä ja sitä käytetään pääasiassa vaan pikaruokaan ja roskaruokaan.
Suurin osa thaimaalaisista, sanoisinko 95% ostaa ruoan ruokakaupasta tai tuottaa osan siitä itse ja valmistaa kotona terveellistä thaimaalaista kotiruokaa. Virhe johon he usein sortuvat on ylikypsentää lihat ja polttaa niiden pintaan kerros karsinogeenejä.
Thaimaalaisiin yhteisöihin, perheyhteisöihin jne kuuluu aina henkilöitä jotka vastaa yhteisten ruokailujen kokkauksista ja siihen kylkeen joku tai jotkut tuo oman bravuurinsa, joista yhdessä saadaan koko porukalle monipuolinen ateria.
Sinä et tiedä näistä thaimaalaisista yhteisöistä mitään koska ainoa yhteisösi on sinä, möhömahasi ja mielikuvituskaveri senssu sekä alistettu ja piesty vaimon reppana, jonka senkin olet jo haukkunut.
Olen vuoden sisällä syönyt vaimon suvun kanssa yhteisiä aterioita noin 150 kertaa. Montakos sinä? Nolla kertaa. Eikä farmillakaan ole uppopaistinta.
2010Niin piti sanomani vielä että unohdat noissa "valtaosa" puheissasi autuaasti myös kasvikset. Lihaa tulisi olla lautasella vain noin kolmasosa, tosin itselläni on yli puolet, mutta minä kulutan myös sen ja tarvitsen proteiineja paljon. Sohvaperuna ei tarvitse.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No nyt Pertti Pasanen heittää taas legendaarista settiä.
"yleensä ruokakärryistä, mistä valtaosa ihmistä ostaa ruokansa"
-No ei todellakaan osta. Toreilta ja kaduilta ostetaan pikaruokaa kauppa- ja torimatkoilla.
Turistikohteissa yöbasaareilla myös napsitaan parit makkarat.
Mutta niissäkin ne pääasiassa grillataan. Ruokakärryn kupeess on yleensä kaasupullo kuin myös kebab ja hampurilasmestoissa.
Thaimaassa on 70 miljoonaa ihmistä ja sinä väität että valtaosa ostaa uppopaistettuna ruokansa ruokakärryistä... Voiko enää idioottimaisempaa väitettä heittää ilmoille?
Toisaalta väitithän sinä myös että 80% thaimaalaisista elättää itsensä myymällä pimeänä donitseja iltaisin laatikosta.
Olet myös itse sanonut ettet koskaan tee ruokaa kotona etkä koskaan ole opetellut ruoanlaittoa, etkä osaa tehdä mitään, niin miten kummassa sinusta on yhtäkkiä tullut
suuri ruoanlaiton asiantuntija?
Me ei edes omisteta rasvakeitintä. Sille on kaksi syytä. Uppopaistettu on rasvaista ja keitin on vaarallinen lapsiperheessä. Ravintolassa sinä et keitintä näe koska se on keittiössä ja sitä käytetään pääasiassa vaan pikaruokaan ja roskaruokaan.
Suurin osa thaimaalaisista, sanoisinko 95% ostaa ruoan ruokakaupasta tai tuottaa osan siitä itse ja valmistaa kotona terveellistä thaimaalaista kotiruokaa. Virhe johon he usein sortuvat on ylikypsentää lihat ja polttaa niiden pintaan kerros karsinogeenejä.
Thaimaalaisiin yhteisöihin, perheyhteisöihin jne kuuluu aina henkilöitä jotka vastaa yhteisten ruokailujen kokkauksista ja siihen kylkeen joku tai jotkut tuo oman bravuurinsa, joista yhdessä saadaan koko porukalle monipuolinen ateria.
Sinä et tiedä näistä thaimaalaisista yhteisöistä mitään koska ainoa yhteisösi on sinä, möhömahasi ja mielikuvituskaveri senssu sekä alistettu ja piesty vaimon reppana, jonka senkin olet jo haukkunut.
Olen vuoden sisällä syönyt vaimon suvun kanssa yhteisiä aterioita noin 150 kertaa. Montakos sinä? Nolla kertaa. Eikä farmillakaan ole uppopaistinta.
2010mitäs luulet resupeppu kun ihmisten keksimääräinen päiväpalkka on 360 bahtia, siitä maksat asumiskulut, hommaat perheellesi ruuat vaatteet vaikka yleensä kumpikin käy töissä ei siitä paljon rahaa ruokaan jää, sinä poika elät jossain todellisuudessa jota ei ole olemassakaan, thailuilla on yleensä ongelma ruuanlaittotaitoa sitä ei edes osata kuin voit ostaa ruuan valmiina lähes raaka-aineiden hinnalla, siksi harvat laittavat...
vai ei ole uppopaistinta, mikä se on täällä uppopaistetaan wokilla tai katilassa, uppopaistimet on ainoastaan noissa pikaruokapaikoissa, minua alkaa säälittää nuo juttusi, olet täysin pihalla, vieläkin naurattaa juttusi roskapöntöistä joita jaoit naapureillesi... olet melkoinen, pelle... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
mitäs luulet resupeppu kun ihmisten keksimääräinen päiväpalkka on 360 bahtia, siitä maksat asumiskulut, hommaat perheellesi ruuat vaatteet vaikka yleensä kumpikin käy töissä ei siitä paljon rahaa ruokaan jää, sinä poika elät jossain todellisuudessa jota ei ole olemassakaan, thailuilla on yleensä ongelma ruuanlaittotaitoa sitä ei edes osata kuin voit ostaa ruuan valmiina lähes raaka-aineiden hinnalla, siksi harvat laittavat...
vai ei ole uppopaistinta, mikä se on täällä uppopaistetaan wokilla tai katilassa, uppopaistimet on ainoastaan noissa pikaruokapaikoissa, minua alkaa säälittää nuo juttusi, olet täysin pihalla, vieläkin naurattaa juttusi roskapöntöistä joita jaoit naapureillesi... olet melkoinen, pelle...Valtaosamies puhui taas hevosen paskaa. Tässä hyvä ohje jos haluat valmistaa thaimakkaraa alusta loppuun itse.
https://tohtorimenikeittioon.wordpress.com/2016/08/31/makkaraa-thaityyliin-alusta-alkaen/
Sinun kannattaisi laajentaa joskus sitä reviiriäsi sen betonislummin ulkopuolelle niin ehkä oppisit miten asiat on oikeassa Thaimaassa.
Ei täällä oikeassa Thaimaassa ihmiset elä millään uppopaistetuilla katuruoilla, vaan ihan kuule kotiruoalla. Varakkaammat käy ravintolassa muutaman kerran viikossa.
Sinun vartalostasi näkee että hyvin maistuu rasvainen ruoka, ranskalaiset, ketsupit, nuudelit jotka on pelkkää hiilaria, lakritsit ja Fazerin suklaa.
Terveellisestä thairuoasta sinä et tiedä mitään. Tästä omasta perhepiiristä voin kertoa että 60-80% elintarvikkeista tulee omasta tuotannosta ja loput kaupasta.
Viimeksi ostin grillattuja makkaratikkuja kiinalaisen uudenvuoden aikaan.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Valtaosamies puhui taas hevosen paskaa. Tässä hyvä ohje jos haluat valmistaa thaimakkaraa alusta loppuun itse.
https://tohtorimenikeittioon.wordpress.com/2016/08/31/makkaraa-thaityyliin-alusta-alkaen/
Sinun kannattaisi laajentaa joskus sitä reviiriäsi sen betonislummin ulkopuolelle niin ehkä oppisit miten asiat on oikeassa Thaimaassa.
Ei täällä oikeassa Thaimaassa ihmiset elä millään uppopaistetuilla katuruoilla, vaan ihan kuule kotiruoalla. Varakkaammat käy ravintolassa muutaman kerran viikossa.
Sinun vartalostasi näkee että hyvin maistuu rasvainen ruoka, ranskalaiset, ketsupit, nuudelit jotka on pelkkää hiilaria, lakritsit ja Fazerin suklaa.
Terveellisestä thairuoasta sinä et tiedä mitään. Tästä omasta perhepiiristä voin kertoa että 60-80% elintarvikkeista tulee omasta tuotannosta ja loput kaupasta.
Viimeksi ostin grillattuja makkaratikkuja kiinalaisen uudenvuoden aikaan.
2010oletko sinä vielä kaikenmuunkin lisäksi vielä tyhmäkin, onko tämä jo kolmas tai neljäskerta kun alat tunkemaan reseptejä, voi jumalauta osaan kyllä itsekin kiitettävästi googlata jos reseptejä johonkin tarvitsen... olet sinä melkoinen jauho, minä käyn ulkona ihan yhtä paljon kuin sinäkin, sinähän tässä ei tiedä mistään mitään... hymyilyttää tuo sinun kommenttisi tuosta pihvien polttamisesta, pihvikilo maksaa 600 bahtia, harvassa on ne perheet jotka ostelevat pihvejä ihan polttamiseen asti. Lisäksi thaikut eivät juurikaan syö nautaa... Lisäksi he eivät edes osaa niitä vamistaa, ne jää aina liian sitkeiksi, tämä ongelma on myös monissa ravintoloissa, pihvejä ei marinoida kunnolla.. eika anneta olla marinaadissa tarpeeksi kauan ja sisäfile on muutenkin laiian kallista..
Eivät tietenkään ketkään elä uppopaistetuilla katuruuilla, mutta kadulta valtaosa ihmistä ruokansa hakee, tai tuoretorilta, todenäköisesti et ole koskaan edes käynyt, kun sieltä voi ostaa tuota larbiia mukaan kotiin syötäväksi, arvaa mihen se pakataan, totta muovipussiin... riisiäkin löytyy montaa eri lajia, kaikki valmiiksi muovipussissa...
Minä jokus ostan itse tuoretorilta riisipuuroa, jauhelihalla ja yrteillä, toinen hyvä on vihanneskeitto tofulla, jauhelihalla... perunaakin siellä on joskus...
Alkaa muuten olla selvää että et sinä missään thaimaassa ole, et itkisi näistä ruuista jos olisit kauan ollut, vähän jokainen tekee ruuat omalla itselleen ominaisella tavalla, vanha mummo tekee naudanlihasta täysin rasvatonta makkaraa... joka päiväksi pari kymmentä senttiä myyyniin, 10 senttiä maksaa 50 bahtia..
Otampa vielä kantaa tähän torikauppaan yleensä, minä en ole koskaan saanut yhdeltäkään torikauppiaalta kuittia, tosin en kehtaa edes pyytää, vaikka käyn torilla melkein joka päivä, ja tyhmää se olisikin melkein sama asia kun jaat naapureille roskiskia, kerroin vaimolleni, hieman nauratti häntä, se tarkoittaa että olette köyhiä ettäkä siivoa pihaanne, taidat olla hyvissä väleissä naapuriesi kanssa.
Muuten teidätkö miksi kun menet kylään thaiperheeseen he eivät koskaan kutsu sinua sisälle taloonsa, vaan ruuat kannetaan ulos jossa ne nautitaan, miksi näin on, ruuat muuten aina tilataan jostain ravintolasta, ja arvaa missä ne toimitetaan tietysti muovipusseissa, josta ne laitetaan tarjeiluastiaan... tiedätkö miksi trollipoju. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
lisäksi täällä uppopaistetaan makkaraa, possua, tofua... yleensä ruokakärryistä, mistä valtaosa ihmistä ostaa ruokansa, riisi muovipussissa, jessus mitä juttuja....
"lisäksi täällä uppopaistetaan"
Chiang Maissa vai Huu Haassa? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Peukaloisen peli on täällä pelattu, ihminen joka ei tiedä että täällä myydään tuhansia kiloja friteerattua ja uppopaistettu kanaa päivittäin ei ole koskaan täälle edes käynyt, bye bye peukaloinen.
Kikkelis kokkelis... me kyllä Senssu-sedän kanssa pelataan täällä Hua Hinissä peliä arvaa peukku vai pippelinen suklaamuna arvoitus peliä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Valtaosamies puhui taas hevosen paskaa. Tässä hyvä ohje jos haluat valmistaa thaimakkaraa alusta loppuun itse.
https://tohtorimenikeittioon.wordpress.com/2016/08/31/makkaraa-thaityyliin-alusta-alkaen/
Sinun kannattaisi laajentaa joskus sitä reviiriäsi sen betonislummin ulkopuolelle niin ehkä oppisit miten asiat on oikeassa Thaimaassa.
Ei täällä oikeassa Thaimaassa ihmiset elä millään uppopaistetuilla katuruoilla, vaan ihan kuule kotiruoalla. Varakkaammat käy ravintolassa muutaman kerran viikossa.
Sinun vartalostasi näkee että hyvin maistuu rasvainen ruoka, ranskalaiset, ketsupit, nuudelit jotka on pelkkää hiilaria, lakritsit ja Fazerin suklaa.
Terveellisestä thairuoasta sinä et tiedä mitään. Tästä omasta perhepiiristä voin kertoa että 60-80% elintarvikkeista tulee omasta tuotannosta ja loput kaupasta.
Viimeksi ostin grillattuja makkaratikkuja kiinalaisen uudenvuoden aikaan.
2010"Valtaosamies puhui taas hevosen paskaa."
Ilmeisen hyvä ilmaisu.
Itse kun kirjoitan että; "Pasanen puhuu sitä itteään" - niin aina ystävänsä senssu soittaa ystävälleen T - modelle ja... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
oletko sinä vielä kaikenmuunkin lisäksi vielä tyhmäkin, onko tämä jo kolmas tai neljäskerta kun alat tunkemaan reseptejä, voi jumalauta osaan kyllä itsekin kiitettävästi googlata jos reseptejä johonkin tarvitsen... olet sinä melkoinen jauho, minä käyn ulkona ihan yhtä paljon kuin sinäkin, sinähän tässä ei tiedä mistään mitään... hymyilyttää tuo sinun kommenttisi tuosta pihvien polttamisesta, pihvikilo maksaa 600 bahtia, harvassa on ne perheet jotka ostelevat pihvejä ihan polttamiseen asti. Lisäksi thaikut eivät juurikaan syö nautaa... Lisäksi he eivät edes osaa niitä vamistaa, ne jää aina liian sitkeiksi, tämä ongelma on myös monissa ravintoloissa, pihvejä ei marinoida kunnolla.. eika anneta olla marinaadissa tarpeeksi kauan ja sisäfile on muutenkin laiian kallista..
Eivät tietenkään ketkään elä uppopaistetuilla katuruuilla, mutta kadulta valtaosa ihmistä ruokansa hakee, tai tuoretorilta, todenäköisesti et ole koskaan edes käynyt, kun sieltä voi ostaa tuota larbiia mukaan kotiin syötäväksi, arvaa mihen se pakataan, totta muovipussiin... riisiäkin löytyy montaa eri lajia, kaikki valmiiksi muovipussissa...
Minä jokus ostan itse tuoretorilta riisipuuroa, jauhelihalla ja yrteillä, toinen hyvä on vihanneskeitto tofulla, jauhelihalla... perunaakin siellä on joskus...
Alkaa muuten olla selvää että et sinä missään thaimaassa ole, et itkisi näistä ruuista jos olisit kauan ollut, vähän jokainen tekee ruuat omalla itselleen ominaisella tavalla, vanha mummo tekee naudanlihasta täysin rasvatonta makkaraa... joka päiväksi pari kymmentä senttiä myyyniin, 10 senttiä maksaa 50 bahtia..
Otampa vielä kantaa tähän torikauppaan yleensä, minä en ole koskaan saanut yhdeltäkään torikauppiaalta kuittia, tosin en kehtaa edes pyytää, vaikka käyn torilla melkein joka päivä, ja tyhmää se olisikin melkein sama asia kun jaat naapureille roskiskia, kerroin vaimolleni, hieman nauratti häntä, se tarkoittaa että olette köyhiä ettäkä siivoa pihaanne, taidat olla hyvissä väleissä naapuriesi kanssa.
Muuten teidätkö miksi kun menet kylään thaiperheeseen he eivät koskaan kutsu sinua sisälle taloonsa, vaan ruuat kannetaan ulos jossa ne nautitaan, miksi näin on, ruuat muuten aina tilataan jostain ravintolasta, ja arvaa missä ne toimitetaan tietysti muovipusseissa, josta ne laitetaan tarjeiluastiaan... tiedätkö miksi trollipoju." vanha mummo tekee naudanlihasta täysin rasvatonta makkaraa... "
Jos tietäisit makkaran teosta jotain, niin tietäisit, että ei varmasti tee.
Eikä naapurin mummosi vieläkään tee intialaista massaman currya, sellaista ei yksinkertaisesti ole olemassa. - Anonyymi
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
🍑 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#17817567E
🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞
- Anonyymi
Tuossa on Pasasen "uppopaistetut" makkarat.
https://www.youtube.com/watch?v=H97VchDmQQU&t=1s
Raakamakkarat valmistetaan keittämällä, ne jäähdytetään, viedään katuruokakojuun jossa niihin grillataan ruskea pinta.- Anonyymi
Niitä myös uppopaistetaan öljyssä....
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Niitä myös uppopaistetaan öljyssä....
Koetin etsiä netistä hakusanalla "uppopaistettu makkara" thaikielellä ไส้กรอกทอด
.. enkä saanut yhtään vastausta youtubesta. Kaikki on valmistettu keittämällä ja ruskistettu grillaamalla. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Koetin etsiä netistä hakusanalla "uppopaistettu makkara" thaikielellä ไส้กรอกทอด
.. enkä saanut yhtään vastausta youtubesta. Kaikki on valmistettu keittämällä ja ruskistettu grillaamalla.Nyt narraat sillä palstan thaifood-asiantuntija huahinista juuri kertoi että valtaosa thaimaalaisista elää uppopaistetuilla makkaroilla kesät talvet.
- Anonyymi
Millainen on uppopaita? (Mainittu aloituksen otsikossa)
- Anonyymi
Totta se on ettei Thaikut uppopaista juuri mitään... kotonaan ei ollenkaan.
Ja jos paistavat toreilla ne ovat farangeille myytävää kamaa!
Tai on yksi; Pienet munkkipallerot! Niitä Thaikut paistavat ja myyvät ja etupäässä nuoret ja lapset syövät niitä. Minäkin, vaikka muuten inhoan uppopaistetua ruokaa.
Poikkeuskin on; Jomtien iltamarketissa on yksi kananpaistaja jolta olen ostanut on syönyt. Hän on Muslimi nainen ja se kana ei ole rasvaisen tuntuista. On tosi hyvää!
Kun kysyin mikä on salaisuus hyvään ja ei rasvaiseen makuun sanoi; "Teen joka pv uudessa rasvassa!" Sitä ei tee muut...- Anonyymi
No miten oli Asiantravelin ja 2010 aijaamat kalat valmistettu?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No miten oli Asiantravelin ja 2010 aijaamat kalat valmistettu?
Tällaista oli kalangrillaus vaimon sukutilalla, ennenkuin muurasin grillin jossa voi seisaaltaan grillata ja säätää ritilän korkeutta. https://ibb.co/nn3CM0V
Tiesin että appiukko on jäärä, joten tein sen hänelle synttärilahjaksi, että ajatus meni läpi.
Hiilillä mennään edelleen, liesi oli kaasulla jo ennen minua.
Ei se maku siitä miksikään ole muuttunut, mutta nyt grillaus on helpompaa ja selkäystävällisempää, eikä tuhka peitä kalaa sillä tavalla kuin ennen.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tällaista oli kalangrillaus vaimon sukutilalla, ennenkuin muurasin grillin jossa voi seisaaltaan grillata ja säätää ritilän korkeutta. https://ibb.co/nn3CM0V
Tiesin että appiukko on jäärä, joten tein sen hänelle synttärilahjaksi, että ajatus meni läpi.
Hiilillä mennään edelleen, liesi oli kaasulla jo ennen minua.
Ei se maku siitä miksikään ole muuttunut, mutta nyt grillaus on helpompaa ja selkäystävällisempää, eikä tuhka peitä kalaa sillä tavalla kuin ennen.
2010Thaimaalaisen ruokakulttuurin tappaja Air fryer vuodesta 2010.
Tällaista oli kalangrillaus vaimon sukutilalla, ennenkuin muurasin grillin jossa voi seisaaltaan grillata ja säätää ritilän korkeutta. https://ibb.co/nn3CM0V
Air fryer uunit saavuttaa suosiota varsinkin kotitalouksissa.
Tuo tulee syrjäyttämään ne vähäiset rasvakeittimet kotitalouksista.
Siispä kysyn edellä mainittuun viitaten 2010, montako kotitaloutta Thaimaassa on, montako niin alkeellista kotitaloutta kuin vaimon sukutila, entä kuinka monta kymmentä tai sataa vuotta vie aikaa, että Air fryer on syrjäyttänyt Thaimaasta ne vähäiset rasvakeittimet, sekä kattilat joissa rasvaa kuumennettu?
- Anonyymi
Kalakukkoa ei voi uppopaistaa.
- Anonyymi
"Tällaista oli kalangrillaus vaimon sukutilalla, ennenkuin muurasin grillin jossa voi seisaaltaan grillata ja säätää ritilän korkeutta. https://ibb.co/nn3CM0V "
Mitä on tuo valkoinen Thaimaan kaloissa? Onko se suolaa tms?
Näkee aina joka paikassa.
En syö Thaimaassa tori kaloja kun Thai likkani sanoi "Panevat mykkyjä veteen ja antavat kasvuhormooneja". Liekö totta?- Anonyymi
Se on tuhkaa. Kalasta ei syödä kuitenkaan nahkaa eikä tuhkaa, vaan lihaa.
- Anonyymi
Se on suolaa.
- Anonyymi
Vilkaisetko ensiviikolla seuraavan kerran palstaa?
- Anonyymi
Pasasta riivaa taas pahasti kun ei päässyt sanomaan viimeistä sanaa uppopaistamisesta niin päätti vielä Puppena tehdä lääkkeissään vielä uuden aloituksen jossa perustelee google-linkeillä vääristyneitä näkemyksiään erakkona vuokraslummissa eilistä ruokaa muovilaatikosta popsien ja miettien onkohan tämä salaattikin uppopaistettua...
resu.. kerran uppo paistoin satokauden avajaisissa riisi vaimon kanssa maailman parhaaksi valitun tasokkaan kanan ja pullon jaffaa... vaimoni oli silloin kahdeksan vuotias sairas eläkeläinen joka oli ollut riisi pellolla töissä jo kuusitoista vuotta... Vietettiin siinä samalla meidän 20 vuotta kestänyttä hää päivää. Akka juo vettä.. nappasin rasva keittimestä muumi mukiin jaffaa jota thaimaalaiset juo 130 asteisena... minun ikenet paloi niin että kuljin kaksi viikkoa suu auki ja pystyin sanomaan vaan että käh, muu, ööö, uu uu haa ja hooo.
Siitä vaimo tiesi aina laittaa mulle Pirkka mehujään suuhuhun.
Lienee melko selvää että meinasin tulla hulluksi.
- Anonyymi
"Se on tuhkaa."
2010
Herää kysymys osaatko tehdä mitään Thai, tms, ruokaa?
Tai johan sen tunnustit; ETTET osaa,,,
,,,,,,tai tiedä edes perus asioita. TUHKAA???
5555555
https://www.youtube.com/watch?v=TuZ_0A97xRU- Anonyymi
Eikä muuten se lekaharkkoritilägrillikään ole tuhkakalansa kanssa missään yhteydessä 2010:n kanssa muuta kuin internetimurointina.
Tuhkaa .... joo ..... tuhkaahan se on kuten videolinkissä ilmenee.
- Anonyymi
Seuraava vängän aihe: Tuhka. Minä en grillannut ko kaloja mutta istuin niistä metrin päässä 2017 vuonna ja ne vähän unohtuivat siihen ruoanlaittajilta.
Hiilet sammui, joku kävi puhaltamassa ja tuhka satoi kuin lumi kalojen päälle.
Mitä seuraavaksi? Kalan ilme vääränlainen?
201å - Anonyymi
Tuhkaa teillä on munissanne!
- Anonyymi
Koettakaa nyt uskoa tosiasia. Kalakukkua ei uppopaistaaa.
Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tyttäreni kuoli lihavuusleikkaukseen.
Miettikää kuiten 2 kertaa, ennenkuin menette lihavuusleikkaukseen.2103353- 1202063
Viiimeinen viesti
Sinulle neiti ristiriita vai mikä nimesi sitten ikinä onkaan. Mulle alkaa riittää tää sekoilu. Oot leikkiny mun tunteill641714Suomessa on valittava 2 lucia neitoa...
Maahanmuuttajille oma lucia neito ja Suomalaisille oma SUOMALAINEN Lucia neito....sama juttu on tehtävä miss Suomi kisoi2011680- 1741558
Analyysiä: Kiuru-keissi oli ja meni - demarit hävisi tässäkin
Tapauksen tultua julki alkoi demarit ja muu vasemmisto selittään, että tämä oli poliittista väkivaltaa, siis ennen kuin1861456- 521298
Olet tärkeä
mutta tunnen jotain enemmän ja syvempää. Jos voisinkin kertoa sinulle... Olen lähinnä epätoivoinen ja surullinen.751251- 591218
- 1191141