Millainen olisi unelmienne lastenvaatteiden kauppapaikka netissä?

Millainen olisi unelmienne lastenvaatteiden kauppapaikka netissä? Eli jos olisi tori.fi:n tapainen palvelu, joka olisi omistettu lastenvaatteille- ja tarvikkeille, niin millainen se olisi? Olen kehittämässä äppiä lastenvaatteiden hallintaan ja alla omia mietteitäni siitä, miten se voisi toimia.

Sovelluksella voisi ottaa kuvan hankitusta vaatteesta ja laittaa koon ylös heti vaatteen oston yhteydessä, jolloin voi milloin vain tarkistaa, kuinka paljon on minkäkin kokoisia vaatteita ja mitä. Kun kuva on otettu ja koko laitettu talteen, niin sovelluksesta saisi niillä tiedoilla laitettua vaatteen myyntiin parilla klikkauksella vaatteen jäädessä pieneksi. Sovellus myös kertoisi arvion, milloin vaate on jäämässä pieneksi huomioiden lapsen koon ja kasvukäyrän ja näyttäisi esimerkiksi, että parin kuukauden päästä on nykyinen koko jäämässä pieneksi ja seuraavaa kokoa olevia vaatteita puuttuu vielä.

Parin euron myynti-ilmoituksen takia ei välttämättä jaksa nähdä vaivaa ja pakata ja postitella mitään. Kätevämpää olisi, että samalla kertaa saisi myytyä isomman määrän. Ostajatkin mieluusti ostaisivat samoilla toimituskuluilla vaikka kaikki kyseisen koon vaatteet. Sovellus voisi yhdistää ostajia ja myyjiä keskenään, kun se tietää, mitä tarpeita toisilla käyttäjillä on ja mitä kyseisten käyttäjien tarvitsemia vaatteita on myynnissä esimerkiksi samalla postinumeroalueella. Hinnoittelun apuna sovellus voisi näyttää, mihin hintaan vastaavia tuotteita on palvelussa aikaisemmin myyty.

Kun vaatteet on sovelluksessa, niin ne voisi myös jakaa esimerkiksi isovanhemmille, niin he tietävät ostaa lahjaksi sen kokoisia vaatteita, joille on tarvetta. Kavereille ja kaverin kavereille, joilla on vähän pienempiä lapsia voisi myös helposti jakaa tiedon, mitä vaatteita on jäänyt tai jäämässä pieneksi, jos he haluaisivat vaikka niitä ostaa.

Olisiko tällaiselle sovellukselle tarvetta ja olisiko teillä hyviä ideoita, millaisia muita toiminnallisuuksia tällainen lastenvaatteiden äppi pitäisi sisällään?

0

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        110
        8346
      2. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        40
        2545
      3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        121
        2263
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        23
        1936
      5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        15
        1664
      6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        11
        1499
      7. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        16
        1452
      8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        14
        1389
      9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        15
        1272
      10. Kristityt "pyhät"

        Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
        Kristinusko
        12
        1183
      Aihe