PuhelinKeharille

Anonyymi-ap

Minkälaisia varusteita on saatavilla kehareiden puhelimiin ja yleensäkin varustetaso? On se hyvä olla kehitysvammaisilla Doro, jolla voivat sitten soitella ja päristä. Niin ja kuolanestojärjestelmä lienee tärkeä?

5

70

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kaikilla kehitysvammaisilla valu todellakaan kuola.Joillakin joo mut ei kaikilla.Meitä kehitysvammaisia on moneen lähtöön eri tasoisia ja mullakin on lievä kehitysvamma ja ei valu kuola.

      • Anonyymi

        No mikäs sit siul valluu?


    • Anonyymi

      Itselläni on ADHD ja Lievä älyllinen kehitysvamma ja en ole koskaan tarvinnut edunvalvontaa ja olen ostanut itselleni omasta eläke rahasta älypuhelimen alle 100€ jotta saa maksettua vuokra,vesi,sähköt, kotivakuutus ja puhelin/netti laskut.

      Lievän älyllisen kehitysvamman saaneilla ei ole kaikilla edunvalvontaa josta yksi kehitysvamma lääkäri on kirjoittanut sellainen kuin Maria Arvio joka on sitä ne älyllisen kehitysvamman saaneet jotka eivät ole koskaan tarvinnut edunvalvontaa niillä on kyseisen Kehitysvamma lääkärin mielestä väärin laitettu Lievä älyllinen kehitysvamma.

      Mutta kyseinen kehitysvamma psykiatri ei suostu purkaa väärin laitettua Lievää älyllistä kehitysvammaa kun pitäsi olla terveen ihmisen persoonallisuutta

      Mitä tarkoittaa kun moni terveyskeskus lääkäri sanoo ne kyseenalaistaa minun Lievän älyllisen kehitysvamman sillä perusteella kun en ole koskaan tarvinnut edunvalvontaa ja osaan laskea päässä kertolaskuja.

    • Anonyymi

      Jos Kehitysvamman saaneella ei ole vanhemmat hoitanut pankki tilejä yli 18 vuoden iän jälkeen eikä ole koskaan tarvinnut edunvalvontaa ne tarvitsevat puhelimen jossa on netti.

      Ja minun kaltaiset ihmiset ovat säästäneet itse rahaa älypuhelimeen.

      Mutta ne älyllisen kehitysvamman saaneet jotka eivät osaa yksin hoitaa ilman terveiden ihmisten apua omat pankkitili asioita jotka eivät pärjää ilman edunvalvontaa ne eivät minun mielestäni tarvitse mitään puhelinta.

      Ne kehitysvamman saaneet tarvitsevat joilla on entinen Heikkolahjaisuus todettu ja laitettu Lievä älyllinen kehitysvamma että saa ainoastaan työkyvyttömyys eläke rahaa.

      Ne kehitysvamman saaneet jotka ovat Heikkolahjaisuus tasolle jääneet niillä ei ole koskaan Lievä älyllinen kehitysvamma oikea diagnoosi koska Heikkolahjaisuus menee alle 70 ja yli 80äö jolloin minun kaltaiset ei saa muuta tukea kuin ainoastaan työkyvyttömyys eläke rahaa ja asumistuki rahaa.

      Minun kaltaisia työkeskus työntekijät eivät halua työkeskus ryhmiin koska me ei osata toimia ryhmässä kuten muut Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena osaa toimia ryhmässä.

      Minun kohdallani on todettu olen kykenemätön työkeskus ryhmiin ilman avustajaa.

      Mutta avustajaa minun kaltaiset ihmiset eivät saa jos yksin osaa siivota kotona ja yksin osaa tehdä ruokaa, maksaa verkkopankin kautta vuokrat jne ja osaa yksin säästää rahaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2693
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2480
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2101
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe