Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KISSAT MYÖS VEROLLE, SIRUTETTAVIKSI JA ROKOTETTAVIKSI!

Anonyymi-ap

LOPPUU VAPAA-AJELU JA NILLITTÄMINEN. KISSA ON PIENPETO, MILLÄ EI OLE LAINSUOJAA OMAN PIHAPIIRINSÄ ULKOPUOLEELA. KISSA EI SILTI SAA METSÄSTÄÄ LUONTOKAPPALEITA EDES OMISTAJAN PIHASSA. MIKÄLI RAJA YLITTYY KISSAN SAA LOUKUTTAA POIS!

16

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koirat Jo " R A A T E L E E " ihmisiäkin, mutta Ei niitä Loukuteta, -Miksi ?

    • Anonyymi

      Kumpaahan sinun pitäisi suojella: luontoako vai lompakkoasi? Maksahan vaan kissavero, rekisteröintimaksi ja siruta mirrisi. Jos koira sinua puree saat hoidon ja korvaukset, mutta luontokappale kärsii ja kuolee naisten pukupille haisevan otuksen takia!

    • Anonyymi

      MIRRIT VAAN SURUTETTAVAKSI! PISTETÄÄN YLÄIKÄRAJA 70V NIIN SAADAAN HELPOSTI KUUSI MILJARDIA KASAAN SANNAN VELKOJEN HOITOON!

      • Anonyymi

        Kirjoita kuten muutkin kun itsepäisesti kirjoittelet isoilla kirjaimilla, eikä,kukaan ole sanonut sinulle että lause aloitetaan isolla kirjaimella ja sitten teksti normaaliin tapaan pienillä kirjaimilla


    • Anonyymi

      Hajuhaittaverolla helposti kymmenen miljardia!

    • Anonyymi

      Monella kissalla ei lain suojaa edes siellä missä sen niin sanottu koti on.Yksinäiset monesti ottaa kissan kaveriksi kun ei puolisoa ymm.Jättä moneksi tuntii yksin koti ja öitäkin yksinJossa astiassa vesi seisoo,Heltell se limasta. Kuitenkaan omistaja itse ei juo seinonutta vettä. Tai pasko omien paskojensa pälle. Mitä kissa joutu siloin kun omistaja vaikka yö jalassa,yötä pois. Lisäksi moni pitää kissaa i rahaa leikautaa sitä.Siten kusi haisee ilmastokanavia myöten muihin asuntoihin kuin rappuun. Ilman muta pakoliseksi sirutus ja sterilisaatio.

    • Anonyymi

      Kissoissa ei mitään vikaa, mutta jos niitä taajamissa pitää valvomatta vapaana, ei silloin ole oikeasti eläimistä välittävä ihminen omistajana. Muutenkin kissat tappavat eläinten kiinnipitoaikana liikaa pesiviä eläimiä (Huom. koskee tuo luonnoneläinten pesimisajan aikana lemmikkien kiinnipito muuten kissojakin eikä vaan koiria, ja naurettavaa, ettei tuota tarkenneta, moni vain vaahtoaa koirista, mutta sama laki kisuillekin. Sitten syyskuussa saavat kissat taas vapaasti mennä tappaen lintuja tuolla ulkona. Nyt kuitenkin loukutettava vapaasti ilman vahtivaa omistajaa kissatkin, jos vapaana kulkevana niitä näet).

    • Anonyymi

      "Killililikissan pololololoikia pululussissa", ja jokeen! Vai maksaisitko kissaveron, sirutuksen, madotuksen ja ylimääräisen rekisteröinnin, et niin ikinä, ja taas on kissanpoikia pussissa! Kissat myös maksun alle niin lakkaa mielivaltainen eläimen esineellistäminen ja laiton lopettelu!

    • Anonyymi

      ÄIDINKIELENOPETTAJA JOUTAA HYVIN SIRUTETTAVAKSI, JOS EI OLE MUUTA VIRKAA!

      • Anonyymi

        Kissat on kivoja. Kun ne tulee minun tontille niin syötän niitä....... MUN KOIRALLE ..


    • Anonyymi

      Komppaan sitä, että kissat pitäisi siruttaa ja rekisteröidä kuten nykyään koiratkin. Kissojen luovutusikä pitäisi myös määrittää lailla. Näin kissojen arvo ihmisten silmissä nousisi, niitä otettaisiin itselle vastuullisesti harkiten, eikä niitä jätettäisi heitteille tai muuten hyljättäisi kuten nykyään liian monella tapana on.

      Siinä kuitenkin olet väärässä, että kissalla ei olisi lainsuojaa kotipihansa ulkopuolella. Kyllä on. Vapaana oman kotipihansa ulkopuolella ilman omistajaansa liikkuvan kissan saa toki omalta maaltaan loukuttaa tai ottaa muuten kiinni, mutta sitä ei saa tappaa eikä vahingoittaa vaan se on vietävä kunnan löytöeläimistä huolehtivaan hoitolaan.

      • Anonyymi

        Tämä tärkeä seikka unohtui, eli kissa saa olla vapaana ilman valvontaa vain kotipihallaan. Kotipihan ulkopuolella kissa (muutamin poikkeuksin) saa olla vapaana, mutta ainoastaan valvottuna ja hallinnassa. Kenen kissa pysyy hallinnassa ilman talutinta?


    • Anonyymi

      Maksaako koirien omistajat muka koiraveroa? Sehän tuli vain rekkausvelvoite.

      • Anonyymi

        Jos menee jonkin asian hoitoon edes 5 cent. Silloin se maksaa.


    • Anonyymi

      Lue ruokaviraston sivuilta. Lemmikkinä pidettäviltä kissoilta ei edellytetä löytyvän sirua ja niillä ei tarvitse olla rekisteröintiä.
      Fakta.

      • Anonyymi

        Fiksu kissanomistaja siruttaa kissansa.
        Vastuullinen kissanomistaja valvoo kissansa ulkoilua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe