Mitä vankiloissa tapahtuu?

Anonyymi-ap

Mita tekniikkaa vankiloissa käytössä? Eikös analyysi laite,jolla analysoidaan vankien tekemisiä ja toimia, laitteeseen saadaan yhdistettyä ihmisiä, jotka tällä tavalla ovat aanettomassa kommunikointi yhteydessä toistensa kanssa, puhe yhteys ja kaskytoimintojen lähettäminen tapahtuu tällä samalla tekniikalla. Onko kylmakosken laite valtion käytössä vielä vai onko se piilotettu vankilaan. Ihmiset tietävät että laite toimii myös siviili puolelle. Kuka selventää millä tekniikalla toimii? Verkko,taajuus,aaniaallot jne? Onko laite puolustusvoimien vai tuotu Suomen ulkopuolelta vankiloiden ja viranomaisten käyttöön?

16

396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuuleman mukaan kylmällä mukana vartijoita 1.1 ja 2.1 pyyleva nainen. Käyttävät apunaan muutamaa vasikkaa, joiden avulla pyörittävät peliä. Laite tiedossa muun muassa virkavallalla,jolla samaa tekniikkaa käytössä. Myös toisissa vankiloissa viranomaisten käytössä. Laite Troijan hevonen jolla valvotaan ihmisiä. Akka vartija pelaa omaa peliä ja keksii vangeista juttuja, jotta saisi valtaa edes jollain tavalla. Laite kouluttamattoman henkilökunnan käsissä. KRP tietoinen vieläkin mitä vartijat laitteen "kehittämisen" ohella tekevät. Siltamäki tietää.

    • Anonyymi

      Vartijoiden puhe kulkee ääneti henkilökunnan ja vankien välillä. Nainen liittänyt peliinsä satunnaisesti vankeja, joiden avulla piilottelee itseään. Laite tiedossa ja käyttötapa jokaisella talossa. Peli jota vetää paljastuu lähipäivinä. Laittakaa koulutettua porukkaa tilalle. Ottakaa myös "pelikone" osaavan henkilökunnan haltuun. Nainen myös kuljettanut vangin selliin laitteet jolla peliä seurataan. Onko näyttöpätteitä enemmänkin henkilökunnalta kätkettynä.

    • Anonyymi

      Kylmiksillä istuttuani, ihmettelin, mistä vartiat aina tiesi mun aatokset.

      Kun suunnittelin pakoa, niin ajoivat autoni parkiin muurin oven eteen.

      Tiesivät minun hernekeitto allergiankin.

      Onkohan tuo laitteisto laillinen

      • Anonyymi

        Kyllä on laillinen. Tuskinpa olisit autollesi päässyt.


    • Anonyymi

      Radio tai televerkko 4,5,6g? Kehitetty jo.Joilla saa yhteyden ihmiseen ja voi biosingnaalin avulla säädellä ihmistä. Joku teknologiasta perillä oleva voi valottaa onko valtiolla käytössä muualla kuin vankiloissa tätä tekniikkaa ja mistä se on sinne päätynyt. Ihmiset saattavat tietää että puhe kulkee "linjaa" pitkin , mutta kuinka moni muu on perillä muusta, mihin tätä tekniikkaa käytetetään? Kestänyt about 6kk ja jokainen taloon menevä voi katsoa ympärilleen ja ulos lähtevä voi miettiä, että oliko se vielä tässä. Elämme teknologian murrosaikaa ,joka tulee vaikuttamaan ihmiskuntaan merkittävästi. Mikäli asiasta ei puhuta ei muutosta tai keskustelua saada aikaiseksi. Ihmisten tehtävä se on päättää ja ehkä yhden kysyä?

    • Anonyymi

      Tekniikka radioaaltoja tai 5/6g verkkoa

    • Anonyymi

      Laite perustuu korkeisiin ääniaaltoihin, joita ihmiskorva ei kuule, mutta aivot reagoivat. Oli alkuun käytössä Niuvassa ja Vaasan vanhassa, nykyään taitaa löytyä jokaisesta sulketusta talosta ja uusimilts avoiltakin. Kotimainen tuote, mutta perustuu neuvostoteknologiaan, jolla kontrolloitiin toisinajattelijoita. Vangit ovat erityisen otollinen kohde, päihteiden pehmentämä ja muutenkin vähäisenlainen järjenjuoksu sallii laitteen käytön pienellä teholla, jolloin kerralla saadaan isompia joukkoja hallittua. Tämän kertoi aikoinaan Niuvassa hoidettu sähkömies, joka oli laitteen nähnyt hoitonsa aikana kellarissa ja tunnisti heti. Hän piirsi myös karkean kuvan laitteesta ja sen äänipiiristä, harmi kun en osaa laittaa luvaa tänne.

      • Anonyymi

        Onkohan Vapan veljekset jotakin tänne kirjoitelleet?


    • Anonyymi

      Laite toimii aivokäyttöliittymän ja sähköimpulseja verkkoon välittämällä/static energy?johtavan yhteyden avulla koneeseen, joka on keskipisteenä. Tätä käytetään niin sanotusti testi mielessä ihmisten kartoittamiseen. Laitteella saat otettua ja palautettua hajuja,makuja,kipuja,tunteita(säädeltyä),mieltä ja flunssa/korona saadaa tartutettua tekniikan avulla ihmiseen ja myös liikkeitä ja eleitä muista voidaan "kopioida" ja lisätä toiseen. EN tiedä mikä tässä on meneillään. Laitteella tutkitaan vankeja ja vartijoita, alitajuntaa jäänneillä muistoilla menneistä ja tällä pystyy myös tekemään asioita joista teistä harva tulee vielä aikoihin kuulemaan. Tosiaan ääni menee singnaali/sähköstimulaatiota pitkin toisiin niin etteivät ulkopuoliset kuule.
      Sillä voi myös näyttää rem-unia ja Ennakoida ihmisen sanomaa puhetta ja liikettä.
      Alunperin oli ns. ihmisten toiminnan analysointikäytössä. Toivottavasti kyv, joku järkevä ilmoittaa ja toimittaa laitteen sinne minne kuuluu. Eduskunnan on päätettävä käytöstä ja luotava turvallistuustiimi puolustusvoimista valvomaan.
      Tiedoksenne, jos ette tiedä niin moni teistä olisi oikeasti kauhuissaan nykytekniikasta mitä salataan ja MIHIN TÄLLÄ PYSTYY, TEISTÄ TIEDETÄÄN KAIKKI tulevaisuudessa. -Siviili(läheinen tietää mistä laite tuotu) puuttukaa ulkopuolelta, vai sorin luvallako tämä massavalvota ja laittomuus jatkuu. suosittelen ulkopuolista kontrollia ja kiinniottoa henkilökunnan keskuudessa jotka vielä peittelevät(4 talossa ja 2 toisissa vankiloissa) -ps. pohjoinen tietää ja kohta prikaati josta se on viety säkylä?(vartija sanoi että siitä ei johto tiennyt)

      • Anonyymi

        Entä on ne viisi vartijaa, joita teristi uudenvuodentyökeikkaansa alkomahoolilla, onko heillä joku selitys?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä on ne viisi vartijaa, joita teristi uudenvuodentyökeikkaansa alkomahoolilla, onko heillä joku selitys?

        Heillä ei ole työvelvoitea, mutta palkka juoksee, virkamieseduista on huolehdittu, luin jostakin.


    • Anonyymi

      Aivoton sähkökäyrää lukeva pakomitari on kehitetty.
      Nyt vartioilla on ase pakoautojen saartamiseen.
      Rangaistuksena on tummelipurkin pintaa lasketaan tuumalla kanttinissa !
      Nyt lähti valitus ihmistuomioistuimelle

    • Anonyymi

      aivokäyttöliittymä on käytössä kyllä suomessa ihan rivikansalaisissa, perehtykää vähän. EU alaista toimintaa.. vankiloissa vaan tarkkaillu palkkeja annettu vahingossa vangeile, saadaa yhteys kaikkiin suomessa paiti päättäjiin, joille oma kanava. siellä ne meidän tekemiset,muistot,päivän ttekemiset ja pähkäilyt valtion koneella pyörii, ollaan kumminkin vuodessa 2023 haistakaaa supo ja krp vittu ,rise vie ja koneessa myös entinen fsb agentti nykuien huume vanki

      • Anonyymi

        Klo Kuusi saamme tietää, jatkaako Orpo Purran kanssa hallitusponnisteluja.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe