Majoitus etelärannikolla heinäkuussa

Jonnuli

HEippa! Olemme menossa etelä-Ranskaan NIzza-Marseille välille rannikolle sekä sisämaahan kiertämään heinäkuun puolessa välissä. Tarkoitus on liikkua autolla mutta onko kenelläkään ehdotuksia majoituksen valinnasta tuona ajankohtana. Kannattaako ottaa yksi tai kaksi kiintopistettä koko ajaksi ja pitääkö majoitus varata etukäteen? Voi olla aika toivotonta tuona ajakohtana kierrellä etsimässä majapaikkaa joka yöksi erikseen?

Sitten jos jollain on hyviä vinkkejä esim. rannikolta b&b paikkoja, (joita ei tarvitse vuokrata la-la ja koko viikoksi) niin kertokaa meille!

3

427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Tosi paha ajankohta.Siellä on siihen aikaan puoli Eurooppaa.
      Etap hotelliketjulla on paljon hotelleja pitkin rannikkoa.Ovat halvimmasta päästä.Mentonin(Italian rajan pinnassa) Etap on oikein merenrannalla vastapäätä huvivenesatamaa melkein keskustassa.Muut sitten ovat syrjemmässä.Katso netistä. Varauskin käy sieltä.

      • Todettu on

        Ollaan parina vuotena olleet autolla Marseillen länsipuolella, heinäkuun toisesta viikosta eteenpäin. Kyllä hotelleja on aina löytänyt, paitsi Autorouten varsilta. Osoitteesta visitprovence.com voi hakea haluamallesi paikkakunnalle hotelleja. Viime kerralla varattiin Martiguesista huone jo etukäteen kolmeksi vuorokaudeksi ja tehtiin sieltä päivän retkiä Camarguesiin, Arlesiin ja Marseilleen. Huom! Hotellia varatessa kannattaa varmistaa, että heillä on pysäköintihalli/vartioitu alue.

        Joka kaupungista löytyy turisti-info, jotka avustavat hotellin hankkimisessa, puhuvat yleensä myös englantia - säästyy hotellien kiertämiseltä, jos majapaikkaa ei ole etukäteen varannut. Lisäksi kannattaa aloittaa majoituksen hakeminen jo riittävän ajoissa, kuuden-seitsemän aikaan. Perjantai/lauantai -yöt kannattaa joko varata etukäteen jo kotoa käsin tai viipyä jossain paikassa viikonlopun ylitse.

        Turisti-infon kautta hotelleja varattaessa säästyy myös rahaa, heille voi sanoa hintahaarukan. Joissain tapauksissa ko. palvelusta on otettu rahaa (pari euroa), mutta yleensä ei. Ranskassa on myös Ibis -hotelliketju, jossa saa Cumulustason huoneet samoin hinnoin. Formule1:stä ei ole käytetty, ne ovat sisääntuloteiden varsilla. Pikkukaupunkien hotellit ovat olleet usein todella viehättäviä ja palvelu hyvää - mukavaa vaihtelua perushotelleille.

        Bon voyage!


    • paljon käyttänyt

      http://www.etaphotel.com/etaphotel/index.html
      Tässä linkki katso sivun kartasta Riviera.
      Niitähän voi varailla mielin määrin.Jos ei ilmesty klo 19 mennessä huone annetaan toisille.Ennen klo 19 onkin yleensä jonoa täyteen buukatuissa josko joku varaaja ei ilmesty.Varmuudella huoneen saa jos maksaa luottokortilla etukäteen puhelimessa tai netissä.Sitten täytyy vain olla varma että on paikkakunnalla kyseisenä päivänä ja löytää hotellin.Meille kävi kerran Lontoossa että oli maksettu mutta pimeässä,sateessa ja ruuhkassa ajettiin aina harhaan eikä koskaan löydetty perille!Siesta Ranskassa on muistaakseni klo 13-17 mutta ulkopuolella on automaatti josta luottokortilla saa huoneen ja oveen koodinumeron jos tilaa on.
      Formula 1 hotelliketju kuuluu samaan ketjuun mutta niissä vessa on käytävällä.Molemmissa satelliitti tv huoneessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2576
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1695
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      76
      1510
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1343
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1242
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1182
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1086
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1043
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      106
      953
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      952
    Aihe