Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kodinpuhdistusvinkkejä, kerätään tähän

Anonyymi-ap

Ja aurakentän, chakrat jne. Minkä olet huomannut vaikuttavan positiivisesti? Laitan itsekin muutaman vinkin. Jos et usko näihin, silloinhan et tarvitse tätä.
-Vanhat vaatteet pois. Uutta tilalle jos mahdollista saada. Entä muut kankaat ja materiaalit. Esineet.
-Joskus liika savu (tai kynttilät, savu) lisää aktiivisuutta (kummittelu), pitää muistaa hyvä tuuletus. Tai ei savusta kauheasti. Se kuitenkin joskus haihtuu. Käytetyt kynttilät ja puut pois ajoissa, jos on käytetty tilan puhdistukseen. Osa kynttilöistä silti ok, jos kynttilää ei voi polttaa yhtäjaksoisesti, vaan vähän kerrallaan.
-Jotkut lääkkeet saattavat lisätä aktiivisuutta, koska niissä on tietty "taajuus". Kuurina parempi kuin koko ajan, mutta lääke ei sentään ole "huume", jos on pakko ottaa. Sitten on valmisteet joissa ei ole erityistä vaikutusta. Entä lisäaineet ruuassa ja juomissa, väriaineet.
-Alkoholi lisää joillakin aktiivisuutta, koska se vaikuttaa mahdollisesti valokehoon ja solarpleksukseen, aurakenttään. Ja hermostoon. Ehkä toksisuutta hieman. Ellei ole sellainen joka saa "suodatettua" pienen vaikutuksen pois ja ei näe painajaisia.
-Synkkä materiaali videoina, puheena, kuvana, tekstinä tai internet. On hyvä keskittyä kukkiin joskus ja valoon. Pimeä materia menee silloin kauemmas, kun se korvataan valolla. Ja omalla ymmärryksellä. Luonnon puhdistava energia.
-Onko alue jolla asuu rauhallinen vai vilkas. Entä talo ja asukkaat. Historia. Mitä alueella on ylipäänsä ja minkälainen luonto. Kolkkoa vai mukavaa. Mikä virkistäisi aluetta.
-Moni sähköinen laite voi lisätä aktiivisuutta ja jos on kiinni kehossa. Suihku auttaa jonkin verran. Tästä on ollut puhettakin nyt.
-Myös sähkövalolla on oma välkkymistaajuus ja vaikutus, mitä ei uskoisi. Voimakkuus, väri ja muut ominaisuudet. Vaikuttaa hermostoon hieman silmien kautta.
-Osa yrteistä ja suitsukkeista sisältää myös toksisia aineita sekä tuoksuja. Kannattaa selvittää tarkemmin ne, netissä tietoa. Ja paljonko käyttää, missä muodossa. Pitääkö tauon. Joskus voi kestää kuukausia parantua kunnolla, jos tuli joku yliannos toksista kasvia vaikka savuna, pitää olla varovainen. Entä teet ja juomat. Entä häkä talossa, jos on takka, onko vuotoja.
-Ruokavalio. Heikentääkö vai lisääkö hyvää aurakenttää. Mikä sopii sinulle. Onko vitamiineja tarpeeksi.
-Suola voi myös lisätä aktiivisuutta jos pitää sitä liian kauan pöydällä tai muualla, pitää vaihtaa tai poistaa välillä.
-Musiikki. Onko rummutus tai jokin aivopuoliskojen yhteyksiä lisäävä meditaatiomusiikki hyvä. Joillakin auttaa.
-Aurakentän puhdistus suolan avulla? Entä pihka? Suihku. Rukoilu. Toksisten ihmisten välttäminen. Ei toksisia henkiä tai henkilöitä lähelle.
-Onko kotona portaali, peili, esine, kivi tai jokin vanha exän energia. Entä somen ja uutisten vaikutus. Tai missä systeemissä on mukana, omat päätökset.
-Chakravärien tasapainotus itse ja värikäs ruoka.
Jatkakaa jos tulee jotain mieleen ideana tai jos olet eri mieltä. Kaikki henkienergia ei ole huono asia, mutta jos kokee häirintää. Osa meedioista tekee kaukokatsomista ja puhdistuksia, mutta vaikea sanoa kenellä se toimii. Ellei ole kokemusta. Ihmisen omassa päässä on myös eri taajuuksia ja ajatuksia, niitä pitää tarkastella ja joskus irrottaa negat. tunteista. Kiitos.

3

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä siis etsitään positiivista ja neutraalia energiaa tai ajattelutapaa. Ilmeisesti baarit eivät ole paras paikka käydä, koska sieltä voi seurata joku henki, sanoi joku meedio. Mutta eiköhän joku puhdistustapa toimi. Myös miten unen aikana ja astraalissa, voisi olla turvassa ihmiset? Siihenkin voidaan etsiä vinkkejä. Osa ei ehkä koe mitään hyökkäyksiä koskaan, hieno juttu. Psyyke kannattaa tietenkin laittaa kuntoon (tai jos on kunnossa jo) ja fyysinen terveys, siltä osin kuin mahdollista.

      • Anonyymi

        Kysyisin vielä että oletko huomannut stressin, ahdistuksen, taloudellisen epätoivon tai tiemelun (äänitaajuudet yleensä, kurkkuchakra), joidenkin tekijöiden vaikuttavan asiaan. Ja jos sitä ei ole niin paljon, väheneekö painajaiset tai muut häiriöt. Unihäiriö tai väsymys voi olla joskus myös "kummittelun" syynä, ellei ole siis oikea kummittelu.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­­­N­y­­­m­­f­­­o­­m­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17840924y

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe