Sysmän kunta konkurssiin!

Anonyymi-ap

Kun on etäältä seurannut kunnan poliittisia kiemuroita, on herännyt pelko tulevaisuudesta. Kunnan talous on ollut koko ajan vakaalla pohjalla. Nyt kun Konkurssi-Veke hännystelijöineen on aloittanut ajojahtinsa, taustalla lienee jokin suunnitelma. Jos päästään valitsemaan uusi kunnanjohtaja, valinta kohdistuu varmaan johonkin keskustalaistaustaiseen, vaatimuksena kyky paskanheittoon. Jos Veke pääsee mukaan huseeraamaan, älynlahjojen puutteen ja taloustietojen tason tietäen, konkurssi häämöttää.

10

1124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koko kunta tulisi lakkauttaa. Puhutaan että pitää paikallisesti päättää, mitä järkeä sisäsiittoisessa kylässä jossa kaikki on riidoissa keskenään. Kyllä yksi kaupunginjohtaja riittänee vähän isommalle alueelle. Pitää osata päättää jos aikoo päättää.

      • Anonyymi

        Nyt on päästy asiassa todella jo pidemmälle kuin kaunis alku ja tätä kannattaa vakavasti harkita.
        Sysmän kannattaisi ehdottomasti harkita liittymistä taikka liittämistä Helsinkiin.
        Täällä on kunnassa jo hienosti toimiva neuvottelukunta joka on täysin korvaamaton toimija kunnan nykyistenkin toimintojen kannalta. Neuvottelukunnan nykyiset jäsenet voisi ottaa haltuunsa nykyisen kunnanhallituksen- sekä valtuuston tärkeämmät toiminnot. Paikallisia voisi hyvin käyttää tarvittaessa tukihenkilöinä jos osaavat käyttäytyä ennalta sovitusti.
        Kaikki palvelut ja niiden taso tulee varmasti säilymään tai peräti parantumaan kun vaatimus taso kasvaa.


      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Liian sisäsiittoinen kylä.


    • Anonyymi

      Hyvä idea, palkanlaskenta toimii yhtä hienosti kun Sysmän hallinto.
      Hyvää Wappua kaikille !

    • Anonyymi

      Lähilehdessä HH epäili kunnan ajautuvan talouskriisiin jos nykyinen kunnanjohtaja ei jatkaisikaan iäti virassaan. Varsin tunkkainen kekkosslovakialaisuuden tuulahdus arvioida henkilö niin korvaamattomaksi että kunta kaatuisi hänen mukanaan.
      Ongelmia kunnassa siis on mutta sylttytehdasta ei haluta nähdä eikä metsää puilta.

    • Anonyymi

      "Kun köyhälle annetaan valtaa, siitä tulee idiootti"

      • Anonyymi

        Missä mielestäsi kulkee tuo raja kun ylitetään niin muutos tapahtuu?


    • Anonyymi

      Etkös sä tiedä et valintahan on jo tehty, kyse on vaan siitä et millon se päästään avoimesti julkasemaan. Kaikkivoipainen ja tietäväinen Veke on jo sen verran raottanut avoimuuden esirippua et 15.5 jälkeen kunnassa ei ole johtajaa, se kait tarkottaa et pian tiedetää kenet Veke on kaikkien demokratian pelisääntöjen mukaan valinnu seuraavaks johtajaksi. Onhan siinä tietty jotain mukamas neuvottelun tynkääkin vielä käytävä nykyisen johtajan kans mutta Lilli ja Veke on kuitenkin kaikkitietävässä viisaudessaan päättäny et neuvottelut ei johda heitä tyydyttävään lopputulokseen joten eiköhän se homma ala olla paketissa. Voihan se tietty olla et paketti piipahtaa vielä hallintotuomioistuimessa mut pelihän on selvä, Vekehän on todennu et hän tekee mitä lystää, minkäs ne hälle mahtaa.

      • Anonyymi

        Väkisinkin palaa mieleen tässä viime vaalikaudella käyty erään keskustalaisen vaalikelpoisuuden käsittely kunnassa sekä hallinto-oikeudessa. Miten itsevarmuutta ja hegemoniaa ylipursuten tämä meijän Veke julistikaan ihan prohfessoreita esimerkkinään mainiten tätä keskustalaista vaalikelpoiseksi kunnassamme. Mutta eikös mitä? Hallinto-oikeus ei totellutkaan meijän Vekeä vaan olivat kelvottomat ja asiaa tuntemattomat eri mieltä asiasta, ettäs kehtasivatkin olla tottelematta meijän Vekeä.
        Ettei tässä nyt vain taas kerran kävisi kuten meijän keskustalaisille, kera Veken, on ollut tapana käydä, kävisikin niin että tuomioistuin olisikin Veken kanssa erimieltä. Kävisi niin ettei päätös pitäisikään, Veken vakuutteluista huolimatta. Mutta ei häteä miteä, silloinkaan, meijän Vekehän hilppasis nurkan taakse näkymättömiin, kyselisi sieltä ihan muina miehinä että kuka on vastuussa, en minä ainakaan, minähän olen ollut tässä asiassa esteellinen ihan alusta alkaen. Ja sitten kun oikeuden päätöksellä aletaankin valita lystin maksumiehiä niin syntyypä siinä sutina, koskuan ei o kukuan tehny miteän, iässään en o kuullukkaa koko asiasta, lopputuloksena että kuntalaiset maksaa, ja rohkenen veikata että suurehkon summan, kunnanjohtajalle, ansionmenetyksinä. Kunnanjohtaja palaa tehtäväänsä, puheenjohtajat jatkavat palleillaan (?), veroäyriä nostetaan pari pykälää ja kuntalaiset siunaileevat että "kyllä se meijän Veke hoiti sitten hienosti tämän homman, eikä maksanutkaan paljoa, mitä nyt muutaman satatonnia, mainekin meni mutta päästiinpäs kerrankin lööppeihin".
        Siinnä pieni raotus meitin tulevaisuuteen, avoimesti kuten pitäjässä on tapana.


    • Anonyymi

      Sysmän perustamisajankohtaa ei tiedetä. Eikä se ketään kiinnostakaan. Tärkeämpi kysymys onkin Sysmän lopettamisajankohta, joka kunnan taloustilanteesta johtuen tapahtunee pian. Lama ei onneksi ole vielä ohi, vaikka elpymisen merkkejä valitettavasti on (Kesä 2010). Havaittavissa olevaa rakennusten rappeutumista yritetään peitellä muuttamalla niistä Puolustusvoimain harjoitustiloja, jolloin tilojen rappio saa syyn olemassaoloonsa.

      Käytetyin työkalu Sysmässä on puukko. Eniten puukkoa käytetään silloin, kun halutaan välttää työntekoa. Puukkoja on käytetty Sysmässä niin taitavasti ja usein, että paskalehti laatujulkaisu Alibissa oli pitkä juttusarja kuukausittaisista puukonesittelytapahtumista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe