Oikea Thaimaa

Anonyymi-ap

Saarituhero alkoi elvistelemään taas olleensa oikeassa Thaimaassa jo kauan ja meinaa että on oleskelemalla tullut suureksi guruksi ja suorastaan valaistunut.

Iskä voi kertoa pari sanaa aidosta Thaimaasta.

Oikea Thaimaa? Oikea Thaimaa ei ole turistikaupungin laitamille rakennetuissa betonikylissä, ei teollisuusalueilla eikä ostareilla, vaan se on maaseudulla.

Maaseutu on kaiken alkuvoima. Vaikka nykymaailmassa on muitakin toimenkuvia, niin thaimaalaisten juuret on maalla vahvasti, vaikka oltaisiin Bangkokissa opiskelemassa tai töissä.

Ruoka on perustarve ja niinpä tuoreet tuotteet on suuressa arvossaan. Ne tulee viljelijältä ja ne ei kasva kaupan takapihalla, kuten Saaritöhnö kuvittelee.

Oikea Thaimaa näyttää suunnilleen tältä.
https://media.istockphoto.com/id/821257432/photo/thailand-the-family-farmer-two-children-are-walking-behind-his-father.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=dx2YKf-KlVYPB1D4nghaYMZGQXVLYu8u611KIxd-vR4=

Oikeassa Thaimaassa tunnetaan alueen historia, tunnetaan kikat maanviljelykseen, eletään osittain omavaraisesti, kasvatetaan lapset siihen samaan elämään, tunnetaan termit, tunnetaan naapurit ja koko kylä.

Oikeassa Thaimaassa on yhteisöt joihin kaikki kuuluu, on kyläpäällikkö, kyläjuhlia ja aina joku joka auttaa. On talkoita ja koko perhe osallistuu tärkeisiin hetkiin kuten sadonkorjuuseen ja kylväntään.

Oikeassa Thaimaassa arvostetaan perinteitä, värit on tärkeitä ja niitä on jokaiselle viikonpäivälle.

Oikeassa Thaimaassa suhtaudutaan vaikeuksiin osana elämää ja positiivisena haasteena, eikä itketä ja valiteta kaikesta, kuten Kärsämö tekee.

Thaimaalaisuuden tunnusomainen piirre on sopeutuminen. Teit sitten Pattayalla kebabia turisteille tai käsitöitä maaseudulla, niin homma sujuu ja se tehdään kunnialla ja ammattiylpeydellä, eikä hutaisten.

Oikeassa Thaimaassa tiedetään, osataan ja TEHDÄÄN. Betonislummissa syödään, juodaan, istutaan paskalla ja käydään kaupassa ja ihmetellään netissä maailmaa.

2010

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä Pellenaama noin se muuttuu Juntilla jutut kun on nyt haavelandella, eikä paratiisissa.

   Katsoitko videon, mitä mieltä olet rakkaiden ravintolanäkemyksistä oikeassa thaimaassa jossa ja jonka ympäristössä kirjoittamasi toteutuu vaan ei Pattayalla?

   Kerro vielä siitä riisin häpäisemisestä muovipussissa, myös ravintoloissa, sekä ilmastoiduista korkeatasoisista ravintoloista oikeassa thaimaassa.

   '*'

   • Anonyymi

    Miksi muuten farmarin piti imuroida internetistä kuva, laita Pellenaama itsestäsi farmillasi kauniin perheesi kanssa.


  • Anonyymi

   Näin tällä kertaa ..... Betonislummissa syödään, juodaan, istutaan paskalla ja käydään kaupassa ja ihmetellään netissä maailmaa ..... No missä Tyttö Neitinen on viettänyt pääosan omasta elämästään?

  • Anonyymi

   Onhan sillä siellä oikeassa thaimaassansa ihan oikea traktorikin räps räps.

  • Anonyymi

   50 minuutissa neljä nillin-nillin-yhy-yhy- vastausta yksinpuhellen. Aika varhain korkkasit Savonlinnassa ja nyt on voimaa ja uhma päällä.

   Tähän aikaan kuusta on hemmottelun aika ja viet vaimon kuponkiruokalaan vellille, ehkäpä kaalia jäliruoaksi jos oikein alatte herkuttelemaan ja törsäämään.

   Alamäessä mopon voi sammuttaa ja tasasella vaimo voi tuuppaa. Säästyy bensiiniä 8)

   2010

   • Anonyymi

    Huomaatteko miljonäärin kieliasua taas havaittavissa.... urakalla.


  • Anonyymi

   Ja jakaa naapureille roskiksia, se on oikeaa thaimaata eikä vain pellenaama.

  • Anonyymi

   "Betonislummissa syödään, juodaan, istutaan paskalla ja käydään kaupassa ja ihmetellään netissä maailmaa"
   Ei pidä paikkaansa. Bumba käy myös kirppiksellä ja on melkein suunnitellut viisi vuotta räätälissä käyntiä joka tekisi hänelle ihan uuden naisten olka laukun ja lom pakon, jossa tasku titaaniselle amex kortille.

   • Anonyymi

    Älä unohda sitä retkeä kun isä-pasanen lähti Thaimaan hienoimpaan temppeliin mutta katseli kalaa, koska oli jo nähnyt temppeliin. Papa-Pasanen totesi minähän en mitään maksa kusisesta puutemppelistä enkä laita rahaa keräyspuuhun! Mielummin menen vaikka lammelle!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä unohda sitä retkeä kun isä-pasanen lähti Thaimaan hienoimpaan temppeliin mutta katseli kalaa, koska oli jo nähnyt temppeliin. Papa-Pasanen totesi minähän en mitään maksa kusisesta puutemppelistä enkä laita rahaa keräyspuuhun! Mielummin menen vaikka lammelle!

    Pellenaaman päivän mietelause vaihteen vuoksi 24/7.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronapiikki?

   Näyttelijä, muusikko ja ohjaaja Jaakko Loukkola on kuollut. Hän menehtyi yllättäen maanantaina 5.6.2023.
   Salaliittoteoria
   240
   5462
  2. Venäjä räjäytti Nova Kakhovkan padon

   Osa Nova Kakhovkan padosta on tuhoutunut. Ukrainan mukaan Venäjän joukot räjäyttivät padon. "– Venäjän armeija on tehny
   Maailman menoa
   412
   2566
  3. Jotain hampaankolossa vieläkin?

   Joku hiertää, niinkö? Kaikkien näiden vuosien ja viestien jälkeen. Jännä juttu.
   Ikävä
   297
   1416
  4. Tässä ajassa sähköauto tulee bensa-autoa päästöttömäksi

   Traficom on julkistanut uuden laskurin, jolla voi vertailla autoilun päästöjä ja kustannuksia eri käyttövoimilla. Päästö
   Maailman menoa
   175
   1403
  5. Naista muistuttamaan leikattu mies halventaa Miss Suomi-kisatkin

   Itkeäkö 😭 vai nauraa? 😂 https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rimi-riutta-on-historian-ensimmainen-transsukupuolinen-mis
   Luterilaisuus
   123
   996
  6. Ehkä tosiaan niin

   että "meidän" rakkaustarina tuli tiensä päähän. Olipa vaan kiihkeä kokemus. Harmi kun et ehkä tiennyt tästä suhteesta yh
   Ikävä
   61
   818
  7. Lähden mun kanssa viikonlopuksi jonnekin?

   Vaikka Tampereelle. Ollaan yhdessä koko viikonloppu. Heinä-elokuussa? Minä maksan.
   Ikävä
   53
   765
  8. vastuuton kolmikko.

   Tarkastuslautakunta totesi yksimielisesti että puuhailu on ollut vastuutonta. Mummo voisi lopulta tehdä ainoan oikean ra
   Sysmä
   7
   706
  9. Mitä teitte tänään?

   Mitä palstalaiset teitte tänään? Oliko mitään tavallisesta poikkeavaa? Tapahtuiko jotain kivaa tai vaikka ikävää? Näitte
   Ikävä
   124
   704
  10. Oulaisten musiikkiviikot

   No nyt on esiintyjät musiikkiviikolla! Eipähän tarvi ostaa lippuja tuonne. Alkoi musiikkiviikkojen alasajo! Karmeeta....
   Oulainen
   12
   673
  Aihe