Kiinteistöjuridia Oy : On toiminnallaan rikkonut isännöinnin eettisten ohjeiden kohtia

Anonyymi-ap

Onko kellään kokemusta Isännöintitoimisto Kiinteistöjuridia oy:stä? tai heidän vastuuhenkilöistä, isännöitsijä Anssi Pakkanen tai isännöitsijä Anne Pakkanen, miten heidän kanssaan homma on hoitunut?

Taitaa olla vain jäävuoren huippu nämä muutama valitus, onkohan Kiinteistöjuridia oy jatkanut jo pitempään epäeettistä toimintaa?

Kiinteistöjuridia oy näyttää toimivan myös ainakin Ylöjärvellä, ja Ikaalisissa, yhtiön postiosoite on Mikkolantie, Ylöjärvi.
"Ammattitaitoista isännöintiä Ikaalisissa
Entisen HL-Kiinteistöjen isännöintitoiminta on nykyisin osana Kiinteistöjuridia – yhtiöitä. Noudatamme toiminnassamme hyvää isännöintitapaa ja tarjoamme luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua Ikaalisissa ja Tampereen seudulla sekä lähikuntien alueella"

Tamperelainen isännöintitoimisto Kiinteistöjuridia oy on saanut varoituksen.

https://www.isannointiliitto.fi/artikkeli/toistuvista-rikkeista-varoitus/

Isännöintiliitto 27.4.2023
"Isännöintiliiton jäsenyritys on saanut Isännöintiliitolta varoituksen TOISTUVISTA isännöinnin eettisten ohjeiden rikkomuksista. Yrityksen asiakastaloyhtiöt ovat kannelleet rikkomuksista Isännöintiliitolle alan valvontamenettelyn perusteella."

"Nyt kyseessä olleessa tapauksessa isännöintiyrityksestä tehtiin lyhyen ajan sisällä kolme (3) kantelua. KAIKISSA tapauksissa Isännöintiliitto totesi isännöintiyrityksen toimineen Isännöinnin eettisten ohjeiden vastaisesti. Kantelut yhdessä osoittavat isännöintiyrityksen toimineen piittaamattomasti ja olennaisesti Isännöinnin eettisten ohjeiden vastaisesti"

"Isännöintiliitto katsoo ratkaisuissaan, että isännöintiyritys on toiminnallaan rikkonut USEITA isännöinnin eettisten ohjeiden eli hyvän isännöintitavan kohtia. Isännöintiyritys on myös kokonaisuutena arvioiden toiminut isännöinnin eettisten ohjeiden (hyvän isännöintitavan) vastaisesti."

Isännöintiliitto antoi jäsenyritykselleen varoituksen -
Varoituksen saanut isännöintiyritys ei ole esimerkiksi toimittanut isännöintisopimuksen päättymisen jälkeen taloyhtiön dokumentteja uudelle isännöitsijälle riittävän ajoissa.
"Isännöintiliiton jäsenyritys isännöintitoimisto Kiinteistöjuridia oy on saanut Isännöintiliitolta varoituksen toistuvista isännöinnin eettisten ohjeiden rikkomuksista.
Yrityksen asiakastaloyhtiöt ovat kannelleet rikkomuksista Isännöintiliitolle alan valvontamenettelyn perusteella." Lähde, Rakennuslehti

Näyttää Isännöintitoimisto Kiinteistöjuridia oy:ssä omistajina ja hallituksessa olevan hallituksen puheenjohtaja Anssi Pakkanen ja hallituksen jäsen Anne Pakkanen, lähde, Finder.
Molemmat, Anssi Pakkanen ja Anne Pakkanen toimivat myös itse isännöitsijänä.

6

503

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja nyt on iso juttu jo paikallisessakin. kuten jutussa käy ilmi, useita huolimattomuuksia, ja osoittaa Kiinteistöjuridia oy:n toimineen täysin piittaamattomasti! huh huh!

   https://www.aamulehti.fi/talous/art-2000009558535.html

   Onkohan näissä kantelut tehneissä yhtiöissä ollut yrittäjät itse, isännöitsijä Anssi Pakkanen ja isännöitsijä Anne Pakkanen?
   Onko kellään kokemusta heidän kanssaan toimimisesta?

   "Isännöintiliiton hallitus julkaisi kanteluista tehdyt päätöspöytäkirjat, joihin on kirjattu myös liiton tekemät johtopäätökset. Pöytäkirjoista käy ilmi monia Kiinteistöjuridia oy:n rikkeitä.
   Liiton mukaan yritys on muun muassa vastannut asunto-osakeyhtiön hallituksen selvityspyyntöihin puutteellisesti ja lähettänyt virheellisiä laskuja ja sitten korjannut niitä kuukausien viiveellä. Kun asiakkaat ovat kysyneet hintojen ja laskujen perusteita, kyselyihin ei ole vastattu. Lisäksi autopaikkamaksujen perimisessä ja taloyhtiön sähkölaskujen maksamisessa on ollut ongelmia."

  • Anonyymi

   Kyllä on kokemusta. Piittaamatonta touhua. Eivät vastaa viesteihin, eikä puheluihin. Ihme, että saavat toimia.

   • Anonyymi

    "Ihme että saavat toimia". Tarkoitatko että miksi eivät istu vankilassa?


   • Anonyymi

    Varokaa ko. isännöintifirmaa! Teettää remontit sukulaisillaan. Aiheettomia laskuja ja lisäksi asiat niin sekaisin, että uusi isännöintifirma saa setviä asioita monta kuukautta. Hinnat nousevat n.1.000€/ vuosi. Osakasrekisterit eivät ole ajan tasalla. Toivottavasti isompi firma vie käräjille ja hyvä, että Aamulehti julkaisi jutun.


  • Anonyymi

   Meidän pieni yhtiö ollut heidän isännöinnistä koko 6v (ja jo ennen meidänkin muuttoa). Kulut noussut vaan koko ajan (vuodessa tonni/asunto) ja isännöitsijät (tai isännöitsijäharjoittelijat) vaihtuneet koko ajan. Meillä ollut 5 eri isännöitsijää tänä aikana, vain yksi ollut hyvä ja hänen takia sopimusta jatkettu näinkin pitkään heidän kanssa. Kuitenkin olemme tehneet itse kaiken eli heillä ollut vastuulla lähinnä reskontra kohdallamme. Onneksi nyt pääsemme heistä eroon! Piittaamatonta, paikoittain ala-arvoista kommentointia minulle naisena (kosteusepäilyyn ja korkeisiin mittaustuloksiin käskettiin ottamaan rätti käteen ja hinkkaamaan laattasaumoja, todellisen vaurion paljastuttua vähättelyä). Kuluja ei voida avata kunnolla ja yhtään heidän työstä tehtyä laskua ei saada nähtäville. KIERTÄKÄÄ KAUKAA!!!

  • Anonyymi

   Vertaistukea kaivattaisiin miten tästä firmasta pääsee eroon ja miten saa edes osan perusteettomista laskuista takaisin :(

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 vuotias kuollut, vanhempia epäillään

   Rantakylässä riihisärkänkadulla ilmeisesti tapahtunut.
   Joensuu
   95
   7522
  2. Naista muistuttamaan leikattu mies halventaa Miss Suomi-kisatkin

   Itkeäkö 😭 vai nauraa? 😂 https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rimi-riutta-on-historian-ensimmainen-transsukupuolinen-mis
   Luterilaisuus
   363
   3904
  3. KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"

   Ella Kanninen on mm. Puoli seitsemän ja Ellan matkassa -sarjojen toimittaja-juontaja. Pari vuotta sitten hän sai järkytt
   Suomalaiset julkkikset
   26
   2461
  4. Lauri Tähkä raiskasi naisen

   Mikähän himo joillain on raiskaamiseen, Laurillekin taatusti bändäreitä riittäisi jonoksi asti vapaaehtoisina valmiina k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   2339
  5. Lähden mun kanssa viikonlopuksi jonnekin?

   Vaikka Tampereelle. Ollaan yhdessä koko viikonloppu. Heinä-elokuussa? Minä maksan.
   Ikävä
   128
   1951
  6. Joko käytät WC-paperia talouspaperin korvikkeens?

   Sekä vessapaperien että talouspaperien hinnat ovat nousseet vuodessa jopa 35% verran. Täällä pehmopaperien valmistuksen
   Maailman menoa
   146
   1321
  7. Onko laastarisuhde ainoa keino päästä yli?

   Olisiko mitään ideaa aloittaa laastaritapailusuhde sellaisen ihmisen kanssa, jolle tietäisi myös itse olevansa laastari?
   Ikävä
   62
   1154
  8. Mitä teitte tänään?

   Mitä palstalaiset teitte tänään? Oliko mitään tavallisesta poikkeavaa? Tapahtuiko jotain kivaa tai vaikka ikävää? Näitte
   Ikävä
   153
   1043
  9. Sähköautojen tulipaloherkkyys pitäisi saada kuriin

   Eihän tuollaisia uskalla ostaa: Parkkihallissa lauantaina räjähtänyt sähköauto syttyi nyt liekkeihin autoliikkeen pihass
   Maailman menoa
   160
   992
  10. Ajanvarauksellako mies?

   Rakas, kerro, miten uskaltaisin soittaa? Kuinka voin mitenkään ikinä täällä saada varmistuksen, että toivot mun soittav
   Ikävä
   59
   941
  Aihe