Kiinteistöjuridia Oy : On toiminnallaan rikkonut isännöinnin eettisten ohjeiden kohtia

Anonyymi-ap

Onko kellään kokemusta Isännöintitoimisto Kiinteistöjuridia oy:stä? tai heidän vastuuhenkilöistä, isännöitsijä Anssi Pakkanen tai isännöitsijä Anne Pakkanen, miten heidän kanssaan homma on hoitunut?

Taitaa olla vain jäävuoren huippu nämä muutama valitus, onkohan Kiinteistöjuridia oy jatkanut jo pitempään epäeettistä toimintaa?

Kiinteistöjuridia oy näyttää toimivan myös ainakin Ylöjärvellä, ja Ikaalisissa, yhtiön postiosoite on Mikkolantie, Ylöjärvi.
"Ammattitaitoista isännöintiä Ikaalisissa
Entisen HL-Kiinteistöjen isännöintitoiminta on nykyisin osana Kiinteistöjuridia – yhtiöitä. Noudatamme toiminnassamme hyvää isännöintitapaa ja tarjoamme luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua Ikaalisissa ja Tampereen seudulla sekä lähikuntien alueella"

Tamperelainen isännöintitoimisto Kiinteistöjuridia oy on saanut varoituksen.

https://www.isannointiliitto.fi/artikkeli/toistuvista-rikkeista-varoitus/

Isännöintiliitto 27.4.2023
"Isännöintiliiton jäsenyritys on saanut Isännöintiliitolta varoituksen TOISTUVISTA isännöinnin eettisten ohjeiden rikkomuksista. Yrityksen asiakastaloyhtiöt ovat kannelleet rikkomuksista Isännöintiliitolle alan valvontamenettelyn perusteella."

"Nyt kyseessä olleessa tapauksessa isännöintiyrityksestä tehtiin lyhyen ajan sisällä kolme (3) kantelua. KAIKISSA tapauksissa Isännöintiliitto totesi isännöintiyrityksen toimineen Isännöinnin eettisten ohjeiden vastaisesti. Kantelut yhdessä osoittavat isännöintiyrityksen toimineen piittaamattomasti ja olennaisesti Isännöinnin eettisten ohjeiden vastaisesti"

"Isännöintiliitto katsoo ratkaisuissaan, että isännöintiyritys on toiminnallaan rikkonut USEITA isännöinnin eettisten ohjeiden eli hyvän isännöintitavan kohtia. Isännöintiyritys on myös kokonaisuutena arvioiden toiminut isännöinnin eettisten ohjeiden (hyvän isännöintitavan) vastaisesti."

Isännöintiliitto antoi jäsenyritykselleen varoituksen -
Varoituksen saanut isännöintiyritys ei ole esimerkiksi toimittanut isännöintisopimuksen päättymisen jälkeen taloyhtiön dokumentteja uudelle isännöitsijälle riittävän ajoissa.
"Isännöintiliiton jäsenyritys isännöintitoimisto Kiinteistöjuridia oy on saanut Isännöintiliitolta varoituksen toistuvista isännöinnin eettisten ohjeiden rikkomuksista.
Yrityksen asiakastaloyhtiöt ovat kannelleet rikkomuksista Isännöintiliitolle alan valvontamenettelyn perusteella." Lähde, Rakennuslehti

Näyttää Isännöintitoimisto Kiinteistöjuridia oy:ssä omistajina ja hallituksessa olevan hallituksen puheenjohtaja Anssi Pakkanen ja hallituksen jäsen Anne Pakkanen, lähde, Finder.
Molemmat, Anssi Pakkanen ja Anne Pakkanen toimivat myös itse isännöitsijänä.

14

2861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja nyt on iso juttu jo paikallisessakin. kuten jutussa käy ilmi, useita huolimattomuuksia, ja osoittaa Kiinteistöjuridia oy:n toimineen täysin piittaamattomasti! huh huh!

      https://www.aamulehti.fi/talous/art-2000009558535.html

      Onkohan näissä kantelut tehneissä yhtiöissä ollut yrittäjät itse, isännöitsijä Anssi Pakkanen ja isännöitsijä Anne Pakkanen?
      Onko kellään kokemusta heidän kanssaan toimimisesta?

      "Isännöintiliiton hallitus julkaisi kanteluista tehdyt päätöspöytäkirjat, joihin on kirjattu myös liiton tekemät johtopäätökset. Pöytäkirjoista käy ilmi monia Kiinteistöjuridia oy:n rikkeitä.
      Liiton mukaan yritys on muun muassa vastannut asunto-osakeyhtiön hallituksen selvityspyyntöihin puutteellisesti ja lähettänyt virheellisiä laskuja ja sitten korjannut niitä kuukausien viiveellä. Kun asiakkaat ovat kysyneet hintojen ja laskujen perusteita, kyselyihin ei ole vastattu. Lisäksi autopaikkamaksujen perimisessä ja taloyhtiön sähkölaskujen maksamisessa on ollut ongelmia."

    • Anonyymi

      Kyllä on kokemusta. Piittaamatonta touhua. Eivät vastaa viesteihin, eikä puheluihin. Ihme, että saavat toimia.

      • Anonyymi

        "Ihme että saavat toimia". Tarkoitatko että miksi eivät istu vankilassa?


      • Anonyymi

        Varokaa ko. isännöintifirmaa! Teettää remontit sukulaisillaan. Aiheettomia laskuja ja lisäksi asiat niin sekaisin, että uusi isännöintifirma saa setviä asioita monta kuukautta. Hinnat nousevat n.1.000€/ vuosi. Osakasrekisterit eivät ole ajan tasalla. Toivottavasti isompi firma vie käräjille ja hyvä, että Aamulehti julkaisi jutun.


    • Anonyymi

      Meidän pieni yhtiö ollut heidän isännöinnistä koko 6v (ja jo ennen meidänkin muuttoa). Kulut noussut vaan koko ajan (vuodessa tonni/asunto) ja isännöitsijät (tai isännöitsijäharjoittelijat) vaihtuneet koko ajan. Meillä ollut 5 eri isännöitsijää tänä aikana, vain yksi ollut hyvä ja hänen takia sopimusta jatkettu näinkin pitkään heidän kanssa. Kuitenkin olemme tehneet itse kaiken eli heillä ollut vastuulla lähinnä reskontra kohdallamme. Onneksi nyt pääsemme heistä eroon! Piittaamatonta, paikoittain ala-arvoista kommentointia minulle naisena (kosteusepäilyyn ja korkeisiin mittaustuloksiin käskettiin ottamaan rätti käteen ja hinkkaamaan laattasaumoja, todellisen vaurion paljastuttua vähättelyä). Kuluja ei voida avata kunnolla ja yhtään heidän työstä tehtyä laskua ei saada nähtäville. KIERTÄKÄÄ KAUKAA!!!

    • Anonyymi

      Vertaistukea kaivattaisiin miten tästä firmasta pääsee eroon ja miten saa edes osan perusteettomista laskuista takaisin :(

    • Anonyymi

      onnelliset osakkaat kun hallitus viitsi ja ehti lähettää kantelun. Isännöintiliitto toimii asiassa kehnojen isännöintifirmojen suojelijana. Suuri osa vastaavanlaisia isännöintikonnia jatkaa toimia alalla kun taloyhtiöt luopuvat toisista niistä ja siirtyvät aivan samanlaisten pestiin

    • Anonyymi

      Sama meno jatkuu varoituksista piittaamatta.

    • Anonyymi

      Kyllä kannattaa päästä eroon nopeasti.

      Laskutus mitä sattuu.

      Jätetään hoitamatta laskutus asioita.

      Sopimukset uusimatta.

      Toimistossa NS avustavia opiskelija työn tekijöitä.

      He ei voi mitään allekirjoittaa edes.

    • Anonyymi

      Pisti silmään tämä keskustelu Kiinteistöjuridiasta. Meillä As.Oy. Lentävänlehdossa Juridia on ollut vuosikausia isännöitsijä ja heidän kanssaan viety taloyhtiössä monta isoa korjauprojektia lävitse. Viimeisin on maalämpöurakka ja olemme nyt pari vuotta nauttineet maalämmöstä ja sen säästöistä. Anonyyminä täällä on helppo haukkua ja moittia, mutta omalla nimellä ei näytä olevan ketään, joten... Meillä ollaan taloyhtiössä juridiaan tyytyväisiä, voin suositella. Meillä ei laskutuksissa yms. ole ollut koskaan epäselvyyksiä. Minä jos kuka jaksan kyylätä kaikkia epäkohtia ;=

      Esa Eronen As.Oy. Lentävänlehdon hal.pj. Pikkusaarenkuja 2

      • Anonyymi

        Tampereella on myös muita firmoja jotka hoitavat hommansa huonosti.
        Kaikki kartellissa mukana olleet firmat samoin kaikki ISA standardin
        alla pakoilevat firmat. Yksittäisinä nämä korona apurahaa saaneet öykkärit.
        Ja tämä isa firma jossa toimari ei esiinny enään omalla nimellään
        Antaa erikoisen mielikuvan firmasta ja sen toiminnasta jota se kyllä onkin
        suosittelen karttamaan kaikkia tuollaisia firmoja.
        Isa standardin taakse kätkeytyy isännöitsijöiden oma piiri joka hakee
        isa standardista vastaavaa instanssia kuin vakuutusoikeus on.
        Päättäjinä toimivat isännöitsijät.
        Isa toimintahan tarkoittaa tilintarkastajien ja kirjanpitäjien yhdistystä
        ei isännöintiä.


    • Anonyymi

      Isännöintiyritys, joka tekee liikevoittoa puolet liikevaihdosta on joko keksinyt ikiliikkujan tai rahastaa reippaasti asiakkaita. Yksikään hyvämaineinen isännöintitoimisto ei pysty moiseen kateprosenttiin. Tässä tapauksessa osa tuloksentekoselityksestä on edellisten kommentoijien tietojen perusteella ilmaisen työvoiman käyttö, toinen osa lienee raskaskätinen laskutuskäytäntö. Kumma että taloyhtiöt suostuvat moiseen rahan uloslapiointiin. Kokonaisuutena ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Valitettavasti joutunut olemaan tekemisissä Anssi Pakkasen kanssa sekä työn puolesta että omassa taloyhtiössä. Kumpikin puoli tarinasta kertoo, että kyseessä on kelju persoona ja olen havainnut erittäin vahvoja narsistisia piirteitä. Todistanut myös keplottelua mm. laskutuksiin liittyvissä asioissa ja erittäin epäasiallista käytöstä. Ei todella tullut yllätyksenä nämä kantelut ja toivottavasti muutkin rohkeat jaksaisivat ja näkisivät sen selittelyn taakse. Itsessäänhän ei koskaan ole vikaa. Suosittelen kiertämään yrityksensä ja henkilön itsensäkin todella kaukaa.

      • Anonyymi

        Täys paviaani koko ukko. Uskomaton liikevoitto tällä firmalla suhteessa liikevaihtoon. Lienee alan Suomen ennätys lajissaan. Se on suurta hupia kun taloyhtiön aineiston menee hakemaan toinen isännöintifirma...jos tuuri käy niin aspan harkkalikka tuo niitä arastellen rappukäytävään,, millaistahan on olla työntekijänä tuossa sisäilmaongelmaisessa kusiputkassa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe