Verkkohyökkäykset kasvaa

Anonyymi-ap

Neljä viidestä yrityksestä uskoo, että sen verkkoon murtaudutaan tänä vuonna.

7

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tälläisiä uutisia tällä viikolla.

      "Jokaiseen yritykseen hyökätään 7 kertaa tunnissa
      Julkaistu: 02.05.2023 "

      • Anonyymi

        Britannia on mustasukkainen Venäjälle ja Kiinalle, jotka ostivat kultaa
        Nyt Iso-Britannialla on 7-8 kertaa vähemmän kultaa kuin Venäjällä tai Kiinassa , ja tämä näyttää "yhä katastrofaalimmalta" globaalin kriisin aikana.

        Telegraph kirjoittaa tästä. co. uk. Sanomalehti syyttää Gordon Brownin johtamaa entistä työväenpuolueen hallitusta lyhytnäköisyydestä, joka myi yli puolet maan kultavarannoista 2000-luvun alussa.

        Näin ollen valtiovarainministeriö myi vuosina 1999–2002 400 tonnia (12,8 miljoonaa unssia) Yhdistyneen kuningaskunnan varannoista 285–300 dollarin unssilta, mikä tuotti 3,5 miljardin dollarin tuloja. Mutta sen jälkeen kullan hinta on noussut 10-kertaiseksi ja tällä hetkellä 400 tonnin arvo on noin 30 miljardia dollaria.

        Lehden haastattelemat asiantuntijat päättelevät, että yksikään sijoitus, ei Yhdysvaltain valtion obligaatioihin tai johtavien yritysten osakkeisiin, ei ole tuonut niin merkittäviä voittoja 25 vuoden aikana kuin sijoitukset kultaan.

        Ne maat, jotka panostivat sen ostamiseen, voittivat. Heille fyysisestä kullasta on tullut turvallisin omaisuus - vaihtoehto dollarille tai Yhdysvaltain valtion joukkovelkakirjoille. Kaksi maata hyötyi erityisesti: Venäjä, Kiina sekä Intia ja Persianlahden monarkiat, Telegraph huomauttaa.

        Asiantuntijoiden mukaan kullan hinta nousee vain "globaalin epävakauden" vuoksi.
        !!!


      • Anonyymi

        💩💩💩💩💩💩💩💩


      • Anonyymi

        Win 11 on pahin järjestelmä vakoileen ja saastuun
        Edellisessä viestissäni vaadin saada tietää mistä voin hakea korvauksia SUPERVIRUKSEN hajoittamasta muistikammasta, kuulostanko jotenkin kohtuuttomalta...Haluan vain käyttää konettani ja se on mahdotonta koska SUPERVIRUS Win 11 hajoitti koneeni...PS Jos ei tullut ihan selväksi niin SUPERVIRUS on Win 11...
        🚾💩 💩💩💩💩 💩👺


        o.u.d.o.k.s.u.v.a on sama kuin k.o.l.l.i.m.a.a.t.t.o.r.i -- A.P.I.N.A PYLLYMAJASSA!
        💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩 🦽 💩

        YÖK!


    • Anonyymi

      Windows mato jyrää!

      PlugX on yli kymmenen vuotta vanha troijalainen, joka antaa hyökkääjälle oikeudet hallita saastutettuja koneita. USB-tikuilla levinneen haitan oletettiin jo kadonneen, mutta tietoturvayritys Sekoia havaitsi, että mato saastuttaa edelleen jopa satatuhatta IP-osoitetta päivässä.

      Verkossa kiertävä PlugX on kuuluisan madon variantti, joka havaittiin ensimmäisen kerran vuonan 2019. Se osaa automaattisesti kopioida itsensä mihin tahansa tartunnan saaneeseen koneeseen liitettyyn USB-asemaan, jolloin se saa kyytiin ja tartuttaa uusia tietokoneita ilman käyttäjän toimia.

      Sekoia osti hylätyn IP-osoitteen, jota alun perin käytettiin madon hallintaan. Yllätyksekseen tutkijat huomasivat, mato oli edelleen elossa. Palvelin sai yhteydenottoja 90 PlugX on yli kymmenen vuotta vanha troijalainen, joka antaa hyökkääjälle oikeudet hallita saastutettuja koneita. USB-tikuilla levinneen haitan oletettiin jo kadonneen, mutta tietoturvayritys Sekoia havaitsi, että mato saastuttaa edelleen jopa satatuhatta IP-osoitetta päivässä.

      Verkossa kiertävä PlugX on kuuluisan madon variantti, joka havaittiin ensimmäisen kerran vuonan 2019. Se osaa automaattisesti kopioida itsensä mihin tahansa tartunnan saaneeseen koneeseen liitettyyn USB-asemaan, jolloin se saa kyytiin ja tartuttaa uusia tietokoneita ilman käyttäjän toimia.

      Sekoia osti hylätyn IP-osoitteen, jota alun perin käytettiin madon hallintaan. Yllätyksekseen tutkijat huomasivat, mato oli edelleen elossa. Palvelin sai yhteydenottoja 90 000 - 100 000 yksilöllisestä IP-osoitteesta joka päivä. Kuuden kuukauden aikana he tilastoivat hämmästyttävät 2,5 miljoonaa yksilöllistä IP-osoitetta, jotka yrittivät soittaa ”kotiin”.

      IP-osoitteet eivät aina edusta tarkasti tartunnan saaneiden järjestelmien kokonaismäärää, koska useat laitteet voivat jakaa jotkin IP-osoitteet tai tietokoneet voivat käyttää dynaamisia IP-osoitteita. Pelkkä liikenteen määrä viittaa kuitenkin siihen, että tämä mato on levinnyt kauas ja mahdollisesti tartuttaen miljoonia koneita maailmanlaajuisesti.000 - 100 000 yksilöllisestä IP-osoitteesta joka päivä. Kuuden kuukauden aikana he tilastoivat hämmästyttävät 2,5 miljoonaa yksilöllistä IP-osoitetta, jotka yrittivät soittaa ”kotiin”.

      IP-osoitteet eivät aina edusta tarkasti tartunnan saaneiden järjestelmien kokonaismäärää, koska useat laitteet voivat jakaa jotkin IP-osoitteet tai tietokoneet voivat käyttää dynaamisia IP-osoitteita. Pelkkä liikenteen määrä viittaa kuitenkin siihen, että tämä mato on levinnyt kauas ja mahdollisesti tartuttaen miljoonia koneita maailmanlaajuisesti.

      • Anonyymi

        Mailma on menossa päin vittua

        Yhdysvaltain dominointi ei enää ole pakotteita ja sotilaallista sekoilua vaan myös tiedeyhteisön juttuja, Mm. Nasa julkaisee asiota jotka on ihan täyttä paskaa.
        Tai ainakin ooleellisin osin vääristeltyjä.

        Kovin Amerikkalaista touhua, kun ESA todkumentteihin pääsee lähes jokaisesta Euroopan yliopistosta, Miksi nasan julkaisut poikeaa niin paljon oikeasta havainnosta.

        Asiaa kysytty Proffalta, joka vastasi että astronomian alalla saadaan oletuksia, ei puhdasta factaa. Moni asia muuttuu kokoajan. Kansantajuistetut julkaisut ei ole tiedettä. Vaan tasoa: "Suomen lippu on sininen ristilippu"


    • Anonyymi

      Windowsin vuodot kasvussa!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1296
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      74
      779
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      752
    7. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      740
    8. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      734
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      727
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe