Marsun osto

Anonyymi-ap

Moi! Oon 12vuotias tyttö ja haluisin kuulla että paljon mun pitäs säästää marsuihin, marsun häkkiin, leikki kaluihin mökkeihin ja ruokaan herkkuihin niin edelleen eli näin helposti sanottuna mistä kannattais ostaa käytettynä vai uutena ja paljon pitäs säästää? Ja hyviä vinkkejä ansaita nopeasti ne rahat. Kiitos<3

4

206

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos sinun pitää erikseen ansaita rahat marsuihin, niin herää kysymys miten niihin on rahaa jatkossa. Onko huoltajasi luvannut maksaa esimerkiksi eläinlääkärikulut? Jos marsut sairastuu, niin siinä ei ole aikaa lähteä ansaitsemaan ensin rahaa, vaan ihan eläinsuojelulainkin mukaisesti hoitoon on vietävä heti.

   Halvimmillaan saatat löytää marsut kaikkine tavaroineen ihan muutamallakin kympillä tilanteessa, jossa joku luopuu omistaan nopeasti vaikka allergian takia. Jos yksittäin ostaa kaiken, niin saat varautua vähintään 150€ menoihin käytettynäkin. Uusina ostettuna 250-300€ voipi olla lähempänä totuutta.

  • Anonyymi

   Okei kiitos. Ja mun äiti on eläinlääkäri joten.

   • Anonyymi

    Pelkkä eläinlääkärin ammatti ei sano yhtään mitään siitä ymmärtääkö hän marsujen päälle, valitettavasti. Marsut ovat edelleen eksoottisia lemmikkejä, joihin erikoistuneita eläinlääkäreitä on Suomessa vielä hyvin vähän. Yleisimmin eläinlääkärit osaavat erinomaisesti hoitaa kissoja, koiria ja kaneja, mutta marsut ovat haasteellisia koska niiden biologia ja hoito on aivan omanlaistaan.

    Terveisin, olen edelleen saanut eläinlääkäriltä ohjeen laittaa marsu paastolle, vaikka marsun elimistö ei sellaista missään nimessä kestä. Eläinlääkärit myös edelleen määräävät aivan liian pieniä kipulääkeannoksia marsuille, kun laskevat annostuksen painokilojen mukaan eivätka huomioi marsun nopeaa aineenvaihduntaa.


  • Anonyymi

   Pyydä äidiltäsi pientä viikkorahaa ja tee vastineeksi kotitöitä tai/ja auta kesälomalla esimerkiksi iäkästä sukulaista tai naapuria pientä palkkiota vastaan jos mahdollista.
   Varsinkin kesällä voit ansaita muutamia euroja helposti keräämällä tölkkejä. Kokeile. (Riippuu tietysti asuinpaikasta kuinka tuottoisaa toiminta on.)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä haluaisit sanoa kaivatullesi

   tällä hetkellä?
   Ikävä
   236
   2790
  2. Luulen etten kelvannut sulle nainen

   Tiedän että käyt täällä
   Ikävä
   59
   1412
  3. Sullahan on nainen

   Varmasti kaikki mitä tarvitset, ei sinulta puutu kaiketi mitään?
   Ikävä
   95
   1396
  4. Kuinka paljon teillä on ikäeroa?

   Ja kuinka ison ikäeron olisit valmis hyväksymään?
   Ikävä
   80
   1058
  5. Kuinka vanha olet?

   Ite olen 35-vuotias. Kiinnostaa että onko se paljon vai vähän palstalaiseksi? Nyt ikiä pöytään :)
   Sinkut
   176
   954
  6. Olen nainen sairaalassa

   Musta ei kuulu tänään. Yöllä iski rytmihäiriöt.
   Ikävä
   60
   898
  7. Kyynel vierähtää silmäkulmaan

   Ku mietin kaikkea mitä meillä oli, vaikkei se paljoo ollut oli se enemmän ku mitä olen ikinä kokenut. Ehkä se ei ikinä r
   Ikävä
   40
   830
  8. Ei mee kauaa ni saa

   Pimperoo naapurin rouvalta :D
   Ikävä
   78
   810
  9. Miten abortin tekemisestä kieltäytyminen on "ihmisvihaa"?

   Kertokaapa minulle tyhmälle, miten se on "ihmisvihaa", jos joku terveydenhuollon ammattilainen ei halua vakaumuksensa ja
   Luterilaisuus
   302
   768
  10. Epävakaan persoonallisuuden kera "ihana" olla

   Se on mulla ainakin niin, että päivästä toiseen mieliala heittelee mitä ilosimmasta mitä matalimpaan. Ja se vaihtelu tap
   Tunteet
   239
   710
  Aihe