Selänpesijät

Anonyymi-ap

Vellu ja Ella olivat keski-ikäinen avopari, joka asusti keskisuomalaisessa, keskisuuressa kaupungissa, eläen keskiluokkaista keskivertoelämää. Heillä oli Ellan omistama mökki n tunnin ajomatkan päässä, selvästi pienemmän kaupungin liepeillä. Siellä heillä oli tapana viettää loppukeväästä loppusyksyyn vapaa-aikaansa saunomisen ja yhdessäolon merkeissä. Vellu harrasti kuntosalilla treenaamista ja kävi siellä usein myös viikonloppuisin. Ella sen sijaan tykkäsi hyötyliikunnasta ja lähti usein kävelylle siksi aikaa, kun Vellu oli salilla. Mökillä ollessa heillä oli tapana lämmittää sauna useampana iltana ja istua illan viileydessä saunan terassilla juomia nauttien ja sen jälkeen sisällä televisiota katsellen. Melkein yhtä usein illat olivat päättyneet seksiin ja molempien tyydytykseen. Viime aikoina tosin seksikerrat olivat vähentyneet, mutta ne olivat kuitenkin olleet nautinnollisia ja usein Ella hoiteli Vellun panetukset pois suihinotolla tai antautumalla Vellun pantavaksi. Välillä he kokeilivat uusia juttuja ja niistä olikin löytynyt vähän vaihtelua perusseksiin. Ella oli itse myös ollut aiemmin valmis kokeilemaan uusia juttuja, mutta tykkäsi enemmän ihan perusseksistä. Eli asiat heillä olivat ihan mallillaan.

Nyt jokin kohtalon oikku oli kuitenkin päättänyt tarjota pariskunnalle uuden ja unohtumattoman illan kokemuksineen.

Oli lauantai päivä ja he olivat kaupungilla, Vellu salilla, Ella kävelyllä ja shoppailemassa, kun hänen puhelimensa soi. Siellä oli Vellu, joka kysyi Ellalta olisiko tällä mitään sitä vastaan, jos hän pyytäisi vanhaa salikaveriaan Niklasta saunaan mökille. Niklasta Vellu ei ollut nähnyt pariin-kolmeen vuoteen ja nyt olisi hyvä tilaisuus vaihtaa kuulumisia saunomisen merkeissä. Niklas pääsisi kyydissä mökille ja soittaisi sitten kyydin mökiltä pois, kun olisi lähdön aika. Ellalla ei ollut mitään sitä vastaan, kunhan käytäisiin ensin kaupassa ostamassa jotain vierasvaraa kahvipöytään ja saunalle.

Ella ei ollut nähnyt aiemmin Niklasta, eikä tiennyt tästä oikeastaan mitään. Tämä oli rennon oloinen ja komea, Vellua hieman pidempi, urheilullinen nuorimies, alle kolmenkymmenen. Hän kertoi Ellalle olevansa kielten opettaja toisella paikkakunnalla ja käymässä nyt vanhempiensa luona. Vellu pisti merkille, ettei Niklas ainakaan ollut mitenkään vastenmielinen vieras Ellalle. Vellu piti myös itse Nikestä ja oli ihaillut salaa tämän solakkaa ja treenattua kroppaa, jonka oli nähnyt koko komeudessaan useinkin salin pukkarissa ja suihkussa. Ihan jonkin verran Vellu oli myös kateellinen Niken etuvarustuksesta, joka oli ainakin kaksin verroin hänen omaansa isompi, niin pituudeltaan kuin paksuudeltaankin. Vellu oli joskus huvittuneena ajatellut, että jos olisi homo, niin Nikke olisi kyllä pantava mies. Eikä Vellulta ollut jäänyt miettimättä sekään, mitähän Ella tuosta juhlakalusta tuumaisi, jos sen sattuisi näkemään.

Salilta lähtiessä Vellu pisti merkille, ettei Nikke käyttänyt alushousuja ohuiden shortsiensa alla ja kuinka tämän kookas kalu pullotti lähes puoliseisokissa shortsien lahkeessa, niin kuin se näytti yleensä olevan. Vellu ei voinut olla miettimättä, oliko Ella huomannut saman, kun miehet lähestyivät autoa, jossa Ella odotti ja uudestaan heidän käydessään kaupassa. Jotenkin hiljainen Ella kuitenkin oli kotimatkan ajan, kuin mietteissään.

Kolmikko saapui mökille ja Ella kiiruhti viemään saunajuomat sisälle kylmään ja kahvin keittoon. Nikke ja Vellu katselivat hänen menoaan ja Nikke tuumasi "Kivan oloinen ja hyvännäköinen nainen sulla.. Hitto, kun ois joskus itelläkin". Vellu vastasi "Kiitos. Oon kyllä tyytyväinen, monellakin tavalla. Ja kyllä se sullekin löytyy, kun lopettaa etsimisen, väkisin se ei löydy koskaan..". "Jep" kuittasi Nikke ja lähti kohti pihaa "Jaa? Tämmöinen kesäpaikka teillä? Onpa siisti, kun on näin lähellä kaupunkia ja kaikkee.. ". Niitä näitä jutellen he kiersivät 'tilukset' ja tuota pikaa Ella kutsuikin miehet kahville. Hän oli vaihtanut kevyempää vaatetta päälleen ja Vellu huomasi Ellan vartalon muotojen kuultavan vaatteiden läpi ikkunasta lankeavaa valoa vasten. Ella oli jättänyt rintaliivit pois ja välillä paidan kangas laskeutui rintojen yli, nännien piirtyessä terhakkaina sitä vasten. Muuten hän käyttäytyi niin kuin yleensä Vellun kavereiden kyläillessä heidän luonaan, eli vetäytyi olohuoneeseen sohvalle tabletilleen lukemaan tai pelaamaan.

Kahvittelun jälkeen Vellu ilmoitti Ellalle, että he lähtisivät ulos saunan lämmitykseen ja nauttimaan auringon lämmöstä. He ottivat Niken ostamat ja keittiössä sekoittamat kylmät Breezerit mukaansa. Ella sai myös omansa Niken tarjoilemana. Vellu ryhtyi sytyttelemään tulia Niken kantaessa vesiä kaivolta saunalle. Nikke oli heittänyt paidan pois ja shortsit olivat valahtaneet huolestuttavan alas, kun Vellu tuli saunasta ja huomasi myös Ellan ikkunassa katselemassa miesten touhuja. Shortsit Niken vyötäröllä näyttivät pysyvän ylhäällä vain siksi, että paksu ja puolijäykkä kalu esti niitä valumasta yhtään alemmas..

7

7162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niken punertava, trimmattu häpykarvoitus nousi vyötärönauhan yläpuolelle ja kohti napaa. Nikke laski vesisangot käsistään ja nosti housujaan ylemmäs naureskellen ”Jotain hyötyä tuostakin..” ja nyökkäsi kohti alakertaansa. ”Kai tuosta nyt jotain muutakin hyötyä on?” Vellu ihmetteli Niken sanoja. ”No, ehkä jotain iloa jollekin..” Nikke tuumi ja vilkaisi nopeasti kohti ikkunaa, tarttui sankoihin ja kantoi ne saunaan.

      Kun muuripata ja vesiastiat olivat täynnä, kaverukset istahtivat saunapatiolle tuoleihin ja siemailivat kylmiä juomiaan, jutellen niitä näitä. Pullot tyhjenivät nopeasti ja Nikke sanoi hakevansa sisältä uudet sillä aikaa, kun Vellu tarkistaisi saunan tilan. Nikke palasi hetken päästä juomien kera ja kysyi saunasta. Sauna alkoi olla sen verran lämmin, että kylpemään pääsisi. Vellu kertoi hakevansa sisältä pyyhkeet, mutta Nikke sanoi, että Ella oli aikonut tuoda ne kohta. Enempiä viivyttelemättä kaverukset astuivat pukuhuoneeseen ja riisuutuivat. Vellullakin oli jostakin syystä alkanut tapahtua alakerrassa ja kalu oli puoliseisokissa ilman mitään erikoista syytä. Saunan puolella Nikke yllätti Vellun kehumalla tämän ikäisekseen hyvässä kunnossa olevaa kroppaa. Vellu kuittasi kohteliaisuuden kehumalla vastavuoroisesti Niken solakan lihaksikasta vartaloa ja lisäämällä, että ei ollut varmaan vaikeaa saada naista tuolla kropalla. Kehujan jälkeisen, lievästi kiusallisen hiljaisuuden rikkoi ulkoa kuuluva Ellan ääni ”Tässä on nämä pyyhkeet, jättäkää mullekin löylyä!”. Ennen kuin Vellu ehti vastata mitään, huikkasi Nikke takaisin ”Tuntuu vähän homolta pestä toistemme selkiä, entä jos sä tulisit jo nyt saunaan?”. Vellu odotti kielteistä vastareaktiota tietäen, ettei Ella ollut mitenkään innokas esittelemään itseään vieraille, mutta yllättyi, kun Ella vastasikin ”Selät voitte pestä toisiltanne, mutta minä pesen muut paikat, jos te pesette sitten minulta”. ”Sovittu!” huusi Nikke Vellun ihmetellessä, mitä oikein tapahtui. Vellu tunsi kuitenkin samalla, kuinka kiihottui tilanteesta, tuntematta minkäänlaista mustasukkaisuutta. Hän vain ei voinut uskoa Ellan käytöksen muutosta. ”Tulkaahan ulos jäähdyttelemään, niin minäkin pääsen löylyihin”, kuului Ellan ääni pukuhuoneesta. Kaverukset astuivat ovesta terassille Ellan editse ja tämä mittaili katseellaan kummankin päästä varpaisiin. Ella astui Vellun eteen ja suuteli tätä intohimoisesti suulle, purren tätä huulesta ja kuiskaten ”Sinä senkin..”. Sitten hän livahti saunaan jättäen molemmat miehet ulos ihmettelemään ja vilvoittelemaan. Vellu ja Nikke katselivat toisiaan juomia siemaillen ja miettien kuinka tilanne etenisi. Nikke tiedusteli varovasti, oliko pariskunta suunnitellut jotain hänen suhteensa. Vellu ihmetteli hiljaisella äänellä Nikelle, ettei tämä ollut Ellan tapaista käytöstä ollenkaan, mutta ettei hänellä ollut myöskään mitään sitä vastaan, että Ella ja Nikke harrastaisivat seksiä sinä iltana, jos juttu siihen näyttäisi johtavan, koska Ellalla oli nyt jotain erikoista mielessään. Nikke rauhoitteli Vellua, että hoidettaisiin homma yhdessä ja niin, että kaikki saavat nauttia. Vellu nyökkäsi hyväksyvästi ja tunsi kalunsa kovettuvan, Nikke tarttui oman mahtimelansa varteen hyväillen sitä. Vellu katsoi, kuinka Niken suonikas ja paksu kyrpä alkoi kohota kohti tämän napaa.

      Kaverukset katsahtivat toisiaan, kiskaisivat loput juomistaan kurkkuihinsa ja astuivat saunaan, jossa Ella istui keskellä ylälaudetta, jalat yhdessä ja kädet ristissä rintojen peittona. Ella katsoi silmiin ensin Nikkeä ja nyökkäsi päällään oikealle puolelleen, jonne Nikke kiltisti nousi kivikova kyrpä punakkana sojottaen, Ellan katseen seuratessa sen vaappumista puolelta toiselle. Sitten Ella käänsi katseensa Velluun ja käski tämän avata saunan oven raolleen, ja nousta sen jälkeen vasemmalle puolelleen. Myös Vellun kalu sojoitti kovana ja tummana ja Ella seurasi sitäkin katseellaan. Kun miehet olivat asettuneet paikoilleen, ojensi Ella rintojensa suojana olleet kätensä sivuilleen miesten reisille. Hän sulki silmänsä ja liu’utti käsiään ylös alas miesten reisillä, kulkien aina kivespusseille saakka. Nikke kurotti kädellään kohti Ellan rintaa, mutta Ella torjui sen välittömästi ja käski pitää näpit kurissa, toistaiseksi.

    • Anonyymi

      Kumpikin mies sulki silmänsä ja antoi Ellan sormien tehdä tutkimusmatkojaan heidän haaroissaan. Muutaman minuutin kuluttua Ellan kädet vihdoin päätyivät miesten kaluille, joita Ella alkoi rytmikkäästi runkata. Väillä hän liikutti esinahkaa edestakaisi puristaen kalujen varsia napakasti, välillä liu’uttaen pitkin liukasta ihoa. Harmittavasti hän kuitenkin lopetti vatkaamisen ja laskeutui alas lauteilta. Ovesta ulos mennessään hän sanoi ”Nyt, peskää ne toistenne selät, niin katotaan sitten loput..”. Vellu ja Nikke katsahtivat toisiaan , kohauttivat olkapäitään ja sopivat, että vieras pesee ensin isännän selän ja sitten isäntä vieraan. Ella katseli ulkoa saunan ikkunasta, kuinka Vellu asettui seisomaan ja nojaamaan eteenpäin kasvot kohti lauteita ja Nikke hänen taakseen iso kyrpänsä pystyssä. Ella ei ollut koskaan nähnyt niin isoa kalua ja hän oli epävarma siitä, haluaisiko kokeilla sen mahtumista sisäänsä. Ajatus siitä kuitenkin kiusasi Ellaa ja hän päätti olla ainakin valmistautunut siihen, joten sormet hakeutuivat häpykarvoitukselle ja -huulten väliin, klitorikselle ja kosteuden liukastamaan pilluun. Hän oli tuonut mukanaan myös liukkarituubin, jos omat liukasteet eivät riittäisi, mutta tällä hetkellä tuntui, ettei sille ehkä olisikaan tarvetta. Hän seurasi, kuinka Nikke levitti saippuaa Vellun selkään ja hyväillen hankasi sitä käsillään aina niskasta hartioille ja kylkiä pitkin pakaroille, siirtyen pakaroiden välistä takaisin ylös. Ella huomasi kuinka myös Niken massiivinen kalu osui välillä Vellun pakaroille ja niiden väliin. Nikke selvästi halusi uljaalle kalulleen kosketusta. Vellu ei ollut näistä ylimääräisistä kosketuksista moksiskaan, vaan antoi Niken touhuta takanaan, kunnes Nikke kaatoi huuhteluveden Vellun selkään ja he vaihtoivat paikkoja. Ellaa näky kiihotti ja käsi touhusi alitajuisesti jalkovälissä kiihottuneena nöpöttävän klitoriksen huutaessa kosketusta. Ella ihmetteli omaa kiihottuneisuuttaan ja vapaamielisyyttään, mutta ei jaksanut tehdä siitä nyt numeroa itselleen.

      Vellu pesi Niken selkää samoin ottein, paitsi että antoi välillä käsiensä hakeutua Niken jalkojen väliin, tämän kiveksille ja paksun kullin varteen. Vellun lyhyempi kalu ei yltänyt samalla tavalla pidemmän Niken pakaroiden väliin, joten Ella päätti nyt puuttua peliin. Hän astui saunan ovelle ja käski kaverusten lopettaa homostelut ja pestä vuorostaan hänen selkänsä. Ella astui miesten väliin ja tarttui kumpaakin kullista. Kaverukset levittivät kilvan saippuaa Ellan alastomalle selälle, pakaroille, peppureikään, rinnoille, vatsalle ja aina pilluun saakka. Neljä ahnasta kättä vaelsi pitkin Ellan vartaloa ja hyväili sitä joka puolelta. Kun toisen miehen käsi oli Ellan hävyllä, toisen käsi hyväili pakaraväliä ja välilihaa, kun samaan aikaan käsiä oli myös rinnoilla ja niskassa. Nikke ihasteli ääneen Ellan kiinteitä ja terhakoita rintoja, sekä pieniä, pyöreitä pakaroita. Vellu puolestaan kuiski Ellan korvaan, kuinka ihanan seksikkäänä ja tuhmana tätä piti, rohkaisten samalla Ellaa ottamaan tilaisuudesta kaiken irti.

      Ella puristeli kahta eri kaliiperin kullia käsissään ja lähes hulluna kiihottuneisuudestaan yritti päättää kuinka etenisi asiassa. Vellu ratkaisi asian Ellan puolesta siirtymällä hänen taakseen ja kehottamalla Nikkeä käymään istumaan alemmalle lauteelle. Ellaa hän pyysi kumartumaan ja hoitelemaan Nikkeä käsillään ja suullaan samalla, kun hän itse panisi Ellaa takaapäin. Tämä sopi Ellalle ja Nikelle hyvin ja kolmikko asettui omille paikoillensa. Ella asettui perse pystyssä Vellun eteen, toinen käsi pillunhuulia levittäen ja toinen tiukasti Niken kullin ympärillä, kun Vellu asetti kullinsa pillulle. Ella nojasi taaksepäin ja kalu upposi sille niin tuttuun koloon litisten. Vellu katseli Ellaa naidessaan, kuinka tämä alkoi nuolla ja imeä Niken kullia. Ella heilutteli kullia kasvojensa edessä ihmetellen ääneen, ettei ollut koskaan nähnyt niin isoa kullia. Hän epäili, ettei se mahtuisi hänen pilluunsa, vaan että Niken olisi ehkä tyytyminen muunlaiseen hoiteluun. Hän läpsytteli kullilla poskiaan ja huuliaan, kunnes imaisi sen suuhunsa. Niken kulli upposi reiluun puoleen väliin, kunnes kohtasi Ellan nielun. Vellun oma kulli meni helposti tyveään myöten Ellan suuhun, joten kokoero oli huomattava. Tämä kiihotti Vellua entisestään, kun hän pani Ellaa tehden tietä pilluun vielä isommalle vieraalle. Ella imi tuota ihmeellistä kyrpää posket lommollaan sormien vaellellessa Niken kiveksillä ja puppureiällä. Nikke nautti olostaan silmät suljettuina ja ohjaten toisella kädellä Ellaa hiuksista, kunnes kaverukset lopettivat touhut kuin yhteisestä merkistä, ennen kuin laukeaisivat ja vaihtoivat paikkoja viivytellen. Saunan ovi oli raollaan ja kiuaskin hyytynyt, joten lämpöä ei ollut liikaa sekstailuun, joten hommat jatkuivat siellä..

    • Anonyymi

      Ella seisoi Niken edessä kumarassa kädet pakaroita erilleen levittäen, kun Nikke asetteli jo melkein lauenneen kullinsa Ellan häpyhuulten väliin. Vellu nousi seisomaan nähdäkseen paremmin, kun Nikke alkoi hiljalleen liikutella elintään vasten Ellan kiimasta liukasta ja turvonnutta pillua. Ella pyysi Nikkeä olemaan varovainen ja etenemään hitaasti. Nikke sanoi hallitsevansa homman ja sovitteli ensin pelkästään terskansa pillun huulten väliin ja liikutteli siinä muutaman sentin kerrallaan sisään ja ulos. Sitten sentti sentiltä liike piteni, kun Ellan pillu alkoi mukautua Niken kullin mittoihin. Ellan suusta pääsi hiljaista voihketta ja Vellu päätti astua hieman sivuun Ellan edestä, tämä pitäessä edelleen Vellua kullista, kuin kädestä. Vellu hivutti oman kätensä Ellan klitorikselle tämän vatsan alta ja alkoi hieroa sitä rytmikkäästi. Samalla hän kuiskasi Ellalle rakastavansa tätä ja hänen seksikkyyttään, ja kertoi kuinka kiihottava näky juuri nyt oli. Tällä välin Nikke oli löytänyt sopivan syvyyden ja tahdin Ellan panemiseen ja nylkytti tätä tasaisella tahdilla samalla, kun Vellu hoiteli Ellan klitorista. Ellan laukeaminen ei tullut aivan heti, mutta onneksi Nikke oli nuori ja kestävä panomies. Vellu sai ihastella Niken paksun kyrvän uppoamista kultansa pilluun ja kehua tätä hyvän tovin ennen kuin Ella alkoi voihkia kovempaa orgasmin lähestyessä ja tullessa. Nikkekin pyysi itselleen luvan alkaa laueta, kun hän kysyi ”Saanko tulla sisään?”, johon Ella ja Vellu molemmat antoivat yhtä aikaa luvan. Ella kouristeli oman orgasminsa vallassa, kun Vellu päätti yllättää Niken ja asetti kätensä tämän pakaralle. Nikke katsoi Vellua kysyvästi, kun tämä kysyi ”Saanko?” ja asetti sormensa tämän anukselle. Nikke nyökkäsi ja Vellu painoi sormensa Niken anukseen. Nikke voihkaisi ääneen ja laski nytkähdellen lastinsa Ellan sisään, työntäen nyt kullinsa aivan tyveään myöten tämän pilluun. Ella vikisi kivusta ja nautinnosta ja tarttui Vellua ranteesta painaen tämän kättä vasten klitorista. Koko kolmikko nytkähteli Ellan ja Niken yhtäaikaisten orgasmien liikuttelemana. Molempien liikkeiden laannuttua Vellu siirsi vielä kätensä Ellan pillulta Niken edelleen kovalle kalulle ja puristi tätä aivan kivesten juuresta, ikään kuin lypsäen tämän kullista loputkin spermat Ellan pilluun. Koska Ellan pillu oli nyt ääriään myöten täynnä tuota isoa sykkivää kyrpää, ei spermalla ollut muuta vaihtoehtoa kuin pursuta ulos pillusta häpyhuulille ja reisille, sekä lattialle.

      Vellu irrotti nussijat toisistaan ja käänsi Ellan kohti Nikkeä ja painoi hänet kohti tämän yhä seisovaa kullia. ”Imaisehan vielä vieraan paikat puhtaaks ja putket tyhjäks, kun kerran aloitit.. niin minä hoidan nämä” Vellu käski Ellaa ja polvistui itse tämän jalkojen väliin nuolemaan juuri nussitun pillun puhtaaksi. Ella teki työtä käskettyä ja lutkutti Niken mulkkua kuin paraskin imupumppu. Vellu oli saanut nuoltua Ellan pillusta enimmät vieraat mällit ja asettui nyt Ellan taakse upottaen vuoroaan odottaneen kalunsa tämän turvoksiin nussittuun pilluun, joka tuntui nyt ihanan tiukalta pienemmällekin vehkeelle. Ei mennyt kauaa, kun Vellukin laukesi ja sekoitti omat spermansa vieraan spermoihin. Nyt vuorostaan Nikke käänsi Ellan kohti Vellua ja käski tätä huolehtimaan miehensä kalun puhtaaksi ja asettui itse nuolemaan Ellan pillusta valuvat spermat. Kun kaikki oli nuoltu ja imetty puhtaiksi, kolmikko pesi vielä hyväillen toisensa ja kävi sitten taloon iltapalalle.

      Tässä kohtaa Nikenkin kalu oli jo löystynyt ja lötkötti tämän jalkojen välissä. Nikke soitti kyytiä itselleen, kun Ella vielä meni tämän taakse ja kietoi kädet hänen vyötärönsä ympäri, kaluun tarttuen. ”Olipas tämä erikoinen vieras, kun tuolla lailla sai villiintymään.” Ella ihmetteli ääneen. Nikke kakosteli jotakin vastaukseksi ja kiitteli Ellaa ja Vellua vieraanvaraisuudesta. Kun Nikke oli lähtenyt, Vellu kiusoitteli Ellua tämän kiimaisuudesta, mutta sanoi ettei se haitannut, vaan että oli ollut itsekin yllättävän kiihottunut ja halukas kolmen kimppaan. Pariskunta asettui pian yöpuulle, kun Vellun puhelin piippasi viestin merkiksi, se oli Nikeltä. ”Moro, kiitos huikeesta illasta! Älkää suuttuko, mut terästin niitä juomia vähän ekstaasilla, ihan vähän vaan, että estot poistuis. Ois varmaan pitäny kysyä lupa, mut ehkä sitten seuraavalla kerralla?”...

    • Keskimääräistä paremmin kirjoitettu ;D

      • Anonyymi

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa


    • Anonyymi

      Tänä viikonloppuna nussitaan Ellalta taju kankaalle.. kunhan mökille päästään ;)

    • Anonyymi

      H­e­­­i! Ku­­ts­­um­­­me sinu­­­t kä­­­ym­­­ään u­­udessa cha­­­tis­­sa! Mei­­­tä on yl­­­i mil­­­jo­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/T3f3R2

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe