Mieluummin pitäisi seuloa vaikeasti työllistyvät pitkäaikaistyöttömät

Anonyymi-ap

Eikö maanhallitus tee mitää mieluummin pitäisi seuloa vaikeasti työllistyvät pitkäaikaistyöttömät monella on mielenterveys ja päihdeongelma. ansiosidonnaista päivärahaa ei saa leikata mieluummin karsia pohjasakkaa oikea osoite olisi sosaalitoimisto, välitystilit asunnon vuokrasopimukset olisi paremmat palvelut kuin te-toimistossa ja olla turhaa työnhakijana eikäkoskaan työllisty. Sosiaaitoimisto auttaa kuntouttavan työtoiminnan työllistämisessä ja saahan siitä 9 euron/palkkaa

29

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No kuule, nyt sun kannattaa kiireesti tähdätä seuraaviin eduskuntavaaleihin. Pääset oikein edistämään tuota mahtavaa suunnitelmaasi ;)

      • Anonyymi

        Kannaisko ostaa aloittajan suoraan köysi…


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        😋 ­­­N­­­y­­m­­­f­­­o­m­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17855381Z

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Itsekkin olin saikulla buroutin vuoksi 2 vuotta ei kukaan auttanut tai kuntoutanutnvaan kokoajan selitettiin että,olet terve.

    • Anonyymi

      Kuule, ne jotka joutuu rangaistuksena kuntouttavaan, ovat 99,9% niitä joitten ei pitäisi olla enää ollenkaa missään työnhakijoina turhaan ja tarpeettomasti viemässä paikkoja niiltä joilla on vielä mahdollisuus ja halu, iso osa pitäisi pitäisi armahtaa, varsinkin iäkkäät eikä rääkätä ja kiusata väkisin ja päästää jonkinlaiselle eläkkeelle, kuntouttavassa "työssä" olevista yksikään ei koskaan tule työllistymään yhtään mihinkään, ainoastaan ehkä se 1% :)

      • Anonyymi

        Juu ei tule ei


      • Anonyymi

        Lisää kuluerää tulossa kunnille eli te-toimiston palvelut siirretää kunnille 2025 alkaen. kyllä olisi jotain tehtävä vaikeasti työllistyvien pitkäaikaistyöttömien seulontaa. miksi pitää työnhakijoina ongelmatyöttömiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää kuluerää tulossa kunnille eli te-toimiston palvelut siirretää kunnille 2025 alkaen. kyllä olisi jotain tehtävä vaikeasti työllistyvien pitkäaikaistyöttömien seulontaa. miksi pitää työnhakijoina ongelmatyöttömiä

        Leikatulle toimeentulotuelle kunnes pääsevät eläkkeelle, täyttävät työssäoloehdon tai aloittavat opinnot. Tai kuolevat.


    • Anonyymi

      Nimenomaan pitkäaikaistyöttömiä pitää suojella, koska heidän perusturvansa on vielä pienempi, kuin ansiopäivärahaa saavilla. Lisäksi pitkäaikaistyöttömät ovat paljon heikommassa asemassa ja vajaa työkykyisiä.

      Ansiosidonnaista saavia pitäisi taas mahdollisimman nopeasti potkia takaisin työelämään ja panostaa siihen, että työllistyvät nopeasti uudelleen. Heiltä kuitenki löytyy työkykyä, eikä ole järkeä pitää työkykyisiä kortistossa. Menee hyvät työntekijät hukkaan.

      • Anonyymi

        Ansia saavat ovat siinä vaiheessa pitkäaikaistyöttömiä, kun työttömyys on kestänyt yli vuoden.


      • Anonyymi

        Ansiosidonnainen kokonaan pois aloittajan kaltaisilta ja lopun elämää köyhäksi työttömäksi niin oppivat olemaan.


    • Anonyymi

      Pitäisi olla rahasto et jos puhelinmyyjä otttaa loparit voisi hän nostaa rahaa, monia puhelinmyyjiä johdatetaan harhaa tyhjänpäiväisillä lupauksilla.
      Annetaanhan valtion varoista moneen niin tyhjänpäiväiseen rahaa,

      • Anonyymi

        Kun puhelinmyyjä maksaa työttömyyskassan jäsenmaksut, on hän oikeutettu ansiin työssäoloehdon täytyttyä.


    • Anonyymi

      Mielummin olisin 9 euron kuntouttavassa työtoiminnassa kuin puhelinmyyjänä tiiäks et kuntouttavassa saatat saada paremmin rahaa kuin puhelinmyyjänä varsinki jos olet provisiopalkalla. Ees työkokeiluun et pääse jos oot ottanu sen puhelinmyyntityön ja siinä työkokeilussa voisit saada jalkasi oven väliin ja ehkä oikeella palkalla töihin.

    • Anonyymi

      Ja eikö maanhallitus tee mitään puhelinmyyjien eteen että heille ei tulisi mitään seuraamuksia jos irtisanoutuvat, esim puhelinmyyjän työ tekee joko hulluksi tai juopoksi ihmisen. Eiks sitä oo niinku kännissä jos et pariin kolmeen päivään nuku juuri tuntiin juuri ollenkaan, voisi mennä huojentaan mieltään jollekki toktorille.

      • Anonyymi

        Ite en vastaa niiden puheluihin ollenkaan. Parhaani mukaan koitan vältellä, koska ei ole rahaa tilata mitään. Joskus lyön luurin korvaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ite en vastaa niiden puheluihin ollenkaan. Parhaani mukaan koitan vältellä, koska ei ole rahaa tilata mitään. Joskus lyön luurin korvaan.

        Voi myös laittaa telemarkkinointikiellon. Suosittelen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi myös laittaa telemarkkinointikiellon. Suosittelen.

        Se olisi liian helppo ratkaisu


    • Anonyymi

      Ensisija työpaikoista pisimpään työttöminä olleille niin ei ole ongelmia.

    • Anonyymi

      Ansiosidonnainen kokonaan poiis niin alkaa lusmuille maistua paskaduuni.

      • Anonyymi

        Veikkaan, että työttöminä on jo aika paljon työmarkkinatukea saavia ennestäänkin. Miksi heille ei maistu paskaduunit?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan, että työttöminä on jo aika paljon työmarkkinatukea saavia ennestäänkin. Miksi heille ei maistu paskaduunit?

        Paskaduunissa on se maku, joka ei varmasti maistu. Ei ole kenelläkään oikeutta arvostella toisia ihmisiä makuasioista.


    • Anonyymi

      Siinä tuli ay-liikkeen puheenvuoro, ei tuosta voi erehtyä.

      Ay-liike tällaista kannattaessaan käytännössä sahaa myös omaa oksaansa, koska myös tuo pitkäaikaistyöttömille lakiin perustuva tuen maksaminen on tavallaan eräänlainen perustuskivi myös ay-liikkeessä mukanaolevien eduille.

      Ei ole mahdollista jakaa työväkeä - eli kansaa - sellaisin perustein että koska hyvinvoivalle pitäisi saada entistä enemmän hyvinvointia jostain, sitten aletaan sen takia aiheuttamaan huonossa asemassa oleville entistä enemmän pahoinvointia.

      Ei tuolla tavalla tule mitään työpaikkoja minnekään, ainoastaan hallinnolle entistä enemmän työtä kun tukien alentamisesta yms. tulee väistämättä kaikenlaisia epäoikeudenmukaisesta kohtelusta johtuvia seurauksia ja samaan aikaan ay-liikeläiselle maksetaan entistä enemmän siitä, että ei ole tehnyt yhtään mitään enempää sen lisärahansa eteen.

      Suomessa tarvitaan tuloerojen kasvattamisen sijasta pikemminkin tuloeroja selvästi kaventavia toimia koko valtion laajuudelta, sieltä saadaan ne puuttuvat miljardit oikeastikin.

    • Anonyymi

      Hyväosaiset alkaa tekemään oikeastikin ihan oikeita töitä, sitten kun ensin laitetaan tuloeroja sopivasti kapeammaksi.

      Suomessa huomio on kohdistettava varsinkin kaikkiin niihin isoihin kansanryhmiin, jossa on jo jokin työ tai yritystoiminta, mutta ahneuksissaan ovat alkaneet tekemään liian vähän työtä ja samaan aikaan se on muutettu liian kalliiksi, sen lopputuloksenahan Suomeen on massatyöttömyyskin kasvatettu.

      Eli hyväosaiset takaisin tekemään oikeita töitä ja kovaa vauhtia, että saadaan tuo heidän ihan itse omalla ahneudellansa aiheuttamansa ongelma jälleen korjattua.

    • Anonyymi

      Yhteiskunnan sivistys mitataan sillä miten se kohtelee heikoimpiaan.

      • Anonyymi

        Nähty on tämä.


    • Anonyymi

      Jokaisella on oikeus olla työnhakijan sellaisena kuin on. Ja tehdä työtä omilla kyvyillään. Ihan perusoikeukista on kyse. Itse et näyttäisi kykenevän työhön. Jos olet Te-toimiston työntekijänä, kokeile oikeata työtä.

    • Anonyymi

      Sama työttömien jahtaaminen on maailmanhistoriassa saatu aikaan monta kertaa aiemminkin, ja myös Suomen historiassa.

      Syynä on vain typerät päättäjät, joita ei lakien noudattaminen kiinnosta.

      Kun tehdään lait joilla säädetään oikeuksia suojaamaan kansaa poliitikkojen päätöksillä tapahtuvilta väkivaltaisuuksilta, sitten poliitikot alkaa tekemään niiden lisäksi uusia lakeja, joilla ne samaiset oikeudet evätään.

      Maailmanlaajuisemmin katsellen esimerkkejä löytyy niin Yhdysvalloista kuin Euroopastakin, varsinkin natsien aikakausi. Silloinen juutalaisten jahtaaminen etenkin sen ilmiön alkuvaiheissaan on täysin verrannollista toimintaa työttömien kansalaisten jahtaamiseen nykypäivänä. Toki juutalaisjahdit meni lopulta paljonkin pidemmälle, mutta sitähän me emme tiedä miten päättäjät vielä intoutuu tässä työttömien jahdissaan.

    • Anonyymi

      Kun työn syntyminen on lähtökohtaisestikin kahden osapuolen väliseen sopimukseen perustuva prosessi, se tarkoittaa todellakin sitä, että esim. yhden osapuolen haluttomuutta sopia ei voida laittaa toisen osapuolen viaksi.

      Sekä kysyntää että tarjontaa on oltava olemassa ennenkuin sopimusta voidaan saada aikaan.

      Kun pelkästään työttömiä syytetään että työpaikkoja ei ole, siinä laiminlyödään kokonaan elinkeinoelämän ohjaamistoimet, joilla työpaikkojen syntyyn tarvittavia ehtoja laitetaan takaisin sille tasolle, millä kansa niitä on vapaaehtoisesti valmis tekemään.

      Siksi kaikenlaiset työttömiin kohdistuvat "seulonnat" ja muukin jahtaamistoiminta on täysin perusteetonta ja lainvastaista toimintaa, jokaisella on kuitenkin oikeus sopia tai olla sopimatta omista töistään tai elinkeinoistaan ilman minkäänlaista uhkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2117
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1630
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1520
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1165
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe