sanni ja kaisa

Anonyymi-ap

siinä on oikein kaksi luuseria ei välitetä mitään forssan sairaalan tulevaisuudesta .aina ollaan vastaan oman kaupungin etuja, jasanni ei edes tullut paikalle.hallitus neuvottelut kestää monta viikkoa ja tämä kokous vain yhden illan. oikein luusereiden luusereita.

22

847

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole koskaan luottanut Sanniin,enkä luota jatkossakaan.

    • Anonyymi

      Mitäs Sannista sen enempää kun aluesairaala vetelee, mitä vetelee. Lounaishämeen aluesairaalan voisikin sulkea kokonaan tietysti ensin lakkauttamalla yöpäivystys. Samaten yksityiset lääkäriasemat, tai ainakin niin että Kelakorvaukset niissä tramppaaville lopetetaan tykkänään. Soteen menee rahaa aivan solkenaan vanhojen kääkkien vuoksi. Vaan nuoret tarvitsevat hyvää hoitoa. Nuorten mielenterveys kuntoon ja synnyttäville äityleille hyvät palvelut. Heissä on tulevaisuus.

    • Anonyymi

      Nimi on Forssan sairaala. Lounais-Hämeen aluesairaala on vanha nimi. Toki tiedämme, että sama laitos.
      Niin, nuorille pitää saada psykiatriset palvelut. Ja jatkossa äidille ja isille, kun väsyvät lapsiin ja perhe-elämään ja työelämään.
      Me vanhat kääkät mennä porskutamme, meidän aikanamme ei puhuttu tai tunnistettu psyykkisiä ongelmia, piti vaan käydä töissä ja hankkia elanto.
      Mitä Kela-korvauksiin tulee (yksityinen), taitaa olla 8 euroa lääkärinpalkkiosta, psykiatrinen- ja hammashoito, näissä on isompi Kela-korvaus.

    • Anonyymi

      Sanni ja Kaisa ovat puolueidensa vankeja,eivät uskalla olla eri mieltä ,vaikka järki sanoisi toisin.

    • Anonyymi

      Kyllä nyt tuntuu ,että Häggman ja Anttila ovat ainoat ,jotka puolustavat Forssan sairaalaa.
      Lepolat ja Sannit ovat hiljaa,kuin k..i sukassa,kun isot pojat päättävät.

      • Anonyymi

        Anttila osasi puolustaa oikein hyvin Kukkapään katuvaloja 😆


    • Anonyymi

      Tajuatko mitä eroa on katuvaloilla ja kansanterveydellä?
      Kyllä Sanni on ihana eiks niin ?

      • Anonyymi

        Sanni on syvältä mutta ei ne poliitikkojen puheet paljoa auta kun konkreettiset teot ovat jotain muuta. Näin katuvalojenkin kohdalla.


    • Anonyymi

      Sanni ja kokoomus ku..ttaa aina.

    • Anonyymi

      Löytyyköhän Sannin suurimmat vaalirahoittajat näistä ympyröistä?

    • Anonyymi

      Sanni on pelkkä kokoomusrobotti.
      Tekee,mitä isot pojat käskee.
      Oma järjenkäyttö puuttuu esim. näissä sosiaalipuolen asioissa. Noudattaa kokoomuksen linjaa-köyhät kyykkyyn.

      • Anonyymi

        Kokoomus haluaisi että kaikki vaurastuisi ja saisivat äänestäjiä.
        Vasemmisto pitää köyhät köyhinä ja pitkät hoitojonot, jotta on köyhiä joilta saavat ääniä.

        Kannattaa katsoa mitä tekevät, eikä uskoa mitä puhuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokoomus haluaisi että kaikki vaurastuisi ja saisivat äänestäjiä.
        Vasemmisto pitää köyhät köyhinä ja pitkät hoitojonot, jotta on köyhiä joilta saavat ääniä.

        Kannattaa katsoa mitä tekevät, eikä uskoa mitä puhuvat.

        Ei ole mitenkään mahdollista eikä edes suotavaa että kaikki vaurastuisi. Kovat pörssipelurit sisäpiiritiedoillaan putsaa kyllä ulkopuoliset pörssisäätäjät. Niinpä puheet osakkeiden antamisesta synnyinlahjaksi vastasyntyneille on vain asian varmistamista. Antaa pesämunan kasvaa jotta isot pojat ja tytöt voivat poimia myöhemmin tyhmien kypsät hedelmät koriinsa. Jotta rikkaat rikastuisi edelleen pitää köyhiltä viedä säännöllisin väliajoin sekin vähä mitä sattuvat omistamaan. Kokoomuksen kannatus perustuu pitkälti perisuomalaiseen kateuteen. He jotka raatavat niska limassa kapitalistin rahamassin eteen tykkäävät kun ”laiskoja” työttömiä ja sairaita ihmisiä kurmootetaan oikein huolella. Semmoinen nostattaa entisestään tuota vahingoniloa.


    • Anonyymi

      Tässä tulee vähitellen esiin tämän "äärioikeisto hallituksen" linjaukset.
      Kaikkien ei tarvitae olla yhtä rikkaita,mutta ihmisiä ei saa varallisuuden mukaan kyykyttää.

    • Anonyymi

      Oksettavaa skeidan puhumista Sannilta : "pidämme hyvää huolta heikoimmassa asemassa olevista"

      Ja mitenköhän tämä ilmenee kaavailtavista toimenpiteistä?

      Otetaan esimerkki joka on varsin yleinen tilanne: nyt viime vuodet on henkilö tehnyt osa-aika työtä jokusen viikko tunnin ja kokoaikatöitä ei ole saanut kun niitä ei ole. Tämä henkilö on saanut palkkaa 500 e / kk brutto ja sovitettua työttömyyspäivärahaa kelalta toiset 500 euroa. Sekä asumistukea 300 e/kk. Tähän asti on sovitellussa päivärahassa ollut suojaosuus 300e/kk eli palkasta on huomioitu vain 200e sovitellun määrää laskiessa ja tästä huomioitavasta määrästä 50% eli 100 e on se määrä joka vähennetään päivärahasta. Myös asumistuessa on ollut ansiotulovähennys 400e jonka ansiosta vain 100 e palkasta on huomioitu asumistuen määrää laskiessa.

      Nyt Orpopirun uusilla säännöillä ei ole enää lainkaan näitä 300 ja 400 suojaosuutta eikä ansiotulovähennystä VAAN JOKAINEN TIENATTU EURO VÄHENTÄÄ sovitettua päivärahaa sekä myös asumistuen määrää. Palkan ja työsuhteen kohdalla mikään ei muutu vaan em henkilö saa edelleen saman 500 euroa palkkaa mutta nyt hänen sovitettu päiväraha pienenee 150 euroa kuussa sekä asumistuki suunnilleen saman verran! Eli ennen kaikkineen 1300 e / kk saanut saakin jatkossa vain noin 1000 e /kk! Tai tarkemmin ajatellen , kun nyt tuli ilmi että asumistukea ollaan muutenkin loikkaamassa niin että aiemman 80 % huomioimista oikeista asumiskuluista pienennetään 70 prosenttiin, niin esimerkkihenkilö , (jollaisia on Suomessa erittäin paljon) , saa jatkossa selvästi alle 1000 euroa /kk.

      Sanni varmaan osaa selittää miten tässä toteutuu hänen väite että heikoimmassa asemassa olevista pidetään hyvää huolta ja miten tässä toteutuu hallituksen väite siitä, että kaikki työnteko kannattaa?!

      Tämä viheliäinen sarvikuonojen maa on nimittäin yksi kalleimpia paikkoja elää ja jos esimerkkihlö joutuu pitämään vielä työmatkojen takia omaa autoa niin miten ihmeessä tällainen ahkera esimerkki henkilö voi ylipäänsä enää tulla toimeen? Toimeentulotuki kun koskee vain kaikkein pienituloisempia ja siinä vähennetään kaikki tulot joita ihminen saa, niin tämä henkilö sitä tuskin voisi edes saada, ehkä max jonkun kympin jos on isot sähkö- tai terveydenhuoltomenot, mutta tämä tukihan ei mitään ruokamenoja tai autokuluja huomioi lainkaan.

      Suomeen syntyy uuden hallituksen takia hirvittävä määrä lisää köyhiä. On tietoista paskapuhetta että nämä esimerkki henkilön kaltaiset ihmiset menisivät kuin nappia painamalla jatkossa kokopäiväisesti töihin. Suomi on täynnä osa-aikaisia koska niiden pitäminen on työnantajille paljon halvempaa kuin kokopäiväisten joilla on oikeuksia enemmän!

      Tarkoitus lienee se, että jatkossa saadaan ikään kuin pakotettua suuri määrä ihmisiä taas kerran niihin kuuluisiin 9e / päivä- paskaduuneihin joissa viimeisenkin tuenrippeen eväämisellä uhaten saadaan porvareille halpaa tai oikeastaan täysin ilmaista työvoimaa. Tämä vain naamioidaan "kannustavaksi" ja muka hyvätarkoituksiseksi asiaksi vaikka kyseessä oikeasti on ORJATYÖ ja tulonsiirto köyhiltä rikkaille.

      Myöskään väite säästötoimien välttämättömyydestä ei mene läpi (paitsi tyhmille jotka näitä Sanneja äänesti), sillä kyllä Suomessa rahaa riittää. Esim. Ukrainan "tukemiseen" on pelkästään upotettu jo yli miljardi euroa. Myöskään se ei sovi tähän kuvioon että rikkaille hyväosaisille tähän asti voimassa ollut SOLIDAARISUUSVERO jossa yli 75000 euroa vuodessa tienaavat maksoivat ylimenevästä lisäveroa, on heti alkajaisiksi muutettu niin että nyt saakin tienata 150000 euroa vuodessa ennen kuin pitää asiaa edes ajatella. Rikkailla olisi ollut varaa ilman mitään ongelmia maksaa tuotakin vaikka enemmänkin mutta esimerkin köyhä jolta viedään jo ennestään mitättömistä tuloista yhtäkkiä jopa 1/3 pois , ei pysty enää tulemaan toimeen eikä elämään ihmisarvoista elämää.

      Nämä Sannit ne vaan hymyillen jauhavat skeidaa ja nauttivat hillotolppapaikastaan röyhkeästi kuin takinkääntäjä Soini aiemmin. Köyhää ei enää kyykytetä kuten Sipilän aikana vaan nyt köyhä näännytetään nälkään ilman omantunnon tuskia.

      Ennennäkemätön ryöstö tässä on kysymyksessä eikä tarkoitus ole työllistää ketään vaan ORJUUTTAA!

      Lammaskansan olisi nyt viimeinen hetki oivaltaa mitä sille ollaan tekemässä ja nousta vastarintaan eikä uskoa valheita syistä miksi näin!

      • Anonyymi

        Kun laki aikanaan tulee eduskuntaan niin nähdään ketä kannattaa. Nyt hyväksyneet hallitusneuvoteuissa Kok,ps,rkp,krist.


    • Anonyymi

      Nyt Sanni tekee vielä suurempaa tuhoa suomalaisten hyvinvoinnille valtakunnan tasolla.
      Valitettavaa, mutta totta.
      Järki ei riitä,mutta jäsenkirja takaa ,että vahinkoa tulee.

      • Anonyymi

        Ainahan se on niin, että kun on jäsenkirja, kaikenlaista tapahtuu. Ei tarvitse edes Forssan sisältä poistua.


    • Anonyymi

      Tässä tapauksessa kärsijöinä ovat muutkin forssalaisen tyhmyydestä johtuen.

    • Anonyymi

      Kokoomus savotan Sanni.

    • Anonyymi

      Kokoomus joutui jo Porissa selittelylinjalle.
      Ikosen kasvoilta paistoi jo paniikki,vaikka yritti hymyillä.
      Sanni ei edes uskaltanut sinne grillattavaksi lähteä.
      On siinä meillä "kykypuolue".

    • Anonyymi

      Kaksi oikein Lounais-Hämeen syöjä ämmää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4266
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2199
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1704
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1390
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1116
    10. 22
      1076
    Aihe