Koulut alkaa loppumaan, nyt on aika pistetyttää

Anonyymi-ap

opettajat. Meill on jo lähes tehnty niin, me pettajien pomot, annamme aina pisteitä ja kehotuksia ja neuvoja opeille. Paljon on puhuteltu ja annettu kesäkurssiohjelmia.. saa nähdä kuin moni menee opiskelemaan vai istuuko taas kesäkuppiloissa ja soittoravintoloissa pää täynnä!!! Huh huh..

On kurjaa kun opet on niin vähällä valvonnalla, joten vanhempien on syytä uhutella epäkohdista. Monelle ollaan annettu huojnoja pisteitä ja kehotuksia, jotta pyrkivät parempaa. Jos meiillä ei oleisi kellään lapsia opet olisi työttömiä luusereita. lapset ovat arvokkaita ja meidän vanhempien pitää pitää lasten puolta, muuten opet rellestää a riehuu miten kukakin , se on kauheeta.

Me ainakin tarkkailemme opettejien toimia aina ja vaadimme parasta.. aina ei sitä saaa, kun ovat niin huonolla koulutuksella, puskasta nousseita osakin.
Kesäkurssi tai koulu siivous olisi hyvä kesätyö, mutta kaljakuppilat keihtoo heitä enempi, se on surullista. Meillä on annettu kersäkurssi käytöskurssi, ja miten olisin parempi oepttaja.esitteitä, 2,5 kk kesäloma menee opettajilla usien juopotteluksi. Koulun siivous olisi myös terapiaa heille.

katsotaan mutta kovin suuria pisteitä ei meillä jaeta, ja jos tulee 9 pistettä, annamme heille mahoksen tulostaa netistä itselleen kiitoskortin. Siitä ne varmasti tykkäävät.

11

290

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tunnut just sellaiselta kauhuvanhemmalta, joka on herkästi vaatimassa kaikkea, mutta ei tajua sitä, että suurin ongelma katsoo peilistä. Toivottavasti et jaa tuota tapaa lapsillesi, koska heistä tulee ihmisinä sellaisia, joiden kanssa kukaan ei halua olla tekemisissä.

   • Anonyymi

    Tietenkin vaadin lapsillemme parasta, aina. Onko se sinusta kauhua? Minusta se on rakkautta.

    Lapset ovat koulussa yksin, kukaan ei heitä puolusta, joten se kuuluu vanhemmille.
    Meneppä joskus yllärinä koulutunnille, näet miten raakaa on joidenkin opettajien kontelu oppilaita kohtaan.

    Ktson peilstä jossa minä sanoo minulle, että olen upea ja rakastava äiti.

    Lapseni on nyt aikuisia ja heillä on omat lapset, ja ovat yhtä rakasavia kuin minä, on se periytynyt. He ovat omeinsa puolella, ei tyranni opettajin. Lasta on helppo satuttaa, mutta kuinka moni pyytää heiltä anteeksi tai ymmärtää, että opettajan kiusaaminen lasta kohtaan ei auta asiaa, vaan ymmärtiäminen ja asiallinen kohtelu.


  • Anonyymi

   Meillä kans pisteytetään opet, on niin huonoja että hirvittää. Me vanhemmat pidämme silmällä opettajien touhuja, monesti istuvat kaljalla kesällä, joten olisi hyvä saada heille pakko kursseja tai se koulun siivous olisi tosi hyvä. LIian pitkä kesäloma aiheuttaa kaljottelua ja äkäisyyttä.
   Varoituksia ollaan ainnettu viidelle, vanhempien kannattaa kyllä tarkkailla koulun toimintaa, me sentään ollaan heidän pomoja, ja meille kuuluu valvonta.

  • Anonyymi

   Mut jos koulussa ei oo kiusaamista ja muilla lapsilla hyvä olla niin se on pääasia ja jotain tietysti lapset oppii joka vuosi

  • Anonyymi

   Että jos oot kiusaaja/Ex kiusaaja kouluta lasta kun koiraa että kiusaaminen ei oo ok

   • Anonyymi

    Kai se sit pitää kouluttaa lasta kun koiraa....
    Huom ku tuota juomaa tekis mieli ja auton rassausta myös ja muutakin hommaa ois mut jos on pakko nii sit on.
    Oma elämä kärsii mut on se kiusaaminen kyl väärin 😭😭😭😭


  • Anonyymi

   Minä olen myös ilmoittanut sinut idioottien tekstien kirjoituskurssille. Olit luokkasi paras! Onnea!

   • Anonyymi

    Idiootit opettajina? Juu se sopii, siitä riittäis aihetta paksuun kirjaan täynnä faktaa. Hieno idea sinulta. Voisi alkaa kirjottaa kirjaa, jos olisi aikaa.

    Tämä vanhempien ydistys opetejien pomona vie aika paljon aikaa, joten se kirja jää nyt vähän tuonnemmaksi.
    Mutta pidä nielessä ja kerään lisää aineistoa, niin ehkäpä sellainen kirja vielä syntyy. Kiitos ideasta.


  • Anonyymi

   Me ollaan joka vuosi pisteytetty ja annettu moitteita ja kurssiesitteitä opettajille. Ei varmasti ole hyvin otetu vastaan, tokihan se opeja hävettää, kun ei osaa toimia oikein, mutta me vanhemmat, opettajien pomot yritämme tukea heitä.

   Tänä vuonna yksi ope saa jopa ruusun meiltä, ja on osaltaan siksi että ressukka jää eläkkeelle... vihdoinkin ymmärsi. Smarketin lyhytvartinen ruusu... mutta uusi kun tulee tilalle, on hyvä aloittaa reppaaminen hänen kanssaan heti kun ilmestyy kouluun syksyllä. On hyvissä käsissä moinen tyyppi, saa olla onnellinen että on valinnut tämän koulun jossa opettajien tasokkuudesta välil´tetään ja heitä autetaan ja koulutetaan.

  • Anonyymi

   Koulu kuulumisia:
   Nyt o lukukausi loppu, ja opet pääsee kaljalle. On hienoa että saavat vhän lomaa, kun opettajan pestin saa täysin kyjkenemättömätkin opet, tarpii lepolomaa kun ei osaa niin ei osaa. Tosin voisivat kouluttautua, meidän koulussa yksikään ope ei ole kesällä kurssilla eikä siivoo koulua, se on surullista ettei edes yritetä vaikuttaa ammattiin, vaan mennään kuin puskista nousseena. Mutta onneksi on vanhemmat jotka seuraa ja neuvoo heitä, eihän ne raasut muuten osaa ammattia harjottaa, jollei saisi palautetta opettajien pomoilta, vanhemmilta. Hohhoijaa, tiukemmat kriteerit opettajan ammattiin, ja pakolliset kurssit kesälomilla, sekin jo auttaisi kun muuten ei viitsitä kouluttautua, mutta kalja maistuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tollanen supernainen oot...

   Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
   Ikävä
   111
   1296
  2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

   Siinä oli niin hyvä olla.
   Ikävä
   51
   1007
  3. Jos sinua kiinnostaa nainen

   tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
   Ikävä
   47
   900
  4. Tekisin sitä nyt

   Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
   Ikävä
   89
   805
  5. Ihana tumma

   Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
   Ikävä
   35
   762
  6. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

   Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   739
  7. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

   Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
   Ikävä
   30
   693
  8. En kuulu tänäkään vuonna

   juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
   Ikävä
   40
   691
  9. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

   Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
   Ikävä
   29
   645
  10. Muistat varmaan tämänkin nainen

   miten kutsuin sinua ihanaksi, enkä väärässä ollutkaan. Mulle tuli aina hauskoja juttuja mieleen, joita sitten kerroin. J
   Ikävä
   27
   626
  Aihe