kesällä Hesassa

aikuinen mies

Tämä tapahtui ollessani noin 41-vuotias.
Olin Hesassa menossa ratikalla keskustasta Vallilaan. Taisi olla ykkönen. Oli kuuma heinäkuun iltapäivä noin kello 5. Istuin melkoisen tyhjään vaunuun ikkunapaikalle.

Jo ennen pitkää siltaa vaunuun astui noin 25-vuotias tyttö pitkässä kesämekossa. Vaunussa oli tilaa reilusti, mutta hän tuli viereeni istumaan. Olin niin häkeltynyt tilanteesta etten osannut sanoa mitään tyhmää edes helteisestä säästä. Hän nousi heti Hakamäen torin jälkeen. Kun ratikka pysähtyi nousin nopeasti ja harppasin pari askelta tytön perään. Laskeuduimme jalkakäytävälle ja tyttö astui muutaman askeleen viereisen kaupan näyteikkunan ääreen, jääden siihen katselemaan.

Astuin viereensä melko lähelle, mutta en koskenut. Hän nosti katsettaan ja oli katsovinaan hieman ylemmäs ikkunaa, mutta katsoikin minua ikkunan kautta suoraan silmiin. Seisoimme siinä jähmettyneinä muutaman sekunnin, kunnes siirryin kiinni häneen. Hän ei estänyt, mutta noin minuutin kuluttua hän lähti kävelemään. Seurasin perässään. Hän pysähtyi läheisen talon oven eteen ja kaivoi avaimiaan. Avaimet putosivat kuumalle asfaltille. Nopeasti nostin ne ja ojensin hänen käteensä. Kätensä värähti kosketuksestamme ja katseemme kohtasivat hänen sanoessaan hiljaa, kiitos.

Nyt vasta näin kasvonsa kunnolla. Ei hän mikään missi ollut, mutta ihan sievä. Meikkaamattomat kasvot, melko lyhyet hiukset ja hieman city-vihreän mukainen olemus. Hän kääntyi avaaman oven ja kohteliaana miehenä tartuin oveen avatakseni sen hänelle. Taas hän katsoi silmiini ja nyt arasti hymyillen sanoi taas, kiitos. Astuin perässään porraskäytävään. Hän meni hissin ovelle ja avasi oven. Jatkoin uskaliaasti perässään. Astuin hissiin ja kysyin, mihin kerrokseen? Hän vastasi hiljaa, neloseen.

Hississä katsoin syvälle silmiinsä ja luin niistä kaipauksen. Emme sanoneet sanaakaan hissimatkan aikana. Kun hissi pysähtyi työnsin oven auki ja pidin sitä avoinna hänelle. Nyt hän ei enää kiittänyt, mutta katsoi taas silmiini. Laskin oven kiinni ja jatkoin perässään ovelleen. Hän avasi oven ja astui sisään. Saanko tulla, kysyin arasti. Hän katsoi taas minua ja viittasi minua tulemaan.

Potkaisin kengät jaloistani naisellisesti sisustetussa eteisessä. Käännyin tyttöön päin ja kiedoin käteni ympärilleen. Painoin huuleni huulilleen ja suutelin varoen. Hän vastasi suudelmaani pehmeästi. Suutelimme pitkään ja vedin selkänsä takaa löytämäni vetoketjun auki. Työnsin olkaimet alas ja löysä kesämekko putosi saman tien lattialle. Tytöllä oli vain pienet valkeat pikkupöksyt. Pienet rinnat olivat paljaina ja imaisin kovan nännin suuhuni. Hän huokaisi ja voihkaisi vaimeasti. Laskeuduin polvilleni eteensä ja vedin housut alas. Hän nosti jalkojaan ja sain hänet täysin alastomaksi.

Painoin kasvoni pieneen siistittyyn tupsuun. Hän nojasi eteisen seinään ja levitti jalkojaan että pääsin nuolemaan kuuman, aivan kostean pillun. Imaisin uskomattoman suuren klitoriksen suuhuni jolloin tyttö laukesi heti. Polvensa meinasivat pettää ja jouduinkin nopeasti nousemaan ja tukemaan häntä. Kiedoin käteni tiukasti ympärilleen ja puristin häntä rintaani vasten väristysten vielä ravistaessa kehoaan. Hän kuiskasi korvaani, kiitos tuntematon, olin aivan hirveässä puutteessa. Ilo on kokonaan minun puolellani, sanoin.

Nyt minun täytyy päästä pissalle, hän sanoi. päästin irti ja kun hän lähti vessaan riisuin paitani, farkkuni ja sukkani. Jätin pienet valkeat alushousuni jalkaan, koska tiedän että muhkea täyte pullottaessaan jättää vähän arvailulle varaa. Koputin varovasti ja avasin oven vessaan, jossa tyttö istui tarpeillaan. Hän nosti katseensa silmiini ja hymyili. Sitten katseensa kohdistui housuihini. Ilmeensä vakavoitui ja hän huokaisi. Hän otti paperin, pyyhki pillunsa ja nousi ylös. Vedettyään vessan hän pesi kätensä ja kääntyi puoleeni. Käsi työntyi housuihini. Hän tarttui tiukalla otteella kaluuni. Tule, hän sanoi ja lähti yksiönsä huoneeseen jossa istui vuoteelleen.

Tyttö laskeutui selälleen, levitti jalkansa ja ojensi kätensä minua kohti. Tule, hän sanoi taas. Laskeuduin päälleen ja hän tarttui kaluuni. Kätevästi hän ohjasi sen sisäänsä. Pillu oli märkä mutta ihanan tiukka. Aloitin hitaan työntelyn, mutta hän halusi muuta. Pane kovaa, hän kuiskasi korvaani. Minä saatan tulla aika nopeasti, valittelin. Ei se mitään, onhan meillä koko ilta aikaa. Nostin jalkansa pystyyn ja painoin tytön kaksinkerroin alleni. Pillu tuli hyvin tarjolle ja aloitin rajun pumppauksen. Tyttö voihki vaimeasti ja veti tyynyn kulmaa suuhunsa. Eipä kauaa kestänytkään kun tyttö laukesi ja tiukka pillu tarttui kovan kyrpääni. Omakin laukeamiseni alkoi samalla kertaa, kun pillu supisteli orgasmissaan. Spermani roiskui tytön sisään ja hän uikutti onnellisena. Päästin jalkansa alas ja laskeuduin päälleen. Suutelin hellästi ja hän vastasi ihanan pehmeästi. Kiitos kuiskasin korvaansa ja hän vastasi, ilo on kokonaan minun puolellani.

Iltapäivän jatkosta saatan kertoa joskus toiste, jos haluatte.

4

16201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadilainen

      En tiedä iltapäivästä - mutta kerro ihmeessä missä Helsingissä on "Hakamäen tori"? Se kiinnostaa huomattavasti enemmän....

      • Hakamäen tori??

        Eiköhän Hakamäen tori ole jossain Tampereella ja kirjoittaja sekoitti kenties Hakaniemen torin kanssa,joka kylläkin sijaitsee Helsingissä...toinen asia maalta kirjoittaja lienee muutenkin,sillä "hesalainen"on aika maalaismaisesti sanottu...


      • mutta
        Hakamäen tori?? kirjoitti:

        Eiköhän Hakamäen tori ole jossain Tampereella ja kirjoittaja sekoitti kenties Hakaniemen torin kanssa,joka kylläkin sijaitsee Helsingissä...toinen asia maalta kirjoittaja lienee muutenkin,sillä "hesalainen"on aika maalaismaisesti sanottu...

        nämähän on novelleja.


    • bi_nainen

      En ole tiukkis, mutta silti...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe