Suomesta pitää hävittää narkkarit ja huumekauppiaat...

Anonyymi-ap

...säätämällä rikoslakiin kuolemantuomio narkkareille ja huumekauppiaille!

Minkä takia sellaisen paskasakin kuin narkkarit ja huumekauppiaat annetaan elää?

17

516

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä, kuolemantuomio narkkareille ja huumekauppiaille.

   • Anonyymi

    Olisitko vielä tätä mieltä, kun oma lapsesi alkaisi narkkaamaan tai myymään huumeita?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisitko vielä tätä mieltä, kun oma lapsesi alkaisi narkkaamaan tai myymään huumeita?

    Kyllä olen, oli narkkari taikka huumekauppias missä tahansa sukulaissuhteessa minuun, niin kuolema narkkareille ja huumekauppiaille.

    On kertakaikkisen käsittämätöntä, että sellaisen paskasakin kuin narkkarit ja huumekauppiaat annetaan elää.

    Rikoslakiin pitää palauttaa kuolemanrangaistus ja sen perusteella kaikki narkkarit ja huumekauppiaat on ensin tuomittava kuolemaan ja sitten teloitettava.


   • Anonyymi

    Narkkareita suojellaan ja hoidetaan kalliilla rahalla. Vielä huumeen käyttöhuoneita vaativat ihan älytöntä. Erikoissairaanhoidossa hoidetaan ja yhteiskunta maksaa. Kun ei ole omaa rahaa kun pitää huumeita vetää. Oma syy. Yhteiskunta paapoo liikaa. Miks mummoja ei paaota. Häh


   • Anonyymi kirjoitti:

    Narkkareita suojellaan ja hoidetaan kalliilla rahalla. Vielä huumeen käyttöhuoneita vaativat ihan älytöntä. Erikoissairaanhoidossa hoidetaan ja yhteiskunta maksaa. Kun ei ole omaa rahaa kun pitää huumeita vetää. Oma syy. Yhteiskunta paapoo liikaa. Miks mummoja ei paaota. Häh

    Onneksi meillä ei ole alkoholihaittoja ollenkaan.


   • Anonyymi

    😍😋😍😋😍😋😍😋😍

    💋 ­N­y­­m­­f­­­o­­­m­­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17869266w

    🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


  • Anonyymi

   Ehdoton ei hampun laillistamiselle. Vaikka huumemyönteiset kiistävät, niin se altistaa voimakkaammille huumeille ja sitä kautta rikoksiin ja väkivaltaan.

   • Eheheh!


  • Anonyymi

   Samaa mieltä edellisen kirjottajan kans,en anna mitään armoa nisteille,vaikka oma lapsi ois nisti ja rikollinen en antais mitään arvoa hänelle.

  • Anonyymi

   En käytä marihuanaa mutten nää siinä mitään väärää,alkoholi on pahempaa huumetta.Monet tutut polttaa ja ovat aivan normijengiä.

  • Ja päinvastoin. Huumekauppias opiskeli merkonomiksi Suomen vankeinhoitolaitoksessa, joka on enemminkin kuin sisäoppilaitos. Kohta on huumekauppiaalla yllänsä slipoveri ja silmälasit aitoon Eton-tyyliin.

  • Anonyymi

   Just tuli mieleen erästä uutista lukiessa ikivanha juttu, nistien aikaansaama. Taloudellista haittaa ja tunnearvoa sisältävän tärkeän tavaran tahallaan rikkominen. Toinen tekijä kuollut ajat sitten, toisesta ei tietoa mutta suututtaa ja harmittaa vääryydet.

  • Anonyymi

   Ensinnäkin, koko aloitus on senverran kyseenalaista paskaa, että se pitäisi jo poistaa sen takia ja joku trollihan tämän on selkeästi aloittanutkin.

   Sitten asiaan:
   Parantumattomissa tapauksissa ehkä voisin kuolemantuomiota kannattaa.
   On olemassa narkkareita jotka ovat kuin kuka tahansa, saattavat jopa töissä käydä, mutta tarvitsevat päivittäisen annoksensa ja osaavat käyttäytyä, heistä ei välttämättä huomaa että ovat jotain addikteja.
   Sekakäyttäjä nistit taasen ovat semmoisia veijareita jotka ovat yleensä arvaamattomia ja voivat käydä päälle, häiriköivät naapureitaan, yms. Sellaisissa tapauksissa, jos ei hoito tuota tulosta, ehkä sen hapen tuhlarin voisi päästää tuskistaan.
   Sitten on niitä jotka jumittaa kotonaan, eivät ole muille häiriöksi, mutta ovat koukussa johonkin. Antaa olla rauhassa, kerta osaa käytäytyä ihmisiksi.

   Mitä taas niihin myyjiin tulee, tapauskohtaisesti ajattelisin sitä kuolemantuomio asiaa.

   Kyllähän narkkarit ja huumemyyjät olis hyvä saada pois, mutta ne keinot sitten erikseen.

   Turhaan tähän vastasin, koska ihan selkeä provoaloitus, mutta vastasinpa kuitenkin. Saa nähdä mitä trollit tähän ulisee, naurettavat reppanat jotka eivät osaa kuin itkeä netissä.

   • Anonyymi

    Trolleille puheenvuoro , sil vois plee


   • Anonyymi

    Trolleille puheenvuoro , sil vu plee...
    Kuunnelkaa ja hämmästelkää, mikä röyhkeys...jatkuu


  • Anonyymi

   Juu, kyllä nämä arvaamattomat sekakäyttäjät pitäisi siivota tästä maasta, ei niistä ole hyötyä muille kun kaman myyjille ja muille pelkkää haittaa. Mutta pitäähän näitä herkkiä runoilijapoikija ja niiden viehättäviä muusia paapoa. Jos persut ottaisivat asiakseen sekakäyttäjien hävittämisen niin voisin harkita persujen äänestämistä.

  • Anonyymi

   Alko pitäisi lakkauttaa ja kaikki alkoholia nauttivat pistää vankilaan tai lopettaa. Alkoholia käyttävät kansalaiset ovat saaneet aikaan lähes kaiken pahan mitä suomessa tapahtuu, tämä on tosi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   144
   2527
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   178
   1521
  3. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1311
  4. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   106
   1251
  5. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1187
  6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1102
  7. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   41
   1068
  8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   96
   1065
  9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   49
   1057
  10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   72
   961
  Aihe