Politiikkaa Joutsassa

Anonyymi-ap

Kyllä taas kehumalla valtuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajien toimesta sähläävät oikein kunnolla. Mitä kunta tekee Talouskeskuksen liikehuoneistolla. Pelastaa leijonaveljen taloudellista tilannetta Aaton ja Ellin Konkan jälkeen. Samoin samat tyypit eivät halua luopua puheenjohtajuudestaan kuten kunnassa on sovittu, kauden puolivälissä vaihdetaan puheenjohtajia. Kyllä nyt kuntalaisia kuljetetaan.

29

1778

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Alottaja voi nyt vähän tarkentaa, et mistä tuommosta tietoa saa ? Kiinnostaa kovasti.

   • Anonyymi

    Joutsan Seutu lehti. Eilinen kunnanhallituksen kokous.


   • Anonyymi

    😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

    🔞 ­­N­­y­­m­f­­­o­m­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17874618N

    🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


  • Anonyymi

   Kunnan omistamien kiinteistöjen suurista kuluista halutaan pitää kiinni kynsin hampain niin nyt kun liikekeskus purettiin niin jotain on saatava tilalle.Tosin tuosta tuskin tulee ylläpitokuluja tarpeeksi paljon..

  • Anonyymi

   Kyllä olis täytynyt saada koko Lamminmäen tilat konkkaan, siitä tulee vielä koko kunnalle mielharmia. Katotaan nyt muutama vuos eteenpäin, ollaan varmaan jo taas konkassa. Kyllä tuommonen yritys täytyy jo kiertää kaukaa, yrittää vaan vejättää.

  • Anonyymi

   Muutamia kursseja käyneet yritykset jatkavat samoilla eväillä joista tappion kantaa ne valmistajat joita yritystä kehitellessä on käytetty , yritys saneeraus toimii myös kivasti sillä velkojat saavat vain rupisia roposia joskus ja takaajat roikkuvat löysässä hirressä pääsemättä mädästä eroon . Ikävää vain että kaikki nuo ovat laillisia keinoja

  • Anonyymi

   Se on vaan sitä keplottelua.

  • Anonyymi

   Asunto osakeyhtiössä jos joku osakas jättää yhtiövastikkeet pitemmältä ajalta maksamatta, asunto oy:n hallitus voi ottaa asunnon hallintaansa. Mites jos tämä kyseinen kiinteistö olis laskettu menemään konkurssipesälle niin olisko ne yhtiövastikkeet kuiteskin jäänyt kunnan maksettavaksi ja kyseinen kiinteistö konkurssipesälle, jos ei olis varoja, eikä kiinteistöstä sais riittävästi hintaa.

   • Anonyymi

    Keskustapuolueen törkeää hyväveli toimintaa. Sekä valtuuston että kunnanhallituksen puheenjohtajat ovat todella röyhkeitä.


  • Anonyymi

   Kyseessä lienee Lamminmäen Tilat Ky:n pelastaminen kunnan taholta. Olisiko tämä ennakkotapaus, voisivatko muutkin yritykset kääntyä kunnan puoleen jos on talousvaikeuksia?

  • Anonyymi

   Kyllä tuommosta yritystä ei pitäs tukea, kun poika ei pystynyt yritystä pyörittämään, sehän oli sen oma vika.

  • Anonyymi

   Niimpä. Olis saanut jo aikoja sitten poistua maailman kartarta koko Lamminmäen tilat ja petit.

  • Anonyymi

   Eihän ne puheenjohtajat ihan kahdestaan päätöksiä tee. Varmaan tästä alkaa nyt valitusten teko, ainakin päätökset pitkittyy ja toivottavasti myös mutkistuu.

   • Anonyymi

    Ilman muuta tässäkin on sarjavalituksen paikka 😂😂😂


   • Anonyymi

    Kyllä he kunnanjohtajan sekä demareiden tuella juonittelevat ja junttaavat asiat omien ja sidosryhmiensä etujen mukaisesti. Kokoomuksen ja persujen joukot ovat täysin pihalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä he kunnanjohtajan sekä demareiden tuella juonittelevat ja junttaavat asiat omien ja sidosryhmiensä etujen mukaisesti. Kokoomuksen ja persujen joukot ovat täysin pihalla.

    Sehän se onkin paha juttu jos ollaan politaakassa täysin pihalla. Persuista ei ainaskaan ole vastuun kantajiks.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sehän se onkin paha juttu jos ollaan politaakassa täysin pihalla. Persuista ei ainaskaan ole vastuun kantajiks.

    Siis politiikassa.


  • Anonyymi

   Sitä kyllä varmasti piisaa, jos vanhat merkit paikkasa pitää. Mut eiks sen vielä pitäs mennä valtuuston päätettäväksi ? Eihän tämä vielä vissiin ihan lopullinen päätös ole.

  • Anonyymi

   Pojasta polvi pahenee, niin kävi myös Reposella.

  • Anonyymi

   Voi voi kun joku kehtaisi kaikki asiat kaivaa esiin..
   Luulisi verottajankin olevan kiinnostunut tästä "yritystuki" järjestelystä.. aika ihmeellisestä haiskahtaa, että nykyään kaikki äänestykset päättyvät suunnilleen 5-4.. voiko nuo häviäjät aina olla väärässä 🤔 kuiteski aikalailla samat eripuolilla joka kerta.

  • Anonyymi

   Jos noi häviäjät eivät kehtaa kusettaa veronmaksajia..

  • Anonyymi

   Kunnan suora tuki yritykselle kyllä ihmetyttää, kai se kiinteistöyhtiö olisi voinut lunastaa entisen OP:n tilat eli osakkeet maksamattomien vastikkeiden vuoksi. Vastatkoot toimiva yritys veloistaan, ei ole kunnan tehtävä toimia rahoittajana näissä veivauksissa.

   • Anonyymi

    Mut eikös tässä nyt niin käynytkin. Jos kiinteistöyhtiö, kunta suurin omistaja jolle olis jäänyt ne maksamattomat yhtiövastikkeet joka on sama summa kuin minkä maksovatte nyt siitä kiinteistöstä. Lamminmäentilat on luvannut sit maksaa rästisä pois kiinteistöyhtiölle, mut tiedä niitä huojareita sit. Kun siinä kiinteistöyhtiössä ei ollut kuin kaksi omistajaa, kunta suurin.


  • Anonyymi

   Onkos arvon kommentoijat olleenkaan ajatelleet sitä, että rakennuksessa on kunnan kirjasto, arkisto ja Mehiläinen? Parempi jättää ostamatta ja jättää rakennus kylmilleen vaan,jotta lähtee viimeisimmätkin palvelut?

  • Anonyymi

   Sitähän sitä jotkut ajaa takaa, et kaikki palvelut häviää kunnasta. Mut sehän on ihan selvä, et pieniin kuntiin ei jää kuin peruspalvelut. Mut saishan sitä silti olla yrityksiä, veronmaksajia.

  • Anonyymi

   Tuli iso floppi!!! Persuille valtava tappio vaaleissa. Sen siitä saa kun pettää kaikki vaalilupaukset. Uho ja toisten haukkuminen ei kansalle riitä. Sama nähdään ensi keväänä Joutsassa. Persut häviää kuin tuhka tuuleen. Kiitos tuulivoimavöyhkän!

  • Anonyymi

   Kyllä persuista ainaskin yks osaa vouhottaa, sit kun kuuluu vähänkin ampumista niin heti soittamassa poliisille, arkakinttu. Katotaan nyt kun syksyllä alkaa metsästyskausi, kuinka kyseinen vouhkari oikein pelkää, HAH, HAH, HAH !

  • Anonyymi

   Rahaa on helppo kylvää kun ei ole mitään vastuuta siitä . Kunnan päätöksiä sorvailee väki joka ei välitä tulevasta .

  • Anonyymi

   Meillä Keskustassa on se ongelma, että kaikki fiksut ovat jättäneet puolueen. On häpeällistä, ettei puheenjohtajaksi löytynyt kuin tuomittu rikollinen. Olemme menettäneet sanomamme, vilunkipeli ei enää toimi nyky-yhteiskunnassa. On myönnettävä virheensä ja lopetettava puolue, minkä toimintatavoilla, eikä itse puolueella ole tulevaisuutta. Täten jätän eroilmoitukseni Keskustasta. Hyvästi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2384
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2153
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   2081
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1634
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1632
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1581
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1214
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   1130
  9. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   1058
  10. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   1036
  Aihe