Novelli vaan

Anonyymi-ap

Opiskelukaverini Vekan kanssa päätimme kevään ison tenttisuman jälkeen lähteä risteilylle tuulettumaan. Molemmat olimme reippaita akateemisia sinkkumiehiä, mutta naisonni ei ollut ollut niin hyvä, etteikö se olisi saanut olla paljon parempikin. Puleerasimme itsemme sellaiseen kuntoon että näyttäisimme paremmiltakin naistenmiehiltä ja lähdimme maleksimaan promenadikannelle. Nyt piti saada tyttöä ja vähän äkkiä.

Piakkoin saimmekin kiikariin sopivan kohteen: kolme hädin tuskin täysi-ikäistä neitoa abiristeilyllä. Liha oli nuorta ja kiinteää ja kasvot kauniita. Haarojen välissä saattoi aavistaa sykkivän ja kukkivan himon ruusun, ja tyttöjen vaatetus oli sopivan paljastava. Kovuus tuntui kyrvässä kun silmäilimme noita neitoja. Rennosti läppää heittämällä pääsimme nopeasti jutun päälle, ja kohtsiltään kuljimme yhtenä viiden porukkana paikasta paikkaan, kahvilasta taxfree-kauppaan.

Tytöistä Tiia oli pieni ja suloinen blondi, Petra oli ristiverinen ja sen verran pitkä ja solakka että hänessä olisi ollut mallin ainesta jos hän ei olisi ollut kasvoiltaan pikemminkin avoin ja ystävällinen kuin kylmän ja kalsean kaunis. Sarikin oli vaalea, mutta hän oli ennen muuta uhkea: tissejä ja persettä riitti ja hän oli myös sen verran rento regina että hänen saattoi uskoa olevan niitä tyttöjä joita monet huorittelevat mutta jotka eivät ota maksua. Seuranakin hän oli ihan mukava ja ajatus rivosta panosta hänen kanssaan tuntui pikemminkin luontevalta kuin kiihottavalta. Ai että saisi kähmiä noita tissejä ja pakaroita, työntää siittimensä sisälle ja roiskauttaa rojut torveen.

Sari tosiaan kiihotti minua, mutta Tiiassa oli jotain aseistariisuvaa. Otin hänet kainalooni heittämällä jotain läppää siitä, että hän vaikutti passelin kokoiselta. Hän ei ollenkaan vastustellut, ja pian olimme kuin vanha pari. Meillä Vekan kanssa oli tietysti hytti, mutta tytöillä vain kansipaikka, ja heitä kiinnosti päästä hyttivieraiksi. Me "herrasmiehinä" tietysti hyväksyimme tällaisen pyynnön, ja kun ilta pimeni, olimme kaikki Vekan ja minun hytissä.

"Mä taidan mennä suihkuun", Sari sanoi, "on tullu vähän hiki tässä kannella lampsiessa." Maailman luonnollisimpana asiana hän heitti vaatteet päältään ja siirtyi kylppärin puolelle. Uhkeat tissit ja perse vilahtivat kiihottavasti, kun hän astui suihkun alle. Oi että olisi mukava nähdä omat spermat tuolla hehkuvalla iholla.

"Ohos", Veka sanoi. "Onpas siinä tytöllä komeat rinnat."

"Aina te miehet niistä tisseistä", Petra sanoi melkein surkealla äänellä. "Toi Sari saa aina kaikki miehet rinnoillaan."

"Kyl meille myös pimppa on tärkeä", minä sanoin siihen mahdollisimman asiallisella äänellä.

"Hyvä tietää", Tiia hihitti. Hän oli edelleen käsivarsillani ja aisti varmasti kyrpäni kovuuden vaatteiden läpi.

"Mäkin voisin stripata, jahka Sari tulee tuolta", Petra sanoi. "On tosi hikinen olo."

"Kauheita kiusauksia", minä virnuilin, "kun tytöt yksi toisensa jälkeen riisuutuu. Aiotko säkin mennä suihkuun Tiia?"

Tiia hihitti taas. "Tässä sun vieressä on ihan liian mukavaa jotta viittisin."

Kiitoksena tästi kohteliaisuudesta aloin pussata häntä, ja Tiia vastasi suukkoon. Aloin keentää häneltä vaatteita ja kaadoin hänet sängylleni, eikä hän hangoitellut vastaan - tätähän varten laivalle tultiin. Suutelin häntä nenänpäälle, suulle ja kaulaan, ja sitten aloin vähä vähältä riisua häntä ja etsiä uusia paikkoja pussattaviksi ja nuoltaviksi. Tiia alkoi huohottaa yhä kiihkeämmin, eikä hän enää hihittänyt, pikemminkin vikisi. ”Naithan sä mua kulta naithan”, hän kuiskaili korvaan.

Kehotusta totellen aloin riisua omiakin vaatteitani, kunnes paraatikuntoinen kyrpäni oli ulkona housuista ja pussasi Tiian pimpansuuta. ”Ihh”, Tiia vingahti ja levitti haarojaan niin levälleen kuin sai. ”Tuu sisään rakas tuu sisään”. Aloin työntää kaluani häneen ja tuntui kuin hän olisi vingahtanut nautinnon odotuksesta joka senttimetrillä. Lopulta kyrpäni oli niin syvällä kuin se oli mennäkseen ja aloin liikutella sitä hellästi edestakaisin, aluksi en kovin nopeasti, mutta sitten yhä vauhdikkaammin. Tiia ulisi suloisen himokkaasti ja hänen lantionsa myötäili kyrpäni survaisuja. Tuntui kuin kaluni olisi suurentunut joka survaisulla ja hänen voihkeensa kävi yhä hurjemmaksi.

”Nai mua nai mua rakas nai mua!” Tiia parkui eikä yhtään yrittänyt hiljentää ääntään. Tunsin munien takana kuinka roiskaus oli tulossa. Vähän arvelutti että ei ollut kortsua enkä tiennyt oliko Tiialla muuta ehkäisyä, mutta sitten unohdin koko maailman lukuun ottamatta itseäni, Tiiaa ja yhdessä leikkiviä sukuelimiäni. Minulta tuli ja tuli, ja tunsin kuinka Tiiakin saavutti hekumansa huipun. Ihana nuori nainen käsivarsillani suorastaan itki onnesta ja kähisi ”rakas, kulta, rakas”.

Lepäsimme hetken, mutta vaikka kaluni veltostui ja vetäytyi ulos Tiiasta, en aikonut vielä jättää häntä rauhaan. Aloin pussailla hänen nännejään samalla kun työnsin sormen hänen sisälleen, koukistelin sitä ja tärisytin rannettani. Tiia kiihottui saman tien uudelleen ja alkoi pian kiljahdella uuden

0

1636

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

    Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
    Maailman menoa
    290
    2087
   2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

    Tai luonteessa ?
    Ikävä
    116
    2005
   3. Onko tämä yksipuolista?

    Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
    Ikävä
    70
    1510
   4. Kaverini kaipaa

    Sun kosketusta, kovasti...! :D
    Ikävä
    154
    1480
   5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

    Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
    Maailman menoa
    206
    1453
   6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

    Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
    Kotimaiset julkkisjuorut
    89
    1078
   7. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

    Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
    Tampere
    98
    759
   8. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

    ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
    Maailman menoa
    307
    743
   9. Sinulle On Postia

    Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
    Ikävä
    40
    742
   10. No joko susta on nainen tullut johtaja

    Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
    Ikävä
    63
    716
   Aihe