SATO asunnot

Anonyymi-ap

SATO minkälaiset asunnot ja vuokra? Kannattaako muuttaa?

29

1018

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei helvetissä liian kalliit vuokrat ja kämpät paskassa kunnossa😱

    • Anonyymi

      Looool paska firma mun kämppä oli niin huonossa kunnossa ja ihan ylihintainen vuokra siihen nähden mitä muut kämpät maksaa mut mitä teet HEI, KELA MAKSAA VIULUT ja osakkeenomistajat niiaa ku korporaation käärii masset 😁

      • Anonyymi

        Juu ei kandee muuttaa eikä mennä töihin paska lafka


    • Anonyymi

      Ooks asunut lol 🤣🤣🤣🤣

      • Anonyymi

        Jep ei tarvis kysyy jos ois 🤣


    • Anonyymi

      Nyt kannatta olla Saton kanssa tarkka. Ei saa vakuuksia takaisin kun ovat löytäneet muka jotain lisä siivottavaa,
      Nyt kaksi läheistä ystävää kokenut tämän. Toisella sottanen asunto kun muutti. Kun lähti ja siiovosi, niin eipä riittänyt heille vaan 250e vakuus meni. Kesti neljä kuukautta kun ilmoittivat siitä.
      Toisen kohdalla kohdalla myös neljän kuukauden päästä halusivat 500e lisää rahaa ylimmääiräisen siivouksen vuoksi. Asukkaalta oli jäänyt peili ja kukkalaatikko.
      Myös kuvattu liesituulettimen ylä osa jossa pientä tahraa. parvekkeen ovessa muutama tahra. Ikkinan välissä hieman pölyä. Kyllä on raukkamaista meininkiä!

      • Anonyymi

        Ai, tällä kertaa se olikin Sato, joka teki noin! Kirjoitit aiemmin ihan samat asiat toiseen ketjuun, jossa väitit, että kyseessä oli Lumo. Mikä on motiivisi valehdella netissä?


      • Anonyymi

        Ainakin itse muutan täysin uuteen sato asuntoon ja 0e vuokravakuus ja hinta nykyiseen jopa 100e halvempi. Ja Leppävaarassa sijaitsee. Nyt asun Espoossa josta leppävaaraan 45min matka nopeimmalla bussilla sitten kun se menee. Vkl ei mene ollenkaan. Että kylläctyp kohde ainakin on parempi kuin nykyinen. Varsinkin kun tämä talo on monikansallistettu ja haju käytävässä on järkyttävä ja yöllä alkaa heidän elämänsä. 5 lasta huutaa ja riehuu rappukäytävässä joka päivä. Naapuri paskattaa koiransa rapun viereen ja vie sisään (eläinsuojelu ilmoitus tehty)


    • Anonyymi

      Sato on yksi pahimmista tämän maan alasajajista. Aivan ällöttävän kamala firma. Kusettaa senkun kerkiää. Jos tätä maata mitattaisi vuokralaisten alasajolla ja hyväksikäytöllä niin sato on ykkösenä. Jollakin tavalla joku taho on antanut jonkun ahnefirman käsiin suuren osan suomen vuokrataloista. Valtio todennköisesti maksaa satoherroille siitä että he hyysäävät pohjasakkaa. Sillä tässä maassa kaikki jotka eivät halua sitoa itseään asuntovelkoihin ja sitä myöten pakotettu asumaan suomessa ovat pojasakkaa. Tämäkö vapaa maa? kyllä jos nöyrästi ottaa vastaan minkälaista kohtelua tahansa. Ihmiset ovat rataspyöriä joiden kautta herrat voivat paksusti. Ihmisille pitää antaa oikea ihmisarvo! Suomessa ei edes tiedetä mitä se on. Ei tätä maata rakentaneet ihmiset tai heidän jälkeläisensä ole edes yhden puupennin vertaisia. Kun joutuu satolaiseksi on arvottomampi kuin mikään tai kukaan muu koko tässä matoisessa maailmassa. Mainoslehtiset luukusta ovat hulluuden huippu. Sato sitä ja sato tätä mutta varsinkin tätä!


      Äänestä

      Kommentoi

      sennähnyt
      2018-01-25 23:14:44

      samoja italialaisia kuin italiassa on osakkaina/omistajina tässäkin firmassa ja ties ketä muitakin


      Äänestä

      Kommentoi


      Anonyymi
      2021-08-07 22:36:48

      satolla on paljon forenom väliaikais asuntoja, joten naapurina voi olla kuka tahansa esim. turisti, tai joku meluava juoppo kaupungin maksamana jne. Uusien talojen raput täynnä kameroita, joilla asukkaita valvotaan, mutta esim. tupakointiin ei puututa.


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      2022-10-06 23:22:05

      Nyt kannatta olla Saton kanssa tarkka. Ei saa vakuuksia takaisin kun ovat löytäneet muka jotain lisä siivottavaa,
      Nyt kaksi läheistä ystävää kokenut tämän. Toisella sottanen asunto kun muutti. Kun lähti ja siiovosi, niin eipä riittänyt heille vaan 250e vakuus meni. Kesti neljä kuukautta kun ilmoittivat siitä.
      Toisen kohdalla kohdalla myös neljän kuukauden päästä halusivat 500e lisää rahaa ylimmääiräisen siivouksen vuoksi. Asukkaalta oli jäänyt peili ja kukkalaatikko.
      Myös kuvattu liesituulettimen ylä osa jossa pientä tahraa. parvekkeen ovessa muutama tahra. Ikkinan välissä hieman pölyä. Kyllä on raukkamaista meininkiä!

      PS.mikään ei ole muuttunut

      • Anonyymi

        Moi samaa settiä tuntuu olevan netti pullollaan 'kuluttaja-asiamies
        20/69 |
        klo 15:01 | 5.10.2016
        Jaana on oikeassa. Lukekaa kaikki läpi tämä ennenkuin allekirjoitatte mitään papereita Saton kanssa

        http://sato-asunto.blogspot.fi/

        "Vuokrasopimus Saton kanssa on Saton laatima sopimusansa!!!

        "Kokemuksia Satosta:

        "Ei asuta enää (onneksi) Satolla, mutta ymmärrän hyvin kypsymisen.... Järkyttävä vuokrataso mitä ei kyllä palveluntaso vastannut ollenkaan. Asunnon tasosta puhumattakaan!"

        "Järkyttävän kalliit vuokrat, jotka nousee joka vuosi. Ei mitään järkeä! En suosittele."

        "Kuvassa yksi Saton myyntipisteistä osoitteeessa Mikonkatu 7 Helsinki, tässä pisteessä kuluttajaa syljetään käytännössä silmille.

        Lisää kokemuksia Saton pettämiltä asiakkailta:

        "Ylihinnoiteltuja asuntoja törkeää asiakaspalvelua,hometta ja ikäviä naapureita. Välttäkää satoa kuin ruttoa Saton kanssa nimittäin Saton vuokrasopimus on sopimusansa"

        "Saton vuokrahinnat lähentelevät jo kiskontaa joissain tapauksissa onkin sitä jo itse. Sato käyttää hyväksi ihmisen oman kodin perustarvetta, ja vaatii sellaisesta lainvastaisia kiskurihintoja"

        "Saton henkilökunnan asenne on että kaikki vuokralaiset ovat roskaväkeä. Ja kohta ovat oikeassakin, ei kukaan halua käyttää heidän palveluitaan ja pikkuhiljaa kukaan ei myös halua asua heidän ylihinnoitelluissa asunnoissa."

        "Odoteltiin puoli vuotta pahan kosteusvaurion korjausta ja kun mitään ei tapahtunu ja oltiin muuttamassa pois, sama nainen jonka nimi löytyi kuittauspaperista, kävi toteamassa ettei ollut saanut ilmoitusta vauriosta. valehteleva firma, kierot työntekijät."

        "Sato markkinoi nyt "takuuvuokra 250,00" euroa haha ja mannekiineiksi on valittu Saton omia työntekijöitä tiedättekö missä piilee jutun ydin varoittavia tapauksia on missä perheelliset ovat sairastumisen takia missä vuokranmaksuihin tullut laiminlyöntejä menettäneet Saton asunnon ja Saton lakimiehet ovat ryövänneet jopa perheen lapsien leikkikalutkin toisin sanoen jos Saton uhrina haluaa saada oikeutta niin oikeusprosessi Saton kanssa on hidasta ja kallista. Nopeaa se on silloin kun Sato järjestää häädön.

        Todistettuja tapauksia on että Sato on vaihdattanut asuntoon lukotkin paljon ennen kuin edes häätö oli edes käynyt tuomarilla tai saanut lainvoiman.

        Älkää edes harkitko Satoa, tutustukaa painavaan sanaan täältä:

        Fiksu vuokraa suoraan omistajalta ilman satomaista ylimääräisiä lisijä ja kiskontaa maksaa rehdit takuut lain mukaan max 2-3 kuukauden vuokraa käsittävä summan ja järjellisen vuokran missä ei ole kiskonnan tunnusmerkistöjä, ja saa rahansa aikaana takaisin kun muuttaa ja kaikki on kondiksessa"

        http://sato-asunto.blogspot.fi/


    • Anonyymi

      ^vanha lanka Suomi 24 joten katso ✌️

    • Anonyymi

      Kannattaa pysyä poissa Saton asunnoista
      Kyllähän se niin on, että näistä isoista vuokranantajista Sato on ehdottomasti pahnanpohjimmainen, paskoista paskin. Olen harmikseni joutunut asumaan useammassa eri Saton asunnossa vuosien ajan, joten tiedän mistä puhun.
      Saton asunnoissa hinta ja laatu eivät koskaan kohtaa. Joko asunnot ovat rapistuneita vanhoja murjuja joita tekohengitetään ennen purkupäätöstä, ylihintaisia huonolaatuisilla tarvikkeilla remontoituja mutta silti vanhoja taloja, taikka vielä kalliimpia uusia nykyisillä pienihuoneisilla standardeilla rakennettuja koirankoppeja.
      Kiinteistöjen hoito on Saton asunnoissa täysin retuperällä. Talojen hissit ovat hajalla vähintään muutaman kuukauden välein, rappujen valokatkaisimet ovat hajalla, roskiskatokset vilisevät rottia ja roska-astioille saa kahlata polveen saakka yltävien epämääräisten roskaläjien poikki joiden alla on ties mitä limoittunutta jätetettä. Näistä saa olla huomauttalemassa muutaman viikon välein, niin pitkään kuin kukin jaksaa uskoa että asian tilaan voisi jotenkin vaikuttaa. Mitään pysyvää muutosta on kuitenkin turha odottaa.
      Kun se onnellinen päivä koittaa että Saton asunnosta pääsee muuttamaan pois, kannattaa olla tarkkana ettei muuttosiivouksen tms. varjolla yritetä laskuttaa vuokranantajalle kuuluvia asunnon ylläpitoon ja korjaukseen liittyviä kuluja. Ilmeisesti Sato tätä yrittää hyvin herkästi tehdä - koettu tämäkin valitettavasti omakohtaisesti.
      Jos jotain positiivista Saton asunnoista yrittää hakea, niin niitä on ainakin aina helposti saatavilla. Tosin sekin on ymmärrettävää sikäli, että jokainen Saton ja sen asunnot tunteva valitsee taatusti minkä tahansa muun ennen Satoa.

    • Anonyymi

      Firma yrittää teettää normaalista…
      Firma yrittää teettää normaalista kulumisesta aiheutuneita remontteja entisellä asukkaalla, joka on asunut kohteessa nelisen kuukautta. Lopputarkastuksen jälkeen kummallisesti löytyi ongelmia, joista saatiin tieto lähetettyä vasta puolitoista kuukautta poismuuton jälkeen. Ilmeisesti kokeillaan kepillä jäätä, josko iäkäs asukki olisi tarpeeksi pölhö maksaakseen tai ilman avustajia.
      Sopimuksen solmimisvaiheessa sai erikseen pyytää ohjeita, koska asiakaspalvelulle ei tullut mieleen, ettei kaikilla ole vuokra-asumistaustaa. Kaikki linkit ohjeistuksiin eivät toimineet. Sopimuksesta ei ole lähetetty kopiota edunvalvojalle kuukausien jälkeen useista pyynnöistä huolimatta.

      • Anonyymi

        Jos asukas on edunvalvonnassa niin se indikoi vahvasti mielenterveysongelmia ja/tai huumeiden käyttöä. Kyllä sellainen ihminen pystyy neljässä kuukaudessa kämpän pilaamaan, joten olikohan laskuttaminen sittenkään aiheetonta?


    • Anonyymi

      Talot ovat rauhattomia ja asiakaspalvelu hidasta tai olematonta. En suosittele!

    • Anonyymi

      Paska firma olla töissä ja asua en voi suositella

      • Anonyymi

        Lypsävät valtiolta rahaa 🤣


      • Anonyymi

        Ylihinnoiteltuja asuntoja törkeää asiakaspalvelua,hometta ja ikäviä naapureita. Välttäkää satoa kuin ruttoa Saton kanssa nimittäin Saton vuokrasopimus on sopimusansa


    • Anonyymi

      Älä muuta niihin kämpiin!!!

    • Anonyymi

      Mannekiineiksi on valittu Saton omia työntekijöitä tiedättekö missä piilee jutun ydin varoittavia tapauksia on missä perheelliset ovat sairastumisen takia missä vuokranmaksuihin tullut laiminlyöntejä menettäneet Saton asunnon ja Saton lakimiehet ovat ryövänneet jopa perheen lapsien leikkikalutkin toisin sanoen jos Saton uhrina haluaa saada oikeutta niin oikeusprosessi Saton kanssa on hidasta ja kallista. Nopeaa se on silloin kun Sato järjestää häädön.

      Todistettuja tapauksia on että Sato on vaihdattanut asuntoon lukotkin paljon ennen kuin edes häätö oli käynyt tuomarilla tai saanut lainvoiman.

      Älkää edes harkitko Satoa!!!

    • Anonyymi

      "Sato Oyj eli SATO on Suomessa ja Venäjällä toimiva asuntosijoitusyhtiö, jonka pääomistaja on ruotsalainen kiinteistökonserni Fastighets AB Balder. Yhtiön kotipaikka on Helsinki. Saton omistuksessa on yhteensä noin 27 000 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa." Wikipedia

    • Anonyymi

      Jos haluat hävitä rahas ja mielenterveytesii niin valitse SATO toisin sanoen 😆

    • Anonyymi

      Lainaus :"
      Anonyymi
      2023-02-15 05:32:22

      Niin, ei hyviä tukirahoja kannata heittää hukkaan, eiköhän tämä uutinen koske SATOakin:

      https://yle.fi/a/74-20014617

      Sinne menee sinunkin verorahasi, asumis- ja toimeentulotukina loppuviimein isolle yhtiölle, rahoittamaan sen kasvua ja omistajien lompakkoa.

      Eikä siinä mitään, näinhän Suomen järjestelmän on tarkoituskin toimia, kuka tahansa järkevä käärisi mahdollisimman paljon rahaa jos pystyisi.". Joten helvetin hyvä muuta ihmeessä 👍

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Aivan sysipaska yritys. Mitään positiivista sanottavaa ei ole, negatiivista sanottavaa olisi vaikka tunnin mittaiselle luennolle vaikka alle vuoden olen tämän paskayrityksen tiloissa asunut. Vielä puoli vuotta pitäisi kärvistellä #eienääkoskaanSATOon

    • Anonyymi

      Asuin vuoden homocityssa Satolla. Pelkästään suomalaisia naapureita, ihan näitä nykyajan keskivertokansalaisia, eli melko häiriintynyttä meno oli rapussa ja pihalla etenkin viikonloppuöisin. Rapussa könysi nelinkontin isoja bileporukoita tasaiseen tahtiin ja pihalla kuului kirkumista ja tappelun ääniä, tätä siis perjantaista sunnuntaihin joka helkkarin viikonloppu. Haju rapussa sunnutaiaamuna oli makea sekoitus oksua, pössyä ja siideriä. Arkisin semirauhallinen, mutta huoltoyhtiö vieraili asunnossa yleisavaimella lähes viikottain jollain tikusta asialla, joten varsinaista yksityisyyttä ja omaa rauhaa ei ollut. Oppi kuitenkin suhtautumaan melko rennosti siihen, että omasta ovesta menee ja tulee tuntematonta porukkaa avaimillaan kuin jossain avokonttorissa ja ne voi jättää kylmästi noteeraamatta ja jatkaa omia puuhiaan.
      Vuokra oli kova, mutta asiakaspalvelu pelasi ja huoltoyhtiö auttoi jopa lamput kattoon.

    • Anonyymi

      Ja aiemmin olen saton asunnossa asunut vuosia niin koskaan mitäänxongelmia yai valituksia siivouksesta tai korjauksesta. Nyt asun Lumon kämpässä ja tämä on viimeinen kerta ikinä tämän firman kämpässa. Katsoin vuokran hintaa joka korottuu 51 euroa nyt sen ollessa 849e/kk ja neliöitä huimat 26.5 niin saan jo 900eurolla kampista isomman asunnon halvemmalla. Toki on yksityinen, mutta tuttu.

    • Anonyymi

      En suosittele kellekkään!
      Järisyttävän kalliit vuokrat (kahdessa eri SATO:n läävässä olen valitettavasti asunut), pelkkiä "taikamatolla liitävän sapelinheiluttajakulttuurin asukkaita naapureina, ns. "yörauha" toteutuu klo 07-15 ja klo 15-07 kaikkialta kuuluu pelkkää kiljumista, perheväkivallan ääniä, älinää jne.
      Valtiomme kalliimmille vuokrahinnoille luulisi saavan vastinetta, mutta edes firman ASPA ei vastaa mitään. Täällä ihmiset voivat sikailla, riehua, keventää rakkonsa parvekkeelta ja heittää samalla tyhjät pullot alas ilman, jotta kukaan edes ihmettelee asiaa.
      SATO:n karsea maine ei liene enää edes "julkinen salaisuus" - vaan "salattua tietoa julkisuudelta", kaippa siihen on syynsä miksi iltapvlehdet, A- studio jne. ottavat esim. Nuorisosäätiön" julkisesti riepoteltavaksi, mutta eivät SATO:a = Nuorisosäätiö jätti veroja maksamatta ja näköjään niin kauan, kun SATO maksaa veroja ylitörkeästi rahastamistaan slummitaloista, sekä vuokraa joka kerroksesta yhden kopin jollekkin "nuorisotyö" tms. tukifirmalle (jotka alivuokraavat näitä tukiasuntojaan 18- vuotta täyttäneille huostaanotetuille nuorille, moniongelmaisille, päihde- ja mielenterveyskuntoutujille yms. toimien jopa hyväntekeväisyysorganisaationa heidän julkinen imagonsa kiiltää vih-vas tyrannien ollen vallankahvassa - sillä 95% SATO:n asukeista ovat maamme johtajiston suosikkiainesta + heille rahasampo, jotta saavat lähetettyä verovarat toiselle puolen planeettaa, josta ihmiset tulevat tänne asumaan. Kyseessä on loputon sykli, johon ei yksi suomalainen ihminen saa lyötyä kapuloita rattaisiin. Ihmisten pitäisi alkaa vetämään ytä köyttä näissä asioissa vielä, kun olemme enemmistönä tässä valtiossa. Länsinaapurissamme se on jo myöhäistä. "Se, mitä et näe ei ole olemassa" pitää näiltä osin paikkansa, esim. Turussa on kaupunginosia, joissa 90% asukkaista ei osaa puhua suomea. Suomi ei kulje Ruotsin polkua 10v jäljessä (kuten joku sanoi aikanaan), vaan ihan omaa polkuaan pitkin samaiseen kuiluun. Suomea ristiin-rastiin kiertäneenä voin sanoa, että PK- seutu on menetetty, kuten Turku. Oulu on v. 2015 jälkeen ihan kohta samassa pisteessä. Tampere ei laahaa kaukana perässä, kuten JKL. Eli suurkaupungit ovat jo pilalla. Nyt pitäisi toimia, eikä ensiviikolla.

    • Anonyymi

      Kaikkien vuokranantajien kanssa on jotain ongelmia, oli sitten kyse isommista yhtiöistä tai yksityisistä. Jos googlettaa minkä tahansa yhtiön nimellä kokemuksia, niin aina tulee tämä sama litania kommentteja vastaan "liian kallis vuokra, asunnot paskassa kunnossa" tätä samaa sisältöä riittää parin sadan kommentin verran. Vuokranantajayhtiöt sekä yksityiset tavoittelevat voittoa vuokraamillaan kohteilla, joten hinta on sen mukainen. Esim. Helsingistä tyydyttävän kuntoisia asuntoja ei löydy alle 700e:n. Yksityisiltä voi saada alle tuon, mutta ei kannata luottaa siihen, että yksityinen vuokranantaja tulee vastaan, jos löytyy korjattavaa. Lisäksi yksityisten vuokranantajien kanssa on usein pitkä ehtolista mitä asuntoon saa / ei saa tuoda ja mitä saa / ei saa tehdä. Ja myös ne yksityiset kyttää vuokralaistensa tekemisiä ja asuntoihin tullaan omalla luvalla "tarkastuskäynneille". Jos siitä vuokra-asunnosta maksaminen tai se, ettei koe saavansa rahoilleen vastinetta, harmittaa, niin ostakaa omistusasunto tai omakotitalo. Omistusasunnon sekä omakotitalon ostaneena tiedän, että myös näiden kanssa on ongelmia. Niitä ongelmia on paljon enemmän mitä yhdessäkään vuokraamassani asunnossa. Ja viimeinen vaihtoehto on tietysti kadulla asuminen. Sitten ei tarvitse valittaa ylihintaisesta ja huonossa kunnossa olevasta asunnosta! Jokainen tekee omat valintansa - lukekaa ne sopimukset ennen kuin allekirjoitatte, niin ei tarvitse tulla tänne huutelemaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      175
      3810
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      175
      1762
    3. 127
      1530
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1243
    5. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      902
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      70
      902
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      44
      887
    8. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      874
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      75
      845
    10. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      149
      815
    Aihe