LuxBeds from North kokemuksia

Anonyymi-ap

Millaisia kokemuksia muilla mahtaa olla Lux Beds from North Oy -nimisestä toimijasta ja onko joku joskus saanut täältä tilaamansa sängyn tai muut tuotteet?

Sivuillaan mainostavat, että "NYT huikea 365 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus". Mietin, että tällainen on helppo luvata, jos ko. tuotteita ei koskaan edes toimiteta. Vähän vaikea on vaihtaa tai palauttaa, jos ei tuotetta ole koskaan edes toimitettu.

Itse odotellut tilaustani kuukausitolkulla. Asiakaspalvelu ei toimi eikä viesteihin vastata.

Mahtaako tällä firmalla olla jotain tekemistä pahamaineisen Huonekaluliike Sisuste-Peltoniemi Oy:n kanssa? Toisella keskustelupalstalla näin mainittu. Lahdessa vaikuttavat kumpainenkin.

31

17802

    Vastaukset

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Terhi Lux Bedsiltä tässä moikka!

      Seurailemme yrityksemme saamia arvosteluja ja meihin liittyviä keskusteluja aktiivisesti. Kaikki palaute on meille tosi tärkeää!

      Ihan ensinnäkin, onpa hienoa että olette huomanneet tämän 365 päivän tyytyväisyystakuu -kampanjamme ja olette kiinnostuneita LuxBeds-sängyistä. Me todellakin tarjoamme hienona lisäetuna nyt pitkän vaihto- ja palautusoikeuden veloituksetta. Luotiin tämä kampanja yhteistyössä materiaalivalmistajan kanssa, koska tiedämme ne sängyn ostamisessa usein koetut pettymyksetkin. Tilanteet joissa on huomattukin kuukauden käytön jälkeen, ettei sänky olekaan itselle sopiva. Tosi harmillista! Sillä sänky on aina sijoitus. Ihan normaalistikin meillä on markkinoiden parhaimpiin lukeutuva vaihto- ja palautusoikeus, sekä tyytyväisyystakuu.

      Voimme tarjota tämän huikean vuoden mittaisen tyytyväisyystakuun, koska tuotteemme ovat oikeasti todella hyviä. Täällä Luxilla me tiedetään sängyistä ja nukkumisergonomiasta paljon, sekä osataan varmasti kartoittaa juuri teille paras mahdollinen vuode, siksi me haluamme antaa ikään kuin varmempana "vakuutena" vuoden tyytyväisyystakuun ammattitaidostamme juuri sinulle. Aika paljon luvattu, eikös? Tämä on meille myös osa Suomen markkinan kasvuun liittyvää strategiaamme. Meille saumaton ja hyvä asiakaskokemus on tärkeä asia.

      Meillä löytyy noin 30 sängyn valikoima nopean toimituksen sänkyjä, mikäli et halua tilata juuri sinulle räätälöityä ja haluamallasi värillä valmistettavaa sänkykokonaisuutta.

      Voimme myös ylpeänä kertoa: Suomen Vita Talalay -jälleenmyyntisopimus on vuoden 2023 alusta siirtynyt meille Lux Bedsille.

      Me palvelemme teitä arkisin klo 10-19, sekä lauantaisin klo 10-16. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 3417 800, myymälässä Lahdessa, sekä chatissä osoitteessa www.luxbeds.fi. Mikäli henkilökuntamme palvelee juuri samalla hetkellä muita asiakkaita, niin meitä tavoitelleet asiakkaat kontaktoidaan vielä samana päivänä. Et takuulla jää huomiotta!

      Parempia unia kaikille tarjoten ja ilolla täällä sinua varten! 🙂

      Terhi / Lux Beds From North Oy

      puh. 010 3417 800

      [email protected]

      • Anonyymi

        Minkälainen on oikeasti toteutuva tuotteen toimitusaika?


      • Anonyymi

        Moikkelis moi sinne Simolanmutkaan!

        Vaan onpas sentää mukavaa, että seurailette aktiivisesti saamianne arvosteluja ja toimintaanne liittyviä keskusteluja. Sääli vaan, että ette ilmeisestikään suhtaudu yhtä tomerasti teille lähetettyihin sähköposteihin, muihin viesteihin tai puhelinsoittoihin. Mutta hyvä, että teidät tavoittaa näin täältä keskustelupalstojen pyörteistä. Kirjoitatte kaiken palautteen olevan teille tärkeää. Miten tämä korreloi toimintanne kanssa?

        Ollaan tosiaan huomattu huikea 365 päivän tyytyväisyystakuu -kamppanjanne. Se tosin herätti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Näitä kaiken maailman tyytyväisyystakuita ja hälläkösenväliä 25 vuoden takuita yms. kun teiltä tuntuu löytyvän enemmänkin roppakaupalla. Kysymys kuuluukin, että onko teillä jonkinlaista takuuta tai tyytyväisyystakuuta toimitusaikoihin liittyen? Kerrotte myös tämän tyytyväisyystakuun olevan teille "myös osa Suomen markkinan kasvuun liittyvää strategiaa". Tämä herättää kysymyksen, että toimitteko tämän lisäksi myös joillain muilla kuin Suomen markkinoilla? Edelleen mainitsette, että "Meille saumaton ja hyvä asiakaskokemus on tärkeä asia". Miten tämä ilmenee toiminnassanne ja onkos teillä kokemusta mukamas tällaisistakin tilanteista, joissa asiakaskokemus olisi ollut "saumaton ja hyvä?

        Facebook sivuillanne mainitsette, että "Koska asiakastyytyväisyytemme on yli 99 %, tämän merkkipaalun kunniaksi tarjoamme toukokuun loppuun mennessä tehtyihin tilauksiin: HUIKEAN 365 päivän ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden".

        Millä menetelmällä ja kenen toimesta tätä asiakastyytyväisyyttä on mitattu ja kuinka suuri otanta mahtaa olla kyseessä? Onko tämä "merkkipaalut" jotenkin todennettavissa?

        Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä; Miten kommentoitte väitettyä yhteyttä pahamaineisen ja hämäräperäisen Sisuste Peltoniemen kanssa?


    • Anonyymi

      Odottelen sänkyä saapuvaksi ennen juhannusta. Katsotaan!

      • Anonyymi

        Vaan oletko jo kauankin odotellut toimitusta? Seurataan silmä kovana jotta tuleeko sänky juhannukseksi!


      • Anonyymi

        Vaan sehän on juhannus hyvinkin pitkälti viikon kuluttua!


      • Anonyymi

        Joko on kuljetuksen toimituspäivä ennen juhannusta selvä?

        Toivottavasti pääset uuteen sänkyyn makoilemaan juhannukseksi. ❤️


    • Anonyymi

      Samoin täällä ollaan odoteltu sänkyjä jo 67päivää saas nähdä miten tässä käy.

      • Anonyymi

        Ei hätää! Toimitusehdoissa mainittu seuraavasti:

        Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Meiltä saat sängyn nopeammin kuin muilta. Toimitusaikatakuumme on aina 1-60 päivää, myös erikoistöillä sekä räätälöidyillä tuotteilla.

        https://luxbeds.fi/toimitusehdot/

        Sillä lailla.


    • Anonyymi

      Ainakin Peltoniemen henkilökuntaan kuului sama henkilö joka myy nyt Luxbets sänkyjä Lahdessa. Olemme odottanut kokotoimitusta jo 3 kk , enää ei olisi kuin oheistuotteiden osalta toimitusvaikeuksia. ehkä noin kymmenen käynnin jälkeen olemme saaneet sopimuksen mukaisia oheistuotteita.
      Firma vaikuttaa keskittyvän huijauksiin kaikin keinoin. keskustelut ei auta millään tavalla ja yhteyden otot ei onnistu muuten kuin käyden paikanpäällä ja silti vaikutukset on täysi nolla.

    • Anonyymi

      Itse pääsin tästä nyrkkipajasta eroon rahoitusyhtiöni kautta kun eivät muutoin vastanneet yhteydenottoihin. Eli jos on osamaksulla/rahoituksella tehty tilaus mitä ei toimitettu, niin kannattaa rahoitusyhtiöön olla yhteydessä.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä, että on Sisuste Peltoniemeen kytköksissä. Minä olen odottanut moottorisänkyjä vuodesta 2021??? Ei vielä ole tullut. Samanlaista mainontaa, kuin Peltoniemellä. Haiskahtaa aika lailla siltä!

      • Anonyymi

        On nämä varsinaisia kelmejä! Oikeen vihaksi pistää!!!


    • Anonyymi

      Vaan liekö kukaan saanunna näiltä tilausvahvistusta kun tilanna sängyn internettitietokoneen välityksellä?!?

    • Anonyymi

      Minä sain sänkyni Peltoniemeltä puolen vuoden odottamisen jälkeen kun sanoin tulevani hakemaan sänkyni henkilökohtaisesti heidän silloisesta myymälästään. Saattoi ehkä auttaa kun myös sanoin, että ei kannata estellä minua koska en siinä kohtaa enää sitten kuuntele selityksiä vaan otan parhaan mahdollisen sängyn ja vien sen mukanani. Sanoin myös että tunnistavat minut kyllä hyvin, kun kaupan ovella on 130 kg ja 2 m kokoinen suht kiukkuinen kaveri parin kaverinsa kanssa niin olen tullut hakemaan maksamaani sänkyä. Sain sänkyni aika pian tämän jälkeen ja ennenkaikkea sain hyvän opin siitä ettri kannata maksaa mitään etukäteen vaan vasta kun tuote on saatu

    • Anonyymi

      Simolanmutkan veijareilla on nyt piru merrassa! Ovat myrskyn silmään joutuessaan poistaneet joukoittain vihaisten asiakkaiden kommentteja Facebook sivuiltaan ja estäneet heidän pääsynsä sivulle. Taitaa Simolanmutka olla nyt syöksykierteessä.

    • Anonyymi

      Onko kukaan saanut kyseistä sänkyä

    • Anonyymi

      Vertailtiin ensin sänkyjä, mutta luxbeds ei vakuuttanut, joten me ostettiin sänky kilpailijalta. Sänkymme on täysin sama kuin luxbedsin sängyt. Kilpailevassa huonekalukaupassa oli luotettava ammattitaitoinen myyjä joka rehellisesti kertoi, että sängyt valmistetaan virossa. Sängyt ovat siis täysin samalta tehtaalta, sen huomaa mm. verhoilutavasta, petauspatjojen tikkauksista, täytteistä jnejne. Meidän sänky tehtiin tilaustyönä, valitsimme kovuudet, verhoilun, jalat, päädyn. Silti toimitus tuli meille kahdessa viikossa. Taitaa olla kassassa ongelmia luxbedsillä, kun toimitukset venyy.

      • Anonyymi

        I bought online from Simolanmutka, Lahti. No delivery. No contacts whatsoever.


      • Anonyymi

        Eventually from Asko. Came in less than two weeks.


    • Anonyymi

      Sama toimija. Yrityksen nimi vaihtunut negatiivisen uutisoinnin vuoksi ja taustayhtiölle uudet omistajat. Törkeää toimintaa! Toimittaisivat ensimmäisenä kaikki mitä vieläkin toimittamatta. Välttäkää LuxBeds From North -kauppaa tai ainakin maksua etukäteen ei kannata suorittaa missään nimessä. ...Tyytyväisyystakuulla.. (huutonaurua..) vai itkua

    • Anonyymi

      Sisuste Peltoniemi ja LuxBeds from North yhtä ja samaa yritystä. Taustayhtiö vaihdettu eri nimille ja show jatkuu. Itse odottanut sänkyä jo tolkuttoman kauan. Pitää lähteä Lahteen kyselemään "uudesta yrityksestä" koska Flamingon toimipiste suljettu. Ainakin tapaa samat ihmiset töissä. Hirveää huijausta!!

    • Anonyymi

      Lux Beds from North kokemus.

      Tilaus tehty 03/23 Saatu 05/23.
      (Sovittu myyjän kanssa kokemuksen jakamisesta. Annamme kokemuksemme lisäksi kuvien kera, puolueettomasti asiakaskokemuksia julkaisevaan artikkeliin).

      "Unelmana täydellinen sänky". Se löyty Lahest!

      Tavoitteena oli löytää sopivin sänky juuri meille. Kriteerit ja toiveet olivat korkealla, laadun ja ulkonäön suhteen. Halusimme myös sänkyyn päädyn, joka olisi itsessään sisustususelementti, eli mitat noin tuplana standardikokoon. Etsittiin malleja eri sivustoilta ja monista liikkeistä. Missään ei tuntunut olevan juuri meille sopivaa. Lux Bedsin sivuilta löysin tyylisuuntaa jota haimme ja laatu vaikutti lupaavalta. Otettiin yhteyttä myyjään, "ihannekuvia" mukaan ja mentiin paikan päälle Lahteen. Siitä se lähti! Kaksi tuntia meni kokonaisuutta suunnitellen, tuloksena oli lopulta aivan täydellinen paketti. Palvelu oli asiantuntevaa, joustavaa, meille räätälöityä. Emme päässeet paikalle liikkeen aukioloaikana, joten saimme mahdollisuuden mennä erikseen illalla.

      Saimme sängyn Lux Bedsiltä kotiin toimitettuna toukokuussa ja voimme suositella sänkyä. Sänky on laadukas, meille tehty ja erittäin hyvä nukkua. Elämänlaatua parantava hankinta pitkäksi aikaa. Meillä ei ollut yrityksen kanssa mitään ongelmia ja saimme sen mistä pitkään haaveilimme. Mikäli kiinnostuit enemmän meidän sängystämme ja kokemuksestamme, voit kysyä Lux Bedsiltä suosituksia ja tarvittaessa yhteystietojamme.

      -Eerika ja Juuso Savolainen

      • Anonyymi

        Huutonaurua!!!!!!! Vai että oikein Savolaisen herrasväki se siellä lauantai illan ratoksi kirjoittelee kokemuksistaan.

        Kyllä täytyy olla varsinaisia puupäitä siellä Simolanmutkassa jos luulevat tällaisen kirjoitelman menevän jollekin läpi. 😂


      • Anonyymi

        Vaan minäpä se enemmänkin kiinnostuin teidän sängystänne ja kokemuksestanne. Ja laitanpa hyvinkin kyselyn vetämään LuxBedsille. Vaan saapas nähdä milloin vastaavat kysymykseen!

        Minäpä se hyvinkin pitkälti päivitän tänne asian laidan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaan minäpä se enemmänkin kiinnostuin teidän sängystänne ja kokemuksestanne. Ja laitanpa hyvinkin kyselyn vetämään LuxBedsille. Vaan saapas nähdä milloin vastaavat kysymykseen!

        Minäpä se hyvinkin pitkälti päivitän tänne asian laidan!

        Sama kirjoitustyyli jatkuu peltoniemen ketjusta luxbedsiin :DDD

        HUUTONAURUA


    • Anonyymi

      Miksi edellinen viestini poistettiin sääntöjen vastaisena?! Kerroin vaan miten asianlaita oikeasti on! Kysyin Luxbedsiltä Savolaisen yhteystietoja ja heidän vastaus oli että jätä yhteystietosi meille niin soittavat sinulle kuten Luxbeds ja Savolaiset ovat kuulemma sopineet. Langan päässähän voi olla kuka vain ja väittää olevansa Savolainen…

      • Anonyymi

        Ihmettelin itsekin ihan samaa. Minäkin täällä odottelen tätä Savolaisen herrasväen yhteydenottoa.


    • Anonyymi

      No olipa hyvä että kävin sivuilla ja osaan välttää tätä liikettä katsoin tarjouksia mutta jokin sanoi että viisasta ensin katsoa mitä tästä puhutaan

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe