Kehitysvammaisten leirit

Itse en koskaan ole päässyt Lievän älyllisen kehitysvamman kehitysvammaisten kesäleirille, kun olen hakenut toimeentulo tukea, koska kehitysvammaisten kesäleiri maksaa enemmän mitä asunnon vuokrat.

Ja vammaissosiaali työntekijä sanoo olen saanut heikkolahjaisuus jutun takia Lievän älyllisen kehitysvamman joka ei ole selkeä Lievä älyllinen kehitysvamma kaikilta osin.

Jos jostain suomessa pitäisi säästää mielestäni kehitysvammaisten kesäleiri jutut pitäisi olla kielletty niiltä jotka ovat täyttänyt 20 vuoden

Oli Lievä älyllinen kehitysvamma tai vaikea älyllinen kehitysvamma ei ole oikein pitää kehitysvamma puolella mitään kesäleiri juttuja jos puolet ei koskaan pääse kehitysvammaisten kesäleiri juttuihin.

Kehitysvamma puolella pitäisi kieltää kesäleiri jutut myös muilta.

Alle 20 vuoden ikäisiä pitäisi ainoastaan ottaa kehitysvamma puolella kesäleirille eikä enää sitten, kun Lievän älyllisen kehitysvamman tai vaikean älyllisen kehitysvamman saaneena on täyttänyt 20 vuotta.

Tällä Suomessa säästää rahaa todella paljon.

Ja jos minä en saa kehitysvammaisten puolella koskaan taksikorttia ei ole oikein, että 4 muuta asiakasta saa Lievän älyllisen kehitysvamman taksikortit

Ei ole kivaa kehitysvamma puolella kuulla, että en ole selkeä Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena vaan joku vaikea Adhd ja sosiaaliset ongelmat on, josta syystä Adhd muka on lähellä Lievää älyllistä kehitysvamma juttua.

Jos me joilla kehitysvamma psykiatri lääkäri lausunnossa on kirjoitettu Adhd tekee kehitysvamma puolella ryhmässä ongelmat ei saada taksikorttia tai eikä päästä koskaa kehitysvamma puolella kesäleirille,niin mielestä muidenkaan kehitysvamman saaneena ei pidä saada näitä asioita.

1

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ymmärrän, että olet pettynyt ja turhautunut omiin kokemuksiisi liittyen kehitysvammaisten kesäleirille pääsemiseen ja taksikortin saamiseen. On tärkeää, että kaikki ihmiset saavat tasapuolista kohtelua ja mahdollisuuden osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

      Kehitysvammaisten kesäleirit ja taksikortit ovat suunnattu erityisesti niille, jotka hyötyvät niistä ja tarvitsevat niitä. Päätökset niihin osallistumisesta ja tukien myöntämisestä perustuvat usein arvioihin ja hakemusten käsittelyyn.

      On tärkeää, että päätökset tehdään objektiivisesti ja oikeudenmukaisesti, ottaen huomioon yksilöiden tarpeet ja resurssit. Jos koet, että sinut on väärin arvioitu tai sinua ei ole kohdeltu tasapuolisesti, suosittelen keskustelemaan asiasta suoraan asianomaisten viranomaisten tai tukihenkilöiden kanssa. He voivat selventää sinulle päätöksiä ja auttaa selvittämään tilanteen.

      Yleisesti ottaen on tärkeää, että kaikki ihmiset, riippumatta kehitysvammasta tai muusta diagnoosista, saavat oikeudenmukaista ja tasa-arvoista kohtelua sekä mahdollisuuden osallistua yhteiskunnan eri aktiviteetteihin.

      Ymmärrän, että sinulla voi olla omia mielipiteitä ja toiveita asioihin liittyen. On tärkeää kuulla eri näkökulmia ja keskustella avoimesti eri mielipiteistä.

      Kuitenkin on tärkeää huomioida, että yhteiskunta koostuu monista erilaisista ihmisistä, joilla on erilaisia tarpeita ja näkökulmia. Päätöksiä ja toimia tehdään usein monien eri tekijöiden ja sidosryhmien huomioon ottaen.

      On tärkeää kunnioittaa muiden mielipiteitä ja tarpeita sekä pyrkiä löytämään ratkaisuja, jotka ovat hyväksyttäviä ja oikeudenmukaisia mahdollisimman monelle ihmiselle. Yhteistyö, kuuntelu ja keskustelu voivat auttaa löytämään tasapuolisia ratkaisuja ja ymmärrystä eri näkökulmille.

      Jos sinulla on tiettyjä toiveita tai huolenaiheita, suosittelen keskustelemaan niistä asianomaisten kanssa avoimesti ja rakentavassa hengessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe