Vihreiden toimet metsästyksen häiritsemiseen:

Anonyymi-ap

Jokainen metsästäjä lienee jo senverran usein saanut sitä märkää rättiä kasvoilleen metsästyksen jatkuvista kielloista, rajoituksista ja selkeästä häirinnästä joten on aika laittaa tiettyjä pääpiirteitä ylös miten vihreät tämän kaiken tekevät.

Nyky vihreiden pääasiahan on kaikenlaisen metsästyksen asteittainen kieltäminen. Vihreät ovat aina kitisseet metsästyksestä, mutta vasta nykyaika ja somemaailma loivat heille haitantekoon parhaimmat avut.
Siitäkin huolimatta, että metsästys on suuren kansan keskuudessa nyt hyväksytympää kuin koskaan ja noin 90% kansasta suhtautuu asiaan myönteisesti on silti vihreiden vaino metsästystä kohtaan moninkertaistunut.
Sanoihan Ohisalokin vaalit hävittyään, että "nyt vihreiden on entistä enemmän soluttauduttava kansalaisjärjestöihin yms päättäviin tahoihin ajamaan asioitaan läpi. Eli kun siirtymä tapahtui oppositioon, niin levittäydytään desanteiksi eri järjestöihin näivettämään heidän ideologian vastaisia asioita sisältä käsin.
Metsästys organisaatiot on yksi heistä.

Osa heistä onkin soluttautunut ministeriöihin, liittoihin yms tekemään myyräntyötään ja luken toimintahan me kaikki tiedetään.
Meille eräs vihreä tavoittelee seuraan pääsyä, vaikka ilmeisesti tarkoitustakaan ei ole metsästää vaan eräänlaiseksi kannatusjäseneksi. Kiitos googlen joka paljasti, että henkilö on vihreiden kunnallispolitiikassa mukana eli kuuluu tähän Ohisalon mainitsemaan sarjaan soluttautujat jonka jälkeen alkaa metsästysseuran rapauttaminen. Ei tule saamaan kannatusta kokouksessa.
Näiden seuraan pyrkijöiden taustat pitäisi kaikkien selvittää juurtajaksain.

Toinen on media. Siinä missä ennen somea vihreät valitti metsästyksestä lähinnä omissa Luonto lehti julkaisuissaan ovat he nykyään vihreiden toimittajiensa avulla vallanneet iltapäivälehtien taustatiimit toimittajineen, moderointi ryhmineen yms.
Metsästys lienee mediassa ainoita asioita johon ei vaadita faktan tarkistusta eli ideologinen toimittaja voi vapaasti tehdä yleensä metsästystä kritisoivan juttunsa tarkistamatta faktoja ja tämähän on heille etu, koska mustamaalata saa ja puhua muunneltua totuutta ilman vastuuta.
Jos löytyy kuollut merikotka voidaan se kirjoittaa "salametsästäjän toimesta ammuttu merikotka löytyi"
Viikon päästä selviää, että kotkaa ei oltu ammuttu vaan se oli lentänyt sähkölinjaan niin tätäpä ei tarvi oikaista. Pääasia, että metsästäjät sai julkilynkkauksen.
Tai puhutaan 1800 luvun polkuraudoista "edelleen käytössä" vaikka sellaisia ei ole. Ei tarvitse oikaista. Ns tahallinen tietämättömyyskin riittää syyksi juttuun kunhan sillä vaan saadaan syyllistettyä metsästäjät.
Ja näitä on paljon. Kaikki loka ja negatiivinen julkaistaan ei koskaan sitä hyvää mitä metsästäjät tekevät vaikkapa vapaaehtoinen srva toiminta yms elinympäristöjen kunnostukset, riistalaskennat jne. Näistä ei puhuta, mutta jos se yksikin negatiivinen asia tapahtuu niin se kirjoitetaan ja marginaali tapauksistakin halutaan antaa yleinen kuva.

Kolmas on äiti Eu. Vihreät hakevat joka asiaan taustaturvakseen eu.n. Yleensähän he itse kantelevat kaikesta ideologian vastaisestaan eu.lle jonka jälkeen he hakevat kaikessa eu.n apuun. On kyse valkoposkihanhesta, sudesta ihan mistä vaan. Yksi keino on myös muuttaa uhanalaisuus luokituksia niin, että jos joku laji todetaan elinvoimaiseksi metsästettäväksi niin luokitusta muuttamalla siitä voidaan tehdä uhanalainen.
Luonnonsuojelulain lukon tuntevat kaikki. Kerran rauhoitettu aina rauhoitettu jota Ohisalokin suu korvia myöden hymyssä puhui viime syksynä pakkosuojeluun tulleista uusista metsistä. Tämähän on tuttu valkoposkihanhen osalta.
Mutta ei se eu.kaan ihan kaikkea sanele. Valkoposkihanhea metsästetään niin ruotsissa kuin virossakin. Ja ruotsissa suojametsästetään kaikkea läpi vuoden joutsenista kurkiin. Ei ruotsissa näinollen ole mitään hanhi/joutsen ongelmaa pelloilla. Mutta eipä kiellä eu.kaan.
Jos fiksumpi hallituskoalitio saisi meiltä hanhiongelmankin loppumaan kaiken muun luonnonvara alojen ja harrastusten ideologisen terrorisoinnin ohessa.

Patruuna kysymyshän on toinen. Ei riitä todisteet, että lyijy luotina tai haulina ei aiheuta ongelmaa luonnossa ja se metsästäjän luontoon päästämä lyijy määrä on hehtaari pinta-aloille mitattuna niin olematonta ja vähäistä, että kaikki luonnon omat haittatekijätkin ylittää ne moninkertaisesti.
Mutta patruuna asiastahan vihreät pitävät mielellään kiinni.
Mitä kalliimmaksi panokset tulevat, mitä epäkäytännöllisempia hauli tai luotimateriaaleja saadaan tilalle ja mitä enemmän tiettyjä kaliibereja saadaan romuraudaksi toimimattomien a tarvikkeiden osalta, niin aina parempi vihreälle.
Mitä kalliimpaa sen vähemmän harjoittelua ja sitä vähemmän myös uusia nuoria metsälle. Tottakai vihreät tätä kannattavat.

Yhteenvetona voidaan sanoa on metsästysasia millainen tahansa, jos se tuo etua metsästäjälle sitä vihreät vastustavat.
Ja jos joku metsästys sallitaan, niin sitten vihreä valittaa hallinto-oikeuteen.

16

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipa tässä Apu lehdessäkin taas edellämainitun kaltainen juttu missä täysin toissijainen asia laitettiin jälleen metsästäjien syyksi, vaikka syyt ovat täysin toisia.
      Apu on usein ollut ideologia edellä menevä aikakausi lehti kuten esim täälläkin mainittu ilta-sanomat, joissa metsästys nähdään jo toimitus puolella ns "huonona harrastuksena"
      Apu lehden kirjoittaja kritisoi, kun ahvenanmaalla on päätetty metsästää viisi saaristossa rankasti merilintuja rokottavia merikotkia.
      Juttu oli kirjoitettu tietoisesti metsästystä syytellen tyyliin "ei tarvitse kaukaa hakea, että tämäkin kotkien ampuminen perustellaan vain haahkan metsästyksen ahdingolla"
      Tämä ajattelutapa on metsästysvastaisissa piireissä normaali. Eli petoja ylisuojellaan siksi, koska petoeläimet kilpailevat metsästäjiä vastaan. Tähän perustuu muunmuassa suden pakonomainen suojelu jopa harvinaisen metsäpeurakannan uhanalaisuuden edellä.
      Kaikki tietää, että merilinnustollakin maalla elävien lintujen lisäksi on suuri ahdinko yhä runsaimmasta petokannoista. Muunmuassa haahka kärsii tästä erittäin voimakkaasti. Haahka taas metsästettynä lintuna saadaan taas välikädeksi kiihkoilijoiden parissa metsästyksen demonisoinnissa.
      Haahkakantojen alamäkeen kun vaikuttaa merikotkien lisäksi harvinaistuneet sinisimpukat.
      Pesivien haahkojen ja niitä vainoavien merikotkien eteen on siis tehtävä jotain, vaikka haahkaa ei metsästettäisi. Näinollen pahimpia kohteita joissa kotkat saalistavat on metsästettävä.
      Vaikka vihreät ideologistit uhraisivat haahkat, metsäpeurat yms ylettömien petomäärien edessä vain metsästysvihansa takia on silti aika alkaa laittamaan myös petokantoja tasapainoon.
      Siihen ei auta viherideologisti toimittajien tarkoituksellinen ja valheellinen metsästäjien demonisointikaan. Haahkat kärsivät pedoista siitä huolimatta. Kettutyttökin olisi sitä voinut aikanaan ajatella, kun minkkejä vapautti luontoon.

    • Anonyymi

      Uhka tai muutos on myös mahdollisuus parempaan.

      Haulipuoli lähinnä mielessä, nyt on pätevä syy vaihtaa haulikalusto nykyaikaan.
      Tuplata lähtönopeus rautahaulisiirtymällä, koville hauleille valmistetut uusimman suuntauksen suuhiset toimii loistavasti eikä saalistustehopuolella menetä mitään lyijyyn vertaillessa.
      Rautahaulipanosten hintatasokin on lyijyisiä alhaisempi ja markkinoilla on myös lyijyä tiheämpää haulimateriaalia, jolla vanhankin haulisohlon suorituskyvyn voi ulottaa uudelle tasolle.

      • Anonyymi

        Totta tuo, mutta nyt oli kyse kokonaiskuvasta. Olen toki itsekin jo siirtynyt nopeisiin teräksiin ja sellaisiin haulikokoihin jotka toimivat täysin lyijyä vastaavasti aina kyyhkystä kauriiseen.
        Mutta tämähän on nimenomaan se seikka mitä vihreät eivät halua. Patruuna ei saisi olla toimiva eikä etenkään halvempi. Siksi teräksen toimivuus ja edullisuus lienee tullut heille pettymyksenä.
        Ja sekin, että metsäteollisuuskin on jo purkanut teräshaulikieltoja alueellaan, koska kokeissa teräshaulien ei ole todettu haittaavan sahateollisuutta ollenkaan teriä vahingoittaen.
        Luoti puolellehan he nyt iskevät eli pakko lyijykieltoa ajetaan vaikka väkisin. Yksi syy on se että 22 ja 222 kaliiberit saadaan näin käyttökelvottomiksi on yhtäkuin edullinen harjoittelu historiaan. Toinen on se, että toistaiseksi kaikki kupari yms sekoite luodit ovat yhä edelleen reilusti lyijyä kalliimpia.
        Mikäli korvaavat olisivat edullisia ja etenkin toimisivat pienemmissä kaliibereissa koko lyijy keskustelua ei edes käytäisi.


    • Anonyymi

      Tulee uusi aika! Kannattaa lukea juridiikan hyvin tuntevan PS- poliitikon ja ammattiriistanhoitaja Arno Westerholmin kirjoittama ja puolueen 24.02.23 julkaisema lähes neljäsataa sivua pitkä teos Metsästyskirja. Kirja ja siihen liittyvä Westerholmin haastattelu löytyvät hakusanalla ”Metsästyskirja” tai osoitteesta www.suomenperusta.fi.
      Teos jaettiin kaikelle medialle, myös metsästysmedialle. Vain Maaseudun Tulevaisuus julkaisi pakon sanelemana netti kirjoituksen. Ja huomioikaa nettikirjoituksen jotta mahdollisimman harva sen lukisi. Ei medialta pyydetty ilmaista mainosta, mutta puolueettomaksi itseään kutsuvan median velvollisuuksiin kyllä kuuluu uutisoida Suomen toiseksi suurimman puolueen julkaisseen historian laajimman metsästysjuridisen/poliittisen teoksen.
      Medialla vaarallisen suuri valta. Kurinalainen, vihervasemmistolainen valtamedia kuten heidän vasallimetsästyslehtensä vaikenivat totaalisesti. Tieto ei levinnyt ja PS ei ole nyt hallituksen muodostajan asemassa.
      Tällä hetkellä, vaikka teos on ilmaiseksi netissä luettavissa, se löytyy myös suurimpien kirjakauppojen ja kirjastojen valikoimista. Herättänyt myös kansainvälistä huomiota. Eräs ruotsalainen kirjakauppa myy Metsästyskirjaa.
      Välittäkää tietoa kirjan ja teoksen kiteyttävän Westerholmin haastattelun olemassaolosta kaikille ja kaikkialle. Muutos tulee, se on varmaa. Kaikki vie vain oman aikansa. Vihreiden palveluksessa olevat metsästyslehdet kuten Ase&Erä ja Riista kannattaa laittaa boikottiin. Ase&Erä oli viimeinen lehti joka vielä muutama vuosi sitten julkaisi ammattiriistanhoitaja Westerholmin metsästyspoliittisia laajoja artikkeleita. Sitten lehti ”uudistui”. Toimittajia poistui, yleisön mielipidesivusto poistui ja lehti alkoi levittää viherpropagandaa.
      Toinen asia mitä yksittäinen metsästäjä voi tehdä paremman tulevaisuuden eteen on eroaminen viherpolitisoituneen Riistakeskuksen vasalliorganisaatiosta; Metsästäjäliitosta. Westerholm hahmottaa tarkasti teoksen luvun nro: 14 lopussa kolminaispolitiikkaa, jossa Metsästäjäliitolla tärkeä rooli.
      Toistan, metsästäjien on aktivoiduttava: välittäkää tietoa Metsästyskirjan olemassaolosta, mädät metsästyslehdet boikottiin ja erotkaa Metsästäjäliitosta sekä sen kaikista projekteista. Hoitakoot Metsästäjäliitto ylimitoitetut kosteikko, ennallistamis ja pienpetoprojektinsa uusien ”vihreiden ystäviensä” kanssa, metsästäjät ovat vain rengin roolissa ja menettävät maitaan, kuten Westerholm tarkkaan kirjoittaa kirjan luvussa nro: 5.

      • Anonyymi

        Kannattaa myös muistaa, että kohta on presidentin vaalit ja yksi vihreä eli synonyymi metsästysvastaisuudelle jo ilmoitti ehdokkuudestaan. Myös Aaltola on mahdollinen ehdokas, joten muistin virkistämiseksi hänen siskonsa on profiloitunut metsästyksen vastustamisessa ja metsästyksen demonisoimisessa jatkuvasti, joten pitäkää nämä mielessä kun vaaliuurnille menette. Kerran sisko jo vihaa metsästystä yli kaiken, niin tuskin velikään kovin kaukana siitä on.


    • Anonyymi

      Ja kuten odotettua vihreät jatkavat metsästyksen demonisointia ja alasajoa yhtenään. Viimeinen ulostulo, että metsästys pitäisi kieltää kaikilta alle 18 vuotiailta, koska "alle täysi ikäinen ei ole sovelias aseenkäsittelyyn ja eläinten ampumiseen"
      Kuten tavallista minkäänlaista näyttöä asialle ei edes ole. Pyysin vihreitä linkittämään minulle todisteita esimerkiksi alle 18 vuotiaiden metsästäjien ampuma ase rikoksista, huolimattomasta aseenkäsittelystä saati muusta vastaavasta jota olisi puitu oikeudessa.
      En saanut minkäänlaista vastausta saati todistetta heidän väitteilleen.

      Kuten tiedämme ei anarkia todisteita tarvi asiansa ajamiseen. Kyseessähän olisi vain se seikka että vihreät tietävät vallan hyvin, että metsästys aloitetaan nuorena ja se kipinä harrastukseen syttyy nuorena ja vain harva enää täysi ikäisenä siihen ryhtyy vaikka näitäkin on kortin suorittaneissa.
      Eli tarkoitus on aseasiaa sumuverhona käyttäen saada vain nuori olemaan innostumatta metsästykseen mikä vähentää sitä todennäköisyyttä, että hän alkaisi siihen enää myöhemminkään.
      Eikoistahan tästä tekee se, että vihreille nimenomaan taas lasten ja nuorten aivopesu on tärkeää omaa ideologiaa ajaakseen. Ilmastohumpuukia, maaseutuvihaa, maa ja metsätalousvihaa sekä metsästysvihaa he kyllä mielellään lietsovat nuoriin. Olisivat laskemassa myös äänestysikää sekä antavat mahdollisuuden teini ikäisen päättää jopa sellaisestakin hölmöydestä nuoressa hormoonihuurussaan onko hän edes mitään sukupuolta, mutta metsästyksestä tämä nuori ei missääntapauksessa saa olla oikeutettu päättämään.

      Kaksinaismoralismi, kakasoisstandartit yms lentelevät minkä ehtii, mutta järkeähän heidän metsästysvastaisessa ideologiassaan ei jälleen kerran ole. Ei siis ihme että heidän kannatus laahaa jo viidessä prosentissa ja vanhanliiton vihreätkin ottavat jo puolueeseen etäisyyttä ottamalla osaa presidentti kilpaan valitsijayhdistyksen kautta eikä puolueensa kautta jota ilmeisesti jo muutenkin häpeää.
      Mutta jatkakaa vain vihreät tällä linjalla. Kohta alkaa parin prosentin kannatuskin jo tekemään tiukkaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jossain vaiheessa voi tulla kommentteja, että "ei vihreät näin toimi tai ajattele" joten haluankin esittää vastakysymyksen vihreille tai heidän mielisilleen. Sanokaa mitä metsästykseen liittyvää asiaa tai metsästäjien oikeutta ajavaa asiaa olisitte koska viimeksi ajaneet tai että olisitte ajamassa?
      Tämä on helpompi kysyttävä kuin luetella ne miljoonat asiat mitä olisivat metsästäjiltä kieltämässä.

    • Anonyymi

      On muuten jännä huomata, että tällä palstalla metsästyksen vastustajien kommentit nostetaan aina ylemmäs ja kaikki asiallinen pyritään jättämään alemmas ikäänkuin huomiotta.
      Nytkin vaikka tähän avaukseen oli viimeisenä kirjoitettu kommentti oli kaksi vastustajien tekstiä nostettu ylemmäs, vaikka niihin oli kommentoitu päivää aiemmin.
      No tästä palstan moderoinnista joka toimii metsästyksen vastustajien ehdoilla mistä täällä on puhuttu ennenkin ja heidän toimestaankin ei yllätä, että ylläpito nostaa vastustajien kommentit aina ensimmäisiksi seinälle.

    • Anonyymi

      Metsästäjän motto on,että ammu jokaista liikkuvaa metsässä!

      • Anonyymi

        Ja tässä tyyppi esimerkki palstaa terrorisoivasta vihreästä. Kuten huomaatte pelko tuntematonta harrastusta kohtaan saa viherideologistin keksimään mitä mielikuvituksellisempia kommentteja.


    • Anonyymi

      Vihreät syövät avokadoja...!

    • Anonyymi

      PS-poliitikko ja puolueen metsästyspoliittisen kirjan kirjoittanut ammattiriistanhoitaja Arno Westerholm pyrkii puolueen nettisivustolle kirjoittamansa blogin ”Puolue tarvitsee vahvaa johtajaa!” perusteella varapuheenjohtajaksi. Nyt kaikki perussuomalaiset metsästäjät, aktivoitukaa ja antakaa tukenne Westerholmin vaalikampanjaan. Sähköpostitiedot saatte Westerholmin blogisivun lopusta. Olkaa yhteydessä toivottavasti tulevaan varapuheenjohtajaan ja VÄLITTÄKÄÄ INFORMAATIOTA ETEENPÄIN. VANHAKANTAINEN METSÄSTYSPERINNE UUTEEN NOUSUUN!!

    • Anonyymi

      Nyt vihreiden luoma metsästyksen demonisointi alkaa rapautumaan. Vihdoin uusi järkevä hallitusohjelma tuo myös valkoposkihanhen ja merimetson riistalajeiksi ja suurpetojen metsästystä tehostetaan.
      Eli vihdoin hallinto-oikeuksiin valittamiseen eli metsästyksen häirinnälle tehdään loppu.
      Tämä on onnenpäivä kaikille myös metsästyksen harrastajille ja marginaali vihervasemmisto potkitaan syrjään.

    • Anonyymi

      Kannattaa muistaa, että vihreät projisoivat omaa käyttäytymistään muihin. Hehän ovat aina esiintyneet muka "suvaitsevina" ja väittävät hyväksyvänsä kaikenlaiset ihmiset, mutta kun ollaan viime vuodet kuunneltu kuinka he suoranaisesti vihaavat maaseudulla asuvia, lihaa syöviä, yksityisautoilevia, metsästäjiä ja kalastajia, maa ja metsätalouden ammatin harjoittajia yms niin ollaan hyvin kaukana heidän lanseeraamistaan "suvaitsevista"

      Muistaa sopii myös Fatim Diarran vihreiden varapuheenjohtajan lausahdukset "Lieksalaisista peräkammarin runkkareista" sekä siitä että "maaseudulla asujat ovat sisäsiittoisia ja yksinkertaisia juntteja"
      Eli heidän kielenkäyttönsä on pilkkaavaa, rasistista, syrjivää, vähättelevää ja mitä ikinä negatiivisia adjektiiveja löytääkään ja tämä sama asenne heillä on ollut ylimielisenä suhtautumisena aina maaseudun harrastuksiin ja ammatteihinkin.
      He yritti siihen puuttua ja demonisoida koko maaseutua neljän vuoden ajan, mutta lopputulos oli heidän kannatuksen romahtaminen noin viiteen prosenttiin ja se, että fiksumpi tuleva hallitus joutuu nyt uurastamaan sen eteen, että myös maaseutu palautetaan sille kuuluvaan arvostukseensa ja kaupunkilaisanarkisti edellä ajattelu lopetetaan.

      Esimakuahan siis jo annettiin siitä, että riistalajeihin siirretään niin valkoposkihanhi kuin merimetsokin ja hylkeiden sekä suurpetojen metsästystä tehostetaan.
      Vihreiden ideologia tosiaanhan on lähtöisin natsisaksasta mikä näkyy heidän ehdottomuuteen perustuvassa käytöksessään, mutta lisäksi Suomalaisen yhteiskunnan tuhoamisvimma antaa viitteitä siitä, että liekkö heidän rahoittajansakin tulevan rajan takaa Kremlistä?
      Mitä olen omaan blogiinikin tehnyt tutkivaa journalismia vihreiden ideologiasta lähinnä metsästyksen vihaajina sinä aikana, kun olen aktiivisesti noin 30 vuotta heidän toimiaan seurannut olen enemmän kuin varma, että heitä rahoitetaan ulkoa käsin. Mikään muu puolue ja minkään muun puolueen kannattajat eivät tunne niin suurta vihaa Suomalaista yhteiskuntaa kohtaan kuin he. Se että miksi he edelleen saavat toimia Suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä on ehkä Suomalaisen sinisilmäisyyden tuoma ongelma uskoa kaikista hyvää, mutta muualla maailmassa heidät julistettaisiin rikollisjärjestöiksi ja vahingollisiksi toimijoiksi valtiota vastaan.

    • Anonyymi

      Metsästäjäliitto yms järjestöthän yleensä antaa julki, että "älkää provosoituko näistä vihreiden touhuista"
      Tottakai siitä pitää ja saa provosoitua. Metsästäjien ei todellakaan tarvi sietää metsästyksen demonisointia eikä siitä valheellisen tiedon levitystä mitä vihreät yleensä harrastaa. Vai mikä muu harrastajaryhmä ei provosoituisi, jos täysin ulkopuoliset tahot pyrkisisvät yhtenään vaikeuttamaan heidän harrastustaan?
      Vihreiden keinot muutenkin ovat ovelia. He seuraavat muunmuassa metsästäjien somemaailmaa ja youtubea vain käyttääkseen näitä videoita ja kuvia omaan metsästyksen disinformoimiseen.

      Olette varmaan kuulleet näitä "älkää jakako someen, älkää pistäkö nettiin" yms. Yhdenkään metsästäjän ei pidä nöyrtyä ja piilotella harrastustaan vain viheridioottien takia. Kyseessä on laillinen harrastus ja on kuva tai video sitten millainen tahansa, kun se on tehty laillisesta harrastuksesta siihen ei ole kenelläkään nokan koputtamista. Saat videolla sitten yhden kyyhkyn tai kymmenen ei se edelleenkään ole sellainen mitä et saisi jakaa. Olet laillinen harrastaja.
      Olkoonkin, että osa harrastajista omaa kateuden kun taas vihreä metsästysvihan voivat nämä myös ruokkia toisiaan. Jos jaat kuvan yhdestä saaliskyyhkystä saat varmasti onnitteluja, jos taas jaat kuvan 10 saaliskyyhkystä saattaa joissain metsästäjissä herätä kateus ja kommenttitaso on "liikaa ammuttu" mikä taas on omiaan viheridologistin metsästysvastaisuudessaan ja hän ilmoittaakin eteenpäin "metsästäjät tappavat kymmenittäin kyyhkyjä kiihkoissaan" (Huomatkaa sanamuodot. Vihreä ei käytä koskaan metsästystilanteesta sanaa metsästää vaan julmempia termejä "tappoi, ampui, murhasi jne". Metsästys sanaa he käyttävät vain salametsästys termin kohdalla, koska he tiedostavat että metsästys sanana yleistää kaikki metsästäjät. Kun taas "metsästi kyyhkyn" ei saa vihreän suussa hänen haluamaansa julmaa kuvaa kuin heidän käyttämä "tappoi kyyhkyn")

      Toisinsanoen metsästäjien ei pidä alistua saati piilotella harrastustaan. vaan tuoda sitä yhä enemmän esille vihreiden kommenteista huolimatta, koska he vihaavat metsästystä yhtälailla olet kuviesi kanssa somessa tai ilman kuvia korkeintaan kotialbumissa. Nämä liittojen "pitäkää matalaa profiilia" kommentit on suora pallon heitto vihreän lapaan jolloin he saavat tahtonsa läpi, että metsästyksestä ei haluttaisi puhua saati sitä ei haluttaisi näyttää muulle yleisölle. Väärin. Jokaisen metsästäjän pitäisi kuulua pakollisesti someen ja edistää harrastustaan julkisesti. Ei välttämättä pelkillä saaliskuvillaan, mutta kaikki muu oleellinen yhteisöllisyys, maisemat, tilannekuvat, hetket, nautinto, oleminen jne ja jakaa niitä ulos mitä muut metsästäjät sitten omalla toiminnallaan peukuttavat eivätkä kateudellaan antaisi palloa viherideologisteille metsästyksen vastustajille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe