Kambodza joopa joo.

Anonyymi-ap

Täällä olen asunut jo viitisen vuotta. Kyllä tänne vain jämähtää, kun elämä on rentoa ja helppoa. Viisumi eläkeläiset vuodeksi maksaa 270 euroa kutakin. Muuta ei oikeastaan tarvita, kuin 55 vuoden ikä.
Sitten vain tilin avaaminen pankkiin ja siellä on hyvä näyttää eläke todistus. Esim ABA Bank. Rahan siirto onnistuu Suomesta hyvin joko suoraan eläkeyhtiö maksaa tai teet tilisiirtona Suomen pankista. Rahan tuleminen kestää kaksi ja puoli arkipäivää. Mutta saat parhaan kurssin.

Rohkeasti vain katsomaan jos mieli tekee ja kyllä täällä matkaseuraa on hyvin tarjolla jos sitä miettii. Ei tänne kannata viikoksi tulla, kun on niin paljon nähtävää ja koettavaa. Turisti ja turismi tietysti nostaa hintoja ja mielellään sitten vähän pitemmäksi aikaa myös paikallisten mielestä ja minun myös. Asuntoja saa noin 100 eurosta ylöspäin ja sillä saa jo hyvän yksiön + sähkö. Sähköä menee ilmastointiin ei lämmitykseen. Lämmintä saa, kun menee ulos.

Ihmisistä, että ei täällä ihmiset yleensä edes viihdy sisällä ja kaikki istuu baareissa ja ravintoloissa aina ulkona. Sisällä käydään yleensä vain nukkumassa. Joten sellaiset hienot talo jutskat kannattaa unohtaa, sillä niiden jäähdytys vie paljon rahaa. Kiva asunto ja iso terassi ja ulko keittiö on hyvä ja paras.

Niin, tämä on verrattavissa paratiisiin ja hedelmät kasvaa puissa. Suosittelen totisesti eläkeläisille ja etätyötä tekeville ihmisille hyvin lämpimästi ja ette takuu varmasti tule pettymään. Nämä rotan syönnit ja muut viuhahtaneiden puheet saa ohittaa. Ensinnäkin täällä sika ja kana on suunnattoman halpaa ja toiseksi yksikään isompi ravintola ei pilaa mainettaan ja niissä on useita henkilöitä töissä. Kolmanneksi, kyllä rotan liha on jo väriltään ja syiltään ihan takuu varmasti erilaista. Tiedän, että jotkut syö rottia mutta tiedän myös, että täällä kyllä kanoja kasvaa ihan pirusti. Sitä ei kannata pelätä. Kiinalaiset syö koiria myös ja ihan kaikkea mutta ei ruokapöytää.

Kambodza on viimeisiä paratiiseja maan päällä. Se on oikeastaan hyvä, että turismille on omat paikkansa, kuten Sihanoukville ja sen edessä saari oliko se Koh Rang tai joku sinnepäin. Siellä on turismi hinnat ja siellä saa viikko matkaaja jakaa rahansa. Sama on Thaimaassa Phuketin suhteen ja Koh Chang myös. Kampot on oikeastaan todella hyvä eläkeläis kaupunki ja täällä on aika rauhallista ja baarit ja ravintolat tyhjenevät varhain. Ne, on kyllä auki jos on asiakkaita. Ei täällä ole lakia sen suhteen. On joku Kebab ja Pizza paikka läpi vuorokauden auki ja pari kauppaa. Kaikki myy olutta jos tahtoo.

Ihmiset täällä heräävät aikaisin ja menevät nukkumaan aikaisin ja päivällä voi tehdä aktiviteetteja ja osa voi juoda vaikka kaljaa jos tahtoo. Viinan ja oluen juontia ei ole määritelty mihinkään kellon aikaan, kuten ei Pattayalla myöskään, joka siellä on käynyt. Sitä viinaa ei täällä juo oikein kukaan ja 99% :sti ihmiset juovat olutta tai siideri tai viiniä.
Ei täällä ole rajoituksia alkoholin suhteen ja sitä voi ostaa mihin aikaan vaan. Eikä myös ole mitään ongelmia alkoholin suhteen ei mitään tappeluita tai vastaava... Koska ei ole valtiota mikä kyttää ja yrittää varastaa sillä.

Huumeita ja varsinkin Marihuanaa eli kukkaa myydään melko avoimesti ja myös poltellaan aika avoimesti ja ketään se ei näytä edes kiinnostavan. No, mitä siitä saa itse kokeilleena? No, en jäänyt koukkuun tai loukkuun. Ruoka kyllä maistui paremmalta savujen jälkeen. Muuten ei mitään muuta, kuin se nukuttaa tai virkistää kait. Saman tuloksen saa energia juomilla, mitkä täällä on tosi vahvoja... No, jokaisen oma asia. 3 - 5 dollaria sätkä, joka siitä tykkää ihan baareissa ei kaikissa.

Lääkkeitä saa ihan mitä vain apteekista ja ei tarvitse reseptejä. Morfiini ambulli 5 dollaria jos kiinnostaa. Se on ihan itsestä kiinni haluaako pitää terveydestään vai ei. Miksi täällä sitten pitäisi käyttää huumeita. Täällä ihmiset on sosiaalisia ja jokainen varmasti löytää seuraa. Olut riittää ja se on halpaa ja elämä on aika yksinkertaista. Kaunista luontoa ja niin luonnon läheistä elämää. On eläimiä ja nekin on aika vapaasti täällä. Tämä on paratiisi. Lääkäri ja lääkkeet on edullisia ja jos on vaivoja voi käydä lääkärissä. Ei tarvitse jonottaa tunteja.

Kyllä minä viihdyn täällä hyvin eläkkeellä ja elämä on kivaa.

2

534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei,mitä vaatimuksia ja todistuksia täytyy olla,jotta voi Kamputseassa hakea eläkeläisviisumia.Olen yli 56v.Suunnitelma hankkia ensin sähköinen business E-viisumi netistä Suomessa ja jatkaa sitä Kamputseassa tai hakea suoraan retirement-visa Kamputseassa.Onko väliä millä viisumilla olen maahan tullut jatkoviisumihakemusten kannalta?

    • Anonyymi

      Mitäs jos on 53v. mutta eläkkeellä?
      Olen kuullut, että viisumeja on myönnetty vaikka 55-vuotta ei olisi täynnä, jos vaan on näyttää todistus eläkkeestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2246
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      131
      1320
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe