tamu-haka peli ketuttaa..

faniiiiiii

suoraan sanottuna vituttaa se tamu-haka peli..koska tamu ei voittanu vaikka oli selvästi parempi joukkue...o,huttunen itse sanoi että olivat tänään oppi poikia...ja kuinkahan moni uskalsi ennen kauden alkua veikata tamua mestariksi...tero koskela, jari niemi ja antti pohja tulossa takaisin tamuun..jossain vaiheessa..:D:D koskela ehkä noista varmin... ei niemikään mahdottomuus ole ja jos vaduz ei nouse niin pohja tulee takaisin.... onhan sillä opinnot ja työpaikka täällä tampereella...toimittajana aamulehdessä.. he voisivat viedä vaikka tamun pitkälle euroopan kentillä...

4

276

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Allu

   Luulen, että Pirkanmaalaisjoukkueet ovat kauden lopussa sijoilla 1. ja 2. Itse kannatan Hakaa, mutta suon mestaruuden Tampereelle mieluusti, jos vaihtoehtona olisi esim HJK:n mestaruus!

  • JiiÄm

   ...TamUlta vietiin tokalla jaksolla selvä rankkari, kun pallo osui Hakalaisen käteen, mutta tuomarihan olikin jalkopallon oma pajupilli eli Petteri Kari!

  • Yamma

   Ketutti monestakin syystä joo.

   Ensinnäkin molemmat joukkueet pelasivat todella passiivisesti. Hyökkäyspuoliskolla oltiin jatkuvasti selkä maalia kohden ja ratkaisuja haettiin aina lopulta kukkupalloilla. Juuri niitä perisyntejä, jotka veikkausliiga yleensäkin vaivaa. Olisi vain toivonut kahden kärkijoukkueen pystyvän parempaan.

   TamU:n pelaajista mainittakoon Saarinen (mies näyttää kuin olisi jatkuvasti kaatumassa, mutta tehokasta ja rohkeaa kaverin peli on), Kopunovic (Tämänkö kaverin pitäisi rakentaa maalitilanteita? Itsekästä yrittämistä jossa taidot loppuivat jatkuvasti kesken), Marchis (ei tuolla juoksunopeudella voi enää pitkään pelata), Sainio (kaveri oli koko pelin kauniisti pihalla. Pari kertaa vietiin längistä ja kaksintaistelut mies hävisi kaikki).

   Ja tuomarointi... Käsivirheitä ei vihelletty, eikä selkäänajoja. Tämä osaltaan auttoi pelin muuttumista nyhjäämiseksi. Huono esitys.

   Ja juomat... Tämä vituttaa kuin pientä oravaa pakkasessa. 0,5 litran muovipullo on siis vaarallinen esine? Juoma piti kaataa kannettomaan pahvimukiin ja sehän toimii helvetin hyvin. Mainittakoon, ettei esim. pringlespurkkia kuitenkaan takavarikoitu. Onko tämä veikkausliigan kattava uusi neronleimaus vai ihan TamU:n oma?

   • FaniXX

    Tuo puolen litran limpsapullo on ihan oikeasti aika vaarallinen esine. Täynnä nestettä heität sillä helposti esim. ikkunan rikki mutta pahvimuki jossa on puoli litraa nestettä saa aikaan vaan läiskän ikkunaan.

    Otapa kohteeksi esim. kulmaa antavan pelaajan pää tai erotuomari ja osuma saa aikaan jopa aivotärähdyksen. Ulkomailla olen nähnyt kun jätkä kannettiin reporankana paareilla koppiin tuollaisen osuman jälkeen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   186
   8476
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   49
   2549
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   32
   1946
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   75
   1757
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   111
   1699
  6. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   53
   1279
  7. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   60
   1191
  8. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   67
   1189
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   99
   1102
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   113
   932
  Aihe