Mitä ajatella

Anonyymi-ap

Nykyään on valtavasti uusperheitä, nehän on aikuisten taholta muodostettu.
Usein uusperheisiin kuuluu entisen liiton lapsia molemmilla ja joskus jopa sitten yhteisiä lapsia.

Kun uusperhe perustetaan, silloin aikuisten tunteet ovat pelissä ja myös usein seksuaalisuus kovasti, sitä sopii tietysti miettiä, miksi sen avulla haetaan parempaa oloa elämään.
Kun elämä perustuu tähän, silloin lapset ovat liikaa ja ajatusmaailma lapsia kohtaan jopa kova.
Huitaisu, että siinä lapset menevät, pakkohan heidän on, ei heitä kuuntele tässä asiassa edes oma äiti tai isä, sillä heidän elämä on rytyssä.
No pieni lapsia ei voi muutoin kuin ehkä itkulla ilmaista omaa oloaan ja sehän riepoo aikuisia. Eivät he taida jaksaa ymmärtää, että lapsilla on paha olla, eivät he voi paeta ja etsiä toisia vanhempia. Lisäksi lapset ovat kiinni vielä pitkään omien vanhempiinsa ja vaativat aikaa entistä enemmän kun se toinen vanhempi ei ole edes tavattavissa mahdollisesti viikon, kahden tai kolmen välein.

Lapsia saatetaan komentaa hyvinkin voimakkaasti, tiedän sen ihan tarkkaan ja puutuin asiaan kun sain tietää että lapsiin oli koskettu.
Onneksi puutuin, sillä sitä olisi varmasti jatkettu, ilman kovaa puuttumista.

Miten paha onkaan lasten olla joskus eron jälkeen, kun siinä on väsynyt oma vanhempi suruineen, murheineen, häpeän tunteineen ja monesti myös taloudellisin ongelmin.

Kun siihen tulee uusi ihminen, hänelle lapset eivät ole lapsia, vaan riesa, ikävä näin varsin usein. Olen saanut kokea vaikka mitä puuttumisestani, mutta koen, että kestän ilkeydet, sillä se oli ainoa oikea tapa saada pelastettua lapset, sekä myös lasten vanhempi myöhemmin suhteesta, joka ei ollut alkuunkaan terve, mutta se seksi sai pääosan.

Kyllä joka perheessä elämä pitää olla kokonaisvaltaista, jossa vastuuta kantaa aikuiset, suurikaan rakkaus ei riitä tasapainoiseen elämään, johon kuuluu lasten asiat, talouden asiat, asuminen , terveys, puhtaus, ruoka ja kodin maksujen hoito. Vasta kun on turvallisuus ja tasapaino arjessa, silloin parisuhdekin voi onnistua, mutta ei ainoastaan seksin vuoksi.

Mieli teki halolla heittää, kun luin, mitä pitää sanoa puolisolle, kun seksiä ei saa jokainen päivä monta kertaa, Loppuu se into jo siihen , jos joka hetki pitäisi olla valmis tuohon. Mielestäni silloin on ajatusmaailma sekaisin, jos seksi vie kaiken ajan ja lapset ovat vaint iellä.
Nyt on pieni poika joutunut valtavan pahoinpitelyn vuoksi kuolemaan, oman vanhemman käden kautta ja mukana ilmeisesti isäpuoli.
Olisipa ollut äidillä niin paljon voimia, että olisi ilmoittanut väsymisestään lapseen sosiaalitoimeen tai vienyt vaikka päivystykseen, jotta lapsi olisi saanut kodin jossa hänestä välitetään.
Juuri tällä viikolla tuli esiin vaikean eron vuoksi vakava riitely, joka kohdistettiin lapsia koskevaksi.

Olen edelleen sitä mieltä, että tarvittaisiin jokaisen eron jälkeen terapia istunto, jossa lasten asia käsitellään ja tarvittaessa seurataan lasten tilannetta.
Liian moni lapsi kokee tosi karvaan tilanteen vanhempien eron myötä ja uusperheen säännöt saattavat olla kuin sotaväessä alle kouluikäisille lapsille.

3

505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sutturat kuvittelee itsestään liikoja vaikka tietää oelvansa miehelle pelkkä laastari. Meihe lapset tietää ett suttura rikkoi hänen perheen ja sydämestään inhoaa sutturaa.

      En käsitä miehiä jotka pakotaa lapsiaansa näkemään sutturan, miten hän saattaa niin tehdä. Jos isä lapsiaan rakastaisi ei toisi sutturoita lasten ja eksän elämään. En vaan jaksa ymmärtää. Sutturat valittaa täällä elämän kovaa khtaloa, eikä ymmärrä että on ise sen aiheuttanut rikkomalla toisten pehreen. Häopeisi muttei edes sitä osaa.

      Me tehtiin selväksi lasten kanssa aikanaan että sutturat ei kuulu meidän elämään millään muotoa. Mies ei saanut tuoda naikkosia meidän perheeseen eikä viedä pakotetusti lapeja katselemaan sutturoitaan. Ei ole niin koskaan tehnytkään, sen verran viksu on mies. Emme saata lapsille tehdä sitä, että joku täysin vieras suttura pilaa elämäämme enempi mitä on jo nyt tehnyt.
      Nyt on lapset aikjuisia ja nauramme jo moisille sutturoille, ja olemme onnekaita kun eivät ole ksokaan nähneet sutturoita, olisivat aivan varmasti menneet pilalle mun lapset. Hirveetä edes moista jaatella. Huh huh, olemme paljolta säästyneet kun sutturat on pidetty meidän elämästä poissa. Ei lapset isääkään halua nähdä, ja lasten lapset ei ole koskaan ns vaaria koskaan nähneet. Ymmärrän täysin lasteni mielen, semmoienn ei ole isä joka hvyäksyy sutturat elämäänsä ja tuhoaa oman perheen ja viahtaa lapse t sutturoihin Onko sellainen isä, ei ole.

      • Anonyymi

        Häntäheikit kuvittelee itsestään liikoja vaikka tietää olevansa naiselle pelkkä laastari. Naise lapset tietää että häntähessu rikkoi heidän perheen ja sydämestään inhoaa häntistä.

        En käsitä naisia jotka pakottaa lapsiaaan näkemään häntähessun , miten hän saattaa niin tehdä. Jos äiti lapsiaan rakastaisi ei toisi häntähessuja lasten ja eksän elämään. En vaan jaksa ymmärtää. Häntikset valittaa täällä elämän kovaa kohtaloa, eikä ymmärrä että on itse sen aiheuttanut rikkomalla toisten perheen. Häpeäisi muttei edes sitä osaa.

        Me tehtiin selväksi lasten kanssa aikanaan että hännänheiluttajat ei kuulu meidän elämään millään muotoa. Nais ei saanut tuoda häntiksijä meidän perheeseen eikä viedä pakotetusti lapsia katselemaan häntähessujaan . Ei ole niin koskaan tehnytkään, sen verran viksu on nais . Emme saata lapsille tehdä sitä, että joku täysin vieras häntähessu pilaa elämäämme enempi mitä on jo nyt tehnyt.
        Nyt on lapset aikjuisia ja nauramme jo moisille hännänheiluttajille, ja olemme onnekaita kun eivät ole koskaan nähneet häntäheikkejä , olisivat aivan varmasti menneet pilalle mun lapset. Hirveetä edes moista ajatella. Huh huh, olemme paljolta säästyneet kun häntikset on pidetty meidän elämästä poissa. Ei lapset äitiinsäkään halua nähdä, ja lasten lapset ei ole koskaan ns mummia koskaan nähneet. Ymmärrän täysin lasteni mielen, semmoienn ei ole äiti joka hvyäksyy häntähessut elämäänsä ja tuhoaa oman perheen ja vaihtaa lapset häntiksiin Onko sellainen äitee, ei ole.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe