Tungokseen asti muukalaisia?

Anonyymi-ap

Meilläpäin pannaan valokuitua maahan ja ihmisille myydään kuitunettiä. Tässä ei ole mitään ufoa, valo kelpaa datan siirtoon, eikä kyseessä ole edes mikään tieteen eturintaman juttu enää.

Eturintaman etupuolella on kuitenkin aina tilaa uusille ajatuksille. Muistaakseni on olemassa joitakin tutkimuksia siitä miten valo vaikuttaa ihmisen soluihin ja soluissa. Auringon ja tähtien valoa ei luullakseni ole tutkittu tiedonvälityksen näkökulmasta käsin kuitenkaan.

Netistä löytyy käsitys että aurinko ja muut tähdet ovat dataverkon osia, joka verkko siirtää dataa valon välityksellä galaksin keskustasta muualle galaksiin. Verkkoa käytetään mm olentojen ominaisuuksien päivittämiseen. Päivityksien vastaanotto on helppoa, riittää kun oleskelee auringonpaisteessa

Kanavoinnit kertovat että muukalaisten läsnäolo aurinkokunnassa olisi lisääntynyt hyvin paljon. Syynä olisi jo alkanut ihmisten päivitys 3D versiosta 4D versioon.

7

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uusi SETI projekti kuuntelee mahdollisia radiolähetyksiä galaksin keskustan suunnasta. Homman perusidea on että mahdolliset sikäläiset olennot käyttäisivät radioaaltoja merkittävien uutisten kertomiseen.

      https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12150269/Alien-beacon-Milky-Ways-core-theorized-scientists-deploying-new-SETI-listening-algorithm.html

      En usko että tässäkään projektissa havaittaisiin muukalaisten radioviestintää ihan vaan siksi että heillä lie paremmat keinot käytössä, ja data liikkuu äärettömän nopeasti.

    • Anonyymi

      Hyönteiskadosta on kirjoitettu jo ainakin viitisen vuotta ja ilmiö näyttää olevan todellinen. Yhtään lentävää hyönteistä en ole vielä nähnyt tänäkään kesänä. Yksi mahdollinen syy hyönteiskatoon voisi mahdollisesti liittyä energiaankin, joka ei niille sovi. Hyönteiskadon syyksi on veikattu mm. kännykkäsäteilyä, kemikaaleja taivaalta ja maanviljelyssä käytettäviä hyönteismyrkkyjä, mutta voisiko olla jokin muukin syy?

    • "Auringon ja tähtien valoa ei luullakseni ole tutkittu tiedonvälityksen näkökulmasta käsin kuitenkaan"

      Kyllä niiden valojen taajuus tunnetaan hyvinkin tarkkaan ja niiden valon spektristä voidaan päätellä paljon tähtien ja planeettojen koostumusta.

      "Teknisesti valolla tarkoitetaan värähtelevää, 300 000 km/s etenevää aaltoliikettä, joka tarkemmin katsoen koostuu pienistä energiapaketeista, valon kvanteista eli fotoneista. Valo on siis hiukkanen samaan tapaan kuin vaikkapa elektroni on hiukkanen, ja myös elektronit värähtelevät"

      Joku "barbinainen" väitti ettei hän syö laisinkaan vaan saa energiansa auringonvalosta, mutta sille ei ole todisteita onko se totta.

      Jotta suorassa valossa olisi jokin viesti, sen taajuuden / värin pitäisi vaihdella rytmissä joka olisi luettavissa samaan tapaan kuin valokuituun lähetetty valosignaali. Lisäksi pitäisi osata purkaa signaali.

      Valo on liian hidas viestintäkeino, jotta se mahdollistaisi tähtienvälisen kommunikoinnin. Maasta lähimpään tähteen ( Proxima Centauri) lähetettyyn viestiin joutuisimme odottamaan 8,2 vuotta vastausta ja kyseessä on todellakin lähin tähtemme.

      Kaukaisimmat tähdet eivät ole todennäköisesti enää olemassa ja niistä vastausta joutuisimme odottamaan kymmeniä miljardeja vuosia.

      Radiosignaali ei myöskään ylitä valonnopeutta.

      On jopa melkoisen varmaa että kehittyneet sivilisaatiot käyttävät kvanttikenttää hyväkseen ja pystyvät liikkumaan etappeja reaaliajassa joko omana itsenään taikka klooninsa muodossa.

      Samaa kenttää he käyttävät tiedonsiirrossa. Meillä ei taida olla vielä tekniikkaa jolla pääsisimme siihen kenttään käsiksi kvanttitaajuudella.

      Luonnossa on valtavasti vaikuttimia siihen miten luonto voi ja elää. On myös luonnollisia syklejä, joista jotkut lyhyitä ja jotkut valtavan pitkiä.

      Tuossa on varsin hyvä artikkeli siitä miten auringonvalo vaikuttaa ihmiseen:
      https://www.oloni.fi/blogi/aurinko-luonnollinen-valo-vahvistaa-elimistoamme.html

      • Anonyymi

        Mielnkiintoinen teoria liikkua etappeja reaaliajassa kun käyttää hyväksi kvanttitaajuutta.
        Selitä tarkemmin. Menee meikällä hieman yli horisontin tuollainen.
        Mikä on kvanttitaajuus?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mielnkiintoinen teoria liikkua etappeja reaaliajassa kun käyttää hyväksi kvanttitaajuutta.
        Selitä tarkemmin. Menee meikällä hieman yli horisontin tuollainen.
        Mikä on kvanttitaajuus?

        Ehkä Wikipedia osaa selittää tätä parhaiten:

        Kvanttimekaniikassa klassisen mekaniikan suureet (kuten paikkakoordinaatit ja liikemäärät) muutetaan operaattoreiksi. Varsinainen aine kuvataan hiukkasina ja vuorovaikutukset klassisina kenttinä (kuten sähkökenttä). Kvanttikenttäteoriassa kvanttimekaniikan aaltoyhtälöiden (kuten Diracin yhtälö) ja klassisten kenttäyhtälöiden (kuten sähkömagnetismia kuvaavat Maxwellin yhtälöt) ratkaisut muutetaan operaattoreiksi. Kenttäoperaattorit esitetään luomis- ja hävittämisoperaattoreiden avulla. Luomisoperaattori luo tilaan yhden hiukkasen lisää ja hävittämisoperaattori vähentää siitä yhden hiukkasen"
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kvanttikenttäteoria

        Kyse olisi siis esim Star Trekeistä tuttu teleportaatio.

        "Teleportaation olennaisin idea on se, että energia, materia tai vuorovaikutus siirtyy aika-avaruuden paikasta A paikkaan B kulkematta fyysiseen avaruuden läpi, vaan ilmestymällä"

        "Kvanttiteleportaatiossa on onnistuttu kaukosiirtämään kvanttitiloja atomista toiseen. Australialainen tutkimusryhmä onnistui siirtämään lasersäteen paikasta toiseen Kanariansaarilla"
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Teleportaatio

        Teleportaatio on siis jo todellisuutta ihmisenkin tieteen näkökulmasta. Välillisiä todisteita yhtenäiskentästä on etiäiset, telepatia, kaukonäkeminen jne sekä ufot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielnkiintoinen teoria liikkua etappeja reaaliajassa kun käyttää hyväksi kvanttitaajuutta.
        Selitä tarkemmin. Menee meikällä hieman yli horisontin tuollainen.
        Mikä on kvanttitaajuus?

        Kvanttifysiikan teorioiden matemaattinen formalismi ei välttämättä vastaa sitä mitä oikeasti tapahtuu.

        Painovoimaa on yritetty sovittaa yhteen kolmen muun luonnon perusvoiman kanssa vuosikymmeniä, eikä se vaan onnistu, ei millään. Olisiko jo aihetta luopua yrityksistä sovittaa olemassaolevat teoriat yhteen, ja sen sijaan keksiä uudet teoriat niin että ne muodostavat se tavoitellun yhtenäismallin?


    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      🍒 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1393
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1133
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe