Kysymys kuuluukin, että mikä äly maapallolla kykenisi tuohon, jos oletetaan ufojen olevan Hynekin...

Anonyymi-ap

...mukaan rinnakkaistodellisuudesta jne?

"Josef Allen Hynek (1. toukokuuta 1910 Chicago, Illinois – 27. huhtikuuta 1986 Scottsdale, Arizona) oli yhdysvaltalainen tähtitieteen professori ja ufotutkija. Hynekiä pidetään yhtenä ufotutkimuksen tärkeimmistä nimistä. Hän oli 1940-luvun lopulta lähtien neuvonantajana ufoprojekteissa kuten Blue Book. 1960-luvun lopulta alkaen hän oli vakuuttunut ufoilmiön todellisesta olemassaolosta. Hynek arvosteli ufoista tehtyä Condonin raporttia. Hynek ei edellyttänyt ufojen tulevan ulkoavaruudesta vaan piti yhtä mahdollisina jonkinlaista rinnakkaistodellisuutta tai paranormaaleja keinoja käyttävää mutta maanpäällistä älyä.[1]"

10

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noihin aikoihin tarvittiin norsun pallit että kesti kaiken arvostelun ja pilkan, jota usein heitä kohtaan esiteltiin ja yksikin ylilyönti tai selkeä virhe riitti dumaamiseen.

      Niin sanotut skeptikot metsästävät sitä yhtä virhettä vaikka se olisi vain neula heinäsuovassa ja sitten sitä korostetaan ja otetaan esille maailman tappiin saakka, ja kaikki argumentointivirheet on käytössä.

      Tälle Hynekin linjalle viittaa tieteelliset tutkimukset, kuten esimerkiksi mainittu teleportaatio ja materialisoitumiset.

      Itse en ole uskonut koskaan uskonut tähtienväliseen matkailuun sellaisena kuin se on perinteisesti ajateltu, vaan uskon että se matkailu taivutetaan joko ulottuvuutta vaihtamalla taikka vääristämällä aika-avaruutta, johon monet todisteet viittaavat.

      Ei tuolla kukaan lentele miljardeja, miljoonia eikä edes kymmeniä valovuosia, vaan he käyttävät oikotietä.

      Avaruus ei ole tyhjä, vaan siellä on partikkeleita jotka tieteellisten laskelmien mukaan tuhoaisi avaruusaluksen ja sen miehistön jo 10% valonnopeuden vauhdissa parissa minuutissa.

      Siltä ei voi suojautua. Myös yliäänipamausten puuttuminen viittaa siihen että ufoalukset eivät ole tässä samassa aika-avaruudessa, vaan luovat omansa.

      • Anonyymi

        Noita yli äänipamauksiahahn kuulee mapalollakin usein Ja silloin kun neivät ole maallista perää niin ne tulevat toisista ulottuvuuksista. Nääs kun pamaus vaatii ilmaa kuuluakseen missään. Ja sitä ilmaahan ei tunnetusti ole avaruudessa. Ja silloin kun ei mitään pamauksia kuulu niin ei ole mitään tapauksiakaan saatikka ufoaluksia niitä aiheuttamassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Noita yli äänipamauksiahahn kuulee mapalollakin usein Ja silloin kun neivät ole maallista perää niin ne tulevat toisista ulottuvuuksista. Nääs kun pamaus vaatii ilmaa kuuluakseen missään. Ja sitä ilmaahan ei tunnetusti ole avaruudessa. Ja silloin kun ei mitään pamauksia kuulu niin ei ole mitään tapauksiakaan saatikka ufoaluksia niitä aiheuttamassa.

        Esimerkiksi salamaniskun pamaus ei kuulu kuin maksimissaan 16 kilometrin päähän.

        Avaruus lasketaan alkavaksi siellä missä ei ole enää kaasukehästä jäljellä oikein mitään eli 100km korkeudessa.

        On lukemattomia todistettuja tapauksia, joissa UFO kiihdyttää paikaltaan hurjiin lukemiin vailla ensimmäistäkään yliäänipamausta. On myös lukuisia tapauksia joissa UFO "katoaa" ja ilmestyy 20 mailin päähän miltei samantien.

        On myös todistettuja tapauksia joissa UFO ennakoi takaa-ajavan hävittäjän jokaisen liikkeen, joten ilmeisesti ne kykenee myös taittamaan aikaa, sillä muutoin se ei olisi mahdollista.

        PS: "Noita yli äänipamauksiahahn kuulee mapalollakin usein" -En ole henk koht kuullut oskaan ja niitä on esim Suomessa lähinnä vain kun lähdetään tunnistuslennolle kiireellisesti ja sellaisia tapauksia on pari per vuosi.


      • Anonyymi

        "Itse en ole uskonut koskaan uskonut tähtienväliseen matkailuun sellaisena kuin se on perinteisesti ajateltu, vaan uskon että se matkailu taivutetaan joko ulottuvuutta vaihtamalla taikka vääristämällä aika-avaruutta, johon monet todisteet viittaavat."

        Alcubierren poimuajo.

        https://phys.org/news/2017-01-alcubierre-warp.html


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Itse en ole uskonut koskaan uskonut tähtienväliseen matkailuun sellaisena kuin se on perinteisesti ajateltu, vaan uskon että se matkailu taivutetaan joko ulottuvuutta vaihtamalla taikka vääristämällä aika-avaruutta, johon monet todisteet viittaavat."

        Alcubierren poimuajo.

        https://phys.org/news/2017-01-alcubierre-warp.html

        Kiitos linkistä, täytyypä tutustua!


    • Anonyymi

      Udkotteko siihen, että maapallolla on esim. tietynlaisia "vyöhykkeitä" tai "aukkoja" paikoitellen, joidenka kautta pääsee kulkemaan eri ulottuvuuksien väliltä tai taittamaan sitä matkaa ns. oikoteitse, eli taivuttamalla - madonreikäsysteemi tms. ?

      • Ihmisellä ei ole vielä tekniikkaa löytää vahvistetusti elävää toista planeettaa aurinkokunnan ulkopuolelta. Vielä vähemmän on tekniikkaa päästä sinne planeetalle elävänä.

        Koska meidät on löydetty ja mitä ilmeisimmin useiden tahojen toimesta, niin siihen löytämiseen täytyy olla jokin kikka ja tänne matkusteluun tarvitaan jokin toinen kikka.

        Suomeksi sanottuna valonnopeus on ylitetty molemmissa tapauksissa sekä viestinnässä. Meillä sitä ei vielä ole mutta eiköhän tuolla jenkkilän salaprojekteissa olla niiden tekniikoiden jäljllä.

        Saapujat ovat luoneet oman aika-avaruuden ja en usko että ihmiskuntakaan olisi kovin kaukana noista tekniikoista, koska täällä jo hengaillaan sillä tekniikalla.

        On siis ajan kysymys milloin me hyödynnämme tuota ja silloin Universumi tai sen rinnakkaistodellisuudet vasta meille kunnolla aukeaa. Vähintäänkin isolta osalta meille aukeaa silloin uusi totuus ja todellisuus.

        Ihmiskunta saa lopultakin tietää Unversumin koostumuksen, olemassaolon ja tietoisuuden sekä gravitaation salaisuudet, tietoa historiasta ja kenties jopa pääsemme tarkastelemaan historiaa livevideoiden muodossa, koska näyttää siltä että ihmiskunnan merkittäviä tapahtumia on seurattu ja tod näk myös tallennettu.


    • Anonyymi

      Mitäs jos Star wars perustuukin tosi tapahtumiin? Lucas varmasti kertoo sen joskus.

    • Anonyymi

      LÄHESTYMÄLLÄ MUILLA PLANEETOILLA OLEVAA ELÄMÄÄ TAI KEHITTYNYTTÄ SIVILISAATIOTA.
      RINNAKKAIS- TAI MULTI-RINNAKKAIS SIVILISAATIOT, MITÄ KAIKKEA IHMINEN MUUTA VOISI KUVITELLA OLEVAN OLEMASSA.
      ELÄMÄÄ MUILLA PLANEETOILLA, TOTTAKAI ON, ON OLLU,T MYÖS TULEE OLEMAAN. ON PERUSTELUNA ELÄMÄ MAAPALLOLLA. PLANEETOJEN JA AURINKOKUNTIEN SUURI MÄÄRÄ LAAJASSA AVARUUDESSA.
      AVARUUDEN LAAJUUDESTA JOHTUEN JA PITKISTÄ ETÄSYYKSISTÄ ON KUITENKIN KYSYMYS, ETTEI TIETOJA TULE, EIKÄ TUTUSTUMIS MATKOJA.
      LYHENTÄMÄLLÄ MATKOJA AIKA-AVARUUDESSA NINIMIIN, SE TOKI ON TÄYSIN MAHDOLLISTA, TOISIN SANOEN AIKAA EI MENISI MITÄÄN, VAAN AIKAA TULISI LISÄÄ MATKAN PITUUTEEN NÄHDEN.
      SE NYT EI TARKOITA, ETTÄ PALATAAN MENNEISYYTEEN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe