Tapahtui opiskellessani lääkäriksi......

Anonyymi-ap

Opiskellessani lekuriksi pidimme usein asunolassa bileitä ja kerran sitten joku ehdoitti että mentäisiin yöllä koulun tiloihin jos sieltä mahdollisesti löytyisi spriitä jolla desinfioitiin siihenaikaan välineitä.
Olin ainoana tyttönä neljän porukassa ja haahuiltiin läpi koko opetustilat ja löytyihän yhdestä vitriinistä pieni pullo sitä spriitä.
Silloin ei ollut valvontakameroita kuten nykyisin ja yksi oli saanut yleisavaimen käyttöönsä jolla pääsimme kulkemaan siellä.
Itse opiskelin synnäriosastolla ja esittelin siellä ylpeänä pojille paikkoja ja menin pienessä huppelissa istumaan siihen tuoliin jossa naisille tehdään alapään tutkimusta. En tiedä mikä minuun meni kun istuin siinä ja laitoin jalkani niihin koukkuihin levitettynä ja leikilläni sanoin haluavani että pojat leikkivät lääkäriä ja olen se potilas. Silloin oli ne minihameet muotia ja tottahan ne mustat alkkarini heti näkyi, jätkät tapittivat pitsisiä alkkareita joiden läpi pimppikarvani näkyi.
"Jos näytettäisiin miten Jaanalle mitenkä niitä lapsia pannaan alulle ja sitten päädytään tuohon tuoliin". Yksi heitti vitsin joka sai heti kannatusta. Pelästyn ensin, mutta jotenkin tilanne alkoi kiihoittamaan mua silloin, en vastustellut kun yksi veti alkkarini nopeasti pois ja siinä sitten alkoi "lääkärileikki". Yksi avasi varovasti nuorta pilluani ja sanoi alkoi selostamaan toisille, nämä on uloimmat häpyhuulet ja tuossa on se klitoris jota hiplaamalla alkaa kirkasta kiimalientä valumaan täältä - alkoi klittaani sormella pyörittämään ja en päässyt pois tilanteesta kahden pitäessä jaloistani kiinni. Klittani sormetus jatkui ja kauhukseni huomasin että aloin kastumaan ja sekös poikia alkoi kiihoittamaan, mitä minä sanoin, katsokaa kuinka kirkasta alkaa Jaanan pimpistä valumaan. Huomasin kuinka jätkien farkkujen etuosat alkavat oudosti pullottamaan, yhden jo alkaessa niitä riisumaan alas ja kohtahan tunsin kuinka pilluuni aletaan työntämään kuumaa kullia. Olin jo melko kiihoittunut ja tässävaiheessa ja spriikin oli jo melkoisesti mennyt päähäni estot sen mukana. Minihameeni sivuvetoketju aukaistiin ja nyt olin jo koko alapää paljaana ja kulli oli jo puolitiessä matkalla sisääni toistenki jo alkoivat riisumaan farkkujansa, yksi totesi, että annetaan Jaaanalle oikein kunnolla sitä mitä se on kerjännyt. Alkoi melkoinen naintisessio pilluni ollessa jo aivan märkänä eka kulli alkoi kiihdyttämään tahtiaan, mutta toiset kaksi alkoivat tönimään ekaa sivuun ja joutui keskeyttämään harmikseni naimisen, mutta ei hätää, toista jo työnnettiin vauhdilla sisääni ja kyllä siinä alkoi orkkuakin jo mulle tulemaan. Oli se tosi kiihoittavaa kun yksi paukutti nopeutuvaan tahtiin pilluani ja toisten siinä kullit pystyssä odottivat vuoroaan. Et laske sisälle, enhän minä, mutta tahti kiihtyi ja samassa tunsin kuinka kuumaa spermaa alkoi tulemaan sisääni. Jumalauta se laski sisään kaikki - yksi huusi, mutta oli jo samassa työntämässä kullia sisääni, vaikka paksua spermaa valui ulos. Aloin kiimaisena huohottamaan orkun tullessa joka jatkui jo toisen kullin avittamana, sinne meni, poitsu sanoi ja laukoi myös sisääni koko satsin.
Tilannehan oli melkoisen kiihoittava, kolmannen jo työntyessä sisääni vapisin orkun yhä jatkuessa kolmannen kullin saattamana joka olikin melkoisen paksu, kyllä teki nannaa ja nythän koko alapääni oli melkoisen märkänä spermasta sun muustakin.
Kaikki kolme oli laskenut sisääni ja lattiallakin oli jo melkoinen lammikko spermaa ja istuinosakin liukas eritteistä, aloimme nopeasti siivoamaan papereilla jälkiämme ja kiireesti lähdimme pois.
Laitoin pikkuhousut nopeasti jalkaani ja käytävällä tunsin kuinka ne kastuivat sperman valueessa ulos. Ei otettu koskaan sinä lukuvuotena uusiksi, vaikka olisin halunut, mutta sain aikamoisen kiimapillu Jaanan maineen kun jutut alkoivat kiertämään asuntolassa. Näin vanhempana on mukava muistella tapahtumaa joka saa aina pimppini kastumaan ja joudun sormettamaan.

6

7654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja spedellä taas tulee paskaa yhteen pötköön buaahaa

    • Onnistuu kyllä tuo lääkärileikki, täällä muutama vaitiolotaitoinen kaveri odottaa innolla..

    • Anonyymi

      Onpa herkullisen kiimainen muisto!

    • Anonyymi

      Minua kiihottaa herttainen tarina, toista vauhdikas. Kumpikin hyvä.

    • Anonyymi

      Lääkäriksi aika paljon kielioppivirheitä. Taitaa olla sama kirjoittaja, jolla hyviä tarinoita, mutta "tekstinkäsittelyssä" haasteita.

    • Varmasti ihanat muistot….

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe