Kaikki CDC:n konferenssissa COVID-taudinpurkauksessa tartunnan saaneet rokotettiin, virasto vahvista

Anonyymi-ap

CDC Yhdysvalloissa tuli ulos suuri skandaali,noin 1800 kokoontui henkilökohtaisesti tämän vuoden vuotuiseen Epidemic Intelligence Service -konferenssiin, jota Centers for Disease Control and Prevention isännöi huhtikuussa , joista Lähes kaikki vastaajat-99. 4 prosenttia oli saanut COVID-19-rokotteen, mutta valitettavasti myöhemmässä testissä havaittiin, että lähes kaikki osallistujat, jotka palautettiin, saivat COVID-19-rokotteen uudelleen konferenssin jälkeen, tätä infektiota pidetään uutena superspreader-tapahtumana.Tämän konferenssin jälkeen, kun osallistujat palasivat kaikkialle Yhdysvaltoihin, COVID-19-rokote varmasti synnyttää jälleen uuden kierroksen puhkeamisen yhteiskunnassa. Mutta huono asia on, emme voi määrittää, että nämä häpäistyt asiantuntijat ovat saaneet tartunnan aiemmin tunnetulla kannalla tai keväällä 2023 Plus-kannalla, koska rokotteen rokotusimmunisaatiota ei ole juuri lainkaan, joten sen jälkeen henkilön mahdollisuus on suurempi. Kiinnitämme jatkossakin huomiota tähän amerikkalaisen viruksen leviämistapaukseen.
COVID-19-taudinpurkaus kehittyi Yhdysvaltain tautienvalvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) järjestämässä konferenssissa, vaikka suurin osa osallistujista oli rokotettu.
Noin 1 800 CDC:n työntekijää ja muita henkilöitä kokoontui huhtikuussa hotelliin kaupungissa
epidemiologisia tutkimuksia ja strategioita.
Huhtikuun 27. päivänä, konferenssin viimeisenä päivänä, useat henkilöt ilmoittivat järjestäjille, että heidän COVID-19-testinsä oli positiivinen. CDC ja Georgian kansanterveysministeriö tekivät yhteistyötä osallistujien kartoittamiseksi, jotta saataisiin selville, kuinka moni oli saanut positiivisen testin.
"Tavoitteena oli saada lisää tietoa tapahtuneesta tartunnasta ja lisätä ymmärrystämme siirryttäessä COVID-19:n seurannan ja vastatoimien seuraavaan vaiheeseen", CDC sanoi 26. toukokuuta antamassaan lausunnossa.
Noin 80 prosenttia osallistujista täytti kyselyn. Heistä 181 ilmoitti testanneensa COVID-19:n positiivisesti.
Jokainen positiivisen testituloksen ilmoittanut henkilö rokotettiin, kertoi CDC:n tiedottaja The Epoch Timesille sähköpostitse.
Lähes kaikki kyselyyn vastanneet - 99,4 prosenttia - olivat saaneet vähintään yhden COVID-19-rokoteannoksen. Ja "rokottamattomia osallistujia oli yleisesti ottaen hyvin vähän", tiedottaja sanoi.
Viranomaiset eivät eritelleet rokotettuja niiden välillä, jotka olivat saaneet annoksen päivitettyä bivalenttia rokotetta, ja niiden välillä, jotka eivät olleet saaneet. He eivät myöskään pystyneet kertomaan, kuinka moni positiivisen testituloksen saaneista työskentelee CDC:lle.
"Kyselyssä ei kysytty työpaikkaa, ja vastaukset olivat nimettömiä, joten emme pysty vastaamaan tähän kysymykseen", CDC:n tiedottaja sanoi.
Noin 360 ihmistä ei vastannut kyselyyn, joten varsinainen epidemia on voinut olla suurempi.
Tohtori Eric Topol, Scripps Research Translational Institute -instituutin johtaja, sanoi Twitterissä, että numerot tekivät konferenssista "superlevittäjätapahtuman".
Tohtori Tom Inglesby, Bloombergin kansanterveyskoulun Johns Hopkinsin terveysturvakeskuksen johtaja, lisäsi, että epidemia osoittaa COVID-19:n "kykenevän edelleen aiheuttamaan suuria taudinpurkauksia ja tartuttamaan monia".
Georgian kansanterveysministeriön tiedottaja kertoi The Epoch Timesille sähköpostissa, että monet konferenssiin osallistuneet ihmiset eivät olleet Georgian asukkaita ja että monet käyttivät testejä kotona.
Konferenssissa ei ollut maskia tai rokotemandaattia, vaikka monet osallistujat käyttivät maskeja joka tapauksessa, CDC:n mukaan.
Bivalenttinen suojaus
CDC sanoi, että kyselyn tulokset "korostavat rokotusten merkitystä yksilöiden suojelemiseksi vakavilta sairauksilta ja kuolemalta, jotka liittyvät COVID-19:ään", koska yksikään positiivisen testin ilmoittaneista ei ilmoittanut menevänsä sairaalaan.
Kaksiarvoisista rokotteista ei ole saatavilla kliinisten tutkimusten tehokkuutta koskevia tietoja, vaikka ne selvitettiin ensimmäisen kerran yhdeksän kuukautta sitten. Havaintotietojen mukaan ne tarjoavat vain vähän suojaa infektioita vastaan, vaikka viranomaiset väittävät ne suojaavan vakavilta sairauksilta. Tämä suoja on lyhytaikainen tutkimusten mukaan, mukaan lukien vertaisarvioimattomat CDC-julkaisut.
Uusin julkaisu, julkaistu 26. toukokuuta, osoitti, että Pfizer- ja Moderna-kahdenarvoiset COVID-19-rokotteet, jotka korvasivat vanhat rokotteet aiemmin tänä vuonna, eivät tehoa sairaalahoitoon.
Aikuisilla, joilla ei ollut ”dokumentoituja immuunivastetta heikentäviä sairauksia”, suoja oli 62 prosenttia 7–59 päivän välillä, mutta se laski 47 prosenttiin ennen kuin se putosi 24 prosenttiin 120 päivän jälkeen.
Aikuisilla, joilla on ”dokumentoidut immuunivastetta heikentävät sairaudet”, tehokkuus oli vain 41 prosenttia, ja se oli 13 prosenttia 120 päivän jälkeen.
Tutkijat eivät toimittaneet tehokkuusarvioita kaikkien aikuisten osalta tai niiden yhteispopulaatiosta, joilla on "dokumentoituja immuunijärjestelmää heikentäviä sairauksia" ja joilla ei ole niitä. He eivät myö

0

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        130
        4915
      2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        30
        3106
      3. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        16
        1807
      4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        22
        1760
      5. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        18
        1611
      6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        71
        1481
      7. Miksi näin?

        Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
        Maailman menoa
        19
        1237
      8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

        Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        10
        1223
      9. Haluisin suudella ja huokailla

        ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
        Ikävä
        16
        1197
      10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

        Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
        Maailman menoa
        17
        1187
      Aihe