IHMINEN ON PAHA !!!

Anonyymi-ap

Kaikki ihmiset pitäisi suruitta polttaa elävältä! Se on oikein! Ihminen on paha, itsekäs, mätä ja heikko olento!!!

Tämän maapallon syöpä!!!

Johanna

30

812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerrankin joku puhuu asiaa

    • Anonyymi

      Kyllä,kyllä ja täältähän voi tehdä oman tatkaisun.

      • Anonyymi

        Saatanan ääni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saatanan ääni

        Higher Perspective


    • Anonyymi

      Aloita itsestäsi?

      • Anonyymi

        totta!


    • Anonyymi

      polttaisito vain itsesi kiitos.

    • Anonyymi

      Näin se on syntiinlankeemuksen tähden. Miksi tämän maailman viisaat opettavat että ihminen on hyvä?

    • Anonyymi

      Nimimerkki Johanna tainnu piipahtaa suviseuroilla...

      • Anonyymi

        väärät lääkkeet varmaan .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        väärät lääkkeet varmaan .

        Lääkkeet, ei terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat.


      • Anonyymi

        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


    • Anonyymi

      hulluja on erilaisia !

    • Anonyymi

      Hyvän ja pahan rajat kulttuurissamme - Duodecim-lehti
      duodecimlehti.fi
      https://www.duodecimlehti.fi › duo11381
      Pahuutta koskeva puhetapa saa ajattelemaan, että pahuus on ihmiselle vieras ominaisuus ja että paha ihminen on itse asiassa jonkin ulkopuolisen voiman vallassa.

      • Anonyymi

        Ei sitä tarvitse kaukaa etsiä, se on ihan jokaisella ihmisellä lihassa. Ihminen on lähtökohtaisesti paha.


    • Anonyymi

      Paha ihminen? - - Suomi24 Keskustelut

      suomi24.fi
      https://keskustelu.suomi24.fi › ... › Narsismi
      Onko pahoja ihmisiä olemassa, vai löytyykö kaikkeen pahuuteen aina lopuksi joku tekijä, jonka seurausta pahuus on? Voidaanko ihminen tuomita pahaksi ...

    • Anonyymi

      Nano, nano..

    • Anonyymi

      kiva lääkitys!

    • Anonyymi

      Mielenterveys on hyvinvoinnin kannalta keskeinen voimavara, johon kuuluvat psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen sekä henkinen ulottuvuus.

      • Anonyymi

        Psyykkinen ja henkinen sama asia


    • Anonyymi

      Mielenterveys on osa hyvinvointia ja terveyttä - MIELI ry

      mieli.fi
      https://mieli.fi › ... › Mitä mielenterveys on?
      Mielenterveys on hyvinvoinnin kannalta keskeinen voimavara, johon kuuluvat psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen sekä henkinen ulottuvuus.

    • Onneksi olkoon oivalluksesta..! ..tuo in jopa itsestäänselvyys, MUTTA erot ovat järkyttävän suuria yksilöiden välillä eli ei päde kaikkiin..ei ainakaan aina…yritän olla poikkeus sääntöön mahdollisimman usein..ikävä kyllä ei onnistu aina.. :/ ..lisäisin listaasi vielä aivan järkyttävän tyhmyyden…sitä on hyvin monenlaista, mutta esimerkkinä voisin mainita uskonnon…olkoon totuus mikä vain, mutta minkäänlaisiin Jumaliin uskominen on vain mahdotonta vähänkään ajattelevalle ihmiselle….

    • Anonyymi

      Jumalaa ei voi järjellisesti käsittää, on jouduttava uskon lumoihin. Se vaatii tietynlaista persoonallisuuden rakennetta. Meistä toiset ovat taipuvaisia viehättymään mystiikasta ja toiset kahlittuja arkijärkeen. Jälkimmäiset eivät piittaa minkään sortin esoteriasta tai uskonnosta.

      Kummitukset ovat yhtä todellisia kuin maahiset, minotaurus, yksisarvinen tai jumalat. Kummituksiin on uskottu tuhansia vuosia kauemmin kuin kristinuskon jumalaan. Ensin mainittuihin uskomista pidetään naivina. Jälkimmäiseen uskomisessa ei se sijaan ei ole mitään ongelmaa, vaikka molemmista on yhtä paljon todisteita.

      Uskonto on mystiikkaa, joka on kiedottu tiettyyn formulaan. Uskovat itse kylläkin ajattelevat olevansa realisteja ja vieroksuvat esoteriaa sekä mystiikkakultteja. Kunnon kristitty naurahtaa, kun kerrotaan tiibetiläisten munkkien kykenevän leijumaan ilmassa, mutta silti oman uskon päänäyttelijä, Jeesus, heräsi henkiin haudassa kolmen päivän kuluttua, käveli seinien läpi ja leijui taivaaseen ihan oikeasti. Ja he nousevat taivaisiin itsekin. On vain vähän näkemyseroja siitä, miten. Toisten mukaan tulee Herran päivä, jolloin Herran omat temmataan ruumiineen kaikkineen taivaaseen. Toiset taas uskovat maallisen tomumajan jäävän tänne, sielu vain vilahtaa taivaan iloon ja siellä saa uuden henkiruumiin.

      YLÖSNOUSEMUS

      Jos on Vanha testamentti täynnään eriskummallisia ja mystisiä tapahtumia, niin on myös UT. Mystisiä asioita ja Jeesuksen tekoja, jotka eivät oikein magiasta eroa. Tuo ylösnousemus ensin.

      Jeesuksen ylösnouseminen on silkkaa kristinuskoon lisättyä mystiikkaa. Se on kirjoitettukin vasta 90-luvulla. Tosin jo 40-luvulla eläteltiin legendaa, että Jeesus olisi herännyt henkiin, noussut ”kolmantena päivänä” ylös. Tuo kolmas päivä voi olla toisinto VT:n Joonan valaan vatsassa kolme päivää olosta, jonka jälkeen valas sylkäisi tämän ulos. Nämä molemmat tarinat ovat myös muualta lainattuja. Kuolleista herääminen on tapahtunut useissa eri uskonnoissa jo kauan ennen kristinuskoa. Ja kas, myös kolmantena päivänä. Tietysti. Kolme – mystinen luku. Näitä ovat ainakin Horus, Osiris, Quirinus, Prometeus, Quetzalcoatl, Atys ja Mithra. Myös Krishna ”astui helvettiin”, kuten Jeesus tuonelaan, ”kirkastettiin” ja ilmestyi opetuslapsilleen ylösnousemisensa jälkeen. 3000 vuotta ennen Jesseä.

      Ortodoksista pääsiäistä vietettiin juuri. Normaalioloissa pääsiäisjumalanpalveluksen jälkeen tai seuraavana aamuna mennään tervehtimään naapureita ja tuttuja. Lausutaan: “Kristus on ylösnoussut”, ja vastataan “totisesti ylösnoussut”. Tämän jälkeen suudellaan kolmasti ja annetaan maalattu pääsiäismunia lahjaksi. Näillä munilla pitäisi olla erityisiä taikavoimia.

      KUOLLEISTA HERÄTTÄMINEN

      Lasaruksen ja Jairuksen tyttären kuolleista herättämiset (jotka muuten ovat lainatavaraa) menevät nekin magian puolelle. Sinänsä eivät yhtään sen kummempia ja mielikuvituksellisempia kuin vampyyri-, zombie- ym. tarinat. Niissäkin pelataan makaaberilla kuolleen henkiinheräämisellä. Dead man walking. Kuolema ja sen voittaminen on kiehtonut ilmeisesti kaikissa kulttuureissa. Mutta kumma kyllä VAIN kristinuskon kuolleesta herättämiset ja heräämiset ovat ihan oikeasti totta.

      SYLJELLÄ NÄKÖ TAKAISIN

      Raamatussa kerrotaan (Joh. 9: 5-7). kun Jeesus oli opetuslapsineen kohdannut sokean (joka oli muuten synnitön), jonka tämä paransi. Mielenkiintoiset parannusmetodit, kun muuten niin usein on riittänyt pelkkä sana. Tai sairaan itsensä pelkkä Jeesuksen vaipan koskettaminen: ”Nyt, kun vielä on päivä, meidän on tehtävä niitä tekoja, joita lähettäjäni meiltä odottaa. Tulee yö, eikä silloin kukaan kykene tekemään työtä. Niin kauan kuin olen maailmassa, minä olen maailman valo. Näin sanottuaan Jeesus sylkäisi maahan, teki syljestä tahnaa, siveli sitä miehen silmiin ja sanoi: »Mene Siloan altaalle ja peseydy.» – Altaan nimi merkitsee: lähetetty. – Mies meni, peseytyi ja palasi näkevänä.”

      JUMALAN RUUMIIN SYÖMINEN JA KASTEEN MAGIA

      Ehtoollinen niin ikään on tyyten taikauskoa. Ja tietty sekin varastettu muualta. Moniin uskontoihin kuuluu usko taikavoimiin, mitä jumalan ruumiin syöminen tuo. Pakanauskonnoissa on ollut uskomuksia, että syömällä jonkun eläimen tai ihmisen, siirtyy tämän ominaisuudet syöjään. Kristinuskon ehtoollinen on selvästi maaginen kannibalistinen riitti. Yksi kerta minulle riitti, kiitti.

      Kastetta onkin jo käsitelty tällä palstalla. Selvästi maaginen toimenpide, jolla manataan lapsesta ”paholainen” ulos. Ainakin katolisessa riitissä. Kastevesi on ”Jumalan käskyyn ja yhdistetty Jumalan sanaan” suljettua taikavettä. Kasteen ansiosta Jumalan pitäisi pelastaa lapsen kaikelta pahalta. ”Kasteveden suoja ympäröi kastettua vielä kuoleman rajan ylikin.” Mutta ilman tuota taikariittiä siis ei? Melkoista mystiikkaa.

    • Anonyymi

      IHMEITÄ JA MYSTIIKKAA

      Kristinusko on ihmeillä ryyditettyä mystiikkaa. Ihmeet nyt vain tapahtuvat vain Raamatun sivuilla ja korviemme välissä. Ei todellisuudessa. Yhtäkään Raamatussa kerrottua ihmettä ei ole toistettu valvotuissa olosuhteissa, eikä niistä ole minkäänlaista muuta todennetta kuin ”silminnäkijöiden” kertomukset. Ja nehän ovat, kuten tiedämme, oikein luotettavia.

      Raamatun kertomat mystiset tapahtumat otetaan siis todesta, tai ainakin kuvaannollisina. Ruotsalainen filosofi IngemarHedenius (5.4.1908 – 30.4.1982) totesi jo 70 vuotta sitten: ”Jos nämä kertomukset olisivat sisältyneet johonkin samanlaiselta sivistystasolta peräisin olevaan ei-kristilliseen tiedonlähteeseen ja koskeneet jotakin muuta uskonnon perustajaa kuin Jeesusta, eivät vain kaikki tiedemiehet, vaan myös kaikki kristityt olisivat hetkeäkään epäröimättä pitäneet noita kertomuksia tyypillisinä legendoina”. Mutta koska kyseessä on kunnianarvoisa kristinusko, on pelkkä skeptisyyskin paheksuttavaa.

      Ja tässä vielä magiaa Neljännen Mooseksen kirjan 21. luvun jakeista 6-9:

      Silloin Herra lähetti kansan kimppuun myrkkykäärmeitä, ja niiden puremiin kuoli suuri joukko israelilaisia. Kansa tuli Mooseksen luo sanomaan: ”Me teimme synnin, kun puhuimme Herraa ja sinua vastaan. Rukoile Herraa, että hän ottaisi nämä käärmeet pois meitä ahdistamasta.” Mooses rukoili kansan puolesta, ja Herra sanoi Moosekselle: ”Tee käärmeen kuva ja pane se tangon päähän. Jokainen pureman saanut, joka katsoo siihen, jää eloon.” Mooses teki pronssista käärmeen ja pani sen tangon päähän. Kun ne, joita käärmeet olivat purreet, katsoivat pronssikäärmettä, he jäivät eloon.

      Me ihmiset olemme viehtyneitä mystiikkaan. Uskontojen, myös kristinuskon, vetovoima on juuri niiden mystisyys. Magia. Suurin maagikko ja taikuri on itse Jumala: tappamalla oma poika, puff, simsala-bim! Kaikkien maailman ihmiset on pelastettu! (tai siis kunhan taikatemppuun uskoo)

      • Anonyymi

        ihmeitä tosiaan.


    • Anonyymi

      Jumalaa ei voi järjellisesti käsittää, on jouduttava uskon lumoihin. Se vaatii tietynlaista persoonallisuuden rakennetta. Meistä toiset ovat taipuvaisia viehättymään mystiikasta ja toiset kahlittuja arkijärkeen. Jälkimmäiset eivät piittaa minkään sortin esoteriasta tai uskonnosta.

      • Anonyymi

        Jumala on kolmiyhteinen, Isä, Poika ja Pyhähenki. Näemme Jumalan, sanassaan, lähimmäisessä, luonnossa jne. Jumalan valtakunta on sisäisesti teissä/meissä, toisaalta niin kauan kuin olemme tässä ruumiissa, olemme kaukana Jumalasta. Kysymys on todellakin Uskosta ja järki on alistettu sen alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala on kolmiyhteinen, Isä, Poika ja Pyhähenki. Näemme Jumalan, sanassaan, lähimmäisessä, luonnossa jne. Jumalan valtakunta on sisäisesti teissä/meissä, toisaalta niin kauan kuin olemme tässä ruumiissa, olemme kaukana Jumalasta. Kysymys on todellakin Uskosta ja järki on alistettu sen alle.

        Pahuus voidaan määritellä, mutta sitä voi olla vaikea tunnistaa.
        Yksinkertaisimmin sanottuna paha ihminen on sellainen, joka tekee pahoja tekoja. Higher Perspective -sivusto kokosi 16 merkkiä, joista tunnistat pahan ihmisen. Pysy siis erossa tällaisista ihmisistä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahuus voidaan määritellä, mutta sitä voi olla vaikea tunnistaa.
        Yksinkertaisimmin sanottuna paha ihminen on sellainen, joka tekee pahoja tekoja. Higher Perspective -sivusto kokosi 16 merkkiä, joista tunnistat pahan ihmisen. Pysy siis erossa tällaisista ihmisistä!

        Pahuus voidaan määritellä, pahaksi kolmiyhteydeksi. Nimittäin Perkele, Maailma ja Oma liha, niistä muodostuu pahuus yhdessä.


    • Anonyymi

      sellasta tarinaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      514
      3755
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3444
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3040
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2332
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2200
    6. 223
      1638
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1291
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe