Villikissan pentuja 4kpl

Anonyymi-ap

Harmaa raita musta,metallin hohto raita musta,ruskea mustat tassut ,musta kissa pentu ,2. Narttua 2 kaksosen näköisiä .Eivät päästä lähelle ,eikä saa kiinni edes haavin kanssa perässä juosten jos pitäs viikon nälässä jos sitten onnistuisi aikakin 2kk vanhoja ja emokissa joka vuosi niitä tekee 4-6 ,7kissaa talon isäntä rölli rupeaa olemaan jo ehtoo puolella 14.v.ollut talon asukkaana ottaa matsia niid
en kanssa ruuasta röllin karva tukkoja pihalla eniten näkyy .

12

1061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Villikissan pentuja 4kpl=hyytelö ruuat kelpaavat pennuille 2 pusillista olen laittanut menee että vilahtaa suihin kieltä lipoo hyvää oli mutta vähyydes
      sä vika 1 laatikollinen menisi päivässä ,emokisalle toinen .Mokoma röllin lautaselle heti säntää kun oma on tyhjä sähinä kuuluu,murina,tassu heiluu kynnet ojolla .Pakko viedä röllin ruoka kuppi pois ,karvat lennä ja veri.

      • Anonyymi

        Villikissan pentuja 4kpl =Rölli sähisee emokissan pennuille myös tuuppa tasaselle tapellaan vähän näyttää oikiaa tassua ,vasenta kynnet ojolla tuu nyt tuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Villikissan pentuja 4kpl =Rölli sähisee emokissan pennuille myös tuuppa tasaselle tapellaan vähän näyttää oikiaa tassua ,vasenta kynnet ojolla tuu nyt tuu.

        Villikissan pennut 4kpl= Rölli on leikattu siitä ei tiedä kumpi se on narttu vai kolli ,otettiin huolettavaksi entinen omistaja ei jaksanut siitä huolehtia .


    • Anonyymi

      villikissan pentuja 4kpl= ja taas uusi satsi tulossa 2kk menee ei ole luonnetta sukulaisilla että lopettas pieskalla .Ja niillä joilla olisi eivät ole enään tervetulleita niitä lopettamaa.Välit menneet huonoiksi.

      • Anonyymi

        Miten näitä saa enää ilmaiseksi? En ymmärrä miksi kissat maksavat satoja euroja. Jotain rajaa. Itsellä ollut aina kaksi kissaa ja nyt toimen kuoli vanhuuttaan ja tarvitaan Pörrölle kaveri.


      • Anonyymi

        Kissan pentuja kuollut 2 kpl musta kokonaa,ruskea päältä mustat tassut .Joku toinen villikissat täyskasvuisia tai kettu nähty pentu 40cm korkea harmaa päältä alta valkoinen,toinen violetti päältä alta valkoinen 1.s. ajan näin ikkunasta 3.s. myöhemmin vilahtivat liiterin taakse 25 m meni 3.sekunnissa lujaa meni 35-40 km/H ja kaikki loput kissat liiterissä ylimmässä orella piilossa emo pallinaama,harmaa tiikeri kissa,harmaa kissa ,8kk sitten tehty pentu ruoskea tiikeri kissan näköinen tämä on tosi arka 10m lähemmäs ei päästä muut päästä 1m päähän asti ennen leikkivät pihalla jatkuvasti nyt tiukasti liiterissä tai muun rakennuksen alla piilossa .


    • Anonyymi

      Jos uutisten mukaan saa yli 100 kissaa pidettyä vapaasti ulkoilevina kavereinaan siinä lähiympäristössään, niin miten se voi olla ylipäänsä mahdollista, ottaen huomioon kaikki uhat ja vaarat ja reviirikäytöksen

    • Anonyymi

      Joko pennut menivät?

    • Anonyymi

      Villikissan pentuja syntyy kun omistajat eivät steriloi kisojaan.Jos villi kisoja kotinne pihapiiri on ja ei teidänkään kisasta lähtösin?Kunnan läkärille soitto tai eläin suojelu yhdistys tulee loukutaa ne.Jotta reviiri ei kasva.

    • Anonyymi

      Mitä vattua tässä oikein tapahtuu? Onko siis niin, että kauppaat täällä villikissan pentuja aivan liian nuorina, vaikka oikea osoite noille olisi eläinsuojeluyhdistys? Eikö tosiaan ole tullut pieneen mieleenkään soittaa eläinsuojeluyhdistystä paikalle loukuttamaan sekä pennut että emo, ja mieluiten jo vuosia sitten, jos emo kerran joka vuosi pennut pykeltää? Jumalauta, että voi olla kusipäisiä ihmisolentoja. Juuri tuollaisten pumpuliaivoisten ja vähät välittävien maajussien takia kissakriisi elää, kun ollaan suunnilleen sitä mieltä, että tottahan toki katit Suomen luontoon etenkin kesäisin kuuluvat. Eivät muuten kuulu.

    • Anonyymi

      Aloittajalla ei ole yhteystietoja esillä joten kyseessä lienee provokaatio.

      Villiintyneitä kissapopulaatioita on myös kaupunkien alueella. Maaseudulla maa- ja ilmapedot vähentävät niin pentuja kuin aikuisia kissoja vallan onnistuneesti.

      Suomessa ainoa villikissa on ilves.

    • Anonyymi

      Laji on siis euroopanvillikissa,vai mikä? Heitteillä olevien kotikissojennpennut ovat felix domesticus lajia.
      Että kummasta kyse,vai euroopanmetsäkissasta? Lajin tarkka kertominen myydessä pentuja houkuttelee niitä ostajia jotka haluavat saada esim aitoja villikissannpentuja. Villiintyneen kotikissan pentuja eli ns puskapentuja haluavat taas eivät halua kalliita rotukissan pentuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8925
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1247
    Aihe