Putin järjesti maailmalle teatteriesityksen huonolla käsikirjoituksella !

Anonyymi-ap

Wagnerin pomon esiintyminen mediassa paljasti jo tunteja sitten että koko homma on naurettavaa propagandaa !

Toimet myös Moskovassa kertoi paljon siitä ettei kaikki ole sitä miltä näyttää !
Myös Wagnerin joukkojen vapaa eteneminen kohti Moskovaa paljasti sen ettei oikeasti mitään ole tapahtumassa !

Valitettavan huonoa teatteria/propagandaa mitäpä muuta voit russakoilta odottaa !

9

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Putlerilla taitaa olla tylsää ku moisen esityksen meni järjestämään . Yleensä ollu tapana et kuka tollasen vallankaappaus yrityksen järjestää niin sille ei hyvää heilu ! Yllätys yllätys Wagnerin pomo saa varmaan palkankorotuksen ja pari palkallista vapaata hyvästä esiintymisestä !

      • Anonyymi

        Kuinka ollakkaan eihän se wagnerin pomo ja muut joukot yllätäen mitään syytteitä saakkaan hah ha vittu mitä näytelmää ja urpot rusakot vielä uskoo kaiken !

        "Kremlin mukaan verenvuodatuksen välttäminen on tärkeämpää kuin rangaistukset. Syytteistä Prigozhinia vastaan luovutaan. Myös muut Wagner-kapinalliset välttyvät rangaistukselta."

        Tää näytelmä on tehty vain ja ainoastaan pönkittämään Puutinin itsetunto ja asemaa maan johdossa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka ollakkaan eihän se wagnerin pomo ja muut joukot yllätäen mitään syytteitä saakkaan hah ha vittu mitä näytelmää ja urpot rusakot vielä uskoo kaiken !

        "Kremlin mukaan verenvuodatuksen välttäminen on tärkeämpää kuin rangaistukset. Syytteistä Prigozhinia vastaan luovutaan. Myös muut Wagner-kapinalliset välttyvät rangaistukselta."

        Tää näytelmä on tehty vain ja ainoastaan pönkittämään Puutinin itsetunto ja asemaa maan johdossa !

        Ja tyhmä kansa uskoo kaiken !


    • Anonyymi

      Mutta miksi aloittajakin vain jälkiviisastelee?
      Olisi ollut oiva paikka päteä aikanaan...

      • Anonyymi

        En tiedä jälkiviisastelusta . Mediaa seuratessani huomasin että vielä yli tunti aloituksesta uutisoitiin vallankaappauksesta tai sen yrityksestä niin kuin jokin sellainen olisi ollut meneillään . Paska Show by : Putin ja pojat !


    • Anonyymi

      Aika on suhteellista. Jotkut elävät vuosia siinä teatterissa jossa eivät voi luottaa siihen että saavat olla edes rauhassa kotona, ajatella ihmisiä rauhassa kauniisti ilman että tulee tunne nostattaako joku itsetuntoaan niillä ajatuksilla tai että lopulta ymmärtävät mistään mitään. Puolueettomuus kun maailma on pelkkää vastakkain asettelua kriisistä toiseen ja puuttua lähinnä ajatuksissaan arvomaailman keskusteluihin ihmetellen kun yhtenäisyysopit ja mustavalkoisuus laitetaan saman ideologian alle. Luokitellaan ja lokeroidaan.

      Joskus teatterin aikana kuolee niin monta kertaa peloissaan kivuliaalla tavalla ja läheisille lopulta myös sellaisen kohtalon järjestämällä jos nyt olisikin rikkaampi kuin kroisosankka. Pelkkä orja silti joka odottaa heräävänsä ja luola oli vain unta jonka seinää tuijotteli. Vaaleanpunainen oli inholkkivärini. Pink vtin Floydia ja seinä. Kaikilla sama fiilis varmaan että "we don't need no education" vaan halu vetää vaikka käteen ilman että just sen näköinen ketä ajattelet vuodesta toiseen hyppii tyyliin reagoiden kaikkeen muuhun ruudun takaa rajoja rikkoen.

      Hyväksyn silti. Saa loppua ja uskon ehkä ymmärtäväni vähän paremmin joskus sitä että pitäisi ryhtyä roolupelaamaan ja kisaamaan. Haluan silti että hyvän ideassa ymmärretään miltä tuntuu valita joko aivan naurettava summa luotua rahaa kun kaikki viedään jatkuvasti käsistä samalla löytävän itsensä siitä tilanteesta että läheiset ja itse kokee sen miljoona kertaa tapahtuneen kidutusluoleman joka täysin mahdollinen skenaario oikeassa elämässä? Kun joku aisti kuten kuulo ohjaa maailmassa jossa pitäisi olla tosi iloinen jos läheiset väijyttäisivät teatterin jälkeen omasta olohuoneesta? Se jo, että en ajattele heistä pahaa kertoo kuinka äärimmäisyyksille kyseenalaistaminen ja tietoiset ajatukset lopulta päästettiin. Aaltomainen liike varmasti elämässä suurta mutta ne kivat muistot mitä joskus lopulta pitäisi tulvia mieleen saattavat olla jotain josta en tippaakaan välitä. Hyväksyen sen. Mutta ei kukaan minua tunne. Poika nimeltä Päivi joillekin? Eipä sille seksuaali-identiteettini muutu.

      The End. Ja lapsille vähän helpompaa kohtelua tulevaisuudessa kuin lennellä kehosta radioaaltoa eli iAMia mieltä venyttämällä kun tuntee että jalkoja sahataan poikki eikä pysty liikkua. Ehkä ne oikeudet ja moraali oli sitten se mikä itselleni tärkeätä kaiken jälkeenkin kun rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta huolimatta aika kovilla tuli oltua. Kivat hetket päivä. Seuraavaksi taas viikko tunnetta kuin saisi sähköshokkihoitoa jossain uni tai cybermaailmassa kun ihmiskoemaisesti painetaan nappulaa joka antaa kipua ymmärtämättä sen olevan todellista ja vuosia kestävää.

      Kivoja tarinoita tuli mielessä luotua mutta olihan luovaa kirjoitusta silloin nuorempana jo. Silti usko että selvittiin yhdestä kappaleena Player One maailmasta joka on muka vain alitajuntasi luomaa kauhua kun en uskalla kuvitella autoja, naisia ja rikkauksia ympärillesi. Ehkä sitä silti voi olla joku esimerkki ja jotenkin uskon muiden olevan samaa mieltä ketkä tästä selvinneet.

      Jos muut eivät pääse pois ennen kuin ei ole ylpeyttä itsellä enää kieltäytyä niin valmis olen ollut jo pitkään. Tilillä 80 senttiä ja työpaikalta erottu, (pari kertaa tänä vuonna) vuokrat jätetty maksamatta häätöä odotellen. Telkkariin en silti yritä tunkeutua tai taulujen kehityksiin. Videodrome ja se Rita Hayword avain pakoon oli muuta kuin juliste.

      Michael Jackson kun South Parkista astui sinne koneeseen lensi kaikki ne julkkikset muuten oneway ticketillä helvettiin. Olivatkohan ne Titan sukellusveneellä paineessa rutistuneet nostattaneet itsensä Jumalaksi? Titaanit vangittiin koska ilman heitä muilla ei ollut paikkaa missä elää. Siinä maailmassa ja tarussa.

      Daavidin veistos omassa mielessäni mielummin. Seitsemän tähteä muodostavat 47 asteen kulman jolloin Otavakuvio ilmestyy. Ja kaikki tulee aidommaksi. Isolla kauhalla löylyä? Paradoksaalista. No pukeuduin kuin Herra 47 ja pystyn nauramaan itselleni. Sketsihahmona. Oikeasti se tarkoittaa kaiken olevan yhteydessä. Hyväksyä että ei sitä ymmärrä millainen maailma nyt olisi sellainen että siitä pitäisi haaveilla mutta ei täälläkään jaksa itsemurhia yritellä loputtomiin. Jää kapisa on valo?

      • Anonyymi

        Etkä ole ainoa.


    • Tyhmiä ihmisiä uskoa kaikki ,Jos eilen hän itki hänellä ei aseta,Nyt hän menossa Moskovaa ,Wagner tiedä hyvin jos ei Putin he ovat työtön hhhhhhhhhhhhhhhhhh

    • Anonyymi

      On niillä rahaa järjestää tämmöisiä showeja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe