Ensin naimisiin ja sitten erotaa

Anonyymi-ap

Niin ja eon syynä, kun arki ei olekkaan pelkää ruusuilla tanssimista, ja telkusta tulee solkenaan toinen toistaan hekumoivampia love, love ohjelmia. joissa kaikki on ruusun punaista.

Eräs tuttavani erosi kun arki alkoi tuntuu tylsältä ja totta kai, mieskin oli liian kiltti vätys.. ym, tuttavani meni heti hankkimaan teko rinnat virosta, rahoilla jotka mieheltään oli pumpannut. jo vai kelpas mennä baariin kokeileen markkina arvoonsa. miten sitten kävkään ? pelkkiä yhden illan tuttavuuksia olis riittänyt, mutta ei sen pisempiä juttuja. ikävää.

29

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ex-eukkoni teki ton saman ja hassas rahansa, sitten vinkui takaste, en ottanut.

      • Anonyymi

        Tsökötsökö


      • Anonyymi

        Ensin kannattaa seurustella 20 vuotta ,ja sitten voi harkita naimisiin menoa .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensin kannattaa seurustella 20 vuotta ,ja sitten voi harkita naimisiin menoa .

        Edellyttäen että suhde toimii .


    • Anonyymi

      Usein ero aikseissa lolevat kuvittelee, ett joo kyl se uusi onni löytyy. katin kontit sitä mistään löydy, monilla on ne omat kuvionsa etnkin jos yli 30v, saatikka jos yli 60v, on lapsia, alpsen lapisia ja niihin liittyvät elämäntilanteet ja mielipiteet, ei ole helppoa kokeilla uudestaan, kas kun se arki tulee joka suhteeseen ja vain rusinat pullasta tyyliin, ei seuraa hyvää.

      • Anonyymi

        "Usein ero aikseissa lolevat kuvittelee, ett joo kyl se uusi onni löytyy."

        Omituinen näkemys, koska kyse huonosta suhteesta josta haluaa eroon eikä silloin edes mietitä jotain uutta suhdetta!


    • Anonyymi

      Olin laiska ja vakavasti ylipainoinen sohffa peruna join cokista söin sipsejä tuijotin netfliksia aamusta iltaan. ukko kyllästy sai eron, aloin treenaamaan , menin baariin sain mitä hain mm, sukupuolitaudin ja monikossa, olenko nyt onnellinen, en tosiaan.

      • Anonyymi

        Nyt on seksitauteja liikkeellä tosi paljon. Mä en käsitä et mennään baariin. Annetaan aivan tuntemattomalle tyypille seksiä paljaalla. Mistä voit tietää missä pesemättömässä maksullisessa pimpukassa sitä nakkia on uitettu tunti sitten? Kuinka moni sitä luolaa on höylännyt paljaalla? Sit H-Moilasena kysytään et mikä mulla on ku kirvelee ja visvaa valuu tai pimpsa on tulessa. Eikä edes osata hävetä. Hampaan paikan irtoaminenkin harmittaa enemmän ihmisiä, kuin tippuri perseessä tai kurkussa.

        Sitä tää kuuluisa lause. Ei sitä kakkiakaan syödä paperit päällä. Voi miten tyhmää ajattelua.

        T: Seksitautien lääkitsijä. Se , joka antaa ne pillerit suuhun sulle tai piikin persuuksiin. Tää on niin turhaa työtä. Se et olet mennyt hölmönä antamaan paljaalla, niin sitä sitten korjaillaan ammattilaisten toimesta. Oikeissakin sairaissa on hoidettavaa. Mun puolesta saisitte pitää ne kupat, tippurit, klamydiat ihan siellä vehkeissänne. Levittäkää sitä tautia ja kärsikää. Ihan itse aiheutettu juttu. Joo annetaan kaikkien kukkien kukkia. Olen samaa mieltä. Moraalia ei ole ja se kyllä näkyy käytöksessä. Kortsuja saa kaupasta ja seksivalistusta saa terveydehuollosta + netistä. Silti päästellään paljaalla. Kuinka tyhmä se ihminen loppupeleissä on?

        Sitten kehitetään Preppi niille, jotka on niin pölijiä että ei saa sitä kortsua päälle, kun pitää saada paljaalla tuolla vessan baarissa tai muussa jännässä paikassa. Pilleri, joka antaa luvan tähän saastaiseen toimintaan. Kyllä mummonne kääntyisi haudassa kuin tietäis mikä on tämän yhteiskunnan alennustila.

        Ollaan Sodoman ja Komorran jäljillä ja pahasti.


    • Anonyymi

      Hoikka sensuelli lojaali hyvin ansaitseva miel varakkaasta perheestä oleva nuori nainen on miesten mieleen, nainen myös hoitaa huushollin ja miehensä sulostuttaja.

    • Anonyymi

      Joka suhteeseen tulee se arkikin jota ei nyky ihmiset kestä.

      • Anonyymi

        Öshi


    • Anonyymi

      On aina helppo rakastaa silloin, kun kaikki on hyvin. Elämässä tulee aina isoja haasteista, silloin tosirakkaus punnitaan.
      Kokemuksesta olen nähnyt, että naisilla loppuu sitoutumiskyky, kun mies kohtaa vaikeuksia työelämässä. Miehet pysyvät rinnalla pitempään vaikka vaimolla olisi samoja haasteita.

      Miehet kasvaa kohtaamaan vaikeuksia ja lapsesta asti. Naisille opetetaan helppoa elämää. Yleistin, anteeksi siitä. Mutta juuri tästä syystä avioeroista 70 on naisten aloittamia.. monet naiset jotenkin unohtavat miksi alunperin valitsivat miehensä.

      Mulla on vaikeuksia hyväksyä vaimoa takaisin. Vaimon piti käydä vieraissa, että näki minut uudessa paremmassa valossa.
      Nyt minä näen vaimoni, mutta huonossa valossa.

      • Anonyymi

        Hyvä, että pyydät anteeksi, koska naisena varmasti tietäisit paremmin. Mulla olisi paljonkin sanottavaa, vaikkapa tyttölapsen lapsuudesta ja sen moninaisista vaaroista sekä haasteista, mutta kerropa alkajaisiksi, minkäköhänlaisia vaikeuksia länsimaiset mamman omat lellipojat täällä "lapsesta asti" kohtaavat (pl. erityistapaukset, kuten antisosiaaliset persoonallisuudet ym.)? Salli mun nauraa. Anteeksi, jos tuntuu, että vähättelen sun kurjaa tunnetta, mutta en voi silti olla olematta onnellinen vaimosi puolesta, että sai itse vapauden kokeilla. Ja vielä tuollaisen valitsi sen kokeilun jälkeen! Jumpe. Olisit onnellinen ja rakastaisit vaimoas nyt paremmin kuin koskaan ja pitäisit häntä kuin kukkaa, sillä biologinen fakta, jonka toteat, on totta; naiset jättävät useammin. Pakottaa ei saa, mutta yrittää voi miehenä parhaansa näyttääkseen olevansa paras, turvallisin ja onnellisin valinta. On tehty tutkimusta parinvalinnasta, siitä, millä perustein sukupuolet valitsevat ja toki tulos voi tuntua (dikotomisesti, enemmistön tilastoja katsoen ilmaistuna) molemmista sp:sta musertavalta.

        Sanoisin kuitenkin, että etenkin naisista, joiden kauneus tottakai katoaa, kuten miestenkin, mutta vain toisille on lupa nauraa ja syytellä alienin näköiseksi, kuten Madonnaa tai ryppynaamaksi, kuten jotakuta, joka ei itseään leikkauta. Ja täysin ignoorata. Unohtaa.

        Kuvitella elämä niin, että kun menet rannalle karvajalkojesi ja kaljamahasi kanssa, ei kukaan halua katsoa sua. Uintitaidoillasi, älylläsi tai menestykselläsi voit silti hurmata kenet vain - mallin tai älykkään koulutetun ihmisen. Vaan toista se on naisilla. "Nyt kun otan nää vaatteet pois, kaikki KATSOVAT ja näkevät, millainen oikeasti olen, no, so what!" Tämä on naisen HYVÄ itsetunto. Mieti. Et luultavasti ymmärrä alkuunkaan. Sulla on mahdollisuus hurmata. Ihra- ja ryppynaisilla ei. Munaa voi saada. Se on täysin eri - ja naisille maksimissaan toisarvoinen - asia.

        Kun menisin leikkipuistoon ja pyörisin hiekassa lasteni kanssa, kaikki katsoisivat kuinka komea olen, olenkohan varattu vai kenties sinkku, mummot hymyilisivät ja taputtelisivat poskelle, ihanaa kultapoikaa, komeaa, ahkeraa, rakastavaa isää, joka leikkii lastensa kanssa. Ei niin, että "mikä tuolla naisella on, onkohan ihan terve, pyörii hiekassa, lapsellakin kengännauha auki, sinulla taitaa olla vähän väsymys ja kiire, minäpä solmin tämän vaarallisesti repsottavan kengännauhan!"

        Miehenä, kun menisin pikkujouluihin, penikseni toimisi täysin minusta irrallisena osastonaan ja kaikki olisi hyvin, otsalohkonikin hiljentäisi toimintansa juuri sopivassa määrin. Mutta ei. Naisena sitä stressaantuneena miettii, miltä näytän, ettei mahani pömpöttäs tässä asussa. Sitten olen ainakin ihan epäseksikäs ja epäkiinnostava ja epähaluttava. Toi mies on mulle kiva täällä, kuuntelee, välittää, mutta oikeasti varmaan haluaa vain seksiä, muuten kiva, mutta en halua olla niin lähekkäin jonkun tuntemattoman kanssa, mitä jos hän on väkivaltainen, onhan selkeästi vahvempi kuin mä, tai jos en haluakaan ja hän suuttuu tai annan turhia toiveita, tai jos hänellä on jokin tauti tai entä jos se sattuu, en uskalla ainakaan yksin lähteä ja en kehtaa ketään ainakaan näistä, nyt paikalla olevista, naisista pyytää mukaan, ja kaiken kukkuraksi en osaa olla ajattelematta mun miestä. Valintaa, sitoumustani häneen. En voisi tehdä niin, vaikka mua jollain tasolla haluttas, kiinnostas. Yleensä ei kiinnosta läheskään tarpeeksi. Mun klitoris ja kaikki sen alapuolella toimii avaimella, johon sopivat lukot löytyvät sydämestäni ja aivoistani ja jonka omistaa mieheni (ainakin yhden kappaleen, toinen lienee hukkateillä, ainakin toivon niin, uskon toisen kappaleen olemassaoloon, jotta minulla säilyisi päässäni jokin toivo huomisesta ja jotta pakofantasiani unelmien prinssi uljaasta, joka löytää avaimen jokin päivä mereltä ajelehtimasta ja vie minut omakseen onneen, voisi säilyä, ja samalla tunnen tästä kauhean huonoa omatuntoa ja kerronkin sen miehelleni, onneksi hän vain naurahtaa, ennen kuin sanoo "joo, voitko jo olla hiljaa"). Jos ikinä jonkun kanssa kokeilen, vaatii se äärimmäistä uskallusta ja vähintään jonkin asteista epätoivoa.

        Ai että kun jätkien saunaillassa voisi vain aivot seisten olla ja tehdä. Tehdä sitä mitä ollaan tekemässä, uida, pelata, saunoa. Yksi aivo, jätkäporukan aivo. Hyvin toimii. Mutta ei. Naisena sitä ollaan omillaan. Ajatukset hyrrävät koko ajan päässä "rentouttavissa tyttöjenilloissa" (jos ei vedä ihan kanttuvei ja toivo ettei kukaan tuttu ole todistamassa).

        Rakkaita ovat siskot, mutta mies rakkaampi. Hänen vuokseen salailee, puolustaa. Miettii, osaako se nyt ruokkia lapset siellä. Sielunsiskot niin kauan kunnes ollaan eri mieltä ja riitaannutaan. Nainen on yksinäinen susi aina. Luotan, mutta voinko kuitenkaan. Rento illanvietto, mutta pakko näyttää kauniilta. Haluan avautua, mutta näin en voi sanoa ja näitä salaisuuksia paljastaa.

        Vain kullalleni voin kotona. Mutta hän ei ymmärrä eikä häntä kiinnosta. Olen yksin. Revi siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä, että pyydät anteeksi, koska naisena varmasti tietäisit paremmin. Mulla olisi paljonkin sanottavaa, vaikkapa tyttölapsen lapsuudesta ja sen moninaisista vaaroista sekä haasteista, mutta kerropa alkajaisiksi, minkäköhänlaisia vaikeuksia länsimaiset mamman omat lellipojat täällä "lapsesta asti" kohtaavat (pl. erityistapaukset, kuten antisosiaaliset persoonallisuudet ym.)? Salli mun nauraa. Anteeksi, jos tuntuu, että vähättelen sun kurjaa tunnetta, mutta en voi silti olla olematta onnellinen vaimosi puolesta, että sai itse vapauden kokeilla. Ja vielä tuollaisen valitsi sen kokeilun jälkeen! Jumpe. Olisit onnellinen ja rakastaisit vaimoas nyt paremmin kuin koskaan ja pitäisit häntä kuin kukkaa, sillä biologinen fakta, jonka toteat, on totta; naiset jättävät useammin. Pakottaa ei saa, mutta yrittää voi miehenä parhaansa näyttääkseen olevansa paras, turvallisin ja onnellisin valinta. On tehty tutkimusta parinvalinnasta, siitä, millä perustein sukupuolet valitsevat ja toki tulos voi tuntua (dikotomisesti, enemmistön tilastoja katsoen ilmaistuna) molemmista sp:sta musertavalta.

        Sanoisin kuitenkin, että etenkin naisista, joiden kauneus tottakai katoaa, kuten miestenkin, mutta vain toisille on lupa nauraa ja syytellä alienin näköiseksi, kuten Madonnaa tai ryppynaamaksi, kuten jotakuta, joka ei itseään leikkauta. Ja täysin ignoorata. Unohtaa.

        Kuvitella elämä niin, että kun menet rannalle karvajalkojesi ja kaljamahasi kanssa, ei kukaan halua katsoa sua. Uintitaidoillasi, älylläsi tai menestykselläsi voit silti hurmata kenet vain - mallin tai älykkään koulutetun ihmisen. Vaan toista se on naisilla. "Nyt kun otan nää vaatteet pois, kaikki KATSOVAT ja näkevät, millainen oikeasti olen, no, so what!" Tämä on naisen HYVÄ itsetunto. Mieti. Et luultavasti ymmärrä alkuunkaan. Sulla on mahdollisuus hurmata. Ihra- ja ryppynaisilla ei. Munaa voi saada. Se on täysin eri - ja naisille maksimissaan toisarvoinen - asia.

        Kun menisin leikkipuistoon ja pyörisin hiekassa lasteni kanssa, kaikki katsoisivat kuinka komea olen, olenkohan varattu vai kenties sinkku, mummot hymyilisivät ja taputtelisivat poskelle, ihanaa kultapoikaa, komeaa, ahkeraa, rakastavaa isää, joka leikkii lastensa kanssa. Ei niin, että "mikä tuolla naisella on, onkohan ihan terve, pyörii hiekassa, lapsellakin kengännauha auki, sinulla taitaa olla vähän väsymys ja kiire, minäpä solmin tämän vaarallisesti repsottavan kengännauhan!"

        Miehenä, kun menisin pikkujouluihin, penikseni toimisi täysin minusta irrallisena osastonaan ja kaikki olisi hyvin, otsalohkonikin hiljentäisi toimintansa juuri sopivassa määrin. Mutta ei. Naisena sitä stressaantuneena miettii, miltä näytän, ettei mahani pömpöttäs tässä asussa. Sitten olen ainakin ihan epäseksikäs ja epäkiinnostava ja epähaluttava. Toi mies on mulle kiva täällä, kuuntelee, välittää, mutta oikeasti varmaan haluaa vain seksiä, muuten kiva, mutta en halua olla niin lähekkäin jonkun tuntemattoman kanssa, mitä jos hän on väkivaltainen, onhan selkeästi vahvempi kuin mä, tai jos en haluakaan ja hän suuttuu tai annan turhia toiveita, tai jos hänellä on jokin tauti tai entä jos se sattuu, en uskalla ainakaan yksin lähteä ja en kehtaa ketään ainakaan näistä, nyt paikalla olevista, naisista pyytää mukaan, ja kaiken kukkuraksi en osaa olla ajattelematta mun miestä. Valintaa, sitoumustani häneen. En voisi tehdä niin, vaikka mua jollain tasolla haluttas, kiinnostas. Yleensä ei kiinnosta läheskään tarpeeksi. Mun klitoris ja kaikki sen alapuolella toimii avaimella, johon sopivat lukot löytyvät sydämestäni ja aivoistani ja jonka omistaa mieheni (ainakin yhden kappaleen, toinen lienee hukkateillä, ainakin toivon niin, uskon toisen kappaleen olemassaoloon, jotta minulla säilyisi päässäni jokin toivo huomisesta ja jotta pakofantasiani unelmien prinssi uljaasta, joka löytää avaimen jokin päivä mereltä ajelehtimasta ja vie minut omakseen onneen, voisi säilyä, ja samalla tunnen tästä kauhean huonoa omatuntoa ja kerronkin sen miehelleni, onneksi hän vain naurahtaa, ennen kuin sanoo "joo, voitko jo olla hiljaa"). Jos ikinä jonkun kanssa kokeilen, vaatii se äärimmäistä uskallusta ja vähintään jonkin asteista epätoivoa.

        Ai että kun jätkien saunaillassa voisi vain aivot seisten olla ja tehdä. Tehdä sitä mitä ollaan tekemässä, uida, pelata, saunoa. Yksi aivo, jätkäporukan aivo. Hyvin toimii. Mutta ei. Naisena sitä ollaan omillaan. Ajatukset hyrrävät koko ajan päässä "rentouttavissa tyttöjenilloissa" (jos ei vedä ihan kanttuvei ja toivo ettei kukaan tuttu ole todistamassa).

        Rakkaita ovat siskot, mutta mies rakkaampi. Hänen vuokseen salailee, puolustaa. Miettii, osaako se nyt ruokkia lapset siellä. Sielunsiskot niin kauan kunnes ollaan eri mieltä ja riitaannutaan. Nainen on yksinäinen susi aina. Luotan, mutta voinko kuitenkaan. Rento illanvietto, mutta pakko näyttää kauniilta. Haluan avautua, mutta näin en voi sanoa ja näitä salaisuuksia paljastaa.

        Vain kullalleni voin kotona. Mutta hän ei ymmärrä eikä häntä kiinnosta. Olen yksin. Revi siitä.

        Kiva, että avasit naisnäkökulmaa. Miehenä tarkoitin sitä, että koko elämänsä kohtaa kaikilta lähinnä vi**uilua. Kaveripiirissä ja töissä. Miehellä on harvoin mitään ystävää, jolle kertoa murheista. Kaverit ja ystävä ovat miehelle eri asioita. Kotona olet se, joka ottaa vastaan vaimon suuttumukset. Miehellä itsellään ei ole mitään roskasankoa, jonne kaataa huono olo. Pitää vaan jaksaa ja käsitellä itse asiat. Siksi ehkä monelle miehelle alkoholi maistuu, kun haluat päästä irti edes hetkeksi. Jos töissä olen onnistunut, pomot etsivät kilpaa mitä virheitä tein, ettei vaan tarvitse palkita mitenkään ja etten olisi uhka heille. Miehen elämä on jatkuvaa kilpailua. Epäonnistumista pitää nousta ja yrittää uudelleen. Jos miehellä tulee huono jakso elämään ja et ilmaise onnelisuutta, vaimot ovat jättämässä nopeasti. Jos halut olla hyvä mies, osallistut kotiaskareisiin tasapuolisesti, lasten kasvatukseen jne. Sitten sinulla on vielä ne miesten työt.

        Hyvänä miehenä minulla on kädet täynnä töitä, en juuri törmää naisiin tai olisi aikaa kavereille. Elämäni on hyvin yksinäistä.
        Kaunis vaimoni saa nii paljon huomiota miehiltä, että luulee, että kohtaan samoja haasteita työmatkoilla. Luulen, että kukaan ei uskalla lähestyä minua siinä mielessä työpaikoilla, koska kokevat, ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia, kun ovat nähneet vaimoni. Toki itsekin käyttäydyn asiallisesti. Arvostan naisissa ulkonäön lisäksi luonnetta ja hyviä arvoja.

        Pitkä suhde takana, ja en tiedä minkälaista elämä voisi olla paremmassa suhteessa, onko minulle semmoista edes? Vaimon toimintaa on vieläkin vaikea hyväksyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä, että pyydät anteeksi, koska naisena varmasti tietäisit paremmin. Mulla olisi paljonkin sanottavaa, vaikkapa tyttölapsen lapsuudesta ja sen moninaisista vaaroista sekä haasteista, mutta kerropa alkajaisiksi, minkäköhänlaisia vaikeuksia länsimaiset mamman omat lellipojat täällä "lapsesta asti" kohtaavat (pl. erityistapaukset, kuten antisosiaaliset persoonallisuudet ym.)? Salli mun nauraa. Anteeksi, jos tuntuu, että vähättelen sun kurjaa tunnetta, mutta en voi silti olla olematta onnellinen vaimosi puolesta, että sai itse vapauden kokeilla. Ja vielä tuollaisen valitsi sen kokeilun jälkeen! Jumpe. Olisit onnellinen ja rakastaisit vaimoas nyt paremmin kuin koskaan ja pitäisit häntä kuin kukkaa, sillä biologinen fakta, jonka toteat, on totta; naiset jättävät useammin. Pakottaa ei saa, mutta yrittää voi miehenä parhaansa näyttääkseen olevansa paras, turvallisin ja onnellisin valinta. On tehty tutkimusta parinvalinnasta, siitä, millä perustein sukupuolet valitsevat ja toki tulos voi tuntua (dikotomisesti, enemmistön tilastoja katsoen ilmaistuna) molemmista sp:sta musertavalta.

        Sanoisin kuitenkin, että etenkin naisista, joiden kauneus tottakai katoaa, kuten miestenkin, mutta vain toisille on lupa nauraa ja syytellä alienin näköiseksi, kuten Madonnaa tai ryppynaamaksi, kuten jotakuta, joka ei itseään leikkauta. Ja täysin ignoorata. Unohtaa.

        Kuvitella elämä niin, että kun menet rannalle karvajalkojesi ja kaljamahasi kanssa, ei kukaan halua katsoa sua. Uintitaidoillasi, älylläsi tai menestykselläsi voit silti hurmata kenet vain - mallin tai älykkään koulutetun ihmisen. Vaan toista se on naisilla. "Nyt kun otan nää vaatteet pois, kaikki KATSOVAT ja näkevät, millainen oikeasti olen, no, so what!" Tämä on naisen HYVÄ itsetunto. Mieti. Et luultavasti ymmärrä alkuunkaan. Sulla on mahdollisuus hurmata. Ihra- ja ryppynaisilla ei. Munaa voi saada. Se on täysin eri - ja naisille maksimissaan toisarvoinen - asia.

        Kun menisin leikkipuistoon ja pyörisin hiekassa lasteni kanssa, kaikki katsoisivat kuinka komea olen, olenkohan varattu vai kenties sinkku, mummot hymyilisivät ja taputtelisivat poskelle, ihanaa kultapoikaa, komeaa, ahkeraa, rakastavaa isää, joka leikkii lastensa kanssa. Ei niin, että "mikä tuolla naisella on, onkohan ihan terve, pyörii hiekassa, lapsellakin kengännauha auki, sinulla taitaa olla vähän väsymys ja kiire, minäpä solmin tämän vaarallisesti repsottavan kengännauhan!"

        Miehenä, kun menisin pikkujouluihin, penikseni toimisi täysin minusta irrallisena osastonaan ja kaikki olisi hyvin, otsalohkonikin hiljentäisi toimintansa juuri sopivassa määrin. Mutta ei. Naisena sitä stressaantuneena miettii, miltä näytän, ettei mahani pömpöttäs tässä asussa. Sitten olen ainakin ihan epäseksikäs ja epäkiinnostava ja epähaluttava. Toi mies on mulle kiva täällä, kuuntelee, välittää, mutta oikeasti varmaan haluaa vain seksiä, muuten kiva, mutta en halua olla niin lähekkäin jonkun tuntemattoman kanssa, mitä jos hän on väkivaltainen, onhan selkeästi vahvempi kuin mä, tai jos en haluakaan ja hän suuttuu tai annan turhia toiveita, tai jos hänellä on jokin tauti tai entä jos se sattuu, en uskalla ainakaan yksin lähteä ja en kehtaa ketään ainakaan näistä, nyt paikalla olevista, naisista pyytää mukaan, ja kaiken kukkuraksi en osaa olla ajattelematta mun miestä. Valintaa, sitoumustani häneen. En voisi tehdä niin, vaikka mua jollain tasolla haluttas, kiinnostas. Yleensä ei kiinnosta läheskään tarpeeksi. Mun klitoris ja kaikki sen alapuolella toimii avaimella, johon sopivat lukot löytyvät sydämestäni ja aivoistani ja jonka omistaa mieheni (ainakin yhden kappaleen, toinen lienee hukkateillä, ainakin toivon niin, uskon toisen kappaleen olemassaoloon, jotta minulla säilyisi päässäni jokin toivo huomisesta ja jotta pakofantasiani unelmien prinssi uljaasta, joka löytää avaimen jokin päivä mereltä ajelehtimasta ja vie minut omakseen onneen, voisi säilyä, ja samalla tunnen tästä kauhean huonoa omatuntoa ja kerronkin sen miehelleni, onneksi hän vain naurahtaa, ennen kuin sanoo "joo, voitko jo olla hiljaa"). Jos ikinä jonkun kanssa kokeilen, vaatii se äärimmäistä uskallusta ja vähintään jonkin asteista epätoivoa.

        Ai että kun jätkien saunaillassa voisi vain aivot seisten olla ja tehdä. Tehdä sitä mitä ollaan tekemässä, uida, pelata, saunoa. Yksi aivo, jätkäporukan aivo. Hyvin toimii. Mutta ei. Naisena sitä ollaan omillaan. Ajatukset hyrrävät koko ajan päässä "rentouttavissa tyttöjenilloissa" (jos ei vedä ihan kanttuvei ja toivo ettei kukaan tuttu ole todistamassa).

        Rakkaita ovat siskot, mutta mies rakkaampi. Hänen vuokseen salailee, puolustaa. Miettii, osaako se nyt ruokkia lapset siellä. Sielunsiskot niin kauan kunnes ollaan eri mieltä ja riitaannutaan. Nainen on yksinäinen susi aina. Luotan, mutta voinko kuitenkaan. Rento illanvietto, mutta pakko näyttää kauniilta. Haluan avautua, mutta näin en voi sanoa ja näitä salaisuuksia paljastaa.

        Vain kullalleni voin kotona. Mutta hän ei ymmärrä eikä häntä kiinnosta. Olen yksin. Revi siitä.

        Olipa hyvä kirjoitus naisen elämästä! Kivan rohkeaa tekstiä. Muutoin en ota kantaa keskusteluunne erosta ja pettämisistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiva, että avasit naisnäkökulmaa. Miehenä tarkoitin sitä, että koko elämänsä kohtaa kaikilta lähinnä vi**uilua. Kaveripiirissä ja töissä. Miehellä on harvoin mitään ystävää, jolle kertoa murheista. Kaverit ja ystävä ovat miehelle eri asioita. Kotona olet se, joka ottaa vastaan vaimon suuttumukset. Miehellä itsellään ei ole mitään roskasankoa, jonne kaataa huono olo. Pitää vaan jaksaa ja käsitellä itse asiat. Siksi ehkä monelle miehelle alkoholi maistuu, kun haluat päästä irti edes hetkeksi. Jos töissä olen onnistunut, pomot etsivät kilpaa mitä virheitä tein, ettei vaan tarvitse palkita mitenkään ja etten olisi uhka heille. Miehen elämä on jatkuvaa kilpailua. Epäonnistumista pitää nousta ja yrittää uudelleen. Jos miehellä tulee huono jakso elämään ja et ilmaise onnelisuutta, vaimot ovat jättämässä nopeasti. Jos halut olla hyvä mies, osallistut kotiaskareisiin tasapuolisesti, lasten kasvatukseen jne. Sitten sinulla on vielä ne miesten työt.

        Hyvänä miehenä minulla on kädet täynnä töitä, en juuri törmää naisiin tai olisi aikaa kavereille. Elämäni on hyvin yksinäistä.
        Kaunis vaimoni saa nii paljon huomiota miehiltä, että luulee, että kohtaan samoja haasteita työmatkoilla. Luulen, että kukaan ei uskalla lähestyä minua siinä mielessä työpaikoilla, koska kokevat, ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia, kun ovat nähneet vaimoni. Toki itsekin käyttäydyn asiallisesti. Arvostan naisissa ulkonäön lisäksi luonnetta ja hyviä arvoja.

        Pitkä suhde takana, ja en tiedä minkälaista elämä voisi olla paremmassa suhteessa, onko minulle semmoista edes? Vaimon toimintaa on vieläkin vaikea hyväksyä.

        Arvostat naisessa ulkonäköä, luonnetta ja arvoja. Rankkaatko ulkonäön ykköseksi? Sitten tulee luonne ja arvot?

        Rehellisyyden nimissä voin todeta, että ulkonäkö on se joka näistä asioista tulee katoamaan halusit tai et. Sitten on jäljellä luonne ja arvot. Jos vaimo pettää, niin aika köyhät on arvot ja petollinen luonne

        Totuus on se, että jos miehellä on pyntätty ja laitettu vaimoke, niin en katsele sellaisen miehen päälle. Onhan se mies jo varattukin, mutta se kertoo mitä mies haluaa naiseltaan. Itse olen oppinut elämän hauraudesta sen, että kaikkein tärkein on se sydän, jolla puoliso rakastaa. Mitä sitä ulkonäöllä, koruilla, merkkivaatteilla tekee, kun kyse on tärkeimmästä, eli rakkaudesta.


    • Anonyymi

      Miten mennään parisuhteeseen jos se ei kestä vuottakaan? Eikö hälytysmerkit soi jo alussa, esim juominen, huonot käytöstavat, jne

      • Anonyymi

        Rakkaus on sokea


      • Anonyymi

        Öshi


    • Anonyymi

      Tassiminen ruusuilla on kivuliasta ruusun piikkien syystä eli omituinen mielikuva että parisuhde arki olisi ruusuilla tanssimista?...

    • Anonyymi

      Kun aloitatte parisuhteen ja on yhteinen koti, kannattaa avata jemmatili tulevaa eroa varten!
      Jemmatilillä on merkittävä etu kun eroa pohditaan eli lähtee samantien eri osoitteeseen asumaan ja katkaisee maksuvelvoitteet entiseen.

    • Anonyymi

      Hällä väliä tyyliin vaan kyl se siittä.

    • Anonyymi

      Eron jälkeen hain suhdetta, ei onnistunut, mutta, naisia vapaita ja varattuja parveili ympärillä ihan jonoksi asti. mukavaahan se oli peuhata. seksiä riitti vaikka kuinka ..

      Aloin pohtiin onko kuinka yleistä monen pettäminen?

    • Anonyymi

      Aika yleistä lienee, näin ihmiset ovat todenneet.

      • Anonyymi

        Öshi elää


    • Anonyymi

      Naapurin akka otti ja ero. alkoi sitten aijan myötä seukaamaan naisen kanssa. no mitäpä siihen. eipä mittään.

    • Anonyymi

      Kun suhteessa ei kommunikoida ei tehdä yhteisiä suunnitelmia. niin mitä muuta voi käydä. kuin erota. enen pitkää näin käy aina.

    • Anonyymi

      Ja olet nyt iloinen, kun sait purettua tuon ulos? Ensinnäkään et ole nähnyt tuttavasi ja hänen puolisonsa yhteiselämää ja toiseksi, puhut erittäin rumasti netissä tuttavastasi. Toivottavasti on entinen tuttavuus jo.
      Näiden erojen syiden pohdinnoissa unohdetaan usein, että on miljoonia eri syitä eroamiseen ja yleensä ei ole yhden syyn summa.

      Kyllä mun mielestäni muutenkin pitää ensin käydä eroprosessi läpi ja työstää tunteensa, ennen kuin hyppää uuteen juttuun.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1762
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1390
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1378
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      125
      1304
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      922
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      891
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      116
      885
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe