Demarit on huono häviäjä, kansan mielipidettä pitää kunnioittaa

Anonyymi-ap

Kaikkien hallituspuolueiden kannatus laski Eduskuntavaaleissa, myös SDP:n, kun poistetaan strategiset äänet. SDP on matkalla kymppikerhoon. Kansan mielipidettä pitää kunnioittaa. Olisi parempi, että meillä on vähemmistöhallistus, niin silloin tulisi esiin demareiden kampitusyritykset. Eihän siinä ole mitään järkeä, että sen takia, että ollaan viltissä, niin periaatteessa äänestetään kaikkea vastaan. Perkele! Se on demokratian häpäisy. Hyviä asioita pitää kannattaa.

Oppositio on lähtenyt vastuuttomasti hyökkäykseen Suomen perustuslakia ja demokratiaa vastaan, kun arvostelevat hallitusta toimista, mitä ei ole vielä tehty mitään. Nostataan turhaa pelkoa. Naiset huutavat valheita kilpaa. Huono häviäjä!

Jos haluaa jostain syystä ?????? kannattaa nimenomaan demareita, niin todellakin kannattaa miettiä onko sosialistidemari vai kristillinen demari. Siinä on arvoissa eroa. KD edustaa järkeä ja on käytännössä, ei vain populistisissa puheissa, lähimmäisen asialla. Kirkon diakonia on pelastanut monta kohtaloa tuellaan. Sosialistidemareiden huutamisesta ja panettelusta huolimatta, Suomessa ei vähäosaisia jätetä pulaan. Valtio ja kirkko pitävät niistä huolen. Marinin hallituksen talouspolitiikka, oliko se feministitalouspolitiikkaa vai ekologista talouspolitiikkaa, niin oli joka tapauksessa uhka suomalaiselle hyvinvoinnille. Ei velalla voi elää. Selittelyt ei siinä auta. Suomessa demareiden johdolla otettiin lisää lainaa ja samaan aikaan Tanskassa demareiden johdolla maksettiin lainoja pois. Molemmissa maissa, seli seli, korona ja Ukrainan sota. Suomessa paska talouspolitiikka.

Huutajille muistutukseksi, että ei saa valehdella ja panetella. Ei saa sanoa väärää todistusta lähimmäisestä.

7

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Öö mitä teki nämä oikeistopellet edelliset 4 vuotta😂

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­­N­y­­­m­­f­o­m­­­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17915727g

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Ei pidä valehdella tai yllyttää kansaa kapinaan. Kapinaan yllyttäjät vankilaan. Se on selvä. Velkaa on ennätysmäärä ja työttömiä 260 000 vaikka on työvoimasta pulaa. Valtio tuottaa tappiota 10 miljardia. Eriarvoisuus ja tuloerot ovat kasvaneet. Heikko esitys Marinin hallitukselta. Heikko esitys.

      Hyvä muistaa, että kun nyt leikataan sosialietuuksia, niin pienituloisten ja keskituloisten tuloverotusta myös helpotetaan. Se osaltaan kompensoi leikkauksia.

      Demarit ovat asuntotukien leikkauksia vastaan, koska silloin ammattiliittojen verottomat osingot grynderitoiminnasta pienenevät ja miljoonatuki ammattiliitoilta puolueille voi vähentyä. Ovatko liittojen tuki lahjuksia?

    • Anonyymi

      Vasemmisto ja vihreät ovat huutaneet kurkku suorana vaikkei hallitus ole päässyt edes aloittamaan Suomen talouden ja yleisen moraalin parantamista. Ministereiden sanomisia on kaivettu vuosikymmenen takaa tarkoituksena vain saada aikaan yleistä hämminkiä ja epäjärjestystä. Tyypillistä vasemmiston touhua joka ei säväytä ainakaan järkevyydellään tai asiallisuudellaan.

    • Anonyymi

      Demokratiassa kansa valitsee heidän asioitaan hoitamaan valitsemansa ihmiset. Nämä ihmiset ajavat äänestäjiensä asiaa.Äänestystulos näytti sen että Vihreillä Keskustalla ja vasemmistolaisilla pitäisi olla taju olla nyt syrjässä ja nuolla haavojaan.
      Kummallista että vihervasemmistolaiset joita on 11 ja 13 ja sdp 43 ei tätä ymmärrä. Koko ajan koetetaan iskeä kansan valitsemien edustajien kimppuun ja se on entisten somejulkaisujen sisältö.
      Ja kohta ollaan hiljaa kuin Venäjällä. Mitään ei saa kirjoittaa eik ävarsinkaan sanoa- ollaan suomettumis Suomessa takaisin ja ihan oman vihreitten keskusta ja vasemmiston ja sdp:n ansiosta. Sitäkö he kaipaavat?
      Vaikka Venäjää nyt atvostellaan kovin sanoin niin jos joku somessa sanoo, että mamut valloittaa Suomen niin se on ihan kauhea. Viralta pano ja ei pääse festareille ei ministeriksi ei yhtään mihinkään. ei varsinkaa Pride marssille.
      Sitten pyydetään anteeksi että en minä ole natsi enkä rasisti. Mutta se ei riitä.
      Pois vaan pois pois.
      Tulevaisuuden Suomessa on vain pyllyjään keikuttelevia "miehiä "...

      • Anonyymi

        Natsit ei kuulu Suomeen. Minusta ne on vieraslajeja ja pitäisi karkottaa Suomesta ja ehkäpä johonkin keskitysleirille vaikkapa.


    • Anonyymi

      LISÄÄ MAMUJA

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5524
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2313
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2282
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1034
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      920
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      783
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe