Demarit on huono häviäjä, kansan mielipidettä pitää kunnioittaa

Anonyymi-ap

Kaikkien hallituspuolueiden kannatus laski Eduskuntavaaleissa, myös SDP:n, kun poistetaan strategiset äänet. SDP on matkalla kymppikerhoon. Kansan mielipidettä pitää kunnioittaa. Olisi parempi, että meillä on vähemmistöhallistus, niin silloin tulisi esiin demareiden kampitusyritykset. Eihän siinä ole mitään järkeä, että sen takia, että ollaan viltissä, niin periaatteessa äänestetään kaikkea vastaan. Perkele! Se on demokratian häpäisy. Hyviä asioita pitää kannattaa.

Oppositio on lähtenyt vastuuttomasti hyökkäykseen Suomen perustuslakia ja demokratiaa vastaan, kun arvostelevat hallitusta toimista, mitä ei ole vielä tehty mitään. Nostataan turhaa pelkoa. Naiset huutavat valheita kilpaa. Huono häviäjä!

Jos haluaa jostain syystä ?????? kannattaa nimenomaan demareita, niin todellakin kannattaa miettiä onko sosialistidemari vai kristillinen demari. Siinä on arvoissa eroa. KD edustaa järkeä ja on käytännössä, ei vain populistisissa puheissa, lähimmäisen asialla. Kirkon diakonia on pelastanut monta kohtaloa tuellaan. Sosialistidemareiden huutamisesta ja panettelusta huolimatta, Suomessa ei vähäosaisia jätetä pulaan. Valtio ja kirkko pitävät niistä huolen. Marinin hallituksen talouspolitiikka, oliko se feministitalouspolitiikkaa vai ekologista talouspolitiikkaa, niin oli joka tapauksessa uhka suomalaiselle hyvinvoinnille. Ei velalla voi elää. Selittelyt ei siinä auta. Suomessa demareiden johdolla otettiin lisää lainaa ja samaan aikaan Tanskassa demareiden johdolla maksettiin lainoja pois. Molemmissa maissa, seli seli, korona ja Ukrainan sota. Suomessa paska talouspolitiikka.

Huutajille muistutukseksi, että ei saa valehdella ja panetella. Ei saa sanoa väärää todistusta lähimmäisestä.

7

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Öö mitä teki nämä oikeistopellet edelliset 4 vuotta😂

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­­N­y­­­m­­f­o­m­­­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17915727g

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Ei pidä valehdella tai yllyttää kansaa kapinaan. Kapinaan yllyttäjät vankilaan. Se on selvä. Velkaa on ennätysmäärä ja työttömiä 260 000 vaikka on työvoimasta pulaa. Valtio tuottaa tappiota 10 miljardia. Eriarvoisuus ja tuloerot ovat kasvaneet. Heikko esitys Marinin hallitukselta. Heikko esitys.

      Hyvä muistaa, että kun nyt leikataan sosialietuuksia, niin pienituloisten ja keskituloisten tuloverotusta myös helpotetaan. Se osaltaan kompensoi leikkauksia.

      Demarit ovat asuntotukien leikkauksia vastaan, koska silloin ammattiliittojen verottomat osingot grynderitoiminnasta pienenevät ja miljoonatuki ammattiliitoilta puolueille voi vähentyä. Ovatko liittojen tuki lahjuksia?

    • Anonyymi

      Vasemmisto ja vihreät ovat huutaneet kurkku suorana vaikkei hallitus ole päässyt edes aloittamaan Suomen talouden ja yleisen moraalin parantamista. Ministereiden sanomisia on kaivettu vuosikymmenen takaa tarkoituksena vain saada aikaan yleistä hämminkiä ja epäjärjestystä. Tyypillistä vasemmiston touhua joka ei säväytä ainakaan järkevyydellään tai asiallisuudellaan.

    • Anonyymi

      Demokratiassa kansa valitsee heidän asioitaan hoitamaan valitsemansa ihmiset. Nämä ihmiset ajavat äänestäjiensä asiaa.Äänestystulos näytti sen että Vihreillä Keskustalla ja vasemmistolaisilla pitäisi olla taju olla nyt syrjässä ja nuolla haavojaan.
      Kummallista että vihervasemmistolaiset joita on 11 ja 13 ja sdp 43 ei tätä ymmärrä. Koko ajan koetetaan iskeä kansan valitsemien edustajien kimppuun ja se on entisten somejulkaisujen sisältö.
      Ja kohta ollaan hiljaa kuin Venäjällä. Mitään ei saa kirjoittaa eik ävarsinkaan sanoa- ollaan suomettumis Suomessa takaisin ja ihan oman vihreitten keskusta ja vasemmiston ja sdp:n ansiosta. Sitäkö he kaipaavat?
      Vaikka Venäjää nyt atvostellaan kovin sanoin niin jos joku somessa sanoo, että mamut valloittaa Suomen niin se on ihan kauhea. Viralta pano ja ei pääse festareille ei ministeriksi ei yhtään mihinkään. ei varsinkaa Pride marssille.
      Sitten pyydetään anteeksi että en minä ole natsi enkä rasisti. Mutta se ei riitä.
      Pois vaan pois pois.
      Tulevaisuuden Suomessa on vain pyllyjään keikuttelevia "miehiä "...

      • Anonyymi

        Natsit ei kuulu Suomeen. Minusta ne on vieraslajeja ja pitäisi karkottaa Suomesta ja ehkäpä johonkin keskitysleirille vaikkapa.


    • Anonyymi

      LISÄÄ MAMUJA

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe