Ekhva rikkoo lakia evätessään hoidon ihmisiltä, joille se lain mukaan kuuluu.

Anonyymi-ap

Hoitotakuu vaatii, että leikaukseen pitää päästä kuuden kuukauden sisällä. Ekhvan alueella tämä ei toteudu. Ekhva kieltäytyy antamasta palveluseteliä yksityiselle puolelle, joka voisi tehdä leikkauksen. Muilla hyvinvointialueilla palveluseteleitä myönnetään. Johtuuko Ekhvan kanta siitä, että johdossa on sosialidemokraatteja, jotka ovat yritysvastaisia? Marinin hallituksen toimet ovat olleet selvästi yritysvastaisia. Johtuuko lain rikkominen samasta vasemmistofilosofiasta?

Sairaat eivät parane jonoissa. Odottamalla tilanne vain pahenee. Vasemmistoideologia näyttää olevan tasapäistäminen ja estää ihmisten pääsy hoitoon yksityispuolelle. Palvelusetelejä ei myönnetä. Se aiheuttaa tuskaa ja epätoivoa vanhusväestössä. Moni vanhus voisi elää kotona koko loppuelämänsä, jos Ekhva myöntäisi vanhuksille asianmukaisesti henkilökohtaisen budjetin ja palvelusetelit. Ei vain onnistu. Mieluummin annetaan vanhuksien joutua poliklinikan kautta sairaalaan ja sieltä Armilaan, Imatralle tai Parikkalaan sänkypotilaaksi odottamaan kuolemaa. Sitäkö käypä hoito on? Poliitikkojen tasapäistävä kolhoosi tekee niin. Yrityksissä ei koskaan tehtäisi sillä tavalla.

Ekhva on byrokratian peruskuvatus. Aluevaltuustossa on 59 henkeä, Aluehallituksessa 13 henkeä ja näille kaikille varajäsenet. Virkamiesjohdossa on jotajanimikkeitä 12. Johtajia on niin, että päät kolisee. Ekhvan byrokratia on varsinainen torikokouksien kerho, jossa kukaan ei ota vastuuta mistään. Sitä poliittiset elimet ovat. Politiikka ja asioiden hoitaminen ovat kaksi eri asiaa. Poliittinen kerho toimii ja reaalimaailma on ihan itsekseen.

Toivottavasti uuden Orpon hallituksen toimin saadaan myös Ekhvan asiat kuntoon ja ihmiset pääsevät hoitoon ja leikkauksiin, kun sitä tarvitsevat.

Ekhva:n poliittinen johto irtisanoi Eksoten johtajia ja antoi kultaiset kädenpuristukset. Rahan jakoa. Tämä ei ollut tulos tai ulos, vaan vanhoina työntekijöinä siirtyviksi näistä ei ollut, jostain syystä. Tilalle rekrytoitiin uusia johtajia. Mitä järkeä??? Kultaisten kädenpuristusten rahoilla olisi lähetetty 15 henkeä tekonivelleikkaukseen.

7

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa ihmettelen minäkin että miksi ei saa palveluseteleitä leikkauksiin ym. hoitoihin. Sillä tavalla saataisiin hoitojonot purettua ja ihmiset pääsisivät mahdollisimman nopeasti hoitoon. Odottavan aika on pitkä niin kuin sanotaan.
      Hallinto on paisunut kuin pullataikina, mutta ei ne leikkaukset ja muut hoidot tule tehtyä kokouksissa istumalla.

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍑 ­N­y­m­­­f­­o­­­m­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17917551I

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Ekhva-elefantti elikkä hyvinvointialuueen johto: aluevaltuusto, -hallitus jäsenineen ja varajäsenineen ja johtajat ovat kooltaan kuin keskisuuri yritys 140 henkeä. Jo sen pyörittäminen vie miljoonan vuodessa. Eikä silloin ole vielä yhtään potilasta hoidettu. Tunteeko hallituksen puheenjohtaja kaikki Ekhva-elefanttiin kuuluvat? En usko.

      Ajatelkaa, että Suomessa on 21 samanlaista. Aivan hullua hommaa. Sote ajettiin läpi vain hallituksen äänin. Olisiko demarit kannattaneet moista, jos olisivat olleet oppositiossa? Kristillisdemarit eivät olisi koskaan laatineet tuommoista organisaatiota. He ovat sentään realipolitiikan kannattajia, lähimmäisten asialla.

      Asiantuntijat ajoivat viiden hyvinvointialueen mallia.

    • Anonyymi

      Mielestäni Ekhva:n jonotusajat ei ole muuttunut yhtään sen huonommaksi kuin Eksoten. Ihan yhtä kauan hoitoa odotetaan. Ongelma vaan vaihtanut nimeään.

    • Anonyymi

      Tilanne on tasa-arvoideologian takia järjetön. Jos jonoa hoitoon on, saattaa parempi aines voi joutua huonompaan osaan siksi, että huonompi aines sattui pääsemään edelle. Sellainen lähentelee ihmislajin tärvelemistä.

      Mutta eletäänhän tässä keskiaikaa vuoden 1000 ja 3000 välillä, ja tekoälykin on vasta keksitty, jota hädintuskin osataan ottaa edes käyttöön virastoissa ehkä siksi, jotta ongelmista ei päästäisi liian nopeasti eroon?

    • Anonyymi

      No et sieltä saa mitää hoitoa, samaa tautia hoidetaan lääkkeillä, täällä ei millää. Ootetaan et potkastaa tyhjää.

      • Anonyymi

        Nii varmaa tarkoitanet ulkomailta saa lääkehoidon, täältä et saa mitää mitä pitäis saada.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe