Hämeenlinnan taidemuseon naisintendenttien epäasiallinen käytös 2023-07-10 ilmaiskierrospäivänä.

Anonyymi-ap

Kävin lukuisia vuosia sitten Hämeenlinnan taidemuseossa ilmaispäivänä / ilmaiskierroksella. Lähistöllä oli silloinkin "Mantila Oy -mainos" tai sitä mainostettiin paikallisesti. Onko jopa liiallista mainostusta?
Naisintendentit joita oli silloinkin alakerrassa 3 - 4 nauroivat + sanoivat että "täällä haisee paska". Joku niistä sanoi niitä että "ei haise". Lipunmyynnissä oli myös nainen. Menin sanomaan silloin näille 3 -4:lle että lopettakaa. He sanoivat ettei tarvitse lopettaa nauramista, koska olen ilmaiskierroksella / en ole maksanut mitään.
Menin silloin museon näyttely-yläkertaan ja poistuessani sieltä minusta oli tehty perusteeton valitus. Kuulin siitä alakerrassa. Olin kuulemma sulkenut oven jotenkin väärin. Aivan keksittyä. Aiheeton valitus silloin.

Tänään 2023-07-10 Hämeenlinnan taidemuseon vieressä on taas "Mantila Oy -mainos" / sitä mainostetaan. Mielestäni aivan liikaa.
Samat intendenttinaiset ilmeisesti kuten silloin nauroivat koko ajan niin paljon että minun piti lähteä pois. En mennyt näyttely-yläkertaankaan, koska olisivat tehneet ilmeisesti taas perusteettoman valituksen minusta. (Kuten edellisellä ilmaiskierroksella / ilmaispäivänä lukuisia vuosia sitten.)

Todella törkeää puhetta, tosin paikalla ei ollut muita tänään siellä juuri silloin. Taas samat puheet "täällä haisee paska" + "ei haise".
Törkyturpia ei pitäisi päästää sisälle ollenkaan. Hämeenlinnassa on "räkälämeininki" taidemuseossakin. Jos nämä naisintendentit olivat kännissä tai huumeissa. En suosittele ilmaiskierroksia, jos tulet yksin Hämeenlinnan taidemuseoon. Pahoitin mieleni.
Itseasiassa minulle huudeltiin tänään paikallisen ulkomaalaisen ruokapaikan pihalta + risteyksessä autosta mies provosoi oikein kunnolla.
Poistuessani minua kuvattiin kadulla autosta.
Kotona ollessani Hämeenlinnan taidemuseon lipunmyynnissä ollut nainen käveli kadulla ja puhui kovaa "tulee housuun" taloni autotieliittymän kohdalla.

2

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kehottaisin puhumaan näistä ammattiauttajalle. Oikeesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe