Kaupungin paras terassi

Anonyymi-ap

Aikuisille paras terassi missä leppoisin meno ?

2

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Aikuisille paras terassi missä leppoisin meno ?"

      Ainoa minkä voisin yhdistää suht leppoisaan menoon, on juna Kouvolasta johonkin pohjoiseen, kun sillä on vankivaunu perässä. Silloin vauhtikaan ei ole liian kova, ja ehtii maisemia nähdä.
      Jos junaan tulee vielä vika, on meno leppoisaa istuskella tai maata tuntemattomalla asemalla aurinkoa ottaen ja radiota kuunnellen. Jos talvi, on kiva laittaa notski pystyyn, paistella makkarat ja jatkaa sitten matkaa.

    • Anonyymi

      Aloituksesta tuli mieleen:

      Oinas mies
      Pyyhältää baariin niin, ettei ovimies edes tajua mikä hänen ohitseen vilahti. Oinas suuntaa suoraan baaritiskille, tilaa kymmenen vodkasnapsia, jotka viskaa kurkkuunsa alta minuutin. Perään hän kaataa kannullisen sangriaa ja muutaman oluen ja sytyttää tupakan; on saatava toimintaa aikaiseksi.

      Härkä mies
      Saapuu taksilla. Hän menee baaritiskille, tilaa Irish coffeen ja etsii miellyttävän nurkkapöydän, jossa nautiskelee pehmeästä nojatuolista, kahvista ja sikarista.

      Kaksos muija
      Saapuu baariin tanssien. Hän flirttaa ensin ovimiehen kanssa, viilettää sitten vessaan, törmää tuttuihin, ja löytää myöhemmin tiensä baaritiskille. Tilaa pirskahtelevan pirteän drinkin, ja ryntää oinaan kanssa tanssilattialle; kuka nyt paikallaan pysyisi?

      Rapu mies
      Ei olisi edes halunnut lähteä baariin. Hänellä oli niin ihanaa sohvanurkassa mummon vanhan huovan alla, mutta ajatteli varovasti kokeilla jotain uutta, ja tavallista. Rapu astuu sisään verryttelyhousuissaan varovasti pälyillen, jos vaikka joku katsoo uhkaavasti. Hän toivoo törmäävänsä johonkin tuttavaan, jotta tulisi kotoisan turvallinen olo. Tiskiltä rapu tilaa oluen, ja menee johonkin rauhalliseen pöytään.

      Leijona mies
      Saapuu sisään suuri elkeisesti kimaltelevassa asussaan. Toivottavasti kaikki huomaavat - siitä ei ole epäilystäkään, ja katseet kääntyvät tämän shown edessä. Hän kävelee ympäristöään (muijia) tarkkaillen tiskille. Leijona tilaa uhkeaa kuohuviiniä ja jää istumaan baaritiskille mairea hymy naamallaan. Tässä on kaikkein aukein ja varmin huomion saannin alue.

      Väliaikatiedotus:

      Oinas on haastanut riitaa jo kolmen henkilön kanssa. Kaksoset on käynyt jo oksentamassa sekä lähentelemässä puolta ravintolan henkilökuntaa ja ainakin puolta asiakkaista. Rapu jutustelee 85-vuotiaan sedän kanssa pula-ajasta. Härkä nauttii olostaan nurkkapöydässä.

      Neitsyt nainen
      Saapuu sisään. Häntä inhottaa viettää iltaa rietastelijoiden kanssa ravintolassa. Mielummin hän olisi siivonnut kotiaan ja järjestellyt keräilykokoelmiaan. Neitsyt siirtyy huomaamatta tiskille ja tilaa tuoremehua; soittaisivat edes jotain klassista musiikkia. Neitsyt huomaa lattian likaisuuden ja päättää pyyhkiä kenkänsä tavallista tarkemmin mattoon kun kotiin tulee, ja matto menee parvekkeelle tuulettumaan.

      Vaaka nainen
      Saapuu uudessa asussaan, hajusteilta tuoksuen. Hän flirttaa ovimiehelle leveästi hymyillen. Vaaka suunnistaa tiskille ja tilaa jonkun nätin, makean ja seksikkään juoman. Vaaka huomaa toisella puolellaan neitsyen; miten kukaan voi pukeutua noin tavallisesti?

      Skorpioni mies
      Saapuu moottoripyörällä. Hän täräyttää prätkänsä parkkiin ja astelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä ja rokkia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua ja juoman, jonka nimi on Terrible Death. Skorpioni iskee silmää vaa'alle, joka poistuu paikalta liukkaasti, kun taas kaksoset tulee kihnuttamaan tilalle. Leijona on niin naisten hurmoksessa, ettei edes huomaa skorpionia.

      Väliaikatiedotus:

      Oinas on heitetty jo kertaalleen pihalle haastettuaan riitaa ovimiehen kanssa (luikkinut salaa sisään uudestaan). Kaksoset katosi wc:hen skorpionin ja jonkun naisen kanssa. Rapu ikävöi äitinsä helmoihin. Leijona kertoo ihailijajoukolleen itse maustamiaan tarinoita itsestään. Neitsyt pähkäilee likaista mukiaan että pitäisikö ilmoittaa baarin pitäjälle. Vaaka tanssii kuumaa tangoa ihanan adoniksen kanssa. Härkä juo edelleen samaa Irish coffeeta ihmetellen mitä hemmettiä paikalla tapahtuu koittaen keskittyä päivän lehteen.

      Jousimies mies
      Saapuu sisään ison kaveriporukan kanssa. Tilaa tiskiltä Long island ice teen ja ryntää tanssimaan 80-luvun discohittiä. Tanssilattia ei riitä, hän hyppää tanssimaan myös pöydälle saaden vessasta tulleen kaksosen mukaansa kun taas oinas katsoo kilpailijan kaipaavan selkäänsä. Rapua alkaa pelottaa ja tämä livahtaa johonkin syrjemmäs lähelle ulko-ovea.

      Kauris nainen
      Tulee yksin. Hänellä on masennuskausi menossa, ja töistäkään ei olisi huvittanut lähteä. Hän ottaa kossucolan ja menee yksin pöytään. Samallahan kun humaltuu voi suunnitella uusia työasioita. Neitsyt päättää lähteä matkoihinsa tarkistaen että kaikki on mukana ja ettei mitään ole viety. Paikka alkaa näyttää liian likaiselta ja sekavalta hänelle. Leijona nuoleskelee päissään olevaa 17 vuotiasta kämpälleen.

      Vesimies nainen
      Saapuu iloisena. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltä siideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta lähipöytään. Kaksoset ja oinas pysyvät tuskin jaloillaan. Rapu päättää livahtaa neitsyen perässä tiehensä.

      Kalat mies
      Saapuu juuri ennen valomerkkiä. Hän on juonut hyvät pohjat kotona ja onkin siinä ja siinä päästääkö ovimies häntä sisäänkään. Kalat tilaa äkkiä juoman tiskiltä, kun vielä saa ja menee tanssilattialle huojumaan yksinään viimeisten hitaiden tahdissa haaveillen, että olisi joku jonka kanssa tanssia. Kaksosta ja oinasta raahataan ulos. Härkä herää lehtensä äärestä ja laahustaa ulos.

      Kuka tunnisti itsensä tästä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe