Haaveilen toisesta naisesta

Olimme pitkään haaveilleet Timon kanssa toisesta naisesta. Erityisesti minä itse toivoin löytäväni toisen, halukkaan ja intohimoisen ehkäpä vähän lutkamaisenkin naisen viettämään aikaa kanssamme. Olemaan yhtä aikaa ystävä ja rakastajatar meille molemmille.

Olimme sen verran päässeet kokemaan toista naista vuoteessamme, että tiedän tilanteen kiihottavan minua hurjasti. Nautin nähdessäni Timon imemässä toisen halukkaan naisen rintoja, nuolemassa toisen naisen pillua tai työntymässä hänen sisäänsä. Eniten juuri nautin katselemisesta, vaikka mielelläni myös koskettelen toista ihanaa muodokasta naista.

Erityisesti se, että toinen nainen tarjoaisi itseään Timon kosketeltavaksi tai pyytäisi koskettamaan itseään, on minusta erityisen kiihottava ajatus. Haaveeni taustalla on kokemus oman serkkutyttöni kanssa. Saunoimme hänen ja hänen miehensä kanssa meillä muutama vuosi sitten. Saunan jälkeen serkun mies oli hyvin nopeasti unten mailla – liikaa alkoholia. Serkkutyttöni Mallu ja Timo puolestaan saunoivat pitkään kahdestaan. Kun he tulivat saunasta olohuoneeseen punaposkisina, tajusin heti, että ainakin jotain pientä ihanaa oli tapahtunut heidän välillään jo saunassa. Jo pelkkä ajatus sai minut sykkimään halusta.

Timo istuin saunasta tultuaan sohvalle ja Mallu hakeutui lähes hänen syliinsä pelkkä pyyhe päällään. Mallu veti Timon kädet rinnoilleen ja pyysi hieromaan itseään. Katsoin kiihottuneena vieressä. Timo hieroi Mallun melko pieniä rintoja ja nipisteli nännejä. Pyyhe avautui kiihottavasti ja paljasti Mallun pyöreän vatsan ja ohuen karvoituksen. Mallu huokaili silmät puoliummessa nautinnosta Timon kokeneissa ja halukkaissa käsissä. He suutelivat ja kuulin kuinka molemmat huohottivat kiihkosta. Mallu vaikeroi nautinnosta niin kovaäänisesti, että pelkäsin hänen miehensä heräävän.

Timo siirtyi Mallun jalkojen väliin. Mallu ei laittanut yhtään vastaan, kun Timo levitti hänen häpyhuulensa aivan auki. Timo ihaili edessään avautuvaa märkää pillua ennen kuin ryhtyi nuolemaan. Hänen kielensä on taivaallinen ja sen myös kuuli Mallun nautinnon uikutuksesta. Osallistuin vuoron suutelemalla Mallua, vuoroin hieromalla ja imemällä hänen nännejään. Ainoa harmi tilanteessa oli, että alkoholin vaikutuksen vuoksi – eihän tarkoituksena ollut alun perin sekstailu – Timo ei päässyt kunnolla Mallun sisään.

Seuraavilla tapaamiskerroilla ei ole päästy ihan samalle asteelle, vaikka Timo on yrittänyt. Ehkä Mallulla on vähän huono omatunto asiasta. Toisaalta Mallusta välittyy, että hän jollain tasolla ehkä haluaisikin ja mielellään vähän flirttailee Timon kanssa. Timo flirttailee aina isosti Mallun kanssa, jos vain tulee pieninkään mahdollisuus. Haaveilen siitä, että vielä jonain kertana Mallu haluaa kokea tapahtuneen uudelleen ja Timo työntyy lopulta kovana hänen sisäänsä.

Haaveilen meille ystävättärestä, joka osallistuisi arkeemme. Kävisimme kuntosalilla, patikoimassa ja erityisesti tanssimassa.Timo tanssittaisi häntä, pitäisi tiukasti lähellään, flirttailisi, suutelisikin. Saisi naisen halukkaaksi. Tansseista palatessa Timo hyväilisi ja riisuisi naista jo autossa, takapenkillä. Nainen antautuisi Timolle täysin estotta, halukkaana. Nauttisi Timon hyväilyistä. Kotona heti sisälle päästyämme Timo nuolisi hänelle ensimmäisen orgasmin. Sen jälkeen Timo työntyisi häneen ja rakastelisi uuden orgasmin naiselle. Pääsisin kiihottuneena katsomaan läheltä, kuinka Timo työntyy kovana naisen sisään. Jos Timo nostaa naisen syliinsä istumaan kalu sisällä, selkä Timon vatsaa päin, voisin nuolla naisen klitorista ja kiihottaa häntä lisää, antaa entistä voimakkaamman orgasmin. Välillä voisin imaista Timon kalun suuhuni ja auttaa sen jälleen takaisin ystävättären sisään.

Mielessäni on monia muitakin kiihottavia haaveita. Olisi ihana ajella naisen pillun huulet posliiniksi esileikkinä Timoa varten. Kosketella naisen rintoja, märkää pillua ja suudella häntä. Haaveilen, että kotiin (kaupasta / töistä) tullessani he olisivat jo täydessä touhussa olohuoneessa. Naisen rinnat paljaana ja hame vyötärölle nostettuna, Timo työntymässä kovana sisään, nuolemassa himokkaana naisen märkää pillua.

Toisaalta nukkuisimme kaikki hellässä syleilyssä yhdessä. Koskettelisimme, sivelisimme, halailisimme, suutelisimme toisiamme. Nauttisimme estottomasti toistemme läheisyydestä, kaikista ihanista vatsamakkaroista, roikkuvista rinnosta, isoista nänneistä, pyöreistä pyllyistä.

Kaiken keskiössä olisi erityisesti naisystävän nautinto ja hänen tarpeensa, mutta kaikkien meidän kolmen hyvä olo ja nautinto. Jos ystävättären mielestä en ole palvonut häntä tarpeeksi ja hänestä tarvitsen siitä rangaistuksen, otan halukkaasti vastaan piiskausta pakaroilleni tai pillulle. Toisaalta, jos ystävätär kokee itse tarvitsevansa rangaistusta narttumaisesta käytöksestään, Timo voi tarvittaessa kevyesti rangaista häntä. Vain taivas on nautinnon rajana.

2

3690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjoita lisää, sinä kirjoitat hyvin.

    • Anonyymi

      Kerron miehenä oman kokemuksen viime kesältä. Vaimolla ystävä saunomassa ulkosaunallamme,siinä kun saunaa lämmitin tytöt tuli terassille jo oottamaan.Vaimon ystävä rehevä nainen,iso rintainen ja isopyllyinen nainen. Vaimoni pieni 152 cm nainen,ystävä päätä pitempi.Sain saunan kuntoon ja tytöt sanoi voit sä terassille jäädä,tytöt meni siveästi pyyhkeet päällä saunaan,jäin juomaan olutta. Tytöt kikatti ja joivat lonkkua suht tiiviisti. Mulla viskipullo terassilla,otin sen pöydälle valmiiksi. Sanoin jos käyn saunassa kanssa,menin pukuhuoneeseen ja riisuin,ystävä tuli hakemaan tupakit ja näki mut alasti,läpsäsi pyllylle ja iski silmää ja kuiskasi nam.Menin vähän jäykkänä löylyyn ja naureskelin. Tytöt huusi saako ottaa viskiä,rouvat ottaa vaan. Kuulin kun kikatus kasvoi. Nautin lämmöstä ja otin hikilöylyt,menin jäähylle ja tytöt hörppi viskiä ja lonkkua. Vaimo sanoi hän käy puskapissalla ja sit tytöt menee saunaan,vaimo hävisi pissalle,ystävä nousi ylös ja tiputti pyyhkeen,järkyttävän kokoiset rinnat ja suuret nännit ja posliini pillu,iski silmää ja veti pyyhkeen takaisin...huh huh. Tytöt painuo saunaan,vaimolla unohtui jo pyyhe,tytöt vastoivat ja älämölö oli aikamoinen...Huikkasin että käyn hakemassa sisältä lisää lonkkua.Tulin takaisin,oli aivan hiljaista,sitten kuulin jotain,olet niin pieni nainen,avasin pukuhuoneen oven varoen,oma vaimo pylly pystyssä,ystävä iso pylly edessäni suuteli vaimon pillua,oma kyrpäni jämähti heti pystyyn,ystävän iso posliini pillu kiilteli märkänä,ja sormi kiusasi vaimon pillua ja pyllyä ja hoki kokoajan oot niin pieni nainen...Painoin oven varoen kiinni ja siirryin terassille hivelemään kyrpää ja nauttimaan oluesta🥰

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      Suomen sosialidemokraattinen puolue
      17
      1025
    Aihe