Koiraopas kaikil koiranomistajil

Anonyymi-ap

Moi. Tässä muutamia puskaradioita ja ryhmiä seuranneena päätin laatia koiraoppaan kaikille koiran omistaville. Tai ihmisille, jotka joskus elämänsä aikana tapaavat koiran. Edes yhden. Edes kerran.
Jos olet hankkimassa koiraa niin muutat ehkä mielesi tämän luettuasi.
Älä missään nimessä ota suurta koiraa pieneen asuntoon, koska se masentuu ja koska koiranhan on päästävä 20km lenkille myös kotonaan silläaikaa, kun olet töissä.(huom. varmista että olet töissä, koska muuten sinulla ei ole varaa yleelliseen elämään tottuneeseen koiraan, mutta älä missään nimessä sellaisessa työssä joka kestää enemmän kuin 4 tuntia päivässä, koska koiraa ei voi jättää 5 tunniksi yksin. Myöskään yöllä.) Äläkä missään nimessä ota pientä koiraa isoon asuntoon, koska se masentuu, eksyy, katoaa ja löytyy muumioituneena jonkun antiikkilipaston alta.
Älä ota koiraa myöskään lapsiperheeseen, koska se on peto. Tai sitten lapsesi saattaa olla peto. Ja siinä ollaan tilanteessa, että jompikumpi väistämättä syö toisen.
Oletan jokaisen myös pitävän koiransa kytkettynä, koska vapaana pitämisestä saa Suomessa kuolemantuomion ja kaiken lisäksi joudut helvettiin miettimään tekojasi.
Pidä koira ulkoilun ajan lyhyessä hihnassa kiinni jalkaasi vasten, jottei se pääse säikyttelemään ohikulkijoita, haistelemaan tai edes tekemään tarpeitaan.
Sitten muille kulkijoille tiedoksi. Haukkuva koira on agressiivinen. Hiljainen koira on piiloagressiivinen. Älä kulje tällaisten ohi. Äläkä missään tapauksessa kehu koiraa tai lässytä sille, koska silloin se pian innostuu ja kaikki on pilalla.
Kierrä vähintään sadan metrin päästä koiraa. Jos aiot ohittaa koiran ja ulkoiluttajan takaa päin, muista antaa merkki. Pirikello, kitara kukkopilli tai ihan mitä vaan, jottei koira säikähdä, kun yhtäkkiä suhahdat ohi ja ala poukkoilla ympäriinsä, koska silloin se on sinun vikasi, jos jotain tapahtuu. Älä myöskään pidä liian kovaa ääntä, jottei koira säikähdä. Parasta olisi kuiskata myötätuuleen tai lähettää savumerkkejä aina ennen ohittamista.
Pidä myöskin aina kiikarit mukana niin näet tarpeeksi kaukaa, jos koiralla tai omistajalla on jotain keltaista. Se tarkoittaa, että älä mene 500 metriä lähemmäs. Älä katso sinne päin. Äläkä edes hengitä. Koska silloin koira voi seota päästään ja taas tullaan siihen tilanteeseen, että se on sinun vikasi. Sinulla on siis vastuu kaikkien muiden koirien ja niiden omistajien toimista.
Tunnollisena koiranomistajana keräät tietenkin sen jätökset. Ja marttyyrina kaikkien muidenkin koirien jätökset ja ilmoitat siitä sosiaaliseen mediaan. Kannattaa opettaa koira syömään omat paskansa, jos käy niin ikävästi, että kakkapussi on jäänyt kotiin. Pidä lenkillä aina mukana kastelukannu ja katuharja, jos koirasi sattuu olemaan kuralla. Myös metsässä, koska joku marjanpoimija tai sienestäjä luultavasti siihen liukastuu, lyö päänsä kiveen ja tuupertuu.

Tässä oli kiteytettynä muualta lukemiani ohjeita. Enkä edes kovin paljoa liioittele. Onnistuminen on näin ollen mahdotonta.

Ps. Saatan laittaa tulevaisuudessa vielä kissaoppaan, joka on varmasti vähintään yhtä mielenkiintoinen.

1

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä tehdä asialle?

        Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
        Sinkut
        160
        2570
      2. Selänteiden kommentit

        Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
        Kotimaiset julkkisjuorut
        207
        1682
      3. Ethän syytä itseäsi

        siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
        Ikävä
        182
        1630
      4. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

        Korpeaa hheh heh.
        Perussuomalaiset
        79
        1301
      5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

        Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
        Luterilaisuus
        28
        1035
      6. Nyt kun pride on ohi on siks

        Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
        Luterilaisuus
        297
        966
      7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

        Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
        Julkkikset
        47
        934
      8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

        Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
        Sinkut
        179
        850
      9. Miksi et mies halua

        Seksiä minun kanssa?
        Ikävä
        79
        833
      10. Et vastannut vielä

        Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
        Ikävä
        65
        808
      Aihe