Haluaisin perusteellisen terveystarkastuksen

Anonyymi-ap

Sellaisen missä käytäisiin vaivat, lääkitys läpi ja otettaisiin kaikki verikokeet. Onko mitään mahdollisuutta saada julkisella puolella? Siellä kun on periaatteena yksi aika/yksi vaiva. Itsellä kakkosdiabetes ja kaikkea muutakin. En ole lääkärissä käynyt vuosiin kun aina vain puhelinlääkärin antavat ja olen niin huono puhumaan puhelimessa. Ei muutenkaan jaksaisi käydä kymmentä kertaa lääkärissä että saisi kaiken hoidettua.

Onkohan yksityisellä jotain sellaista pakettia että kerralla katsottaisiin kaikki ja paljonkohan maksaisi? Lainallahan se pitäisi varmaan maksaa eli Visalla mutta jos saisi kerralla hyvän terveystarkastuksen eli vähän niin kuin vuosihuollon niin voisi se vähän enemmän maksaakin. Pitäisi vaan olla varma että jos Visalla maksaa niin saisi varmasti katetta rahoille.

9

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan yksityisillä monenlaisia paketteja katso vaikka hinnastosta, mutta onko ne sen parempia kuin normaalit laboratoriokokeet on toinen juttu. Varaisin ajan vastaanotolle sieltä tulee sitten tarvittaessa lähete laboratorioon. Lääkärihän nekin tulokset analysoi.

    • Anonyymi

      Kyllä pitää saada kunnallisellekin aika. Varaat ihan normaaliajan ja sitten vastaanotolla selvität lääkäriltä mitä haluaisit. Itse sain vastaavalla tavalla muutama vuosi sitten lähetteen niin labrakokeisiin kuin röntgeniin ja rasitus ekg. Labrakokeilla selvitettiin kaikki tärkeimmät. Minulla oli vuosia edellisestä lääkärikäynnista ja ikää jo yli 60.
      Asun tosin muualla mutta eiköhän tuo toimi teilläkin.

    • Anonyymi

      Kyllä saat julkiseltakin varsinkin, kun on diabetes. Mulla ei varsinaisesti ole sairauksia (diagnoosia), mutta kerran vuodessa otatan laajan verenkuvan ja mm. vitamiinitasot, sillä menneisyydessä on ollut raudan ja B12-vitamiinin puutetta. Jos joku kysyy miksi (yleensä ei kysy), niin sanon, että vitamiinitasoja pitää seurata, kun on näköjään taipumusta puutostiloihin.

    • Anonyymi

      Jos työtön niin kysy työttömien ilmaista terveystarkastusta jossa käydään kaikki läpi.

    • Anonyymi

      Yksityinen diabettestutkimukset erittäin kallista, internetistä löytyy joistain lääkärikeskuksen luettelo maksuista.

      Huono ohje täältä. Jos et käytä alkoholia niin kuin en käytä, etkä syö muita lääkkeitä kuin diabeteslääkkeitä ja ehkä verenpainelääkkeitä niin et tarvitse erityisempää seurantaa kun vain itse tunnistat tilanteet. Turhia lisättyjä proteneja ei kannata syödä. Täällä Helsingissä eivät anna verenmittausliuskia kuin vain niille joille lääkäri määränneet insuliininesteen käyttäjille. Siispä pärjätty - pärjättävä ilman, testejä ei tehty vuosiin. liuskat apteekissa hyvin kalliita. Paras hoitomenetelmä diabetes 2 on pysyä sopiva painoisena, kävellä joka päivä vähintään puolituntia eikä sen tarvitse olla ravia ja ruokailu. Joka päivä aloittaa kokojyväpuurolla, sen tekee helposti mikrossa, sopivaan kulhoon noin desi kuivaa puuroa ja vettä sen verran että on kostea. Ikrossa ehkä minnuutin 800w? Aivan hiukan laittanut tomusokeria, syöden rauhassa. Käytän myös hyviä kuivattuja luumuja puuron lisäksi, tärkeätä luoliston toimivuus. Merkittävästi voi vaikuttaa olotilaan kun - jos suolisto kovin täynnä.

      • Anonyymi

        MIkrossa ehkä minnuutin 800w? Aivan hiukan laittanut tomusokeria, syöden rauhassa. Käytän myös hyviä kuivattuja luumuja puuron lisäksi erikseen syötynä, tärkeätä suoliston toimivuus. Merkittävästi voi vaikuttaa olotilaan kun - jos suolisto kovin täynnä. t: Iäkäs.


      • Anonyymi

        Kun on "diabetes ja kaikkea muutakin", niin taatusti pääsee terveyskeskukseen. Itsekin käy testeissä, vaikka verenpaine on pysynyt lääkkeillä ihanteellisena.


    • Anonyymi

      Ulosotto Kadyrov ei turhia kursaile. Vitun hyvää kahvia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe