Nuoren pahan olon syykö

Anonyymi-ap

Toivon, että nuoret lukisitte edes tämän, vaikka onkin erään äidin näkökulma.

Niin kävelin kaikessa rauhassa erään kaupungin keskustassa eilen , jossa tavaratalon aulassa oli nuorisojoukkoja, poikia tyttöjä. En yleensä kiinnitä huomiota. Kuitenkin nyt ohitin tämän joukon ihan vierestä ja siinä pari piti pystyssä nuorta, uskoisin olleen yläkoulun oppilasjoukko. Tämä nuori oli melko veltossa kunnossa ja naama valkea, mutta kuulin mitä hän sopersi, järkytyin, koska kunto oli tuo ja puhe ilmeisesti tunne-elämästä ja eka ihastuksesta.
No tytöt hoputtivat viemään kaveria pois.

Jäin miettimään tuota tilannetta, hyvä oli että toiset jotenkin huolehtivat. Kuitenkaan nuo huolehtijat tuskin vielä ymmärsivät tilanteen vakavuutta, juuri ja juuri koulupäivä päättynyt keli 13-14 välillä.
tämä nuori tarvitsisi kipeästi ja pian apua, sillä jotakin hän oli nauttinut aivan liikaa, sillä varmasti seuraavaksi jalat lopullisesti pettivät, kun eivät nytkään juuri pitäneet , vilkaistessani huomasin, että silmät myös olivat hyvin raukeat.

Tuo nuori oli hukkumassa ongelmiinsa päihteiden kautta, muut eivät näyttäneet päihteisiltä. Nuori oli hyvin pukeutunut ja todella nuori hyvännäköinen nuori, ulkokuori ei anna aihetta päihteisiin.

Minä äitinä jätän hätähuudon tämän nuoren puolesta ja kaikkien muiden nuorten , sillä heillä on elämä edessä.
En usko, että moralisointi auttaa tätäkään nuorta, mutta nuoret joukolla saatte aikaan paljon, olemalla kavereita ja yhdessä jättämällä juomisen ja huumeet ja muut päihteet pois ja vietätte kaveriaikaa iloiten ja keskustellen.

Halikaa ja kosketelkaa toisianne, sillä jokainen tarvitsee lähelleen turvallisia ihmisiä, ei vielä kuitenkaan parisuhdetta.
Keskustelkaa ja naurakaa, mutta kiusaaminen tavalla tai toisella kokonaan pois.

Hyvää nuoruutta kaikille toivoen ja selviytymistä kasvukivuista ilman päihteitä.

Nuoret , teille myydään pimeästi noita järkyttäviä päihteitä, joku vanhempi henkilö käyttää teitä hyväkseen, älkää ostako ja luulko, että elämänne paranee.
Joudutte koukkuun aineisiin, pian myytte itse nuorille saadaksenne lisää tuota huumetta ja tuhoatte nuoria ja joku siellä ketjun yläpäässä rahastaa ja elää rikkaasti. Se on myös rikollisten maailma, älkää ottako ensimmäistäkään , lopetetaan tämä nuorten tuhoaminen kokonaan.
Nuoret olkaa vahvoja ja suojelkaa heikompia ja jos suinkin voitte saada nuorelle apua ajoissa, se saattaa pelastaa nuoren elämän.

1

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu. Itsekin nuoren henkilön äiti ja olen huomannut nuorten keskuudessa samaa. Omalla nuorelle ja hänen kavereille olen yrittänyt varoittaa just sitä, että nuo heistä hieman vanhemmat yrittää käyttää näitä hieman nuorempia hyväksi ja että päihteiden kanssa jos joutuvat tekemisiin niin se on kaikella tapaa vaarallista myös läheisillekkin. Nuo päihteet on levinnyt ikävästi jo laajalti ympäri Suomea ja "edellisenä" sukupolvena ei voi kun olla huolissaan. Poliisien, sossujen, opettajien ym. virkahenkilöiden resurssit ei riitä ratkomaan ko. ongelmia (joskus soittanut kun nähnyt jotain vastaavaa. Pallottelevat vaan vastuuta edestaksisin ja lopulta kukaan ei pystynyt tekemään asialle mitään.) Nuoret keitä itse ollaan jututeltu vakuuttelee että "Kyllä me pärjätään!" Vaan huolettaa justiinsa se, että he eivät ymmärrä, vaikka kuinka lupaisivat. Ei auta kun toivoa nuorille parasta❣️

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe