Mikä on noloin tilanne seksiä harrastaessa

Anonyymi-ap

Minulla itselläni noloin tilanne on ollut, kun tyttöystäväni asui isänsä omistaman rintamamiestalon yläkerrassa ja innostuimme harrastamaan kesäkuumalla siellä yläkerran huoneessa seksiä intohimoisesti. Tyttöystäväni oli selällään ikkunan vieressä olevalla pöydällä alastomana, ainoastaan kirkkaan punaiset avokkaat jaloissa. Pani tyttöystävääni nuoruuden innolla ja emme kumpikaan tulleet ajatelleeksi, että aivan talon viereen rakennettiin uutta omakotitaloa ja muurarit olivat telineillä aivan ikkunan vieressä, kun kaupunki oli kaavoittanut vanhoille vuokratonteille uusia tontteja talojen väliin. Tuuletusikkunakin oli auki, joten he saivat melko autenttisen esityksen.
Kävi vielä niin, että siinä pöydällä oli joku mummon virkkaama pöytäliina ja se hiersi tyttöystäväni selän verille, kun oikein naida rynkytimme siinä pöydällä, niin tyttöystäväni selkä tuli vielä todella kipeäksi. Olin viikon hänen luonaan, niin naimme loppuviikon visusti poissa ikkunasta ja takaapäin, kun tyttöystävän selkään sattui muuten.
Hieman nolotti lähteä sieltä talosta ulos kaupungille, kun ne rakennusmiehet olivat siellä telineillä naureskelemassa.

90

22949

    Vastaukset

    • Anonyymi

      Tämä ei nyt ole varsinainen seksikokemus, mutta vähän sinnepäin ja ainakin nolo tai kiusallinen.

      Olin anopilla tapetoimassa makuuhuonetta. Anoppi on 73v ja appiukko samoissa lukemissa.
      Olin siis heillä tapetoimasa, appiukko oli hakemassa uutta auto ja tein hommaa yksin, anopista ei olisi ollut asiassa apua.
      Aloin siirtämään huonekaluja pois seinustalta. Kun siirsin sellasta isohkoa ovellista kaappia horjahdin, kaappi oli kaatua ja sen ovet aukesi ja tavarat lensi lattialle.
      Ja tässä nolous, lattialle levisi jos jonkun laista seksi tavaraa, oli dildoja, anustappia, penispumppu, liukkaria, joku laite missä kuppi ja joku käsipumppu, pornoleffoja….
      Eikä siinä muuten olisi ollut mitään, mutta kun anoppi kuuli kolinaa ja ryntäsi huoneeseen, missä minä olin noitten lelujen keskellä tunkemassa niitä kaappiin.
      Oli se noloa molemmille, kun minä olen lattialla polvillani anopin musta dildo toisessa kädessä ja anustappi toisessa ympärillä jos jonkinlaista seksitavaraa.
      Ei siinä kumpikaan pystynyt mitään järkevää sanomaan ja anoppi lähti huoneesta.
      Jonkun aikaa kesti, että pystyin olemaan normisti anopin seurassa.

    • Anonyymi

      Tyttöystäväni asui aikoinaan vanhan puutalon yläkerrassa vuokralla ja kalustona siellä oli sen alakerran mummon huonekaluja. Sänky oli vanha hetekka ja siinä oli sellainen lisävuode, sen sai sieltä alta esille jotenkin.
      Olimme tyttöystäväni kanssa ravintolassa ja tulimme myöhään yöllä sinne asunnolle. Panohommat oli kummallakin mielessä ja olimme kumpikin humalassa, niin se hetekan kokoaminen ei ihan mennyt putkeen siinä kiireessä. Se hetekka tietysti kitisi ja natisi, kun naimme, mutta aikamme naituamme se hetekka römpsähti jotenkin alas. Aivan hirveä ääni, onneksi kumpaankaan ei sattunut, mutta tunnelman se latisti, kun sieltä yritimme nousta.
      Vuokraemäntäkin oli herännyt yöllä siihen ääneen ja muistutti tyttöystävääni yöllisistä miesvieraista.

    • Anonyymi

      Minulla noloin tilanne seksiin liittyen oli, sormetin pilluani saunamme pesuhuoneessamme suihkussa ollessani, kun olin 16 tai 17 vuotias, olin aivan orgasmin partaalla ja äitini tuli sinne yllättäen tuomaan pyykkiä pesukoneeseen. En huomannut lainkaan äitini tuloa heti, mutta varsin pian tajusin äitini olevan siinä niiden pyykkien kanssa. Kyllä nolotti.

    • Anonyymi

      Että noloin tilanne. Minulla noloin tilanne tapahtui, kun olin muuttanut omaan yksiöön ja tutustuin yhden yliopistoprojektin kautta minua hieman vanhempaan mieheen.
      Mies oli ihan täysi juntti, mutta muuten mukava, suhteemme alkoi siitä, kun tarvitsin yksiin häihin avecin. No, ne häät meni ihan pieleen meidän osalta, siitä ei sen enempää, mutta jotain jäi ja aloimme seurustelemaan.
      Olin hankkinut sälepohjalla olevan parisängyn ja se sälepohja tietty ei kestänyt. Se ei vielä mitään, mutta minulla oli laktoosivaivoja, joita ei oltu silloin vielä tunnistettu ja olin ostanut läheisestä Siwasta runsaasti viiliä jääkaappiin, eikä ne olleet laktoosittomia. En tajunnut niiden viilien yhteyttä vatsavaivoihin ja sitten ne vatsavaivat pääsivät valloilleen sängyssä harrastaessamme seksiä. Tarviiko enempiä kertoa, miksi nolotti.
      Onneksi tuo mies oli ymmärtäväinen, mutta kyllä nolotti. Seurustelimme lopulta kolme vuotta ja olimme kihloissakin siitä vuoden verran. Erosimme hyvässä yhteisymmärryksessä, vaikka ei olisi pitänyt erota. Seuraava mieheni oli täysi sika, mutta oli myöhäistä katua, tämä edellinen mieheni oli jo löytänyt uuden naisen ja perustanut perheen.

    • Anonyymi

      Omalla kohdalla oli noloin kokemus seksiin liittyen, kun vuosia sitten tutustuin kirjeenvaihdon kautta erääseen nuoreen naiseen. Kirjoittelimme aikamme ja viimein tapasimmekin hänen kotonaan, kun matkustin hänen luokseen.
      Ihan mukava ilta muuten, juttelimme pitkään, mutta asunnon haju oli ihan karmea, jotenkin vaan ihan hirveä haju siellä asunnossa.
      Päädyimme kuitenkin illan aikana sänkyyn ja en ole eläissäni nähnyt niin rumia rintoja kenelläkään. Aivan käsittämättömän rumat, muistuttivat lähinnä jotain jogurttipurkkeja, jotka roikkuivat ihmeellisesti, minulta meni aivan halut siinä tilanteessa. Ja se asunnon haju varmaan vielä, en voi käsittää, että mikä siellä niin haisi.
      Lähdin sieltä pois ja olin hotellissa yötä.

    • Ei hemmetti että nauratti nää jutut. Parasta settiä pitkään aikaan. 😅

      Ilmeisesti minulla on ollut tuuria, tai elämäni on ollut tylsää kun en ihan samaan mittakaavaan yllä omilla muisteloilla.

    • Anonyymi

      Onko toisille käynyt tälläistä tilanne, kun olette rakastellet autossa. Me oltiin miesystäväni kanssa henkilöautolla matkalla 4-tietä pohjoiseen ja Heinolan jälkeen kumpaakin alkoi panettamaan ihan hirveästi.
      Miesystäväni sanoi työreissultaan tietävänsä hyvän paikan tien sivussa, vanhan sorakuopan lammen rannassa, hyvä ja taatusti rauhallinen paikka. En sitten kysellyt enempiä niistä työreissuista, kun himotti niin.
      Päästiin sinne soramontulle ja mies ajoi Hondamme sopivasti leppäpusikon varjoon sen, mutta ei kokonaan piiloon. Päästiin heti tosi toimiin, vaatteita lähti päältä riittävästi ja etupenkkiä käännettiin sopivaan asentoon. Pääsin myös hyvin mieheni päälle ja jäykkää penistä sisään, aloitin ratsastuksen. Alkoi heti kuulumaan ihan infernaalista ryminää ja kohottauduin katsomaan, että mitä ihmettä.
      Joku maalaisisäntä tulla rymisteli traktorillaan perävaunun kanssa ja katseli tietysti automme suuntaa juuri, kun nousin ylös tissit paljaana. Se isäntä meni menojaan ja varmaan kertoi emännälleen näkemästään. Jatkoimme toimintaamme.
      Heti kohta sinne soramontulle kuului tulevan joku toinenkin auto, jäimme makaamaan aivan hiljaa, minä miesystäväni päällä. Auto ajoi aivan lähellemme.
      Kuunneltiin, kun ovia lyötiin kiinni ja naisen ääni kuultiin, täällä on varmaan toisiakin marjastajia, Timo älä mene sinne auton lähelle.
      Äiti, äiti täällä autossa on joku kuollut nainen ja mies, ne on toistensa päällä, niillä ei ole vaatteita!
      Sitten tuli se pojan äiti siihen, oli pakko nousta siitä ja sanoa, ettei meillä ole mitään hätää, vähän lepäillään tässä.
      Äiti, äiti mikä niillä oikein oli siellä, kuulin vielä. Mennään nyt, ei niillä mitään.

      • Anonyymi

        Kyllä ei itselle, mutta kaverille kävi tyttöystävänsä kanssa, että jäivät autolla kiinni tälläiseen paikkaan. Vanha farmari Taunus ja se jäi takavetoisena kiinni sinne naimapaikkaan. Oli jotain pehmoista maata ollut siinä. Siihen oli tullut joku isäntä traktorillaan ihmettelemään, kaveri oli pyytänyt hinaamaan sitä Taunusta. Isäntä oli hieman hymyillyt, kun kaveri tyttöystävä oli punastellut. Kaveri meni sitten naimisiin sen tyttöystävän kanssa, kun lapsikin tulossa


      • Anonyymi

        Hitsi kun alkoi naurattamaan tuo tilanne. Voin hyvin kuvitella pikkukakaran katsomassa autoon sisälle ;D


      • Anonyymi

        Tää kyllä paras pitkään aikaan. Tuosta enää puuttuis, että siinä vieressä olis ollu suunnistajien rasti ja porukkaa olis alkanut lappaa pipona siihen auton viereen.


      • Anonyymi

        Miten sitä porukkaa tuleekin. Meille kävi poikaystävän kanssa hieman samalla lailla. Mentiin sellaiselle rauhalliselle lammenrannalle, luultiin ainakin. Jonkin aikaa siinä pussailtiin ja saatiin vähän aloiteltua muutakin, niin siihen tuli jotain lenkkeilijöitä. Oli joku ulkoilureitti siinä. Joku koiranpissattaja tuli koputtelemaan auton ikkunaan, kun lasit ihan huurteessa. Sitten siihen tuli poliisit vielä puhalluttamaan poikaystävää.


    • Anonyymi

      Parasta pitkään aikaan täällä!

    • Anonyymi

      Kyllä näitä tapahtuu. Mulle kävi faijan uuden auton kanssa parkkihallissa, kun oltiin yhden mimmin kanssa siellä faijan uudessa Mazdassa kuksimassa ja siihen tuli yleisöä. Aloin siirtämään sitä autoa ja peruuttaessa raotin ovea nähdäkseni taakse, niin se ovi osui sellaiseen betonipilariin. Vittu se ovi meni ihan ruttuun ja faija huusi hinaajan lailla, kysyi tosin, että oliko se mimmi edes hyvä. Oli se!

    • Anonyymi

      Autossa naidessa tuli ihan hirveä lihaskramppi reiteen tai suonenvedosta silloin puhuttiin, kun se auto oli pieni Fiat 600 silloin. Ei se tyttö oikein ymmärtänyt sitä tilannetta. Isän auto oli sekin.

    • Anonyymi

      Suonenvetokohtaus on minulekin sattunut autossa lempiessä. Äkkiä oli pakko huutaa sillä varpaassa tuntui pahalta, yritin jalkapohjaa painaa auton kattoa vasten. Mies katsoi minua silmät pullistuneena niin kuin ketunpojalla kakkiessa. En keronut miehelle mistä ulinani johtui annoin hänen mielikuvituksen laukata.

    • Anonyymi

      Minullakin suonenvetokohtaus on kyllä ollut niitä noloimpia tilanteita. Olin kaivanut syksyllä salaojia lapiolla kapeassa ojassa ja siinä tuli lihaksille jotain ylimääräistä. Lähdin siitä sitten viikonlopuksi naisystäväni, nykyisen vaimoni luokse ja suhteemme oli varsin orastavassa vaiheessa silloin.
      Meillä oli tietysti suunnitelmia viikonlopulle, kun kummallakin oli vapaata ja se viikonloppu meni aika mielenkiintoiseksi, kun rakastellessamme minulle tuli reiteen aivan mieletön suonenvetokohtaus joka kerta, vaikka yritimme mitä asentoa. Juuri herkimmällä hetkellä alkoi reidestä vetämään ihan hirveästi. Ja sitten se ainut kerta, kun ei tullut vielä sitä suonenvetokohtausta, oli naisystäväni unohtanut laittaa oven lukkoon ja hänen nuorin siskonsa tuli sinne asuntoon sisälle. Naisystäväni hyökkäsi kiireesti sängystä päältäni alastomana sinne ovelle.
      Vaan siitä se lähti ja nyt on olut yhdessä yli 20 vuotta.

    • Anonyymi

      Noihin autoihin liittyen tulee mieleen opiskeluvuosilta tosi erikoinen tapaus, kun lainasin kaverin isän vihreää Ford Cortinaa ja lähdin sillä illalla hakemaan tyttöystävääni kaupasta missä hän oli opiskeluun liittyvässä harjoittelussa.
      Ajoin se Cortinan siihen kaupan pihaan parkkiin ja menin sisälle katsomaan, että onko tyttöystäväni jo valmiina lähtöön. Tyttöystäväni tulikin heti kohta takahuoneen puolelta valmiina lähtöön ja tulimme ulos pakkaseen, halaukset ja pusut vaihdettiin siinä pihalla, mentiin sitten siihen Cortinaan, kun sain avaimella ovet auki.
      Käynnistin sen auton, että tuli lämmintä sisälle, pussattiin siinä vielä aika kiihkeästi. Vähän aikaa pussattuamme ajattelin laittaa kasettia soimaan soittimeen, mutta eipä ollut soitinta!
      Sitten rupesin katsomaan tarkemmin, niin eihän me oltu edes siinä kaverin isän Cortinassa, siinä kun oli kasettisoitin ja erilaiset lattiamatot, nyt vasta huomasin eron kauhukseni.
      Sammutin auton kiireesti ja lähdimme sieltä ulos, laitoin ovet lukkoon ja ihmettelimme siinä parkkipaikalla, että mitäs nyt. Siinä vähän katseltuamme huomattiin, että se kaverin isän auto olikin hieman kauempana, siihen vain oli tullut yksi Kupla-Volkkari väliin sillä aikaa ja tämä toinen aivan samanlainen vihreä Ford Cortina, kun olin sisällä kaupassa tyttöystävää hakemassa. Onneksi tuon toisen samanlaisen auton omistaja ei tullut silloin siihen paikalle, kun olimme tyttöystäväni kanssa siellä autossa sisällä pussailemassa. En tiedä, että mitä me oltaisiin tyttöystävän kanssa hänelle selitetty kun nuoria oltiin.
      Palautin auton kaverin isälle ja sanoin, että on sulla erikoinen auto, kun sen avaimet käy toisiinkin samanlaisiin ja samanvärisiin vihreisiin autoihin, että kannattaisi lukot vaihtaa.

      Tälläistä minulle ei ole koskaan sen jälkeen käynyt, vaikka autoja on ollut elämäni aikana melkoisen paljon. Todella erikoinen juttu ja tosi!

      • Anonyymi

        Ei tuo ollut tuon ajan autoissa mitään uutta. Monet autot sai sillä käyntiin että pisti voiveitsen virtalukkoon ja väänsi ja ovien lukot olivat yhtä yksinkertaisia. Avaimet eivät olleet kuin näön vuoksi. Hommat alkoi vasta sitten muuttua kun mediat alkoivat tekemään juttuja siitä kuinka helposti autot lähtevät käyntiin ja kuinka helposti autoihin pääsee sisälle. Karpokin taisi tehdä juttua tuosta joskus aikoinaan ja muistaakseni esitteli kuinka helposti homma hoituu? On muuten jännä kuinka paljon maailma on muuttunut niistä ajoista. Siihen aikaan autoja oli niin vähän että kaikki tiesivät kuka omisti ja minkä auton. Sen vuoksi niitä ei varmaan pöllitykään niin usein ja tuollaiset pikkuasiat kuin lukot jäivät suurelta yleisöltä huomioimatta pitkäksi aikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuo ollut tuon ajan autoissa mitään uutta. Monet autot sai sillä käyntiin että pisti voiveitsen virtalukkoon ja väänsi ja ovien lukot olivat yhtä yksinkertaisia. Avaimet eivät olleet kuin näön vuoksi. Hommat alkoi vasta sitten muuttua kun mediat alkoivat tekemään juttuja siitä kuinka helposti autot lähtevät käyntiin ja kuinka helposti autoihin pääsee sisälle. Karpokin taisi tehdä juttua tuosta joskus aikoinaan ja muistaakseni esitteli kuinka helposti homma hoituu? On muuten jännä kuinka paljon maailma on muuttunut niistä ajoista. Siihen aikaan autoja oli niin vähän että kaikki tiesivät kuka omisti ja minkä auton. Sen vuoksi niitä ei varmaan pöllitykään niin usein ja tuollaiset pikkuasiat kuin lukot jäivät suurelta yleisöltä huomioimatta pitkäksi aikaa.

        Tämä tapahtui kyllä kaupungissa ostoskeskuksen parkkipaikalla, ei niiden autojen omistajia siellä tiedetty. Vaan oli se erikoinen juttu, sitä on muisteltu vielä kaverin kanssa, jonka isän auto se oli. Kaverin isä oli tietty ihmeissään. Tää tapahtui 1977 talvella.
        Muistan kyllä jonkun Karpon jutun, missä niitä autojen avaimia kokeiltiin. Kuulin kyllä myöhemmin, että jollakin kaverilla oli uudemman Toyota Hiacen avaimet käyneet toiseen samanlaiseen joskus 90-luvulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuo ollut tuon ajan autoissa mitään uutta. Monet autot sai sillä käyntiin että pisti voiveitsen virtalukkoon ja väänsi ja ovien lukot olivat yhtä yksinkertaisia. Avaimet eivät olleet kuin näön vuoksi. Hommat alkoi vasta sitten muuttua kun mediat alkoivat tekemään juttuja siitä kuinka helposti autot lähtevät käyntiin ja kuinka helposti autoihin pääsee sisälle. Karpokin taisi tehdä juttua tuosta joskus aikoinaan ja muistaakseni esitteli kuinka helposti homma hoituu? On muuten jännä kuinka paljon maailma on muuttunut niistä ajoista. Siihen aikaan autoja oli niin vähän että kaikki tiesivät kuka omisti ja minkä auton. Sen vuoksi niitä ei varmaan pöllitykään niin usein ja tuollaiset pikkuasiat kuin lukot jäivät suurelta yleisöltä huomioimatta pitkäksi aikaa.

        Joo, vanhoihin autoihin pääsi muutenkin aika helposti sisälle.
        Kaverillani oli sellainen 70-luvun Toyota Corolla, rotta-corollaksi niitä sanottiin jostain syystä, niin sen sai ainakin sellaisella sopivan mittaisella ja -paksuisella linkkuveitsen terälläkin käyntiin jopa, lukoista puhumattakaan. Ja joku taisi kertoa onnistuneensa samassa asiassa jopa jäätelötikun avulla.
        Ja Trabantiin ainakin kuulemma pystyi murtautumaan sisään siten, että potkaisi napakasti oikeaan kohtaan tarpeeksi lähelle lukkoa. Johtui kaiketi siitä Trabantin lasikuiturakenteesta, että ovi jousti sen verran, että lukon kieli ponnahti vastakappaleesta pois.


    • Anonyymi

      Ehkä nolointa oli jäädä kiinni seksin harrastamisesta kylpylässä. Olin erään varatun naisen kanssa viettämässä viikonloppua. Kylpylässä oli hiljaista, joten aloimme paneskelemaan syrjäisimmässä porealtaassa, jossa olimme aivan kaksin. Emme huomanneet kiimassamme valvontakameraa.
      Järkkärinainen tuli sanomaan, että tuo ei ole sopivaa käytöstä kylpylässä. Hommahan ei loppunut siihen. Me olimme jo silmätikkuja siinä vaiheessa, ja jäimme toisenkin kerran kiinni rysän päältä sellaiselta divaanin tapaiselta alustalta. Siinä oli verhot edessä, mutta sama järkkäri löysi meidät sieltä.
      Tuli sitten hankittua porttikielto siihen paikkaan, mutta ihan vittuillessaan panimme vielä ko. putiikin oven edessä, mutta kaupungin mailla, joten järkkäri ei voinut puuttua. Siis nolottaa, mutta tulipahan kostettua.

    • Anonyymi

      Minulla noloin tilanne tuli, kun poikaystäväni oli sairaalassa hoidettavana ja olin menossa häntä katsomaan, sekä viemään hänelle henkilökohtaisia tavaroita.
      En saanut kyytiä järjestettyä sinne sairaalaan muuten, kuin naapurini kyydillä, kun se sairaala oli syrjäisessä paikassa ja julkisia kuluneuvoja meni sinne huonosti.
      Naapurini oli minua lähes 20 vuotta vanhempi tosi mukava mies, jonka kanssa minulla oli ollut hieman pientä flirttiä jo aiemmin, joten hän lähti mielellään minua kyytiin.
      Jotenkin siinä matkan aikana, lähes tunti, alkoi tekemään mieli tuota naapuria. Tunne oli varmaan molemmin puoleinen ja päästyämme sinne sairaalan pihalle parkkiin pääsi tilanne hieman valloilleen. Ainut vaan, että poikaystäväni oli ulkona jaloittelemassa sellaisessa sairaalan takissa ja tunnisti tuon naapurin auton.
      Käry kävi. Se loppui sitten siihen vähän ajan päästä, mutta tuon naapurin kanssa me kyllä jatkettiin myöhemmin.

    • Anonyymi

      Minun noloin kokemus seksiin liittyen oli poikaystävän kanssa sellaisella metsäkämpällä joskus teininä. Sellainen vanha pieni metsäkämppä, jonka poikaystäväni tiesi, se oli hänen tutun kämppä. Menimme sinne luvatta ja ihan vaan tarkoituksella harrastaa seksiä siellä.
      Se oli sellainen pieni ja keskellä pieni kamina, poikaystäväni teki siihen kaminaan tulet, että tarkenimme siellä. Kamina lämpeni hyvin ja sisälle tuli mukavan lämmintä.

      Siellä kämpässä oli seinustalla kahden puolen laverit, aika ahtaat. Pääsimme kuitenkin hyvin lopulta naimaan, mutta siinä äheltäessämme poikaystäväni kaatoi minun uudet kumisaappaat kuuman kaminan kylkeen. Se saapaat alkoi käryämään aivan kauheasti.

      Jouduimme tuulettamaan sitä kämppää ja muutenkin tunnelma meni pilalle. Pakko oli yrittää siivota sitä kaminan kylkeä, kun sitä käryä tuli niin paljon. Kotona sitten piti selittää, että miten saapaat on palaneet rikki, kun oltiin sieniretkellä.

    • Anonyymi

      Kerran pokasin vanhalta kivan friidun ja luulin, että sain neitsyttä, mutta aamulla tajusin painaneen vain pessarin puhki.

    • Anonyymi

      Minun noloin tilanne oli, kun pokasin yhden neitosen, niin hän oli jonkin sortin kehitysvammainen. Ihan ok näköinen, mutta täysin dille ja aivan ihmeellinen, kun sitten tarkemmin siinä tutustuin. Ei tullut panohommista mitään, täysin floppi koko juttu. Oli täysi tekeminen päästä hänestä eroon. Kaikkea sitä tuleekin vastaan.

      • Anonyymi

        Minulle ei käynyt, mutta hyvälle ystävättärelleni kävi joskus 90-luvulla, kun hän oli Napakymppi ohjelmassa telkkarissa neiti X ja hän valitsi herra C matkakumppaniksi. Me kaverit vielä näytettiin ystävättärelleni käsimerkeillä tätä herra C, kun oltiin siellä katsomossa. He voittivat peräti sen napakymppimatkan Korfulle.
        Tämä herra C oli sitten aivan täysi tampio, jonkin sortin kehitysvammainen, asui vanhan äitinsä hoivissa. Edes tuo ohjelman juontaja Salmelainen ei sitä huomannut, ettei kaveri käy kaikilla pytyillä, niin hyvin tämä herra C osasi esiintyä ja oli vielä hyvän näköinenkin. Se ystävättären napakymppimatka Korfulle meni ihan pieleen, kun asia selvisi matkan aikana ja hänellä oli täysi työ päästä tästä herra C eroon. Onneksi heillä oli niin paljon välimatkaa, että ystävättäreni pääsi viimein rauhaan tuosta miehestä. Jälkeenpäin kuultiin, että tuo mies joutui edunvalvontaan ja johonkin pakkohoitoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle ei käynyt, mutta hyvälle ystävättärelleni kävi joskus 90-luvulla, kun hän oli Napakymppi ohjelmassa telkkarissa neiti X ja hän valitsi herra C matkakumppaniksi. Me kaverit vielä näytettiin ystävättärelleni käsimerkeillä tätä herra C, kun oltiin siellä katsomossa. He voittivat peräti sen napakymppimatkan Korfulle.
        Tämä herra C oli sitten aivan täysi tampio, jonkin sortin kehitysvammainen, asui vanhan äitinsä hoivissa. Edes tuo ohjelman juontaja Salmelainen ei sitä huomannut, ettei kaveri käy kaikilla pytyillä, niin hyvin tämä herra C osasi esiintyä ja oli vielä hyvän näköinenkin. Se ystävättären napakymppimatka Korfulle meni ihan pieleen, kun asia selvisi matkan aikana ja hänellä oli täysi työ päästä tästä herra C eroon. Onneksi heillä oli niin paljon välimatkaa, että ystävättäreni pääsi viimein rauhaan tuosta miehestä. Jälkeenpäin kuultiin, että tuo mies joutui edunvalvontaan ja johonkin pakkohoitoon.

        Oli siellä Napakympissä monenlaista viheltäjää, yksi tuttu viheltäjä oli siellä ja kehuskeli vielä rahoillaan, Salmelainenkin siihen viisasteli, ettei p*skalle taivu. Siinä vaan kävi niin, että tää kaveri jäi rannalle, ei valinnut neiti X tätä viheltäjää, onneksi.
        Tämä viheltäjä sai kuitenkin tuo Napakympin kuuluisuuden vuoksi monenlaista morsianta ja loppu oli nolo, rahat vietiin ja viheltäjä veti itsensä hirteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli siellä Napakympissä monenlaista viheltäjää, yksi tuttu viheltäjä oli siellä ja kehuskeli vielä rahoillaan, Salmelainenkin siihen viisasteli, ettei p*skalle taivu. Siinä vaan kävi niin, että tää kaveri jäi rannalle, ei valinnut neiti X tätä viheltäjää, onneksi.
        Tämä viheltäjä sai kuitenkin tuo Napakympin kuuluisuuden vuoksi monenlaista morsianta ja loppu oli nolo, rahat vietiin ja viheltäjä veti itsensä hirteen.

        Yksi tuttava rouva kertoi olleensa siinä Napakympin kuvauksissa myös mukana aikoinaan. Oli kuulema ollut melkoista touhua jo kulissien takana.


      • Anonyymi

        Minulle kävi myös aikoinaan vuosia sitten, että tutustuin jollain senssilinjoilla nuoreen naiseen. Tuo nainen vaikutti puhelinkeskustelujen perusteella ihan mukavalta, mutta jotain oli mikä ei natsannut. Nainen kertoi olevansa hyvä laittamaan ruokaa ja lupasi tehdä minullekin hyvää ruokaa.
        Lähdin häntä kuitenkin tapaamaan, kun oltiin paljon keskusteltu puhelimen välityksellä. Ensin tosin pyysin häntä tulemaan minun luokseni, jos hän olisi tullut tekemään sitä hyvää ruokaa, mutta se ei ollut kuulemasti mahdollista, joten minä lähdin hänen luokseen.
        Se tapaaminen meni ihan pieleen, oven tuli avaamaan aivan mieletön plösö, tämä nuori nainen oli syönyt itsensä hirveän lihavaksi, painoa varmaan lähes 200 kiloa. Liikkuminen oli vaikeaa. Lisäksi ilmeni, että hän oli eläkkeellä mielenterveysongelmien vuoksi. Puhelimessa oli ollut puhetta, että voisimme harrastaa seksiä, nainen sitä ehdotti, mutta kyllä minulta meni halut täysin edes yrittää seksiä hänen kanssaan. Muutenkaan meillä ei sitten natsannut, vaikka puhelimessa olin saanut ihan toisen käsityksen, ehkä se mieletön lihavuus vielä teki tilanteesta sellaisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle kävi myös aikoinaan vuosia sitten, että tutustuin jollain senssilinjoilla nuoreen naiseen. Tuo nainen vaikutti puhelinkeskustelujen perusteella ihan mukavalta, mutta jotain oli mikä ei natsannut. Nainen kertoi olevansa hyvä laittamaan ruokaa ja lupasi tehdä minullekin hyvää ruokaa.
        Lähdin häntä kuitenkin tapaamaan, kun oltiin paljon keskusteltu puhelimen välityksellä. Ensin tosin pyysin häntä tulemaan minun luokseni, jos hän olisi tullut tekemään sitä hyvää ruokaa, mutta se ei ollut kuulemasti mahdollista, joten minä lähdin hänen luokseen.
        Se tapaaminen meni ihan pieleen, oven tuli avaamaan aivan mieletön plösö, tämä nuori nainen oli syönyt itsensä hirveän lihavaksi, painoa varmaan lähes 200 kiloa. Liikkuminen oli vaikeaa. Lisäksi ilmeni, että hän oli eläkkeellä mielenterveysongelmien vuoksi. Puhelimessa oli ollut puhetta, että voisimme harrastaa seksiä, nainen sitä ehdotti, mutta kyllä minulta meni halut täysin edes yrittää seksiä hänen kanssaan. Muutenkaan meillä ei sitten natsannut, vaikka puhelimessa olin saanut ihan toisen käsityksen, ehkä se mieletön lihavuus vielä teki tilanteesta sellaisen.

        Minäkin tutustuin joskus 80-luvulla nuoruudessani sellaisilla senssilinjoilla yhteen eronneeseen rouvaan. Se senssilinja oli joku puhelinyhtiön vahingossa keksimä juttu, missä oli joskus yhdistynyt useampi puhelu teknisen vian vuoksi ja puhelinyhtiö teki siitä palvelun, se ei maksanut edes paljoa, paikallispuhelun hinnalla silloin soitettiin. Myöhemmin tuli ne rahastuslinjat!
        Kokeilin itsekin sitä puhelinlinjaa mielenkiinnosta ja heti löytyi mukava juttukaveri, kun ilmeisesti muita ujostutti. Juteltiin aika pitkään ja lopulta sovittiin, että soitellaan vain omiin numeroihin kahdestaan.
        Lopulta puhuttiin vain kahdestaan puhelimessa aika paljon ja oli eroottista latausta keskusteluissa. Tapasimme, mutta olipa tapaaminen, aivan höpsuinen nainen, kaula syöty hirveille jäljille ja rouva oli ollut ruoka-aikaan kotona. Luvalla sanoen pelkäsin saavani taudin hänestä, jos panisin. Jätin naimiset sikseen, itsesuojeluvaisto kehoitti pysymään erossa hänestä. Kovasti yritti vielä soitella yöllä minulle, mutta lopetin kohteliaasti keskustelut. Viimein luovutti ja en sitten kuullut hänestä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin tutustuin joskus 80-luvulla nuoruudessani sellaisilla senssilinjoilla yhteen eronneeseen rouvaan. Se senssilinja oli joku puhelinyhtiön vahingossa keksimä juttu, missä oli joskus yhdistynyt useampi puhelu teknisen vian vuoksi ja puhelinyhtiö teki siitä palvelun, se ei maksanut edes paljoa, paikallispuhelun hinnalla silloin soitettiin. Myöhemmin tuli ne rahastuslinjat!
        Kokeilin itsekin sitä puhelinlinjaa mielenkiinnosta ja heti löytyi mukava juttukaveri, kun ilmeisesti muita ujostutti. Juteltiin aika pitkään ja lopulta sovittiin, että soitellaan vain omiin numeroihin kahdestaan.
        Lopulta puhuttiin vain kahdestaan puhelimessa aika paljon ja oli eroottista latausta keskusteluissa. Tapasimme, mutta olipa tapaaminen, aivan höpsuinen nainen, kaula syöty hirveille jäljille ja rouva oli ollut ruoka-aikaan kotona. Luvalla sanoen pelkäsin saavani taudin hänestä, jos panisin. Jätin naimiset sikseen, itsesuojeluvaisto kehoitti pysymään erossa hänestä. Kovasti yritti vielä soitella yöllä minulle, mutta lopetin kohteliaasti keskustelut. Viimein luovutti ja en sitten kuullut hänestä mitään.

        Joku tälläinen puhelinjuttu minullekin sattui aikoinaan, siinä vaan sattui olemaan alaikäisiä tyttöjä, jotka olisi olleet seksiseuraa vailla. Alkuun oli puhetta mennä elokuviin ja siellä sitten olisi saanut heitä hoidella. Jätin koko homman, kun selvisi että ne tytöt oli alaikäisiä, sai mennä tytöt keskenään elokuviin. Ties miksi olisi siinä joutunut heidän kanssaan, jos olisi ehdotuksiin suostunut.


    • Anonyymi

      kihlattuni yllätti kun harrastin kaverini kanssa peppu-panoja saunassa ratsastin aivan hulluna kun saunan ovi aukes ei selittelyä jatkoimme kun ovi sulkeutui

      • Anonyymi

        Taisi päättyä se kihlaus, kun mies osoittautui hauhauksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taisi päättyä se kihlaus, kun mies osoittautui hauhauksi.

        meillä ainakin jatkuu tyttis haluu ähdä kun miestä nussitaan kovaa


    • Anonyymi

      Oltiin poikaystävän kanssa veneessä harrastamassa seksiä pienellä järvellä, missä heillä oli kesämökki rannalla. Vanha iso soutuvene ja oltiin siinä veneen pohjalla, niin joku vanha pappa luuli sen veneen olevan ajelehtimassa järvellä ja souti siihen katsomaan. Hieman nolotti.

    • Anonyymi

      Ajeltiin aikonaan 90-luvun lopulla myöhään syksyllä omalla autolla mieheni kanssa Laatokan pohjoisrantaa Venäjän Karjalassa ja päädyttiin sellaiselle hiekkarannalle. Ranta oli aivan rauhallinen, ketään ei näyttänyt olevan siellä.
      Mieheni halusi käydä uimassa Laatokassa, vaikka oli aika kylmä ilma, sanoin hänelle hieman vitsillä, että noin kylmässä vedessä saattaa elimet surkastua ;D
      Mieheni siihen, että hän kyllä surkastumiset näyttää ja alkoi kähmimään minua siinä auton vieressä. Kohta olimme siinä naimassa auton konepellin päällä, että minun peppu oli lämpimän konepellin päällä ja mieheni pani minua oikein kunnolla seisaaltaan auton vierestä. Vitsi, että teki kutaa!
      Sitten me kuultiin siitä läheltä jotain venäjää ropri vetseser tai jotain siihen suuntaan. Siihen tuli joku mummo koiransa kanssa, se koira tuli miehen jalkoja haistelemaan ja minun peppua. Se mummo huuteli sitä koiraansa pois siitä ja meni pois päätään puistellen, mutisi jotain vielä venäjäksi, ei me ymmärretty.

      • Anonyymi

        Tuosta koirasta tuli mieleen, kun opiskeluaikana oli yhdellä vanhapiika opettajalla Musti niminen koira. Tällä opettajalla oli tuo Musti aika usein mukana koululla ja se oli kova poika nylkyttämään jalkaa vasten. Tää vanhapiika aina oli nolona sen koiransa kanssa ja yritti vetää hihnasta, sitä koiraa pois, kun se nylkytti jalkaa vasten. Musti pois.
        Tää opettaja asui koulun lähellä ja mimmikaverit väitti, että Musti hoitelisi tän vanhanpiian seksihommia, kun sinne asunnolle näki viereisestä talosta, missä mimmit asui. Tiedä oliko vaa juttua.


      • Anonyymi

        Kaverini oli aikoinaan valokuvia kehittävässä firmassa töissä ja kertoi heille tulleen joskus sellaisia kuvia kehitykseen, missä iso koira pani nuorta tyttöä. Ei nää varmaan harvinaisia ole, että koiralla joku panettaa itseään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaverini oli aikoinaan valokuvia kehittävässä firmassa töissä ja kertoi heille tulleen joskus sellaisia kuvia kehitykseen, missä iso koira pani nuorta tyttöä. Ei nää varmaan harvinaisia ole, että koiralla joku panettaa itseään.

        Me nuorena aikaan jolloin oli vain filmikameroita innostuttiin ottamaan toisistamme alastonkuvia ja joitain painokuvia. Vietiin filmi kehitettäväksi kameraliikkeeseen. Kun haimme kuvia nuori nainen avasi kuoren ja sanoi että katsotaan huonot pois niin ei tarvitse niistä maksaa jollei halua pitää niitä. Oli aika kuumottava ja jotenkin myös kiihottava tilanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Me nuorena aikaan jolloin oli vain filmikameroita innostuttiin ottamaan toisistamme alastonkuvia ja joitain painokuvia. Vietiin filmi kehitettäväksi kameraliikkeeseen. Kun haimme kuvia nuori nainen avasi kuoren ja sanoi että katsotaan huonot pois niin ei tarvitse niistä maksaa jollei halua pitää niitä. Oli aika kuumottava ja jotenkin myös kiihottava tilanne.

        Ei oikein tunnu uskottavalta, että valokuvaamossa olisivat avanneet sen kuoren, ne oli aina suljettuna ja vielä sinetti kuvia sisältävässä kuoressa. Aina sen itse sai avata. Kuvasin ennen paljon filmikameralla ja aika usein oli varsin rohkeitakin kuvia, mutta koskaan siellä liikkeessä ei niitä suljettuja kuoria avattu. Itse ne täytyi avata.
        Käytin tosi paljon Eirin palveluja ja ei milloinkaan ollut mitään noloja tilanteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei oikein tunnu uskottavalta, että valokuvaamossa olisivat avanneet sen kuoren, ne oli aina suljettuna ja vielä sinetti kuvia sisältävässä kuoressa. Aina sen itse sai avata. Kuvasin ennen paljon filmikameralla ja aika usein oli varsin rohkeitakin kuvia, mutta koskaan siellä liikkeessä ei niitä suljettuja kuoria avattu. Itse ne täytyi avata.
        Käytin tosi paljon Eirin palveluja ja ei milloinkaan ollut mitään noloja tilanteita.

        Kyllä vaan avattiin. Minulla samoja kokemuksia aikanaan paikkakunnan valokuvausliikkeessä.
        Jos oli selkeästi epäonnistuneita otoksia, niin niistä ei tarvinnut maksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei oikein tunnu uskottavalta, että valokuvaamossa olisivat avanneet sen kuoren, ne oli aina suljettuna ja vielä sinetti kuvia sisältävässä kuoressa. Aina sen itse sai avata. Kuvasin ennen paljon filmikameralla ja aika usein oli varsin rohkeitakin kuvia, mutta koskaan siellä liikkeessä ei niitä suljettuja kuoria avattu. Itse ne täytyi avata.
        Käytin tosi paljon Eirin palveluja ja ei milloinkaan ollut mitään noloja tilanteita.

        Avattiin ne. Taidat sekoittaa sen myyjään joka ei avannut niitä paketteja, mutta ennenkuin niitä maksettiin, ne tarkastettiin ja silloin ainakin meidän kuvat katseltiin läpi. Tai sitten olet ollut joku ammattilainen eikä kehittäjä ole vaivautunut tarkastamaan koska on jo nähnyt laadukkaat otokset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avattiin ne. Taidat sekoittaa sen myyjään joka ei avannut niitä paketteja, mutta ennenkuin niitä maksettiin, ne tarkastettiin ja silloin ainakin meidän kuvat katseltiin läpi. Tai sitten olet ollut joku ammattilainen eikä kehittäjä ole vaivautunut tarkastamaan koska on jo nähnyt laadukkaat otokset.

        Kuvasin ennen paljon filmikameroilla, mutta en muista, että koskaan olisi sitä kuvapussia avattu ja siinä oli oikein tarrakin sinettinä. Tarrassa vielä luki, että suljettu filmilaboratoriossa.
        Varmaan on ollut eri käytäntöjä eri paikkakunnilla, mutta omalle kohdalle ei ole sellaista osunut, missä asiakkaan kuvia olisi katsottu. Muistaisin sen varmasti, koska yhdenkin kerran opiskelukaverit teki minulle jäynän ja olivat kuvanneet kamerallani minulta salaa pornolehden keskiaukeaman. Olisi varmasti hävettänyt, jos se levityskuvat olisi katsottu valokuvaamossa.
        Joskus kyllä keljutti, kun epäonnistuneista kuvistakin joutui maksamaan, kun niitä katseli sitä kuvapussia avatessa. Yhdenkin kerran kameran filmi oli mennyt jotenkin väärin kameraan ja kaikki kuvat olivat vain osittain kunnolla valottuneita. Ei niitäkään katsottu valokuvaamossa, vasta kotona niitä vaimoni kanssa katseltiin. Se oli viimeinen filmi, joka me kuvattiin, siirryimme digikameraan tämän jälkeen.


    • Kerran risteilyllä kaverini kanssa jututettiin naiset mukaan hyttiin ja kaverini alkoi hytissä melkein heti touhuihin toisen naisen kanssa. Nainen joka kanssani oli alkoi jo katua että lähtivät kanssamme hyttiin kun heillä kummalakin oli mies ystävät. No istuimme käytävällä kun ystäväni pani hytissä. Naisen kanssa suutelimme ja hyväilimme toisiamme ja kun kyrpäni oli täysin kovana otin naista kädestä ja vein hyttiin jossa hänen ystävänsä ratsasti kaverillani. Otimme nopeasti vaatteet pois ja aloin nussia takaapäin ja katselin toista naista. Ehdottelin kimppaa tai että voisin kokeilla myös toista naista? Mutta heillä oli kuulemma vielä hommat kesken. Nussin kunnes nainen sai tai feikkasi. Kävin sängylle selin makuulle ja katsoin kun toinen nainen ratsasti kaverillani. Sain siinä kokeilla tissiä mutta pillua en päässyt kokeilemaan kun kaverin muna oli siellä. Jossain kohtaa nukahdin ja kaverini ja naiset olivat katsoneet että pakko nähdä hyvää unta kun kuorssaa kanki pystyssä. Nolottaa kun sammuin enkä päässyt kokeilemaan toista naista.

    • Anonyymi

      Nää autossa panemiset on ihan klassikoita noloista tilanteista. Meillekin kävi mieheni kanssa yhden kerran, kun olin tulossa ulkomailta ja mies minua vastassa Joensuussa. Oltiin oltu pitkään erossa ja kumpaakin panetti, niin mies ajoi auton ensimmäiselle sopivalle sivutielle. Alettiin heti naimiset, eikä yhtään ajateltu, että siihen voi tulla muitakin. Joku koululuokka opettajan kanssa tuli metsästä siihen, paljon lapsia. Ne pojat tuli tietysti katsomaan sitä autoa, kun miehellä hieman erikoisempi auto. Opettajakin tuli siihen. Että nolotti!

      • Anonyymi

        Meille kävi hieman vastaavaa, kun oltiin autolla ajelemassa Virossa maaseudulla joskus 90-luvun alussa. Oli syksyä ja sunnuntai-iltaa. Ihan rauhallista maaseutua ja oli metsän reunassa pieni tie. Ajoin auton siihen tien alkuun ja aloimme silloisen avopuolisoni kanssa harrastamaan seksiä. Ei yhtään ajateltu, että sieltä tieltä voi tulla joku, kun oli niin vaatimaton tie.
        Siinä ihan vähän matkan päässä oli pieni maatila, se olisi näkynytkin jos olisi tarkemmin katsottu ja sieltä oli lapset kuulleet auton pysähtyvän heidän risteykseen. Lapset olivat hälyttäneet vanhempiaan tulemaan katsomaan, epäilivät meidän olevan varkaita. Hieman naureskelivat meille, kun ymmärsivät tilanteen, lollus soomlaset ja jättivät meidät rauhaan. Meitä ei naurattanut.


    • Anonyymi

      Olimme mieheni kanssa ulkomailla lomalla hotellissa missä oli isot ikkunat. Jostain syystä saimme sellaisen käsityksen niistä ikkunoista, ettei niistä nähnyt ulkoa sisälle.
      Minä olin ikkunan edessä pylly pystyssä kontallani ja mieheni pani minua takaapäin puristellen isoja rintojani. Uuh, miten teki hyvää!
      Varsin pian meille kyllä selvisi, ettei ne lasit olleetkaan niin selektiiviset, ainoastaan auringonsäteet eivät lämmittäneet huonetta. Näkyvyys oli todella loistava ulkoa sisälle ja saimme muutamia peukutuksia esityksestämme. Kyllä hieman nolotti.

    • Anonyymi

      nuorena tyttöystävä yllätti saunan pukuhuoneessa kun otin kaverin kyrpää peppuuni häkellyin sain käskyn jatkaa kyllä olin nolo loppu-illan

      • Anonyymi

        Ei tainnut olla kovin kauaa sinulla tuo tyttöystävä, kun kerran oli jo poikaystävä...


    • Anonyymi

      Painoin yhtä nuorta naista, yhden illan juttu. Aamuyöstä painoin sitä perseeseen nussittuani pilluun jo kaksi kertaa. Persepanoja vähän vastusti mutta en kysellyt lupia. Kivaa oli mutta vetäessäni kullin pois, paskat lensi seinään tapeteille. Viikon päästä jouduin tapetoimaan seinän uusiksi

    • Anonyymi

      Olin nuorena alle parikymppisenä poikaystäväni kanssa juhannuksena telttailemassa Joutsassa Oravakivessä. Pystytimme sen oranssin Sopu teltan leirintäaluetta vastapäätä olevalle alueelle nykyisen abc huoltoaseman paikalle, kun siellä sai telttailla ilmaiseksi tai antoi vain ryypyt pullosta sille maalaisisännälle, joka kierteli siellä vanhassa hevoshaassa. Siellä oli paljon muitakin telttailijoita.
      Me kiertelimme siellä alueella poikaystäväni kanssa kavereita etsien ja löydettiinkin tuttuja. Käytiin myös siellä oikealla leirintäalueella tien toisella puolella. Nautittiin hieman alkoholiakin, paikallista sahtiakin oli kavereilla. Aikamme kierreltyämme ja toisiamme halailtuamme tuli tarvetta mennä omalle teltalle. Liekö humalatila vaikuttanut, mutta emme päätyneet omaan telttaan ja aloimme kuitenkin siinä kiimoissamme naimaan. Poikaystäväni oli päälläni juuri puuskuttamassa ja tikkasi minua pilluun kyrvällään kuin kani ja minä jalat ilmassa, kun teltan vetoketjua avattiin. Telttaan oli tulossa toinenkin pari samoin aikomuksin, vain sillä erotuksella, että teltta oli heidän. Arvaa vaan, että nolottiko. Se meidän teltta olikin toisessa paikassa, kun tarkemmin katsottiin.

    • Anonyymi

      Olin nuorena kollina Aitoon Kirkastusjuhlilla, jos joku sellaiset tietää. Ihan hirveää menoa silloin. Tietysti tuli nautittua alkoholia aika reilusti ja harkintakyky petti. Tuli iskettyä joku vanha nainen, aivan kamala haaska. Kaverit vittuili, millainen käärme ja mistä tuollaisia löytääkin. Pääsin panemaan kuitenkin sitä akkaa, ei mitään rajaa. Lopulta humalatila voitti ja ilmeisesti sammuin illan päätteeksi sinne pusikkoon.

      Aamulla heräilin ja sitä akkaa ei tietenkään näkynyt missään, kankkusen lisäksi oikea käsi oli helvetin kipeä ja turvonnut. Pakko päästä lääkäriin. Pääsin lääkäriin päivystykseen ja siellä lääkäri sanoi, että siihen on purrut käärme. Ensin ajattelin, että tämä doktor vittuilee, mutta ei mitään, kyykäärme siihen käteen oli purrut siellä pusikossa.

      Oli sitten helvetin kipeä se käsi ja sitten muutaman päivän päästä alkoi muuten kirvelemään ja kuseminen sattui, piti mennä taas lääkäriin. Olin saanut siltä akalta vielä tippurin ja sain penisilliini kuurin samalta lääkäriltä. Jo vain nolotti siinä.

      • Anonyymi

        Mulle taas kävi vuosia sitten yhdellä leirintäalueella juhannuksena, missä olimme silloisen mieheni kanssa asuntovaunulla, että mieheni sammui sinne asuntovaunuun kesken kaiken. Lähdin siitä kiertelemään sinne leirintäalueella vittuuntuneena ja tapasin kolme nuorta miestä, aivan teinejä. Lyöttäydyin näiden teinien porukkaan, kun heillä oli juotavaa, jotai sahtia ja join sitä hieman. Raikasti kuulemasti hengityksen ja teki hövelin käytöksen. Humalluin melkoisesti.
        Lopulta tilanne meni niin, että olimme kolmestaan heidän teltallaan ja kaikki kolme panivat minua ja otin suihinkin yhdeltä samaan aikaan, kun kaksi pani minua, toinen pilluun ja toinen peppuun. Tarkkaa muistikuvaa minulla ei ole lopusta, kun pillukarvatkin oli minulta ajeltu jollain partahöylällä, nämä nuoret miehet olivat jättäneen minut nukkumaan yksin telttaansa alastomana, pillukarvat oli ajeltu aika karkeasti, pilluuni oli tungettu lenkkimakkara ja jollain tussilla oli kirjoitettu pillun viereen vielä HUORA.
        Niitä nuoria miehiä ei näkynyt missään, vedin sen lenkkimakkaran pois pillusta ja kasailin vaatteet päälle mitä nyt löysin ja kävelin paljasjalon sinne asuntovaunulle. Se tussin jälki ei lähtenyt oikein millään pois ja siitä mieheni nosti hirveän älämölön.

        Jos joku teistä nyt jo aikuisista miehistä lukee tätä, niin olisitte hieman voineet harkita temppuanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulle taas kävi vuosia sitten yhdellä leirintäalueella juhannuksena, missä olimme silloisen mieheni kanssa asuntovaunulla, että mieheni sammui sinne asuntovaunuun kesken kaiken. Lähdin siitä kiertelemään sinne leirintäalueella vittuuntuneena ja tapasin kolme nuorta miestä, aivan teinejä. Lyöttäydyin näiden teinien porukkaan, kun heillä oli juotavaa, jotai sahtia ja join sitä hieman. Raikasti kuulemasti hengityksen ja teki hövelin käytöksen. Humalluin melkoisesti.
        Lopulta tilanne meni niin, että olimme kolmestaan heidän teltallaan ja kaikki kolme panivat minua ja otin suihinkin yhdeltä samaan aikaan, kun kaksi pani minua, toinen pilluun ja toinen peppuun. Tarkkaa muistikuvaa minulla ei ole lopusta, kun pillukarvatkin oli minulta ajeltu jollain partahöylällä, nämä nuoret miehet olivat jättäneen minut nukkumaan yksin telttaansa alastomana, pillukarvat oli ajeltu aika karkeasti, pilluuni oli tungettu lenkkimakkara ja jollain tussilla oli kirjoitettu pillun viereen vielä HUORA.
        Niitä nuoria miehiä ei näkynyt missään, vedin sen lenkkimakkaran pois pillusta ja kasailin vaatteet päälle mitä nyt löysin ja kävelin paljasjalon sinne asuntovaunulle. Se tussin jälki ei lähtenyt oikein millään pois ja siitä mieheni nosti hirveän älämölön.

        Jos joku teistä nyt jo aikuisista miehistä lukee tätä, niin olisitte hieman voineet harkita temppuanne.

        Olipa lapsellinen temppu näiltä nuorilta miehiltä. Saivat kuitenkin panna oikein kunnolla ja otit vielä suihinkin niiltä.


    • Anonyymi

      Tiedä oliko nyt nolo tilanne, olin joulupukkina naapurissa jokusia vuosia sitten heidän ensimmäiselle lapsenlapselle. Mukava perhe ja heillä nuorin tytär oli vielä alle parikymppinen, tosi hyvän näköinen. Tää tyttö pyöri siinä lahjapakettien kanssa auttamassa joulupukkia ja aika mukavassa tonttuasussa. Minulla otti ihan hirveän seisokin siinä, kun tää tyttö varmaan ihan tarkoituksella hieman näytti sulojaan siinä pyöriessään.
      Sitten tuli vuoro, että alkoivat laulamaan joulupukille ja otettiin valokuvia, niin eikö tää tyttö tunkenut mun syliin istumaan; Ooh, mikäs jouluhalko siellä, tää tyttö kuiskasi mulle. Vähän nolotti, kun tää tyttö vielä kiehnäsi sitä seksikästä peppuaan siinä sylissä. Eihän multa mälli lähtenyt, mutta läheltä piti.

      • Anonyymi

        Minun nolo tilanne oli taas joulupukin kanssa. Tilattiin lapsille joulupukki ja kaikki meni ihan hyvin. Olin pienessä huppelissa ja lähdin saattelemaan joulupukkia kerrostalomme ulko-ovelle, kun taloyhtiön ovet sulkeutuivat hieman erikoisesti. Siinä tuli vielä maksun kanssa puhetta ja ihan pilallani ehdotin joulupukille maksua luonnossa, sen verran olin viiniä juonut jo aaton aikana.
        Joulupukki oli heti juonessa mukana, mikä ettei! Ei menty ulko-ovelle, vaan yhdet portaat alakertaan verkkovarastoon, missä tiesin olevan sopivan laatikon varaston perällä missä hyvin onnistuu. Siinä ei paljoa tarvittu, kun joulupukki löysi sormensa pilluuni ja minä olin valmista. Siinä laatikon päällä istuen sain joulupukilta kunnolla kyrpää, niin eikös taloyhtiön kuulu kyttääjämummo tullut juuri sinne verkkovarastoon tuomaan jotain joulukoristeita omaan häkkiinsä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun nolo tilanne oli taas joulupukin kanssa. Tilattiin lapsille joulupukki ja kaikki meni ihan hyvin. Olin pienessä huppelissa ja lähdin saattelemaan joulupukkia kerrostalomme ulko-ovelle, kun taloyhtiön ovet sulkeutuivat hieman erikoisesti. Siinä tuli vielä maksun kanssa puhetta ja ihan pilallani ehdotin joulupukille maksua luonnossa, sen verran olin viiniä juonut jo aaton aikana.
        Joulupukki oli heti juonessa mukana, mikä ettei! Ei menty ulko-ovelle, vaan yhdet portaat alakertaan verkkovarastoon, missä tiesin olevan sopivan laatikon varaston perällä missä hyvin onnistuu. Siinä ei paljoa tarvittu, kun joulupukki löysi sormensa pilluuni ja minä olin valmista. Siinä laatikon päällä istuen sain joulupukilta kunnolla kyrpää, niin eikös taloyhtiön kuulu kyttääjämummo tullut juuri sinne verkkovarastoon tuomaan jotain joulukoristeita omaan häkkiinsä...

        Varmaan näitä joulupukin kanssa sattuneita juttuja on enempikin, kun pukin kanssa on kuksittu. Minullekin kävi vuosia sitten ollessani joulupukkina nuorukaisena opiskelurahoja tienaamassa, että sain pillua palkaksi perheen emännältä piharakennuksen verstaalla, kun emäntä lähti minua saattelemaan. Siinä ei mitään noloa tilannetta tullut, mitä nyt jälkeenpäin hieman tuli, kun näin tuota emäntää kaupassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan näitä joulupukin kanssa sattuneita juttuja on enempikin, kun pukin kanssa on kuksittu. Minullekin kävi vuosia sitten ollessani joulupukkina nuorukaisena opiskelurahoja tienaamassa, että sain pillua palkaksi perheen emännältä piharakennuksen verstaalla, kun emäntä lähti minua saattelemaan. Siinä ei mitään noloa tilannetta tullut, mitä nyt jälkeenpäin hieman tuli, kun näin tuota emäntää kaupassa.

        Nää joulupukin hommat on joskus aika erikoisia. Minullakin on käynyt monenlaista, kun olen niitä joulupukin keikkoja heittänyt. Joskus on perheen äidit aika reippaalla tuulella, että kourivat suoraan muniin estotta ja ehdottelevat, kun ovat ottaneet jo aattoillan kunniaksi. Ei niissä passaa kovin pitkään jäädä panohommiin, kun pitää joutua seuraavaan paikkaan.
        Yhden kerran kävi melkoinen juttu, kun oli hieman tuttu perhe ja siellä emännän nuorin sisko tiesi minulla olevan viimeinen paikka esiintyä joulupukkina. Tää sisko sanoi olevan yhden paikan, missä vielä pukkia tarvittaisiin ja pitäisi saada nopeasti. Sanoi lähtevänsä mukaan näyttämään tän paikan, oli kuulemasti ihan lähellä.
        Päästiin mun autolle ja kysyin mihin ajetaan, että missä on se paikka mihin pukin pitää tulla, niin tää mimmi sanoi hänen olevan se paikka mihin pukin pitää tulla. Ajettiin sitten minun luokse ja sain tulla.


    • Anonyymi

      Minun noloin juttu seksiin liittyen oli se, että ihan tuttu neljän lapsen yh-rouva alkoi ehdottamaan minulle lapsen isäksi ryhtymistä. Meillä ei ollut aiemmin mitään intiimiä suhdetta ja olin yhtenä iltana hänen luonaan käymässä työhön liittyvissä asioissa, kun ilta meni pidempään. Tilanne alkoi menemään hieman makuuhuoneen suuntaan.
      Tuota lasta olisi tehty kuitenkin ulkomaanmatkalla, jolloin tuo rouva olisi voinut väittää lapsen isän olleen hänelle täysin tuntematon lomaromanssi ja siten hän olisi saanut elatusmaksut yhteiskunnalta. Rouvalla oli matkakin jo valmiiksi varattuna, puuttui vain minun suostumus lähteä matkalle.
      Kieltäydyin tuosta matkasta ja siitä lapsen tekemisestä jo ihan sen vuoksi, että olisin halunnut olla sitten lapselleni oikea virallinen isä, enkä vain siittäjä.
      Tuo rouva kuitenkin löysi lapselleen toisen isän ja teki sen ulkomaanmatkan. Olen nyt kummina tuolle lapselle, ettei meidän välit poikki menneet tuosta.

      Kaikkea sitä elämässä vastaan tuleekin.

      • Anonyymi

        Kaveri iski ravintolasta vuosia sitten jonkun yh-äipän, jolla myös useampi lapsi. Nää lapset oli kaikki eri miesten kanssa ja yhteiskunta maksoi elarit. Kaverille tää yh-äippä oli helppo nakki ja sai pillua miten vaan. Sitten tää yh-äippä alko laskemaan niiden elarien tiliä, että pitää hankkia seuraavalle lapselle isäksi joku tummaihoinen lomareissulla, muuten ei mene enää läpi nää elarit yhteiskunnan piikkiin. Tää oli kaverille liikaa.


    • Anonyymi

      Pikkujouluissa joskus sattui nolo tilanne, kun olin panemassa rantasaunalla yhtä pimua. Oltiin sellaisen nuorisoyhdistyksen pikkujouluissa metsästysseuran majalla ja sattui sopiva poka, mentiin saunalle naimaan. Kaverit arvasi sen ja tulivat perässä ottamaan kameralla kuvia, kun minä panin sitä pimua siellä rantasaunalla. Se mimmi alko kiljumaan ja koko homma meni pieleen sen jälkeen.

      • Anonyymi

        Pikkujouluista nyt riittää noloja tilanteita vaikka kuinka seksiin liittyen. Muistan nuoruudesta sellaisenkin, kun kaverin vanhemmat rakensivat uuden omakotitalon tontilleen ja vanha talo jäi vielä tontille nuorison käyttöön bänditiloiksi ja muuhun biletykseen. Pidettiin siellä sitten kavereiden kanssa pikkujouluja ja yhtenä vuotena joku keksi pyytää jonkun tyttöjen koripallojoukkueen sinne mukaan. Oli mukavia tyttöjä ja siitä porukasta riitti jokaiselle kaverille. Muuten meni mukavasti ja hyvinkin läheistä tutustumista tapahtui, että tarvittiin aikuisten seurusteluvälineitäkin. Vaan kylällä oli kiertänyt juttua meidän bileistä, saatiin sinne melkoinen määrä kuokkavieraita yllättäen, täysin juntteja ja bileet meni pieleen. Täydellinen katastrofi!


    • Anonyymi

      Noloin tilanne on aina kun joudun ohjaamaan vaimoni poikaystävän kalun hänen pilluunsa ja pitämään vaimoani kädestä kiinni panemisen ajan.

      • Anonyymi

        Älä nyt viitsi höpistä. Tuo on parasta elämässä kun saa katsella omaa tyttöystävää nauttimassa kunnon seksistä.


    • Anonyymi

      Joitakin vuosia sitten avioeron jälkeen pokasin ravintolasta yhden yksinhuoltajan, ihan ok tapaus sängyssä ja vielä aamullakin. Lapset tämä nuori nainen oli vienyt äidilleen hoitoon, että hän sai olla viihteellä. Nainen jäi luokseni asumaan isoon omakotitaloon ilman huolen häivää lapsistaan. Sängyssä meillä meni tosi hyvin, mutta jotenkin tämä vain meni ihan mahdottomaksi, lapset olivat hänen äidillään. Minullakin omat lapset ja sentään tapasin niitä, lapset olivat luonani myös.
      Lopulta sain tarpeeksi tästä naisesta, vaikka pillua häneltä saikin, mutta aivan mahdoton, ei mitään käsitystä elämästä. Makkarakastikkeen teki Hk-sinisestä kuorineen kaikkineen, rahan käyttö ihan holtitonta. Lemppasin pihalle tämän.

    • Anonyymi

      Nolo oli tilanne, kun olin katsomassa oikein kunnon pornoleffaa videolta monta vuotta sitten. Naapurin tyttö tuli käymään yllättäen luokseni kyselemään töitä. Tuo tyttö oli minulla monena kesänä kesätöissä, oikein ahkera tyttö ja vieläpä tosi hyvän näköinen.
      Suljin tietysti nopeasti videon ja telkkari jäi päälle jollekin kanavalle, joten tuo tyttö ei ehtinyt näkemään sitä videota. Pyysin tuon tytön istumaan sohvalle ja kysyin ottaisiko hän teetä, jos keitän. Tarjoukseni kelpasi ja lähdin keittämään vettä teetä varten ja laittamaan teen kanssa jotain kevyttä purtavaa.
      Olohuoneesta kuului, että voiko vaihtaa kanavaa telkkarissa, kun toiselta kanavalta tulisi mieleisempää ohjelmaa. Siitä vaan, kaukosäädin on pöydällä, huusin keittiöstä.
      Vaan miten kävikään, tuo tyttö ottikin väärän kaukosäätimen ja painoi siitä näpäintä jolloin tuo pornoleffa alkoi pyörinään uudelleen. Kaukosäätimessä oli jotain vikaa, se ei aina totellut ja niin kävi juuri tällä kertaa. Se pornoleffa jäi pyörimään ruutuun ja olin aivan kauhuissani, kyllä nolotti.
      Vai tälläistä tämä naapuri katseleekin, totesi naapurin tyttö. Sain kuitenkin sammutettua television ja joimme ne teet. Tosin ne teet juotua ja keksit syötyämme tuo tyttö kyllä sanoi, että ihan hyvin voitaisiin katsoa se pornoelokuva, kun alukuun päästiin ja se laukasi hieman nolon tilanteen. Ja kyllä me lopulta itsekin lauettiin, kun se leffa oli loppuun katsottu. Tuli sitten hieman toisenlainen kesä meille niiden kesätöiden lisäksi.

    • Anonyymi

      Olin vuosia sitten firman pikkujouluissa ja tuli nautittua ilmaista viinaa aika holtittomasti. Olin kyllä laittanut päälleni hieman rohkeampaa vaatetusta, se ilmeisesti myös rohkaisi illan aikana useampaakin tekemään ehdotuksia seksin suuntaan.
      Olin luvannut miehelleni, että kotiudun säälliseen aikaan niistä firman pikkujouluista. Vaan kuinkas sitten kävikään, useampikin pani sitten minua siellä takahuoneessa ja joku ruiskutti spermaakin hiuksiini. Pääsin kuitenkin lähtemään jotenkin omin jaloin sieltä viimeiselle bussille, mutta bussimatkalla minulle tuli huono olo ja oksensin hienoon kalliiseen hattuuni, etten sotkenut busssia oksennuksellani.
      Bussista päästyäni heitin se kalliin hatun roskikseen, suoraan sanottuna vitutti heittää kallis hattu sinne roskikseen. Onneksi mieheni oli jo nukkumassa ja ei herännyt tulooni, kun kävin pesemässä itseäni puhtaaksi niistä spermoista. Kävin ostamassa uuden samanlaisen hatun seuraavana päivänä, ettei mies ihmetellyt hävinnyttä hattuani. Kyllä se nolotti.

    • Anonyymi

      Minun nolo tilanne seksiin liittyen oli, kun lupasin tuurata tuttavaani kioskilla joskus 90-luvulla. Meidän omakotitaloalueella oli pieni kioski missä myytiin elintarvikkeita ja lehtiä, pieni kahviokin oli.
      Asiakkaita ei siellä iltapäivällä käynyt niin paljoa, lapset koulusta tullessaan kävi ostamassa irtokarkkeja, mutta sen jälkeen oli hiljaisempaa, kunnes porukat tuli töistä. Siellä kioskilla oli silloin myynnissä pornolehtiä ja Erotiikan Maailma kiinnosti minua, se vain oli muovipussissa. Juuri oli hiljaisempi hetki, niin otin sen Erotiikan Maailman sieltä hyllystä ja avasin sen muovipussin, enkä ajatellut sen enempää. Olipa kiihottava lehti, kun sitä siinä selasin ja oli pakko päästä vessaan sormettamaan pillua orgasmiin asti.
      Muutenhan se meni, mutta sinne tuli juuri silloin yksi tuttu minun ja mieheni kaveri. Aikansa hän siellä huhuili, että onko ketään. Kait sieltä vessasta jotain ääntäkin oli kuulunut, kun sellainen pieni koppi koko kioski. Kyllä tää Kake arvasi, että millä asioilla olin vessassa ollut ja hieman vitsaili siitä minulle. Nolotti, mutta myin Kakelle sen Erotiikan Maailman ja sanoin, että mällää sinä nyt vuorostasi sillä oikein kunnolla, hytkytin vielä tissejäni Kaken edessä.

    • Anonyymi

      itte istuin kaverini sylissä kyrpä perseessä oma kovana kun sisko tuli makkariin kesken kaiken ja kaveri laukes just silloin ja minä myös

      • Anonyymi

        Oli varmaan siskolle järkytys huomata oma veli ruskeanreiänritariksi.


    • Anonyymi

      Joskus -80 luvulla kotona asuessani oli silloinen tyttöystävä meillä yötä. Aamulla siinä sitten aloin nuolla tyttiksen pillua. Tovin nuoltuani tuli äitini koputtamatta huoneeseeni. Hän ei tiennyt yövieraasta mitään. Kauhistuneena nostin pääni tyttiksen haaroista ja samassa äiti katsoi minua ja sopersi jotain herran jumala ja muuta. Poistui kyllä huoneesta sitten. Päivällä äiti virnuillen sanoi, että sulla oli erillainen aamupala haukattavana.

    • Nuorena oli PAKKO jo ylioppilaskodin joulujuhlien normin takia pyytää kerran vuodessa tyttö aveciksi. Minulle oli erityisen vaikeata, kun samalla oli mahdollisuus antaa tytölle tahattomia turhia luuloja.

      Sen sijaan siihen aikaan 60-luvulla oli tavallista, että jo jutellessa harrastettiin pettingiä, eli niin kuin vanhakansa sanoi 'koittamistä', siis paljaiden sukupuolielimien hyväilyä. Tytöt pitivät siitä kovin, myös sisältä, eivätkä ajatelleet, että se kuuluisi johonkin enempään.

      Joulujuhlat olivat aina tuska ja vaiva. 🌹👀

      • Anonyymi

        Minulle kävi joskus opiskelijabileissä, etten päässyt panemaan kaverin siskoa. Ihan nolo juttu, kun yksi toinen kaveri teki ihan klassisen jäynän, minulle oli mukamas puhelu.
        Siihen aikaan oli vielä lankapuhelimet ja meidän opiskelija-asuntolassa oli oma kolikkopuhelin.
        Yksi kaveri toi pikkusiskonsa sinne opiskelijabileisiin, tosi hyvän näköinen tuo mimmi. Oltiin tuon mimmin kanssa jo aika pitkällä siinä illan aikana, kun minulle mukamas puhelu. Lähdin tietty sinne puhelimeen, kun joskus tuli ihan tärkeitäkin puheluita ja en epäillyt mitään. Siellä mitään puhelua ollut ja kun tuli takaisin oli tää kaverin sisko lähtenyt pois koko bileistä. Kyllä otti kupoliin se kaverin temppu.


    • Anonyymi

      16 vuotias tyttöystävä otti aitassa poskeen ekaa kertaa minulta loppuun asti, juuri laukesin hänen suuhunsa kun tätini aukaisi aitan oven ja tyttöystävä sylki spermat minun päälleni.
      Tämä sattui 2003

    • Anonyymi

      Minulla noloin tilanne oli, kun päädyin rakastelemaan vanhimman sisareni pojan kanssa, joka oli minua pari vuotta nuorempi. Minä olin silloin 18 ja tuo sisarenpoika 16 vuotias. Oltiin veljeni luona molemmat kyläilemässä, kun tämä tapahtui ja jäätiin sinne yöksi. Veli asui yhden kuljetusliikkeen kaarihallilla yläkerrassa talonmiehen asunnossa ja se oli kesällä niin kuuma, että pihalla oli pieni nukkuma-aitta veljen perheelle ja me nukuttiin teltassa tuon sisarenpojan kanssa. Veli oli löytänyt pornolehtiä jätepaperikuljetuksesta ja näytti niitä meille.

    • Anonyymi

      Minun noloin tilanne sattui, kun olin erään satunnaisen miesystävän avec hänen serkkunsa häissä. Minulle tuo sopi hyvin, kun olin paikallisen seurakunnan tapahtumassa leirikeskuksessa muutenkin sillä paikkakunnalla. Sopivasti vaihtelua viikonlopun ohjelmaan ne häät ja hyvää ruokaa lauantain iltapäivälle ja iltaan.
      Tuo miesystävä lähti tuomaan minua takaisin sinne seurakunnan leirikeskukseen autollaan. Meillä ei ollut aiemmin mitään intiimiä suhdetta, mutta siellä leirikeskuksen pihalla annoin tälle miesystävälleni oikein kunnon kielisuudelman ja siitä sitten intouduimme enempikin. Luulin, että kaikki tapahtumaan osallistuvat olisivat jo nukkumassa, oli sen verran jo myöhäinen tai aikainen ajankohta kesäisestä yöstä, mutta eipä ollutkaan. Tilaisuutta vetävä pappi olikin vielä kävelemässä ulkona jostain syystä ja tuli siihen auton luokse. Minä oli miesystäväni päällä ratsastamassa ja hän kouri isoja paljaita rintojani, olin aivan orgasmin partaalla ja sitten se pappi tuli siihen.
      Oli siinä sitten katselemista, kun sitten seuraavana päivän lopeteltiin sitä seurakunnan tapahtumaa siellä leirikeskuksella.

    • Anonyymi

      Minä olin tyttöystävän luona käymässä ja hänen veljensä oli myös käymässä siellä. Hänen veljensä asusteli siellä myös silloin sen kesän. Veljensä oli kesätöissä ja meitä alkoi panettamaan. Tyttöystävälläni oli hame lanteilla ja rinnat paljaana kun painoin häntä. Hän sai juuri ulisten ja jalat sätkien ja minä myös kun veljensä tuli ovesta. Tyttöystävä oli aivan nolo kiskoessaan hameensa alas. Taisi vähän itkeskellä jolloin veljensä pyysi anteeksi tyhmäää ylläriään.

    • Anonyymi

      Minulle kävi joskus opiskelijabileissä, etten päässyt panemaan kaverin siskoa. Ihan nolo juttu, kun yksi toinen kaveri teki ihan klassisen jäynän, minulle oli mukamas puhelu.
      Siihen aikaan oli vielä lankapuhelimet ja meidän opiskelija-asuntolassa oli oma kolikkopuhelin.
      Yksi kaveri toi pikkusiskonsa sinne opiskelijabileisiin, tosi hyvän näköinen tuo mimmi. Oltiin tuon mimmin kanssa jo aika pitkällä siinä illan aikana, kun minulle mukamas puhelu. Lähdin tietty sinne puhelimeen, kun joskus tuli ihan tärkeitäkin puheluita ja en epäillyt mitään. Siellä mitään puhelua ollut ja kun tuli takaisin oli tää kaverin sisko lähtenyt pois koko bileistä. Kyllä otti kupoliin se kaverin temppu.

    • Anonyymi

      Minulla noloin tilanne oli, kun otin vanhempieni mökillä aurinkoa siellä yksin ollessani ja innostuin sormettamaan pilluani orgasmiin asti. Pihalle tuli naapuritontin ostanut vanhempi herrasmies ja en häntä heti huomannut. Mies yskäsi kohteliaasti ja esitteli itsensä uudeksi naapuriksi. Kyllä vain nolotti, kun siinä yritin peitellä itseäni pyyhkeellä. Hyvin alkoi naapuruus :D

      • Anonyymi

        Minullakin hieman sama tilanne, kun olin isäni perintönä saamalla mummonmökillä aurinkoa ottamassa pihalla ja runkkasin pillua. Siihen tuli pihaan joku kiinteistövälittäjä, joka etsi naapurissa olevalle tontille reittiä ja oli venettä kyselemässä, jos sillä pääsee soutamaan sinne tontille. Varmaan näki koko session!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minullakin hieman sama tilanne, kun olin isäni perintönä saamalla mummonmökillä aurinkoa ottamassa pihalla ja runkkasin pillua. Siihen tuli pihaan joku kiinteistövälittäjä, joka etsi naapurissa olevalle tontille reittiä ja oli venettä kyselemässä, jos sillä pääsee soutamaan sinne tontille. Varmaan näki koko session!

        Sama, mutta opiskelija aikaan kerrostalossa. Olin muuttanut viikonlopun aikana. Vuokrayhtiön edustaja oli tehnyt minullekin niin että oli avannut oven tyhjään asuntoon esitelläkseen yhtä kolmesta asuntopohjasta ja sitten muutin siihen vapautuvaan koska se esittelyasunto oli jo mennyt (mutta onneksi tyhjä!)

        Seuraavana maanantaina tungin dildoa pilluun uudessa asunnossa kun sekä vuokrayhtiön toinen edustaja että tuleva naapuri tulivat katsomaan omilla avaimillaan minun asuntoa esimerkkinä siitä millainen olisi vastapäätä vapautumassa.

        Olin ekaa kertaa pois kotoa ja kiihottunut niin että masturboin pitkän kaavan kautta nauttien täysillä. Hävetti ja raivostutti. Kiljuin vaan jotain että Saatana! Ja ovi meni äkkiä kiinni.

        Toivottavasti oppivat miksi ne säännöt on olemassa! Nyt jo naurattaa mutta vuokrayhtiöhän teki väärin siinä.


    • Anonyymi

      Olimme poikaystäväni kanssa seurustelleet vasta reilu 3kk ja olimme odottaneet vielä välimatkastakin johtuen seksin aloittamista.
      Olimme molemmat vielä kokemattomia, niin haluttiin aloitella sitä touhua niin, että saataisiin rauhassa ajan kanssa alkaa puuhastelemaan asioita.
      No, kesäloma sitten koitti ja poikaystäväni tuli meille, kun vanhempani lähtivät pariksi viikoksi kotoa pois veljeni kanssa ja minä jäin kotivahdiksi. Oli sovittukin molempien vanhempien kanssa, että ollaan meillä tuo 2 viikkoa kahdestaan.
      No kyllähän me pantiinkin sitten aika aktiivisesti sitten, kun oltiin saatu jää murrettua. Ekan onnistuneen yhdynnän jälkeen pantiin melkeinpä kuin missä tahansa ja milloin vaan-asenteella.
      Yhtenä aamuna sitten innostuttiinkin oikein kunnolla. Olimme melkein koko ajan kotonani alasti muutenkin, kun se nyt oli mahdollistakin.
      Olimme keittiössä aikeissa laittaa aamupalaa, kun himot heräsivätkin ja päädyimme panemaan keittiön pöydälle siten, että makasin selälläni pöydän päällä, jalat poikaystäväni harteilla ja hän painoi minua oikein kunnolla.
      Eikä nyt siinä vaiheessa tullut mieleenkään, että verhot olivat auki ja koko touhu näkyi ikkunasta pihalle, koska pöytä oli just ikkunan kohdalla. Näyimme vielä sivuttain ulos, joten sekin näkyi selvästi, kun poikaystäväni kalu liikkui sisälläni edestakaisin. Poikaystäväni vielä oli todella kiihottunut siinä vaiheessa ja tosiaan survoi menolle ja itse en nyt oikein muuhun pystynyt kuin vain ottamaan työnnöt kovasti voihkien vastaan.
      Ja tottakai mun yks hyvä ystävä oli samana aamuna päättänyt tulla käymään oman poikakaverinsa kanssa meillä ja he näkivät meidät täydessä touhussa.
      En tiedä, katsoivatko koko esityksen, mutta kuitenkin olivat ainakin hetken verran ehtineet seurata toimitustamme.
      Onneksi eivät rynnänneet sisään tms, mutta sitten, kun olimme saaneet aktin loppuun, niin ovikello soi.
      Oli aika nolo tilanne kuitenkin, vaikka tietty puimme vaatteet päälle ennen oven avaamista. Vielä kun ystäväni ohimennen vain totesi, niin että ette vissiinkään hoksanneet, että teidän seksitilanne näkyi ulos ikkunasta. Ja kuului myöskin..:O

      • Anonyymi

        Minulla lähes samanlainen tilanne, kun olin yhdellä maatilalla töissä poimijana ja meillä oli tämän tilan isännän kanssa pientä silmäpeliä. Emäntä lähti katsomaan sairasta isäänsä hieman kauemmaksi ja viipyi siellä useamman päivän, niin tehtiin tuon isännän kanssa silmäpelistä hieman todellisempaa yhtenä iltana.
        Tuo isäntä nai minua illalla keittiön pöydällä täyttä vauhtia, jösses mikä kyrpä ja minä vikisin kiimoissani jalat isännän olkapäillä, verhot oli kyllä tienpuoleisella ikkunalla, mutta ei pihan puolen ikkunassa. Tämän isännän kaveri tuli käymään sinne silloin ostamaan herneitä ja näki kuistin rappusilta kaiken, kun se keittiön ikkuna oli siinä vieressä. Huumorilla tämä kaveri vaan sanoi jotain läppää Emmanuel elokuvasta osa 3 ja naureskeli, kun oltiin saatu lauettua kumpikin. Ei tullut kuitenkaan liukkaille, mutta kyllä minua nolotti.


    • Anonyymi

      25 vuotias yhden yön hoito, nätti ja hoikka likka ratsasti kullilla ja lopulta karkasi kuset siihen. Kunnon lammikko vatsalleni ja lakanoille.

      • Uhh. Tytöllä tehnyt hyvää. Melkein köy kateeksi tuollainen kokemus. Minua ei olisi haitannut lainkaan. Päinvastoin.


    • Anonyymi

      Kyllä se oli, kun panin yhtä mimmiä faijan pienessä autossa ja jalkaa tuli aivan helvetinmoinen suonenveto. Sattui maan helvetisti ja huusin, se mimmi luuli ihan muuta ja lisäsi vaan löylyä lisää. Jalkaan sattui vielä niin helvetisti, kun lähdin ajamaan sieltä naintipaikasta ja viemään sitä mimmiä kotiin.

    Ketjusta on poistettu 660 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2539
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      303
      2266
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2095
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1802
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1713
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1675
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1566
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1384
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      118
      1354
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1349
    Aihe