Vasemmistopuolueet hävisivät vaalit ja nyt lyödään kansanvaltaa häpeällisesti vyön alle.

Anonyymi-ap

Vasemmistopuolueet hävisivät vaalit. Myös SDP:n kannatus laski, oikaistu äänimäärä oli noin 15% annetuista äänistä. Marinin johdolla ei SDP:llä ollut mitään mahdollisuuksia päästä hallitussopuun ja puolue joutui oppositioon. Siitä ei alkoi huonon häviäjän paheksuttava voittajien mustamaalaaminen.

Vasemmistomyönteiset toimittajat ovat heittäneet kesän aikana bensaa liekkeihin ja hallituksen ministereiden haukkuminen on jatkunut. Nyt ay-liike on tullut lomilta ja sosialisti demokraattien ystävät ovat alkaneet uhitella asiasta jos toisesta hallitukselle. Asioista, jotka eivät kuulu ollenkaan ay-liikkeelle, kuten ansiosidonnainen päiväraha ja jostain pienistä viilauksista, ei suurista muutoksista, vaan pienistä viilauksista, joilla yritetään estää laittomuuksia ja yhteiskuntarauhan rikkomista.

Ay-liikkeen rähjäämisen tekosyyt ovat pienen pieniä, mutta tekosyy on tekosyy. Kuten Putinin hyökkäyksillä oli tekosyy. Samoin Teollisuusliiton Sipilän hallituksen vastaisilla lakoilla oli tekosyy. Kysymys on pullistelusta. Kysymys on SDP:n ja Vasemmistoliiton vaalitappiosta. Sipilän aikana kohdennettiin vihamielinen hyökkäys myös soteyrityksiä kohtaan. Se johti monen yrityksissä töissä olleen henkilökohtaiseen tragediaan. Valheiden johdosta. Missä ovat veroparatiisiyhtiöt, Arhinmäki, Li Andersson, Lindtman, Kiuru ja Marin, missä?

Totuus on se, että Suomen talous ei kestäisi toista demaripääministeriä, että otettaisiin 40 miljardia velkaa lisää. Rinteen rahaa on -poliittiikka oli valhe koko kansalle. Nyt talous pitää saada kuntoon,mikä vaatii leikkauksia ja toiminnan järkevöittämistä. Työttöminä olevat pitää saada töihin, mikä vaatii tehokkaita työmarkkinauudistuksia. Näiden toimenpiteiden estäminen tai kansanvallan uhkailu on epäisänmaallista toimintaa. Marinin hallitus ei kyennyt noihin toimiin. KD ja Kokoomus ja ei sosialistinen työväenpuolue Persut kykenevät. Se on hyvinvointivaltion pelastus.

Aikooko Tehyn porukat suositella jäsenilleen taas ammattipätevyyksien irtisanomisia kuten viimeeksi lakon aikana? Aikooko Tehy taas uhata teho-osaston henkilökunnan ulosmarssilla? Aikooko OAJ jättää koululaiset ilman opetusta jouluun asti? Aikooko Teollisuusliitto pakottaa jäsenet lakkoon, jolloin liittoon kuulumattomat YTK:n jäsenet ja alihankkijayritykset joutuvat tekemään työt. Työt eivät todellakaan ole lakossa? Miksi kuulua liittoon?

Tämä on liittojen kiukuttelua ja voimannäyttöä, minkä takia lakeja poliittisista lakoista ja tukilakoista nimenomaan pitää muuttaa. Se ei ole lakko-oikeuden muuttamista, vaan rikollisuuden ehkäisyä. Laittomat lakot ovat vaarallinen ase vastuuttomien käsissä. Liitoilla on sentään TESit voimassa ja työrauhavelvollisuus. Joku raja terrorisoinnilla pitää olla. Tiedoksi vielä, että lakko on kiristystä, panttivankitilanne, minkä alla ei koskaan anneta periksi. Sen on viime vuosien lakot oikeasti osoittaneet liittopomojen hehkutuksista huolimatta. Poliittiset lakot Sipilän hallitusta vastaan eivät tuoneet mitään armahdusta lainsäätäjältä. Tekosyynä pidetty lakiehdotus tuli voimaan.

Ammattiliittojen ja sosialististen puolueidenkaan ei pidä toimia kuten Trump Capitolin kukkulalle hyökätessään. Se on hyökkäys perustuslakia ja demokratiaa vastaan. Se on häpeä.

3

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      KERTAKAIKKIAAN asia on juuri näin! Samalla sosialismi sai kunnon vastaiskun. SDP ja vihervasemmisto edustavat menneen aikakauden haaveita omaisuuksien jakamisesta kateellisten kesken. Eiköhän toverit kommunistit anneta jo työrauha Orpon hallitukselle

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­­­N­­­y­m­­­f­o­­­m­a­­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17983774S

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Hienoa, että joku kirjoittaa täällä asiaakin. Yleensä 99% kirjoituksista täällä on pelkkää rasismia, jolla erityisesti Persuja kohtaan hyökätään. "Me kaikki teemme virheitä, ja opimme niistä" riitti vielä viime hallituskaudella kaikkein pahinpienkin mokien "kuittaamiseen" (paitsi eduskuntavaalien äänestyskoplaukseen). Nyt kaivellaan jo 20 vuotta vanhoja juttuja... Suomella kun ei ole mitään muita "ongelmia" kuin rasismi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      176
      1319
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      994
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      977
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      862
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      225
      844
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      808
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      758
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      742
    Aihe