Miten Miki Lehtonen kuoli?

kiittää

Kuoli kuulemma -99.
Pelasi MyPassa? ja Atlantiksessa maalissa.

9

5045

Vastaukset

 • NÄin oli iltiksessä.

 • onnettomuus omassa kodissa.
  kyllä pelasi mypassa.

 • Oikeasti hän tappoi itsensä, faktaa.

  • Miki todellakin kuoli pudottuaan parvekkeeltaan. 8 vuotta myöhemmin, nyt ilman sensaationhakuisuutta, voidaan edelleenkin todeta, että se oli puhdas onnettomuus.


  • Läheltä seurannut kirjoitti:

   Miki todellakin kuoli pudottuaan parvekkeeltaan. 8 vuotta myöhemmin, nyt ilman sensaationhakuisuutta, voidaan edelleenkin todeta, että se oli puhdas onnettomuus.

   Ja 20 vuotta myöhemminkin voidaan todeta jalkapallon olevan vätysten laji.


 • Ei ollut onnettomuus, oli sellainen vauhti kun sieltä alas lensi - pelipaita päällä.
  Oli muissa maailmoissa, mutta siihen ei ollut alko syynä...

  • Todella törkeitä väitteitä täällä kyllä nimimerkkien takaa uskalletaan esittää. Miksun sukulaisena tiedän faktasti, että putoaminen oli täydellinen onnettomuus. Eikä kamalla tai viinalla ollut asian kanssa mitään tekemistä. Eikä Miksulla ollut myöskään mitään mielenterveysongelmia. Hänelle tehtiin myös ruumiinavaus, jossa ei mitään aineita kropasta löytynyt.
   Ulkopuolisesta saattaa tuntua, että se oli itsemurha, mutta sitä se ei todellakaan siis ollut. Onneksi hänen äitinsä, joka menetti ainoan lapsensa, ei lue näitä palstoja, ja pahoita mieltään tällaisista valheellisista väitteistä!


 • 69: sulla tuntuu selkeästi olevan parempaa tietoa. Tuo pelipaita päällä putoamiskuolema kuulosta creepylta. Siis oli muissa maalikuussa, tarkoitatko aineissa? Vai mitä? Tää vaivaa mua. 23-vuotiaana kuoleminen on niin turhaa.

 • Kaikki me kuollaan joskus, yks monien joukossa. Ei kukaan enää muista.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1217
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  909
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  22
  470
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  425