Lastensuojelu kuriin pakottamisena

Se ei ole harhaista vaan ideologista. Heillä on kasvatusdoktriini, jota tukee valtio. He eivät kuitenkaan kerro mikä se on vaan hämäävät sairaussyytöksillä. Niillä asian voi tekaista julkisesti ja valvovalle viranomaiselle. Asia on todellisuudessa kurikasvatus, jossa asiakas ei saa puhua vastaan tai edes tietää, että hänen pitäisi. Tätä ei julkisesti tiedosteta.

Huostaanotto on kiellettävä ja korvattava perhelaitoksella

Elina kirjoitti:

"MEDIKAALINEN KIDNAPPAUS

Tämä on arkipäivää myös Suomessa. Meitä on monia ympäri maailmaa. Sote alan ihmisissä on aivan sadistista, täysin sydämetöntä sakkia. Kutsunkin nyt mahdollistajat (kaikki te alalla, jotka ette ota kantaa) avaamaan vihdoin suunsa ja korvansa:

HARHAINEN PUUTTUMINEN ON LOPETETTAVA JA VAIN JA AINOASTAAN TEISTÄ SE LÄHTEE!

Kohteet puhuvat jo kovaan ääneen ja yhtä kovasti jaellaan takaisinpäin banneja, sensuuria sekä ajetaan tilejä alas. Eikö herätä kysymyksiä?

Mayan ja muiden tarinoista liikuttuneena inspiroiduin taas jatkamaan oman tarinan kertomista.. huomenna. Nyt on jo liian myöhä ja pitää prosessoida. Sain ihan rytmihäiriöitä pitkästä aikaa tätä elokuvaa katsellessani ja omia traumoja uudelleen läpi käydessä samalla.

💔

Tämä on karua todellisuutta lastensuojelusta!! ☠️

Mikään ei koskaan korvaa menetettyä tässä suhteessa. ❤️‍🩹

(Uudestaan saatteen kera, kun jäi pois jostain syystä aiemmin)"

Pidä huolta Mayasta
Pidä huolta Mayasta
2023 | Ikäraja:13+ | 1 t 44 min | Dokumentit
Dokumentissa seurataan floridalaispariskuntaa, jota syytetään sairaan lapsensa pahoinpitelystä ja joka joutuu nyt taistelemaan lapsensa huoltajuudesta.

https://www.netflix.com/fi/title/81349305?fbclid=IwAR0XFGD9L4MqHdtClT2HzFVbJmSiPqSVjGJssEpRnUY9IF15NTxszgFhbts_aem_AXt_D9COW7e9NnqHErw1_PWFnecZmaoCECq5eSrsOAzTNG_ziCpUnIL_5XvsdmGmTUU

Lastensuojelu on vanhanaikainen kasvatuslaitos

Suomalaisen kansakoulun suunnittelija Uno Cygnaeus kirjoitti 1910, että "koulu vaatikoon ankarinta kuuliaisuutta ilman vastaansanomista. Tämä kuuliaisuus on tervettä, siveellisesti vahvistavaa, jalostavaa itsekieltäytymistä, mikä alistaa oman tahtonsa korkeamman tahdon alle".

"Voimassa olevien sääntöjen tulee sen vuoksi olla niin vakaita ja lujia, etteivät anna mielivallalle vähääkään jalansijaa. Säädetyn järjestyksen rikkominen ei saa johtua oppilaan mieleenkään".

Kasvatussosiologia, 77: "Koulun tuli siis olla totaalinen järjestelmä, jossa jokaisella sanalla, eleellä ja asialla tuli olla tarkasti määrätty paikkansa ja aikana":

Michel Foucault, 1980: "Kurityö on tehtävä, jotta pystytään itsekuriin sitä vaativilla toiminnan kentillä. Pienoisrangaistusjärjestelmät ulottuvat vankilassa, armeijassa, sairaalassa koulussa (Teemu: ja Suomen lastensuojelussa 2023) miltei kaikkialle: aikaan (myöhästyminen), toimintaan (huolimattomuus), käytökseen (epäkohteliaisuus), puheeseen (röyhkeys), ruumiiseen (epäsiisteys) tai seksuaalisuuteen (säädyttömyys)".

Opettajan valvovan silmän tuli nähdä kaikkialle. Cleve 1886, 299-300: "Hänen valvova silmänsä ei voi nähdä liian tarkasti; sillä jokainen poikkeus säädetystä järjestyksestä on huomattava ja rangaistava".

Cygnaeus, 1910, 180: "On välttämättömästi vaadittava kiinteää koulua, joka... on kasvatuslaitos, missä lapsia harjoitetaan ei ainoastaan varoituksilla ja kehotuksilla vaan esimerkin ja tottumuksen voimalla käsittämään ajan arvoa ja työn kunniaa sekä herättämään työteliäisyyteen, uutteruuteen ja yritteliäisyyteen".

"Hyvän järjestyksen ylläpitämiseksi on tarpeen vaatia lapset kohta kellon soitua asettumaan paikoilleen, ilman melua ja kolinaa asettamaan tuolin kyllin likelle pulpettia; opettajan lukiessa 1, 2, 3 laittamaan kaikki järjestykseen ja istumaan suorina, s.o. luonnollisessa asennossa kädet pulpetilla ja silmät luotuina opettajaan... ne jotka luulevat voivansa vastata kysymykseen, ne viittaavat kohottaen vähän oikean kätensä etusormea (eivät nosta ja heiluta koko käsivartta) ja se, jolta kysytään, vastaa täydellisellä lauseella, niin että kysymys sisältyy vastaukseen. Tätä viittaamista ja täydellistä vastaamista ei saa kansakoulussa millään verukkeilla laiminlyödä ja sivuuttaa".

Kasvatussosiologia, 77.

1

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kurin ja tottelemisen merkitystä ei tule aliarvioida. Yhteiskunta, jossa enemmistö ihmisistä olisi aloittajan kaltaisia omilla säännöillään pelaavia, olisi jatkuvassa kaaoksessa ja anarkiassa. Koulut, työelämä ja kaikki muukin sosiaalinen kanssakäyminen perustuu siihen, että kaikki toimivat yhteisten pelisääntöjen mukaan. Näiden sääntöjen vastaisesti toimivia sooloilevia mulkkuja yhteisö ei hyväksy eikä sen tarvitsekaan. Yhteisö myös huolehtii siitä, ettei tällä tavalla käyttäytyvä pääse toimimaan kasvattajana ja siten tekemään seuraavasta sukupolvesta yhtä yhteiskuntakelvotonta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2644
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1952
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1423
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1295
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1290
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1201
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1121
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 19
      1031
    Aihe