Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jarrujen testaus, seisontajarrun vaijerit

Anonyymi-ap

Autoissa joissa on vaijerit ja käsivipu,

Kannattaa katsoa että seisontajarru ei jää päälle, jarrusatun vipu menee stoppariin kiinni aina kun on laskenut kahvan. ( tarkka ihminen joka havainnoin asioita ja huomaa niin voi todetan usein kahvastakin heti että nyt ei normaali)

Jos kaikki on ok, niin levy kuumene yhtään normaalissa ajossa, levyssä voi pitää sormea niin kauan kuin haluaa, 5-10km ajon jälkeen, kun jarruttanut levikkeelle.


Vaijerit on usein rikki ulkokuoresta pyöräkotelon kohdalta johon lentää kiveä suoraan vaijerin kuoreen, musta kumi on pinnasta likainen ja reijät huomaa kun rätillä, lakkabensiillä puhdistaa satulalle. Sitä hajonnut ei vaijeria ei huomaa jos ei puhdista puhtaaksi ensin rätillä.

3

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos se vipu ei mene stoppariin asti niin vaijeri irti, vaijerin pää pois ja kokeilee meneekö ilman vaijeria, jos menee ja liikkuu kevyesti, sitä oi pihdeillä ja raudalla liikutella, painaa jollakin, jumissa olevaa mekanismpia joitaa painamaan itse takaisin rautaan astim tai nakuttelemaan nylon, kumivasaralla.

      Tänään huomasin erään auton jossa kokeilin levyä kun ajeli pihaan 5km, 2-3s pystyi pitämään sormea ja napakin hehkui. Tunkkasin työtakin taskuun mahtuvalla 1,5 tonnin tuplakierretunkilla ja 18v akkuporalla renkaan ylös, pehmeä kumi välissä oikeasta paikasta. Puhdistin jarruvaijerin rätillä ja aineella, pinnassa reikiä monessa paikassa ja pienelä meisselillä kummallista ruostemömmöä ja suojakuoren alta. Laitoin vivut stoppariin ja pihassa rullasi pitkän matkaa kun tönäisi vauhtia.

      Käsijarru meni käyttökieltoon minun määräyksestä ja uusien tilaus. Vielä kerkeää vaihtaa pihalla, sitten tulee satulan puhdistus kun kuumana käyvä ruostuu, palatkaan ei tykkään että on pitkiä aikoja kuumana, tai navan pyöränlaakerit! karkaistu teräs ja rasva.

    • Anonyymi

      Ja sähkömoottorilla varustetuissa pitää todeta myös jääkö päälle, korjaus on erilainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe